«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ ΠΥΡΗΤΟΣ ΕΛΕΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!

ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ

Οι νεοέλληνες γνωρίζουν ελάχιστα για τον κολοσσό της φιλοσοφίας Παρμενίδη.

Ο Παρμενίδης που των φιλοσόφησαν και εργάστηκαν στο φιλοσοφικό του έργο, όλοι οι επόμενοι φιλόσοφοι μόνο με θετικές απόψεις, όπως Πλάτων, Ηράκλειτος και πολλοί άλλοι κολοσσοί της φιλοσοφίας και της επιστήμης, ακόμα και δογματικοί των θρησκειών τον αναγνώρισαν, είπε ότι ο άνθρωπος δια του ορθού λόγου και της νόησης, της γνώσεις, έφτασε να κρίνει τους θεούς και για αυτό τον εξύψωσε σε ισόθεο, δηλαδή ο άνθρωπος και οι θεοί ή ο θεός είναι ίδιοι!

Άραγε γιατί σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν αποσπασματικά και ελάχιστοι  τον Παρμενίδη;

Τι ειναι αυτό που τον έκανε να τον παραχώσουν με αμνησία στην διαδρομή της ιστορίας μέχρι και σήμερα;

Απλά πήγαινε αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού και κατάφερνε μετά από πολλές δυσκολίες να φτάνει στην πηγή του ποταμού!

Αυτό σημαίνει ότι πήγαινε κόντρα στο σύστημα και τα καθιερωμένα που δεν είχαν αποδείξει την αλήθεια των λεγόμενών τους!

Κοντραρίστηκε με τους κολοσσούς της φιλοσοφίας και τελικά αγαπήθηκε και αναγνωρίστηκε ανώτερος και όχι μόνο ισάξιος!

Έκανε όμως επίθεση στο θρησκευτικό κατεστημένο που δεν συχωρά για να τον βάλουν στο χρονοντούλαπο μέχρι και σήμερα!

Είπε αλήθειες που ανέτρεπαν τα πάντα, ότι οι θεοί και η θρησκεία ειναι μύθος και σαν μύθο τα έκρινε!

Αρχικά έκρινε τον δωδεκαθεϊσμό και επεκτάθηκε στον ένα θεό!

Μετά την επικράτηση του Χριστιανισμού, του λεγόμενου οικειοθελώς, μέσα από σφαγές και ολοκαύτωμα του ελληνισμού,  έπρεπε ο Παρμενίδης να σβήσει από τα ιστορικά αρχεία και τις μνήμες,  διότι τους χαλούσε όλη την θρησκευτική συσκευασία να αναδειχτούν σαν θρησκευτική εξουσία και να έχουν τους λαούς όχι με δικές τους σκέψεις Νόησης, γνώσεις,   αλλά θρησκευτικά ζόμπι!

Τελικά ο χριστιανισμός χωρίστηκε στα δυο διότι ήταν ποιο πολλοί οι φιλόδοξοι θρησκευτικοί ηγέτες!

Έτσι είχαμε μέχρι σήμερα τον ανατολικό χριστιανισμό και τον δυτικό χριστιανισμό, τώρα πως κατάφερναν να λένε το ίδιο διαφορετικό,  αυτό ειναι η μαεστρία της ψεύτικης θρησκείας μύθος!

Εδώ έχουμε ένα παράδοξο που δεν γνωρίζουν οι λαοί, οι δυτική θρησκευτικοί ηγέτες αλλά και οι ηγέτες των λαών που επεκράτησε ο καθολικισμός έχουν το μαγαζί τους στο Βατικανό. Και οι ανατολικοί έχουν το μαγαζί τους στο άγιο όρος.

Που ειναι το παράδοξο που ανέφερα παραπάνω;

Και οι δυο αυτές θρησκείες έκρυψαν, προσπάθησαν να χώσουν στην αμνησία τον Παρμενίδη μόνο για τους λαούς! Οι ηγέτες των δυο θρησκειών που ξέρουν την αλήθεια σε αυτά που έλεγε ο Παρμενίδης τον διαβάζουν μυστικά στα μαγαζάκια τους, οι μεν στα υπόγεια του Βατικανού, οι  δε στις σπηλιές του αγίου όρους!

Όταν ο Παρμενίδης είπε για το ένα και μοναδικό (ον) ταρακούνησε το κατεστημένο, διότι δεν εννοούσε το (ον) θεό, αλλά το Σύμπαν, Είπε το (ον) Είναι άφθαρτο, ολόκληρο, σταθερό, αναλλοίωτο, χωρίς αρχή και τέλος και εννοούσε το Σύμπαν!

Γνώριζε όλη την λειτουργία του Σύμπαντος, αστέρια, πλανήτες, ήλιο, σελήνη και άλλα!

Όμως προχώρησε ποιο πολύ και τους ξεσκέπασε, λέγοντας ότι ο άνθρωπος κατακτώντας την νοήσει, δηλαδή την γνώσει, δια του ορθού και αληθινού λόγου έκρινε τους θεούς και έγινε ισόθεος, δηλαδή αφού έχει πει ότι οι θεοί ειναι μύθος ανέδειξε τον άνθρωπο σαν μοναδικό θεό!

Αυτά όμως δεν τα συχωρούν τα κατεστημένα, οι θρησκείες,  ούτε στην αρχαία εποχή, ούτε σήμερα, για αυτό και τον έριξαν στην λήθη, στην αμνησία, σε σκοτεινά δωμάτια, υπόγεια, σπηλιές για να τον διαβάζουν μόνο οι λίγοι που καταδυναστεύουν το μυαλό, την ψυχή και την γνώση του ανθρώπου.

Ο Παρμενίδης σήμερα ειναι πάλι επίκαιρος, οι θρησκείες ξεβρακώθηκαν, αποκαθηλώθηκαν και έχουν κάνει το θεό τους πακέτο και τον μεταφέρουν με Κούριερ μεταφορική σε πανθρησκεια! Τώρα τι θεός ειναι αυτός που τον έχουν κάνει λάστιχο ανάλογα με τα συμφέροντά τους, θα το δούμε σύντομα;

Ο Παρμενίδης αναφέρετε πολύ προσεκτικά σε θεές κόρες του ήλιου, την (θέμις και την δίκη) το έκανε για να δώσει έμφαση στα λεγόμενά του, που τα εξέφραζε ποιητικά!

Θα προσπαθήσω ξεπερνώντας κάποια εμπόδια που φιμώνουν τον διαμοιρασμό της αλήθειας και της γνώσεις σε όλους τους λαούς, με τα πνευματικά δικαιώματα να ανεβάσω όλα τα κείμενά του.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>