«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελλάδα μου! Ελλάδα του Φωτός, του πολιτισμού, της τέχνης και της παιδείας.

 Μέσα στον ιερό Ναό της δημοκρατίας σταβλίζονται και αφοδεύουν οι προδοτες! Τα βδελύγματα που λέγονται Έλληνες, ζητούν την παράδοση μας άνευ όρων στους εκτελεστές μας!!! διαβάστε παρακάτω τους τίτλους με διαφορά ωρών  τι δηλώνουν!!! Παρακάτω σας εχω και τα άρθρα των προδοτών.

Ορέ… δεν χωράνε τόσες κρεμάλες στο σύνταγμα, να νοικιάσουμε ένα οικόπεδο στην Σαχάρα να τους αφήσουμε να σαπίσουν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

29.04.2015 :

Αμεση συμφωνία ζητά το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλή

ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ GPO ΓΙΑ ΤΟ MEGA

Δημοσκόπηση: «Οχι» σε δημοψήφισμα και εκλογές, λένε οι πολίτες – Μεγάλη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ (γραφήματα

Δημοσκόπηση GPO: Συμφωνία και όχι ρήξη ζητεί η πλειονότητα

Αξιωματούχοι: Ημέρες απομένουν στην Ελλάδα για συμφωνία

Δεν βλέπω πιθανή κατάληξη (των διαπραγματεύσεων) εάν οι Έλληνες δεν κάνουν μία πολύ σημαντική κίνηση σε μία, ή δύο ή τρεις περιοχές. Μπορεί να είναι οι συντάξεις, μπορεί να είναι η αγορά εργασίας αλλά… πρέπει να πληρώσουν το πολιτικό κόστος.

…………………………………………………………………………………

Μόνον η τελική συμφωνία με τους εταίρους στην Ευρωζώνη θα εξαλείψει τις αβεβαιότητες και θα δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη υποστηρίζει το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην τριμηνιαία έκθεσή του που αφορά την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2015 για την ελληνική οικονομία και η οποία δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στη δημοσιότητα. Παράλληλα, σημειώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη, ενώ ασκεί κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τις προτάσεις της για τον προϋπολογισμό, τις μεταρρυθμίσεις και το χρέος.

 

 

 

«Η επίτευξη συμφωνίας απαιτεί προθυμία για συμβιβασμό και των εταίρων (θεσμών)» υποστηρίζει το ΓΠΒ, αλλά προσθέτει ότι «θα ήταν ιστορικό λάθος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη την ώρα που η οικονομική πολιτική στην Ευρωζώνη αρχίζει να αλλάζει σε κατεύθυνση ευνοϊκή για την ίδια τη χώρα». Στο πλαίσιο αυτό σημειώνουν ότι «η κορυφαία, επίσημη και ορθή στρατηγική επιλογή είναι να κρατηθεί η χώρα εντός της Ευρωζώνης μέσω σειράς μεταρρυθμίσεων παρά τις επιφυλάξεις ορισμένων στελεχών της κυβερνητικής παράταξης».

 

Η έκθεση, υπό τον τίτλο «η οικονομία υποτροπιάζει», περιγράφει την κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» στην οποία φαίνεται πως έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία και συνολικά η χώρα, καταγράφοντας μια σειρά από επισημάνσεις οι οποίες καταδεικνύουν έντονο προβληματισμό για τις εξελίξεις, εν μέσω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους.

 

Είναι ενδεικτικό ότι γίνεται λόγος για πολιτικοοικονομική αβεβαιότητα, η οποία «επισκιάζει την αναζήτηση διεξόδων και την ανάπτυξη», ενώ παράλληλα καταγράφονται και οι ευθύνες οι οποίες βαραίνουν τη νέα κυβέρνηση, εξαιτίας της πολυγλωσσίας των μελών της, αναφορικά με το ποιές επιλογές πρέπει να γίνουν για την υπέρβαση της κρίσης.

 

Μάλιστα, ο Συντονιστής και τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής αναγνωρίζουν ότι γενικά στην οικονομική πολιτική «αντιπαρατίθενται διαφορετικές οικονομικές φιλοσοφίες και πως ό,τι είναι αναγκαίο με οικονομικά κριτήρια δεν είναι απαραίτητα εφικτό με πολιτικά. Επίσης, ό,τι είναι επιθυμητό πολιτικά δεν είναι πάντοτε οικονομικά αποτελεσματικό».

 

«Παρά τα έντονα κοινωνικά προβλήματα, η οικονομία της χώρας παρουσίαζε σημεία ανάκαμψης το 2014. Ομως, το πρώτο τρίμηνο 2015 άρχισε με πολλές αβεβαιότητες ως προς τη μελλοντική πορεία της οικονομίας. Ο εκλογικός κύκλος και η παρατεταμένη αδυναμία συμφωνίας κυβέρνησης και θεσμών (πρώην τρόικα), η εκκρεμότητα γύρω από τη δημοσιονομική προσαρμογή και τις μεταρρυθμίσεις, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες όπως είναι οι αμφιταλαντεύσεις σε ζητήματα έννομης τάξης, και οι αντικρουόμενες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με το ενδεχόμενο συμφωνίας ή ρήξης, ενέτειναν την αβεβαιότητα, που με τη σειρά της προκάλεσε επενδυτική υστέρηση στην αγορά και σε συνδυασμό με αντιφατικά χαρακτηριστικά της προηγούμενης κυβέρνησης είχε ως αποτέλεσμα, ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2014, την επιστροφή της οικονομίας σε υφεσιακή τροχιά», τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

Το ΓΠΒ προχωρά σε δύο συμπεράσματα:

 

1. Η χώρα βρέθηκε σε τροχιά απόκλισης από τους δυτικούς και ευρωπαϊκούς εταίρους.

 

2. Η εν πολλοίς ορθή κριτική στην αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης και σε επιμέρους αποφάσεις οικονομικής πολιτικής των οργάνων της ΕΕ (π.χ. για τους όρους της πρώτης δανειακής σύμβασης 2010) δεν πρέπει να συγχέεται στις σημερινές συνθήκες με τα ειδικότερα ελληνικά προβλήματα. Μολονότι είναι σημαντικό ότι για πρώτη φορά τόσο πολλοί Έλληνες πολιτικοί επικρίνουν ορισμένες πολιτικές και όψεις της αρχιτεκτονικής της Ευρωζώνης και μάλιστα με τεχνοκρατική επάρκεια «η κριτική μόνον εν μέρει μπορεί να συνδεθεί με την τρέχουσα διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας».

 

Επιπλέον, αναφέρει ότι «δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι πέρα από τη δικαιολογημένη κριτική, σήμερα η αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης μεταβάλλεται ήδη και ότι είμαστε η μόνη χώρα που δεν κατάφερε να εξέλθει από την “ομπρέλα” των επίσημων μηχανισμών στήριξης, σε αντίθεση με την Πορτογαλία και την Ιρλανδία (και, όπως φαίνεται, με την Κύπρο στο άμεσο μέλλον)». Και συμπληρώνει ότι όσο καιρό η Ελλάδα είναι αποκομμένη από τις αγορές, χρειάζεται τη χρηματοδοτική στήριξη κυρίως των Ευρωπαϊκών θεσμών και αυτή προϋποθέτει συμφωνία πάνω στο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής.

 

Κατά την εκτίμηση του Γραφείου το μείζον ζήτημα της ελληνικής οικονομίας είναι «οι αγκυλώσεις που εμφανίζονται στις σχέσεις κράτους και αγοράς» και απαιτούνται ριζοσπαστικές λύσεις με βάση τις διεθνείς εμπειρίες και τις βέλτιστες πρακτικές («best practices») και όχι με βάση παραδοχές που έχουν ιστορικά διαψευσθεί.

 

Παράλληλα, ασκεί κριτική στους παρακάτω τομείς:

 

Δημοσιονομικά

 

Κάθε ένα από τα μέτρα που έχει προτείνει η κυβέρνηση μπορεί να συζητηθεί ως προς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του «αλλά όλα μαζί δεν εντάσσονται σε ένα σχέδιο για την ανάπτυξη ούτε είναι σαφές πώς θα χρηματοδοτηθούν τελικά, παρά την αισιοδοξία του «κειμένου εργασίας» για νέα φορολογικά έσοδα 4,7 έως 6,1 € δισ., ούτε τέλος στηρίζονται σε τεκμηριωμένη». Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει ότι «η δημοσιονομική προσαρμογή που επιχειρείται είναι ένα ιδιότυπο μείγμα νέων φόρων, νέων δαπανών και θεσμικών αλλαγών και σε μεγάλο βαθμό ανακοινωμένων αντιφατικών προθέσεων για αλλαγές. Για ορισμένα μέτρα (π.χ. 100 δόσεις) είναι απροσ- διόριστες τελικά οι μακροχρόνιες επιπτώσεις. Παρά το βραχυπρόθεσμο όφελος, το μείγμα αυτό εντείνει την αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει τη σημερινή κατάσταση».

 

Μεταρρυθμίσεις

 

Η μεταρρυθμιστική πτυχή είναι «ανεπαρκής». Πολλές από τις ιδέες που περιλαμβάνει είναι ατελείς (π.χ. για τη Δικαιοσύνη) και παραβλέπουν τόσο ιστορικές εμπειρίες όσο και ευρύτερες τάσεις που επικρατούν διεθνώς (π.χ. στη Δημόσια Διοίκηση).

 

Χρέος

 

Το συμπέρασμα είναι ότι «η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να εξυπηρετεί κανονικά το χρέος της και προς το σκοπό αυτό χρειάζεται βοήθεια». Μάλιστα, αναφέρει το Γραφείο ότι αν ληφθούν υπόψη οι υποχρεώσεις για μετά το 2015 «η χώρα θα χρειασθεί πρόσθετη βοήθεια (= νέα δανειακή σύμβαση) ύψους 20-30 δισ. ευρώ, μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα του χρέους. Αλλά και η βοήθεια αυτή θα δοθεί υπό όρους οικονομικής πολιτικής, όπως προβλέπεται από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας».

 

Πέραν αυτών το Γραφείο εκτιμά ότι η τρέχουσα κατάσταση δεν απειλεί μόνον όσες επιχειρήσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο, αλλά και όσες τα χρόνια της κρίσης άντεξαν, επένδυσαν, συγκράτησαν μισθούς, κατέβαλαν φόρους και απέφυγαν απολύσεις. «Απειλεί δηλαδή, την υγιή επιχειρηματικότητα» κατά το ΓΠΒ και συμπληρώνει ότι η χώρα χρειάζεται βαθιές τομές (μεταρρυθμίσεις) για να επιστρέψει σε διατηρήσιμη ανάπτυξη εναρμονισμένες με τις βέλτιστες πρακτικές στις ευρωπαϊκές χώρες. Και η πολιτική αυτή θα πρέπει να εφαρμοσθεί εντός του πλαισίου κανόνων (και των διαδικασιών) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

http://www.kathimerini.gr/

…………………………………………..

29.4.2015 | 20:05 Reuters: «Έχετε μέρες, όχι εβδομάδες για συμφωνία» Αξιωματούχος σημειώνει πως η συμφωνία για την Ελλάδα πρέπει να κλείσει άμεσα και να αρχίσει ο διάλογος για τρίτο πακέτο ΣΧΟΛΙΑ (0) Reuters: «Έχετε μέρες, όχι εβδομάδες για συμφωνία» Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που μίλησαν στο πρακτορείο Reuters φέρονται να τονίζουν ότι η Ελλάδα έχει μόλις λίγες ημέρες στη διάθεσή της προκειμένου να φτάσει σε συμφωνία με τους εταίρους. Παράλληλα στο δημοσίευμα τονίζεται πως πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας. Μια από τις πηγές που επικαλείται το πρακτορείο είναι ένας ανώτατος αξιωματούχος ο οποίος σχολιάζει πωςα οικονομικά της κυβέρνησης δεν είναι βιώσιμα χωρίς τρίτο πακέτο και χωρίς περαιτέρω χρηματοδότηση. Επιπλέον αναφέρεται πως το αργότερο έως το Μάιο πρέπει να έχει κλείσει η συμφωνία προκειμένου να υπάρξει ο χρόνος που απαιτείται για την έγκριση από τα εθνικά κοινοβούλια. Ο ίδιος αξιωματούχος είναι που τόνισε πως «Δεν μιλάμε πλέον για εβδομάδες, αλλά για ημέρες». Ωστόσο, από το Reuters επισημαίνεται πως ούτε η ελληνική κυβέρνηση ούτε οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης είναι έτοιμοι να αρχίσουν το διάλογο για το τρίτο σχέδιο διάσωσης. Πηγή: www.lifo.gr

……………………………………………

ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ GPO ΓΙΑ ΤΟ MEGA

Δημοσκόπηση: «Οχι» σε δημοψήφισμα και εκλογές, λένε οι πολίτες – Μεγάλη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ (γραφήματα)

Δημοσκόπηση: «Οχι» σε δημοψήφισμα και εκλογές, λένε οι πολίτες - Μεγάλη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ (γραφήματα)

Μειωμένη, σε σχέση με τον περασμένο Φεβρουάριο, καταγράφεται η αποδοχή από τους πολίτες της στρατηγικής που ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, αφού με αυτήν δηλώνουν ότι συμφωνούν και μάλλον συμφωνούν ποσοστό 58,3% των ερωτηθέντων, από 90,3% στις 10/2.

Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με το αν πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, ενώ ποσοστό 75,6% θεωρούν ότι η χώρα μας πρέπει να μείνει πάση θυσία στη ζώνη του ευρώ.

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να διατηρεί σχεδόν αμετάβλητο το ποσοστό που έλαβε στις εκλογές του Ιανουαρίου, συγκεντρώνοντας 36,5%, ενώ στο 27,8% βρίσκεται η ΝΔ, ενισχυμένη κατά περίπου 6 ποσοστιαίες μονάδες από τις κάλπες της 25ης/1. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, η οποία καταγράφει μικρή άνοδο.

Σε επίπεδο αρχηγών, την υψηλότερη δημοτικότητα, με 63,9% θετικές κρίσεις, καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας και ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 41% θετικές κρίσεις, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 39% ,ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 32,5%, ο Αντώνης Σαμαράς με 28,1% και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 20,1%.

Κληθέντες να κρίνουν συνολικά το έργο της κυβέρνησης κατά τις πρώτες 100 ημέρες που βρίσκεται στην εξουσία, το 57% των πολιτών διατυπώνουν θετικές κρίσεις και το 40,9% αρνητικές.

Σχετικά με το πολυσυζητημένο πρόσωπο του Γιάννη Βαρουφάκη, οι θετικές κρίσεις φτάνουν σε ποσοστό 50%, ενώ οι αρνητικές απόψεις έχουν ποσοστό 48,2%.

Αντιστοιχα για το πρόσωπο της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου οι αρνητικές απόψεις υπερτερούν σε ποσοστό 53,8%, ενώ οι θετικές κρίσεις φτάνουν σε ποσοστό 43,1%.

Για το καυτό θέμα της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού, το μήνυμα των ερωτηθέντων προς την κυβέρνηση είναι σαφές. Το 74,2% διαφωνεί με αυτή την κίνηση της κυβέρνησης και μόλις ένα 22,6% συμφωνεί.

Άσχημα τα νέα για την κυβέρνηση και στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής, με το 61,9% των ερωτηθέντων να την κρίνει αρνητικά και το 30,8% θετικά.

Η πλειοψηφία των πολιτών επίσης σε ποσοστό 87,3% συμφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης να εκκενώσει την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών από τους καταληψίες και διαφωνεί μόνο το 9,6%. Ωστόσο, η πλειοψηφία σε ποσοστό 73,8% κρίνει καθυστερημένη την κίνηση της κυβέρνησης, ενώ μόλις 15,9% θεωρεί πως έγινε στον σωστό χρόνο.

Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες σε ό,τι αφορά την αποτίμηση του έργου της κυβέρνησης στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας, ενώ οι αρνητικές κρίσεις υπερτερούν κατά πολύ των θετικών σε ό,τι αφορά την αποτίμηση του κυβερνητικού έργου στον τομέα της παιδείας.

Μόνο δύο στους δέκα πολίτες εμφανίζονται σύμφωνοι με τον νόμο που δίνει τη δυνατότητα στον Σάββα Ξηρό να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του στο σπίτι του.

Στον αντίποδα, σχεδόν εννέα στους δέκα πολίτες διατυπώνουν συμφωνία με την απόφαση της κυβέρνησης να εκκενώσει η αστυνομία την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών από τους καταληψίες, με το 73,8% εξ αυτών πάντως να θεωρούν πως η απόφαση αυτή ελήφθη με καθυστέρηση.

Θετικά αποτιμούν τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης τρεις στους δέκα πολίτες.

Η πανελλαδική έρευνα της GPO για το MEGA διενεργήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ατόμων, στο διάστημα από τη Δευτέρα 27/4 έως Τετάρτη μεσημέρι.

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ελλάδα μου! Ελλάδα του Φωτός, του πολιτισμού, της τέχνης και της παιδείας.

  • Περαστικος

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΒΑΦΤΙΣΤΕΜΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΕΜΑΙ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>