«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δημοσιογραφία και η αλήθεια.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ 11

Υπάρχει η δημοσιογραφία της απάτης και των προδοτών!

Υπάρχει και η δημοσιογραφία που υπηρετεί το αυτονόητο, την αλήθεια, σπάνια βέβαια, αλλά υπάρχει!

Υπάρχει και η δημοσιογραφία που λέει την αλήθεια, χωρίς να έχει ανθρωπιστική ζυγαριά, να ζυγίσει, τι κακό θα κάνει η αλήθεια στους παράνομους και τι σε παράπλευρες απώλειες αθώων!

Αναγκάζομαι να περιαυτολογήσω και δεν μου αρέσει.

Η εμπειρία μου είναι μεγάλη, περί αλήθειας και απάτης.

Τουλάχιστον τα 30 χρόνια που υπηρέτησα το δημόσιο, απέκτησα αποδείξεις και απόψεις περί νομιμότητας και παρανομίας.

Λόγο ότι ήμουν κακό παιδί και δεν χωρούσα σε καλούπια κάθε δυο τρία χρόνια μου άλλαζαν και υπηρεσία.

Με αποτέλεσμα να έχω αποδείξεις από όλες σχεδόν τις υπηρεσίες του δημόσιου, αλλά και για τις ιδιωτικές.

Ας μηνούμε στο δημόσιο, αν άνοιγα, ή ανοίξω το στόμα μου, για τον νομό Μεσσηνίας, θα ανασκελώσω τα πάνω κάτω!

Γιατί δεν το έκανα;

Διότι αυτοί που τα άρπαζαν, ήταν ένα 10% και είχαν θύματα εκβιαζόμενους υπάλληλους οικογενειάρχες, που τους εκβίαζαν με μεταθέσεις, αποκλεισμό από υπερορίες, διάφορα επιδόματα, και με φτιαχτές κατηγορίες, που σε τραβολογούσαν σε επιτροπές που τις είχαν καταλάβει οι δικοί τους απατεώνες, αυτές τις επιτροπές τις γνώρισα πολύ καλά στο πετσί μου και έβλεπα όποιος τολμούσε τι πάθαινε!

Όλες οι δήθεν διοικήσεις, νομάρχες, αντινομάρχες έλεγχαν τα πάντα και ήταν με τους κολλητούς στους στην κουτάλα με τα μούτρα στον κορίτο σαν τα γουρούνια, δεν είχαν κανέναν  ενδοιασμό, αν τολμούσες να σε λερώσουν με τα απόβλητα των γουρουνιών, και άντε να καθαρίσεις!

Αν εγώ που πάντα μαχόμουν την απάτη αναδεικνύοντας την αλήθεια, ΑΝ το έκανα, η ζημιά που θα έκανα θα ήταν σε αθώους, παράπλευρες απώλειες, της τάξης του 80% και για αυτό θα τα πάρω στον τάφο μου, ή θα βρω τον τρόπο να τους οδηγήσω στην τιμωρία, χωρίς ζημιά σε αθώους!

Ακόμα και αν ζούσαμε σε μια κοινωνία, με απόλυτη και καθαρή, δίκαιη αδέκαστη δικαιοσύνη, με κράτος εντίμων, πάλι την αλήθεια θα έπρεπε να την ζυγίσεις, αν θα κάνει καλό ή κακό και σε τι αναλογία και με τι τρόπο θα την αποκαλύψεις, διαφορετικά η αλήθεια από λάθος χειρισμό, θα μπορούσε να αποβεί μοιραία σε αθώους με λιγότερη ζημιά στους άνομους!

Όλα τα παραπάνω, τα αναφέρω με την ανατροπή που επήρε η υπόθεση των αστέγων στον Βοτανικό και τον αγώνα για την ακύρωση του τεμένους!

Δημοσιογράφος που διαλαλεί ότι υπηρετεί την αληθινή δημοσιογραφία, τα έκανε πουτάνα και χόρτασε μπράβο, ικανοποίησε το δικό της εγώ και αδιαφόρησε για θυσίες χρόνων τίμιων ανθρώπων που τους τα γκρέμισε σε μια ώρα!

Θα μου πει κάποιος καλοπροαίρετα και τι να έκανε, να μην έλεγε την αλήθεια;

Αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ, αυτό που θα έκανα εγώ και το κάνω πάντα, όταν λαβαίνω καταγγελίες είναι να τις ζυγίσω, να μεσολαβήσω με διάλογο, να ενημερώσω για τις προθέσεις μου άτομα που θα πειράξω, καταστρέψω, σαν παράπλευρες απώλειες, να τους δώσω τον χρόνο να αποχωρίσουν από την στημένη και εν αγνεία τους απάτη που εκτρέφεται από υψηλά και χαμηλά κλιμάκια, και μετά να τους στήσω τους απατεώνες στον τοίχο!

Πράγμα που δεν έπραξε η δημοσιογράφος στην προκειμένη περίπτωση, ενώ πρεσβεύει την αλήθεια, έβαλε το εγώ της πάνω από το κοινό καλό!

Η δικαιοσύνη και η δημοσιογραφία δεν υπηρετούνται από ρομπότ, αλλά από ανθρώπους με κρίση, με αισθήματα και όταν θέλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη δεν κρατούν την σπάθα με τα μάτια κλειστά και όποιον πάρει ο χάρος, τιμωρούν με προσοχή τους παράνομους και μόνο!

Παρακάτω σας παραθέτω τον πόνο και το παράπονο της φίλης μας, που έτρεχε άρρωστη γυναίκα να βοηθήσει! Της δικηγόρου που με δικά της έξοδα χρόνια προσπαθεί και αγωνίζεται μόνη της , για τις δανειακές συμβάσεις και για την μη κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό! Η Συγκεκριμένη δημοσιογράφος τα γνώριζε αυτά, είχανε επαφές, αλλά δεν τους ενημέρωσε!

Ξέχασα να σας βάλω τον σύνδεσμο, για να έχετε ιδία γνώμη στα μπράβο, των αναγνωστών της!

http://attikanea.blogspot.gr/2016/08/blog-post_495.html

ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ   ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ   ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ  ΤΑ  ΝΕΑ  ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ,  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ  ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΓΝΩΣΤΗ  ΑΠΟ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ , ΝΑ  ΠΩ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ  ΜΟΥ  ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΠΩ  !

ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΟΛΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ  ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΟΜΩΣ  ΕΙΔΑ ΜΕ  ΦΡΙΚΗ  ΟΤΙ  ΓΙΑ  ΛΟΓΟΥΣ  ΕΦΗΜΕΡΟΥ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ …ΞΕΧΝΟΥΝ  ΧΡΟΝΩΝ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ  ΠΟΥ  ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΤΟΜΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ  ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  !  

 ΜΕ  ΝΟΜΙΚΕΣ  ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΝΑ  ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ  Η  ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ  ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ  ΤΕΜΕΝΟΥΣ !   ΟΛΟ  ΑΥΤΟ  ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  ΟΥΔΕΙΣ  ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ  ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ(  ΕΚΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ  ΙΘΩΜΗ  ) ΠΟΥ  ΜΕ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ  ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ    ΑΡΘΡΑ , ΒΙΝΤΕΟ ,  ΠΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  ΤΟΥΣ  ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙΤΙ  ΕΣΤΙ  ΙΣΛΑΜ !

ΤΟΥΣ  ΣΚΟΠΟΥΣ  ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !

ΤΙ  ΕΣΤΙ  ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ   ΜΕ  ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !

ΕΙΣ  ΒΑΡΟΣ  ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  …………….ΤΗΝ  ΟΜΗΡΙΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜ !ΛΙΓΟ  ΠΟΛΥ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ !ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ !  !  !

ΟΥΔΕΙΣ  ΟΜΩΣ  ΕΞ ΟΛΩΝ  ΟΣΩΝ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ  ΣΕ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ,  ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ,  ΔΕΝ ΗΤΑΝ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ   ΟΤΑΝ  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ  ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ  ΟΛΕΣ  ΑΥΤΕΣΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ  ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ …….ΟΥΤΕ  ΟΤΑΝ  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ  ΓΡΑΦΤΟΥΝ  ΤΟΜΟΙ ΜΕ  ΝΟΜΙΚΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !

ΚΑΙ  ΠΟΛΛΑ  ΑΛΛΑ ΠΟΥ  ΚΑΠΟΤΕ  ΘΑ ΤΑ  ΓΡΑΨΩ  ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ .ΕΤΣΙ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ   ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ  ΤΗΣ  ΙΕΡΗΣ  ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΤΟ  ΠΟΣΟ  ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ  ΕΧΕΙ  ΕΑΝ  ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ  Η  ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ  ΤΕΜΕΝΟΥΣ,ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ,ΟΥΤΕ  ΚΑΝ  ΠΗΓΑΝ ΝΑ  ΜΙΛΗΣΟΥΝ  ΜΑΖΙ  ΤΗΣ !

ΝΑ  ΜΑΘΟΥΝ  ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ  ΘΑ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ;;;;;;ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;;;;;;;;;ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ  ΤΗΣ  ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕΝ  ΕΙΧΑΝ  ΟΥΤΕ ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ  ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ  ΑΝΩΤΑΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ   , ΟΥΤΕ  ΝΑ  ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΙ  ΚΑΙ  ΠΩΣ ΓΙΑ  ΤΟ  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ !  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ!  ! !

ΕΑΝ  ΓΙΝΕΙ  ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ  ΟΛΟΚΛΗΡΗ  Η ΕΥΘΗΝΗ , ΕΙΝΑΙ  ΑΙΤΙΑ   ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΕΦΗΜΕΡΗΣ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ   ……………………….. ΥΣ.1ΟΣΟ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ  ΧΩΡΟ  ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ,ΕΙΧΑΝ  ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ  ΜΕΤΑ  ΝΑ  ΠΟΥΝ  ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ   Ή ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ  ΠΟΥΝ ………ΥΣ. 2Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΤΗΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ  ΕΙΜΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………………………….. ΥΣ. 3‘ Εάν  τους νικήσουμε,  αυτοί  έχουνΠατρίδα  να επιστρέψουν.Εάν  μας  νικήσουν,   εμείς  δεν έχουμε Πού  άλλού να  πάμε . . .  ’ Στρατηγός   Μιλτιάδης  490  πχ απευθηνόμενος   προς στους  Αθηναίους πρίν  την μάχη  του  ΜαραθώναΘΑΥΜΑΣΜΟΣ Δείτε τι έλεγε ο στρατηγός Μιλτιάδης πριν απο την μάχη του Μαραθώνα.  Οι αρχαίοι Έλληνες έμειναν στη ιστορία απο αυτά που πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο. Ο στρατηγός Μιλτιάδης είπε τα παρακάτω τους στρατιώτες πριν τη μάχη του Μαραθώνα που νίκησαν οι Έλληνες.

 https://1.bp.blogspot.com/-9weIFz8vMRg/VtlRB64J-7I/AAAAAAAFS9c/_nMGKXKmhU0/s640/deite-ti-elege-49439493%2B1.jpg

 ΕΙΚΟΝΑ  ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙ ΄ΑΥΤΟ  Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΟΣΟΝ  ΑΦΟΡΑ ΤΟ  ΘΕΜΑ  ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΣΧΑΤΗ   ΠΡΟΔΟΣΙΑ   ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ …………….. ΑΣ  ΜΟΥ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΟΤΙ  ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ  …………………….ΕΑΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ  ΠΕΙ  ΟΤΙ  ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΜΑΣΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ  ΤΩΝ  ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΝΟΜΙΜΑ  ΚΑΙ  ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ …………………………………..

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

4 comments to Δημοσιογραφία και η αλήθεια.

  • Δεν θα ασχοληθώ με την φρενίτιδα της συντάκτριας, που έχει μπερδέψει την βούρτσα με την… παντόφλα…

    Κύριε Κανελλόπουλε, το θέμα μου, δεν ήταν το τέμενος.
    Το θέμα μου ήταν η ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ και πήγα εκεί, γιατί γνώριζα κάποια πρόσωπα.
    Στην συνέντευξη, ανατράπηκαν όλα, είτε το πιστεύετε, είτε όχι.
    Έπραξα το καθήκον μου ως όφειλα και ως Ανθρωπος και ως Ελληνίδα.
    Ξεσκέπασα μια καλοστημένη φάμπρικα…
    Όλα θα αποδειχθούν στην πορεία.
    Λογαριασμό, δίνω μόνο στον Θεό και στην συνείδησή μου…
    Και σε κανέναν άλλον.

    Τοπ πως θα κάνω σωστά και έντιμα την δουλειά μου, δεν θα μου το υπαγορεύσει κανείς.

    • Αγαπητή συνάδελφε, θα ήθελα να κάνω συζήτηση και μέσα από την δική σου ιστοσελίδα, αλλά έχουμε διαφορετική αντίληψη, τι σημαίνει διάλογος μεταξύ επωνύμων που αναλαμβάνουν και την ευθύνη των λεγόμενων τους. Δεν μπορώ να σχολιάσω και το κάθε κατακάθι να βρίζει όλους και όλα, χωρίς να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Όπως ξέρεις εγώ απαγορεύω τους ανώνυμους, διότι δεν πάσχω από μπράβο και θέλω να έχω λίγους αναγνώστες, αλλά καλούς στον διάλογο, που αναλαμβάνουν την ευθύνη των λεγόμενων τους. Ας έρθουμε στο θέμα τέμενος, γνωρίζεις αν όλα αυτά τα πολλά που ανακάλυψες, είναι εργαλεία πατριωτών με τελικό σκοπώ το τέμενος;;;; Λες ότι δεν θα σου υποδείξει κανείς πως θα συμπεριφέρεσαι, σωστά και εγώ το ίδιο θα έλεγα. Με μια διαφορά, όταν ασχολούμαι με μείζον θέματα που άπτονται με τους κινδύνους της πατρίδας μου, αυτόματα πρέπει να ακούσω αυτούς που με σέβονται και με διαβάζουν. Μου κινεί την περιέργεια πως εσύ που βαράς μπουνιά στο μαχαίρι για την αλήθεια, έπεσες σε τέτοιο λάθος, κατε εμέ έχεις κάνει λάθος και δεν ξέρω γιατί;;;
      Αναρωτήθηκες πως δυο γυναίκες 5 χρόνια παλεύουν με θυσίες, με δικά τους έξοδα να μην γίνει η κατασκευή του τεμένους, και τι εργαλεία επιστράτευσαν για να το επιτύχουν, αφού το δουλικό κράτος του σήμερα με τους προδότες ηγέτες του, δεν ενδιαφέρονται για τους Έλληνες, αλλά μόνο για τους δολοφόνους αλλοδαπούς πως θα τους αντιμετωπίσεις;;; Αφού αυτοί νομοθετούν αντισυνταγματικά και παράγουν νόμους που σε κάνουν εσένα τον πατριώτη παράνομο, δεν θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα όπλα και μεθόδους για τον τελικό σκοπό;;; Πόσο πολύ το βασάνισες να δεις ότι το νόμισμα έχει δυο πλευρές, εσύ έχεις την μια και την δείχνεις ως κατόρθωμα δημοσιογραφικό, την άλλη πλευρά του νομίσματος αν την έψαχνες, είμαι σίγουρος, ότι δεν θα έβγαζες στην φόρα αυτά που ανακάλυψες και άθελα σου ρίχνεις νερό στον μύλο των προδοτών, γιατί τα ανακάλυψες αναρωτήθηκες, διότι δεν ήθελαν να κρυφτούν από εσένα, διότι σε θεωρούσαν δική τους! Ξέρεις μπορείς να το σταματήσεις με μια συγγνώμη προς τους αναγνώστες σου, θα σε τιμήσουν το ίδιο και παραπάνω για τον πατριωτισμό σου και ότι δεν κρύβεις σκοπιμότητες, διότι όταν θα καταλάβεις πόσο κακό έκανες ή θα κάνεις σε αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν και πόσο κακό θα κάνεις στον πατριωτικό αγώνα εναντίον της κατασκευής του τεμένους, θα είναι αργά και θα πονέσεις, θα πληγωθείς, θα μετανιώσεις, ξέρεις οι πρόγονοι μας έλεγαν και λένε το τερπνό μετά του ωφελίμου, για τελευταία φορά θα σε παρακαλέσω, να σκύψεις με προσοχή να δεις ότι η αλήθεια πολλές φορές δεν είναι αυτή που φαίνεται.

  • Κωνσταντίνος Ντάλιος
    21 Αυγούστου στις 11:41 π.μ. ·
    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ Προς την Κυρία Σουφλή δημοσιογράφο της διαδικτυακής εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ για το κατηγορητήριο που δημοσίευσε για μένα προσωπικά, το πολιτικό κόμμα ΛΕΥΚΟ, τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ και τις ΕΝΩΣΕΙΣ που εκπροσωπεί. Κυρία Σουφλή άσχετα εάν πιστεύω ότι τα δημοσιεύματά σας, είναι γραμμένα με κακή πρόθεση και δόλο, (γιατί ως καλή δημοσιογράφος οφείλατε πριν δημοσιεύσετε όλες αυτές τις σοβαρές κατηγορίες να με συναντήσετε για να έχετε και τις δικές μου εξηγήσεις στα ερωτήματά σας), Θεωρώ ότι ώς δημόσιο πρόσωπο έχω υποχρέωση να απαντήσω σε οτιδήποτε μου καταλογίζεται όχι μόνο σε δημοσιογράφο αλλά και σε οποιονδήποτε πολίτη. Με κατηγορείται για πάρα πολλά και θα σας απαντήσω πιστεύοντας να μην ξεχάσω κάτι από αυτά που διάβασα. Ότι αφορά εμένα. Γεννήθηκα στη Θες/νίκη στις 21-Μαϊου 1949 του Αγίου Κωνσταντίνου γι αυτό και με ονόμασαν Κωνσταντίνο. Μετά το Λύκειο στους Αγίους Αναργύρους αποφοίτησα απο σχολή θεάτρου και έλαβα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού από το αρμόδιο Υπουργείο. Ασχολήθηκα επαγγελματικά με το θέατρο στη θες/νίκη, έγραψα και σκηνοθέτησα θέατρο και δίδαξα και σε σχολή. Υπήρξα δημοσιογράφος σε εφημερίδα. Είχα ραδιοφωνική εκπομπή στην Εθνική Ραδιοφωνία Βόλου και πραγματοποίησα αρκετές κοινωνικοπολιτικές και οικολογικές έρευνες. Λεπτομέρειες στο βιογραφικό μου. Στα 39 μου παντρεύτηκα και έχω δύο παιδιά, Η κόρη μου σπουδάζει στην Ανωτάτων Καλών Τεχνών της Αθήνας και ο γιός μου τελειώνει την Νομική. Μετά τον γάμο μου το βιοποριστικό μου επάγγελμα υπήρξε η οικοδομή. ‘Οταν έχεις δύο μικρά παιδιά δεν έχεις επιλογές. Με αποκαλείτε υποτιμητικά ως οικοδόμο, υπονοώντας ότι είμαι αμόρφωτος. Σας πληροφορώ ότι δεν έχω μόνο διαβάσει αλλά έχω μελετήσει τα νομικά περισσότερο και από δικηγόρο. Ως την ιδιότητα που με χαρακτηρίζει αναφέρω το κοινωνικοπολιτικός ερευνητής και το δημοσιολόγος. Ειρωνικά γράψατε πως ένας οικοδόμος μπορεί να είναι δημοσιολόγος η κοινωνικοπολιτικός ερευνητής? Που είναι τα πτυχία του. Σας ενημερώνω ότι για κάποιες ιδιότητες δεν υπάρχουν πτυχία γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες σχολές. Ο συγγραφέας τι πτυχίο έχει. Δημοσιολόγος είναι αυτός που εκφράζει επίσημα δημόσιο λόγο. Κοινωνικοπολιτικός ερευνητής είναι αυτός που πραγματοποιεί κοινωνικοπολιτικές έρευνες. Επί πολλά χρόνια και τα δύο τα κάνω αποδεδειγμένα. Μου ρίξατε μομφή ότι δημιούργησα ΜΚΟ και τα παίρνω χοντρά. Σας πληροφορώ ότι δεν έχω δημιουργήσει καμία ΜΚΟ, και είμαι πάμφτωχος. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε άνεργοι επισήμως με κάρτες, με κάρτα αλληλεγγύης και με κοινωνικό τιμολόγιο στη ΔΕΗ. Δεν έχω δικό μου σπίτι και ενοικιάζω μία μονοκατοικία με 150 ευρώ το μήνα και παίρνω επιδότηση ενοικίου. Κατέθεσα για σύνταξη και περιμένω ακόμη. Τα παιδιά μου εργάζονται και σπουδάζουν. Όταν συνεργάστηκα επίσημα προεκλογικά με κόμματα που έγιναν Κυβέρνηση, μου προσφέρθηκαν υψηλές θέσεις και προτίμησα την οικοδομή για να μην είμαι υποτελής σε κανέναν και να τον ελέγχω εγώ και όχι αυτός και δικαιώθηκα.. Οι συγγενείς και οι φίλοι με έλεγαν βλάκα γιατί στερούσα από την οικογένειά μου τα απαραίτητα. Τα παιδιά μου τελείωσαν το Νυχτερινό Λύκειο γιατί εργάζονταν. Είμαι τόσο καθαρός και λευκός μέχρι βλακείας. Τώρα θα σας ενημερώσω για το ΛΕΥΚΟ. Το ΛΕΥΚΟ είναι ένας κοινωνικοπολιτικός οργανισμός,(πολιτικό κόμμα) αναγνωρισμένος από την Βουλή των Ελλήνων διότι συνεργάστηκε προεκλογικά στο παρελθόν επίσημα με κόμματα που έγιναν Κυβέρνηση. Στις εκλογές του Ιανουαρίου συμμετείχε σε συνασπισμό με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ήταν επίσημα κόμμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όταν υπεγράφη το μνημόνιο απεχώρησε από τη συμμαχία. Το ΛΕΥΚΟ ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με τα κόμματα όπως τα ξέρουμε. Ενώ τα κόμματα επιδιώκουν κομματική εξουσία το ΛΕΥΚΟ επιδιώκει ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είναι ένα πολιτικό οικοδόμημα που οι βάσεις του είναι οι κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών. Τα αρχικά του σημαίνουν Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων. Ιδρύθηκε από εμένα και διοικείται από Διοικητική Επιτροπή. Έχουν οριστεί διαχειριστές και ταμίας και ο πρόεδρος δεν έχει καμία ανάμιξη με τα οικονομικά αλλά και καμία ευθύνη και υποχρέωση. Αυτά αναφέρονται στο καταστατικό που κατατέθηκε στη Βουλή και στον Άρειο Πάγο. Με κατηγορείτε γιατί δημιούργησα το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος για να ελευθερώσουμε τη χώρα μας από τους πρόσφυγες οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα και βάσει της Συνθήκης της Γενεύης η Κυβέρνησή μας είναι υποχρεωμένη να τους αφήσει να φύγουν και όλα τα κράτη να τους δεχτούν. Υπάρχουν ανακοινώσεις στο site του ΛΕΥΚΟ http://www.leuko.gr και σχέδιο πως θα ελευθερώσουμε τη χώρα μας από τους πρόσφυγες,το οποίο τελευταία αναβαθμίστηκε και συμπληρώνεται από το παλιό. Αυτό που λέτε ότι είναι κλειστό δεν ισχύει. Μπορεί κάποια μπλόκ να έγραψαν κατά καιρούς κάποια κείμενά μας και στη συνέχεια να έκλεισαν. Επίσης στο facebook κάποιοι άνοιξαν προφίλ με κάποιες ΕΝΩΣΕΙΣ μας και τους ειδοποιήσαμε και τα έκλεισαν. Σας ενημερώνω τώρα για το ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ. Πριν από αρκετό καιρό ήρθαν στα γραφεία του ΛΕΥΚΟ, ο Χριστοδούλου αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά, η πρόεδρος του Συλλόγου, ο Ιωαννίδης και κάποιοι συνεργάτες τους και μας μίλησαν για το πρόβλημα του ΤΕΜΕΝΟΥΣ. Εμείς ενδιαφερθήκαμε άμεσα γιατί το θέμα είναι καθαρά πατριωτικό και κάναμε αρκετές συναντήσεις με δικηγόρους και μηχανικούς. Οι έφεδροι είχαν ένα άτυπο κίνημα και ήθελαν να κάνουν κατάληψη στο χώρο και ζητούσαν βοήθεια από πατριωτικά κινήματα τα οποία τους δήλωναν ότι δεν μπορούν να τους βοηθήσουν με διάφορες δικαιολογίες. Εμείς βλέποντας αυτή την αποφασιστικότητα και επιμονή τους, αποφασίσαμε να τους βοηθήσουμε και να τους προστατεύσουμε γιατί ήταν βέβαιο ότι έάν έκαναν κατάληψη σε δημόσιο χώρο εκτός του ότι θα τους πέταγαν έξω θα τους κατηγορούσαν και για τρομοκράτες. Δημιουργήσαμε λοιπόν το ΚΙΝΗΜΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΟΠΛΙΤΩΝ το εντάξαμε στα κινήματα του ΛΕΥΚΟ που είναι νόμιμα και θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας με δικό τους καταστατικό και τους διορίσαμε επίσημα στο διοικητικό συμβούλιο του κινήματος τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ πρόεδρο και τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ αντιπρόεδρο και τους δεσμεύσαμε εγγράφως βάσει του καταστατικού να κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητας. Η δικηγόρος του συλλόγου που είχε όλο το φάκελο του Βοτανικού ανακάλυψε ένα νόμο (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες) που νομιμοποιούσε την είσοδό τους και την παραμονή τους στο χώρο και έτσι επινοήθηκε η ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ την οποία την πλαισιώσαμε με την ΕΝΩΣΗ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ. Αρχικά σκεφτήκαμε να φιλοξενήσουμε στο χώρο κάποιους άστεγους από την Ελλήνων οικογένεια, αλλά ο χώρος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και δεν θελήσαμε σε ακατάλληλο χώρο να κοιμίζουμε ανθρώπους. Εγκαταστάθηκαν και κοιμούνται στο χώρο οι έφεδροι και πολλοί εθελοντές για περιφρούριση και οργάνωση. Πραγματοποιήσαμε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς την Εισαγγελία και διασφαλίσαμε την παραμονή μας στο χώρο και μπλοκάραμε νομικά την διαδικασία κατασκευής του τεμένους. Επειδή στο χώρο ο σύλλογος Αθηνά και οι έφεδροι δεν ήθελαν να εμπλακούν κόμματα αποφασίσαμε να μην εμφανιστεί το ΛΕΥΚΟ στο Βοτανικό γι αυτό και οι έφεδροι δεν ανέφεραν αρχικά το ΛΕΥΚΟ. Βέβαια από την πρώτη στιγμή κάποια κόμματα θέλησαν να οικειοποιηθούν την προσπάθεια, αλλά οι έφεδροι δεν τους το επέτρεψαν και σίγουρα δυσαρεστήθηκαν. ΄Έχουμε ένα πλάνο για την συνέχεια, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα γεγονότα. Η πρόθεσή μας είναι να υποστηριχθεί η προσπάθεια από όλα τα αντιμνημονιακά πατριωτικά κόμματα τα στελέχη τους, τα μέλη τους και τους ανεξάρτητους Έλληνες πολίτες ομαδικά γιατί ο στόχος είναι κοινός. Με κατηγορείτε γιατί δημιούργησα το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ. Σας εξηγώ. Ένας φίλος με κάλεσε στο γραφείο του στο Ιλιον και με σύστησε με τρείς ΡΟΜΑ εκπρόσωπους συλλόγων. Μου εξέφρασαν τα παράπονά τους ότι κατά καιρούς τους εξαπατούν τα κόμματα, και η κάθε Κυβέρνηση ενώ εισπράτει τα χρήματα που δίδονται γι αυτούς τα διαθέτει αλλού και αυτοί είναι στην εξαθλίωση κτλ. Εγώ τους είπα να μην περιμένουν τίποτα από τα κόμματα και να βασιστούν στις δικές τους δυνάμεις αρκεί να ενωθούν. Επί μία εβδομάδα είχα επαφές μαζί τους και διαπίστωσα ότι είχαν δημιουργήσει διάφορα κόμματα, συλλόγους και ήταν και σε κόντρα μεταξύ τους. Σκέφτηκα να τους δημιουργήσω ένα διεθνές κίνημα γιατί ΡΟΜΑ υπάρχουν και σε άλλες χώρες να ενταχθούν σε αυτό χωρίς να διαλύσουν τους συλλόγους τους και να ενταχθούν και στην έδρα του ΟΗΕ. Ένας από θεσ/νίκη έχει δύο κορίτσια που είναι φοιτήτριες και σκέφτηκα ότι υπάρχουν και ΡΟΜΑ που ξέρουν γράμματα και θα μπορέσουν να οργανώσουν το ΚΙΝΗΜΑ. Σε μία συγκέντρωση που κάναμε συμφώνησαν με την πρότασή μου και αποφάσισαν να γίνει πρόεδρος ο Στηροκλέας, αντιπρόεδρος ο Καμπέρης, Επιχειρηματίας, Γ. Γραμματέας η Σταμοπούλου (λογίστρια) και θα έκαναν πρόταση σε κάποιους ΡΟΜΑ με καλό όνομα στην περιοχή τους. Ακόμη τους περιμένω να οργανωθούν. Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσω ανιδιοτελώς. Εάν καταφέρουν να αξιοποιήσουν αυτοί η τα παιδιά τους αργότερα το ΚΙΝΗΜΑ, θα με ευγνωμονούν για το δώρο που τους έκανα. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έχει καμία σχέση το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ με τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ τους ΕΦΕΔΡΟΥΣ, και την ΣΤΕΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ που ενώ αρχικά χρησιμοποιήθηκε για να νομιμοποιήσει την κατάληψη, εξελίχθηκε σε κοινωνικό σκοπό, που μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο από την πολιτεία. Με χλευάσατε γιατί παλαιότερα έστειλα ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον Αλαβάνο. Ουδέποτε είχα και έχω κομματικές εμπάθειες. Δεν ξεχωρίζω τους Έλληνες σε Αριστερούς και δεξιούς. Ο Αλαβάνος υπήρξε από τους πολιτικούς αρχηγούς που συνεργάστηκα και δεν με απογοήτευσε. Κατηγορείτε εμένα και το ΛΕΥΚΟ που στο παρελθόν συνεργαστήκαμε προεκλογικά σχεδόν με όλα τα κόμματα. Το ΛΕΥΚΟ έχει ταυτιστεί με τη ΛΑΪΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ και την εκφράζει αποδεδειγμένα. Την κάθε εποχή η λαϊκή συνείδηση, η πλειοψηφία των πολιτών επέλεγε την πολιτική δύναμη που την εξέφραζε και την ψήφιζε. Ο Λαός μας δεν ήταν αυτός που κάθε φορά ψήφιζε διαφορετικά και εξέλεγε Κυβερνήσεις? Το ΛΕΥΚΟ που οι αποφάσεις του ήταν συλλογικές κάθε φορά εξέφραζε την πλειοψηφία των πολιτών και εάν κατά καιρούς εξαπατήθηκαν οι πολίτες από διάφορες Κυβερνήσεις, εξαπατήθηκε και το ΛΕΥΚΟ. Το σημαντικό είναι ότι το ΛΕΥΚΟ και εγώ προσωπικά ουδέποτε προδώσαμε τους πολίτες. Επί 27 χρόνια αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς και προσφέρουμε κοινωνικοπολιτικό έργο, στους συμπολίτες μας και στην Πατρίδα. Κυρία Σουφλή τα δελτία τύπου του ΛΕΥΚΟ, εκδίδονται από την Γραμματεία και τα επιμελείται ο Γ. Γραμματέας Ανδρέας Ρεντζούλας. Την σημερινή απάντησή μου, την έγραψα αποκλειστικά και μόνον εγώ με απόλυτη ειλικρίνεια γιατί επί 27 χρόνια συνεχούς δράσης, εγώ και το ΛΕΥΚΟ που είναι παιδί μου, παραμείναμε αμόλυντοι καθαροί και ΛΕΥΚΟΙ και δεν θα αφήσουμε κανένα αναπάντητο ερώτημα να αιωρείται στην βρώμικη πολιτική ατμόσφαιρα. Εαν έχετε και άλλες απορίες ελάτε να σας τις λύσω. Αθήνα 21 Αυγούστου 2016 Ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΟ – Κων/νος Ντάλιος
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστεΚοινοποι

    • Αγαπητέ κύριε Κωνσταντίνε Ντάλιος, την απάντηση σας την ενέκρινα, όπως θα έκανα για τον κάθε αναγνώστη μου! θέλω να είμαι αντικειμενικός και αληθινός!
      στο θέμα Οικοδόμος, η Κυρία Σουφλή έκανε ατόπημα, είδαμε οι πολύ μορφωμένοι του Χάρβαρντ και άλλοις που έχουν φέρει την πατρίδα μας, ένας κλητήρας, ένας θυρωρός θα μας είχε σίγουρα κρατήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αν πρώτα ήταν πατριώτης! Σε αυτό το σημείο, για αυτό το θέμα, σου λέω συγχαρητήρια! Διότι και εγώ πούλησα κουλούρια σε ηλικία 10 ετών στην ομόνοια για να πάρω τα βιβλία μου-και είμαι πολύ υπερήφανος, που γνώρισα αυτόν τον υπέροχο κόσμο των βιοπαλαιστών, των ανώνυμων απόκληρων ηρώων της ζωής και που εφοδιάστηκα με μοναδικά όπλα και εμπειρίες του πεζοδρομίου, για να αντιστέκομαι σήμερα στους προδοτες! Θυμάμαι και το πρώτο βιβλίο που επήρα της αριθμητικής, το έλεγαν κένταυρος! Η ζωή δεν με άφησε να σπουδάσω και να έχω κορνιζαρισμένα πτυχία, πολλές φορές άχρηστα και απάνθρωπα, όμως έχω διαβάσει μια βιβλιοθήκη στο σπίτι μου που καλύπτει 50 τετραγωνικά, πολλά βιβλία τα έχω διαβάσει και τρις φορές και από διαφορετικούς συγγραφείς για να ξέρω την αλήθεια και να ενημερώνω σωστά τους αναγνώστες μου! Ακόμα και στην τουαλέτα διαβάζω. Και τώρα είμαι σε θέσει να αντιμετωπίσω όλους τους μορφωμένους αμόρφωτους κυρίως κοινωνικά! Αυτά περί του οικοδόμου!
      Για τα υπόλοιπα που σε κατηγορεί η Κυρία Σουφλή, οφείλω να είμαι επιφυλακτικός, δεν σε γνωρίζω, δεν σε είχα ακούσει, και εφόσον έχω ένα κοινωνικό μέσων επαφής με παγκόσμια εμβέλεια και ενημέρωσης και κυρίως για τους πατριώτες μου και όχι μόνο, οφείλω να το ψάξω, για να έχω την δική μου άποψή. Στο θέμα του τεμένους έχω εκφράσει την άποψή μου, ότι θα συνεργαστώ και με τον διάολο να μην γίνει! Αυτά προς το παρόν.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>