«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!) ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟ’Ι’ΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΗΠΑ, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

23.06.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η πρωτοτυπη μεθοδος λεηλασιας των λαων της Ευρωπης από τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο αρχησε, μετα την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης από τους ιδιους που την δημιουργησαν, με την πρωην ανατολικη Γερμανια, την DDR.

Χωρις την λεηλασια της DDR δεν θα γινονταν δυνατη η επανενωση της Γερμανιας.

Με την επανεωση της χωρας αυτης προωθειται από τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο η πραξικομματικη κατα-σκευη μιας ιδιομορφης «Σοβιετικης Ε.Ε.» υπο την απολυταρχικη επιβλεξη της επανενωμενης Γερμανιας και την σκιωδη επικυριαρχια των ΗΠΑ, υπο την αυστηρη επιβλεξη του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Στην πραγματικοτητα η Γερμανια ποτε μετα το 1945 δεν απεκτησεν την ανεξαρτησια της και παραμενει μεχρι τις ημερες μας ένα προτεκτορατο των ΗΠΑ υπο την επιβλεξη του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Κανενα από τα κομματα της χωρας αυτης και πολύ περισσοτερα τα κομματα εξουσιας, δεν μπορει να κανη ‘η να μην κανη αυτό που χρειαζεται η Γερμανια και ο λαος της.

Τον τελευταιο καιρο διερευσε η πληροφορια υπαρξης ενός «Φακελου Καγκελαριος» ως μερος της μυστικης Κρατικης Συνθηκης με ημερομηνια 21.05.1949, με την οποια οι δυναμεις κατοχης μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο εξασφαλιζουν την εξουσια ληψεως αποφασεων επι του γερμανικου κρατους και των ΜΜΕ εως το ετος 2099! Οι κατακτητες μπορουν ανα πασα στιγμη να ενεργοποιησουν τα δικαιωματα τους επι της Γερμανιας.

Ο πρωην υποστρατηγος του γερμανικου στρατου και επικεφαλής της στρατιωτικης μυστικης υπηρεσιας MAD, της υπηρεσιας για ασφαλεια του γερμανικου στρατου (ASBW), Gerd-Helmut Komossa, περιγραφει στο βιβλιο του με τιτλο «Die deutsche Karte, das verdeckte Spiel der geheimen Dienste, ISBN 978-3-902475-34-3, Ares Verlag, Graz» την κατασταση αυτή.

H Γερμανια είναι συνεπως ένα Προτεκτοραρο και η Ελλας ένα Προτεκτορατο του Προτεκτορατου αυτου. Εχουμε συνεπως την πληρη υποδουλωση της Ελλαδος από την Γερμανια και την υποταγη των υπολοιπων κρατων της «Σοβιετικης Ε.Ε.» στην χωραν αυτην.

Και όλα αυτά γινονται, διοτι το Προτεκτορατο του διεθνους πολιτικου Σιω- νισμου, οι ΗΠΑ, προσκουουν στις φοβιες τους για την δημιουργια μιας αλλης ισοποσης δυναμης, της Ευρωπης των Πατριδων του στρατηγου Ντε Γκωλ, που θα μπορουσε να κυριαρχηση στο μεγαλυτερο ηπειρω-τικο χωρο του πλανητη, την Ευρασια.

Ετσι μια πιθανη Ευρωπη των Πατριδων του στρατηγου Ντε Γκωνλ και όχι η σημερινη «Σοβιετικη Ε.Ε.» με αυτονομη γεωπολιτικη υποσταση σε συμμαχια με την πλουσια σε φυσικους πορους και ισχυρη στρατιωτικα Ρωσια, θα μπορουσε να εξακοντιση τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο για παντα στην περιφερεια!

 Μετα την ενημερωτικη αυτή εισαγωγη ας επανελθουμεν στο γερμανικο Προτεκτορατο που φερει ακομη το ονομα Ελλας.

Κατά τον πρωην Πρεσβη της Γερμανιας στα Σκοπια, η Ελλαδα επρεπε να ονομαζεται «επαρχια της πρωην Οθωμανικης Αυτοκρατοριας».

Δεν αποκλειεται Ελληνιδες και Ελληνες να ζησουμε, με ανοχη των δυο κομματων Εξουσιας μεταξυ 1974-2013 , και την αλλαγη του ονοματος της πατριδας μας.

Πως είναι ποτε δυνατον, Ελληνιδες και Ελληνες, τα δυο κομματα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ που ευθυνονται για την τραγικη κατασταση που βρισκεται σημερα η πατριδα μας να την βγαλουν απ’ αυτην;

Οποιος πιστευει κατι τετοιο ‘η είναι ηλιθιος και εχει αντι μυαλου αχυρο στο κεφαλι του ‘η είναι ρουφιανος και κομματοσκυλο του Συνασπισμων των Βλακων.

Oι ως ανω Βλακες εκ των Συνασπισμων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που συντομα θα σχηματισουν την δικομματικη κυβερνηση τους, πιστευουν ότι μετα τις γερμανικες εκλογες τα παντα θα αλλαξουν και η Γερμανια θα εγκαταλειψει την πολιτικη λιτοτητας που επεβαλλε στις χωρες του νοτου της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» και με τις ευρωεκλογες και η «Σοβιετικη-Ε.Ε.» θα αλλαξει προς το καλυτερο την πορεια της.

Οποια αγνοια των πραγματων!!!

Μετα τις εκλογες του Σεπτεμβριου του 2013 η Γερμανια θα επιβαλλει με το ετσι θελω και στους πολιτες τις Ελλαδος, όπως στην Κυπρο, περαν νεων μετρων ολικης εξαθλιωσης του ελληνικου λαου και το κουρεμα των καταθεσεων ανω των 100.000 ευρω των ελληνων πολιτων, χωρις κανενα κοινωνικο ελεος και κανεναν ανθρωπιστικο ενδοιασμο.

Οι επιτηδειοι απαταιωνες όπως και στην Κυπρο θα μεταφερουν εγκαιρα τα χρηματα τους στο εξωτερικο.

Ως προς τις Ευρωεκλογες επισης τιποτε δεν θα αλλαξει.

Οσο καιρο στις κομματικες λιστες των Ευρωεκλογων των κρατων μελων της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» θα τοποθετουνται κατά προτεραιοτητα προθυμοι νανοι της πολιτικης και καθιζηματα της τελευταιας κοινωνικης υποσταθμης από τους Συνασπισμους των Βλακων της Μασονιας των Ροταρυ, Λα’ι’ονς κ.α., το Ευρωκοινοβουλιο και κατ’ επεκταση και η Κομμισσιον αλλα και τα αλλα οργανα της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» θα επανδρωνονται από πιστους υπηρετες του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Τιποτε δεν θα αλλαξει και εδώ!

Η ευρωπα’ι’κη κοινωνια λογω της υπογεννητικοτητα της γερνα ηδη επικινδυνα και εξαρτα την επιβιωση της από τα μεταναστευτικα ρευματα.

Η κοινωνια αυτή λαμβανει λογω της διαβρωμενης πολιτικης της ηγεσιας τετοια εκφυλιστικα χαρακτηριστικα, τα οποια χωρις μια σεισμικη και εκ βαθρων αντιδραση μπορει να γινουν μη αναστρεψιμα.

Ότι σημερα παθαινει η «Σοβιετικη-Ε.Ε.» το παθαινει από την δουλικοτητα στον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο και την ανικανοτητα των οργανων της, δηλαδη το παθαινει από δικα της σφαλματα και από τα ελλειμματα στο εμψυχο δυναμικο της, που είναι η κοινωνια της.

Εάν η πατριδα μας ειχε μια πολιτικη ηγεσια με οραματα και με ικανοτη-τα να προβλεπη τις πολιτικες και οικονομικες εξελιξεις (τα τα’ εοντα, προ τα’ εοντα, τα τα’ εσομενα) ηδη το 2009 θα εγκατελειπε την ευρω-ζωνη, θα επανεφερε την δραχμη την οποια θα υποτιμουσε και θα απαλοτριωνε ετσι τους πιστωτες από τα επιπεδα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Θα αποφευγονταν επιπλεον η υποταγη μας στην υποταγ-μενη Γερμανια, στο ΔΝΤ και στην Σοβιετικη-Ε.Ε., χωρις την ολοκληρωτικη απωλεια της εθνικης μας κυριαρχιας στην Γερμανια, τις προσβολες στην υπηρηφανεια και στην αξιοπρεπεια μας των γερμανικων (;) ΜΜΕ και χωρις την λεηλασια του δημοσιου πλουτου μας με τα Μνημονια 1 και 2 και την εκβιαστικη ιδρυση του «Ταμειου Αξιοποιησης ιδιωτικης περιουσιας του Δημοσιου Α.Ε.», όπως η «Treuhandgesellschaft» στην DDR.

Οι περισσοτεροι ηλιθιοι βουλευτες του ελληνικου κοινοβουλιου ψηφισαν τα εκτρωματα Μνημονιο 1 και 2 και τον εφαρμοστικο νομο χωρις καν να τα διαβασουν υπο την καθοδηγηση μεταξυ αλλων και του Σαμαρα και Βενιζελου!

Οι Σιωνιστες αρπαγες της πατριδας μας εχουν συμπλεοντα συμφεροντα με την ελληνικη Διαπλοκη και κατά συνεπεια είναι υποχρεωμενοι να υποστηριζη τα κομματα των Μνημονιων.

Αρκει καποιος που σκεφθεται ακομη με την λογικη του Αριστοτελη και όχι του Σιωνιστη Μοργκενστερν (τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεπε-ται να είναι!!!) να διαπιστωση «ποιοι επωφελουνται αμεσα από τα Μνημονια;

Ποιοι είναι αυτοι, οι οποιοι, την ωρα που ολοι οι Ελληνες εξαιτιας των Μνημονιων δινουν και χανουν ακομη και την πρωτη κατοικια τους και ποιοι είναι αυτοι που παιρνουν.

Γιατι εν μεσω απολυτης κρισης και απανθρωπων απειλων για μη καταβολη μισθων και συνταξεων εξασφαλιζονται οι δοσεις απατης των εγχωριων και ξενων τραπεζων των ετσι και παραπλανητικα ονομασθεντων Αγορων;

Εκατομμυρια φτωχων συνταξιουχων ειδαν τις συνταξεις τους να κοβονται

από καθαρματα τυπου Σαμαρα και Βενιζελου για δηθεν την εξυγιανση και αναπτυξη, που ποτε δεν θα ελθει.

Πως είναι ποτε δυνατο το σιωνιστικο ΔΝΤ να είναι καταστροφικο για τον λαο και σωτηριο για τις εγχωριες και ξενες τραπεζες;

Πως είναι ποτε δυνατον το αχρηστο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης να δινη στις εγχωριες τραπεζες της Διαπλοκης 50 δισεκατομμυρια ευρω και να μετατρεπη τα ιδωτικα χρεη των ρουφιανων αυτων μεσω των Μνημονιων σε δημοσια χρεη;

Οι ρουφιανοι εγχωριοι τραπεζιτες και κατοχοι των γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ για να σωσουν τις δικες τους ιδιωτικες περιουσιες στηριζουν στην εξουσια σημερα τα φιλομνημονιακα κομματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Αυτος που εχει μυαλο και όχι αχυρο στο κεφαλι του κατανοει γιατι τα ζωα και των δυο ως ανω κομματων ιδρυσαν το «Ταμειο Αξιοποιησης της Δημοσιας Περιουσιας, γιατι δεν γινεται μια παλλα’ι’κη εκστρατεια για την δυναμικη διεκδικηση των γερμανικων αποζημιωσεων, γιατι οι επιγονοι των δοσιλογων.

Ενώ επρεπε ηδη να ειχαν στηθει στον τειχο, εξακολουθουν να ελεγχουν την εξουσια και με την βοηθεια των ηλεκτρονικων ΜΜΕ των εγχωριων τραπεζιτων της Διαπλοκης, είναι ετοιμοι να πεταξουν την Ελλαδα στον Αβυσσο.

Σκοπος της πολιτικης του ελεγχομενου από τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο ΔΝΤ είναι να μην αφιση την Ελλαδα να ψωφιση από την αφαιμαξη των πορων της, για να συνεχιση αυτή να χρεωνεται μετα από κάθε και προσωρινη αναρρωση. Το ΔΝΤ δεν θελει μονο την οικονομικη μας υποδουλωση αλλα με τον κάθε Εβραιο Πρωθυπουργο της χωρας μας και την πληρη υποταγη μας στον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο.

Με αλλα λογια, θελει Δουλοπαροικια σε ολο το μεγαλειο της !!!

Ποιοs είναι όμως ο Σαμαρας (εξ οικογενειας Μπεναχιμ!) και ο Βενιζελος (εξ οικογενειας, κατά την αγγλοφωνη εκδοση της Wikipedia, Τουρ-κουτσογλου ‘η Tourkoglou!); Και οι δυο που κατεστρεψαν τα παντα και λεηλατησαν τα παντα κανουν κυβερνηση συνεργασιας για να μας σωσουν.

Και οι δυο που παραδινουν την πατριδα μας στους Σιωνιστες δεν φοβουνται, διοτι εχουν πισω τους τις ισχυρες πλατες των ξενων ιμπεριαλιστων. H «Σοβιετικη-Ε.Ε», η Γερμανια και το ΔΝΤ εχοντας απεναντι τους, ως ηγετες των Ελληνων, δυο γελοιους ανθρωπους, εξακολουθουν και απειλουν, χωρις να φοβουνται αντιδρασεις από τον λαο της σημερινης Ελλαδος, ενώ γνωριζουν οι παντες στην τριανδρια αυτή, ότι συντομα θα καταρρευσει αυτη…..

Ο Σαμαρας από τα 26 χρονια του, θηλαζει ως βουλευτης από τον δημοσιο μαστο χωρις ποτε ο ιδιος να βγαλη με τον ιδρωτα του ουτε ένα ευρω.

Συνεχιζει να θεωρει τον δημοσιο μαστο σαν περιουσια της οικογενειας Μπεναχιμ.

Ο Αντιμηδας αυτος της πολιτικης που αγωνιζεται να μας σωση ηταν από τους πρωτους υπουργους, που βοηθησε (κολλητος του Χριστοφορατου) την εγκληματικη γερμανικη εταιρεια SIEMENS, να μπη στην ελληνικο δημοσιο βιο και να αλωση λαδωνοντας ολοκληρον τον κρατικο μηχανισμο.

Ο Σαμαρας θα βλαψει την Ν.Δ. οσο κανενας άλλος πριν απ’ αυτόν.

Η ιστορια του Αντιμηδα αυτου της πολιτικης είναι καθ’ όλα για το θεαθειναι πατριωτικη.

Υπηρετησε στο ναυτικο χωρις να προλαβη να βρεξη τα ποδια του στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Με το Μνημονιο που υπεγραψε παρεσυρε στον βουρκο της προδοσιας την την Ν.Δ. Με το Debate με τον Τσιπρα εβλαψε τον ηδη βλαμενο εαυτον του.

Οτι κανει ο ανθρωπος αυτός, όπως προσφατα και με την ΕΡΤ, είναι λαθος.

Σωπαινει κατά τον Παναγιωτη Τρα’ι’ανο (ΕΑΜ Β’- Υδροχοος) όταν πρεπει να μιληση και μιλαει όταν πρεπει να σωπηση. Φαινεται ότι εχει οικογενειακα γονιδια κακομοιρη…..Στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες ως αρχηγος της Ν.Δ. πηρε το ταπεινωτικο 18 % ολων των επο- χων για την Ν.Δ., αθετωντας και την υποσχεση του, ότι σε καμια περιπτωση δεν θα κανη κυβερνηση συνεργασιας με το ΠΑΣΟΚ. Αυριο ‘η ‘η Μεθαυριο θα ανακοινωσει την συνθεση της κυβερνησης που ικανοποιει και την κ. Μερκελ και κατ’ επεκταση και από διεθνη πολιτικο Σιωνισμο.

Ο ιδιος ανθρωπος εχει κατηγορηθει πολύ πριν ξεσπασει το σκανδαλο της SIEMENS ότι εριξε την κυβερνηση Μητσοτακη εξαιτιας της εταιρειας SIEMENS. Ο ανθρωπος αυτος επετρεψε στην Γερμανια να κανη ένα νέο ανθελληνικο «παιχνιδι» σε βαρος των ελληνικων συμφεροντων παραγνωριζοντας ότι οι Γερμανοι μας χρωστανε ηδη περισσοτερα απ’ οσα θα τους χρωσταμε εμεις οι Ελληνες στο μελλον.

Οι περρισσοτερες γερμανικες εταιρειες που δραστηροποιηθηκαν και δρα-στηριοποιουνται στην Ελλαδα ποτε δεν σεβαστηκαν τους κανονες ανταγωνισμου και φοροδιαφευγουν με ανοχη του δουλοπρεπη εγγονου της οικογενειας Μπεναχιμ.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Ο Βενιζελος απ’ όλα τα υπουργεια που περασε (Υφυποργος Προεδριας, Υπουργος τυπου και ΜΜΕ, Υπουργος Μεταφορων και Επικοινωνιας, Υπουργος Δικαιοσυνης, Υπουργος Αναπτυξης, Υπουργος Πολιτισμου, Υπουργος Εθνικης Αμυνας, Υπουργος Οικονομικων) δεν αφησε πισω του κανενα αξιολογο εργο.

Αντιθετα συνεβαλε αποφασιστικα στο να μπαινη «χαλιναρι στην σκεψη» και «γλωσσοδετης στο στομα», τοσο των πολιτων οσο και των εντιμων δημοσιογραφων.

Η αρχιτεκτονικη της ατιμωρησιας των πολιτικων είναι δικο του εργο και περιλαμβανει 2 συνταγματικες διαταξεις, 2 νομους και την παγια πολιτικη βουληση των προδοτικων κομματων για αυτοπροστασια από κάθε μορφης απατες και προδοσιες.

Σαν εισηγητης της εκτεταμενης αναθεωρησης του ελληνικου Συνταγματος, που αρχισε το 1996 και ολοκληρωθηκε τον Απριλιο του 2001, ευθυνεται για όλα τα αρθρα και τους νομους, που οδηγησαν στην σημερινη αθλιοτητα και ατιμωρησια.

Τα αρθρα 86, 19 παρ.3 του Συνταγματος και οι νομοι 1178/1981 και 3126/2003 είναι δικο του εργο. Ο παραλογισμος των ως ανω αρθρων του Συνταγματος και των νομων γινεται αποδεκτος από έναν λαο περιορισμενης διανοητικης ικανοτητας (ετσι τον θελουν τα καθαρματα!) που ματαια περιμενει με τις «εξεταστικες επιτροπες» του σταυλου της Δημοκρατιας, να τιμωρηθουν οι απαταιωνες και προδοτες πολιτικοι.

Πανω στην αρχιτεκτονικη αυτή του Βενιζελου βασιζεται και η «τυφλη Θεα» που στην πραγματικοτητα ως «μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει» κρατει στους κολπους της, επιουρκους, διεφθαρμενους και αθλιους δικαστες οι οποιοι μεταξυ πολλων αλλων διευκολυναν την εγκληματικη γερμανικη εταιρεια SIEMENS να διαφυγη πρωτα από τον τοπο του εγκληματος της και να επανελθει σημερα χωρις να εχει συμβη τιποτε.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Πανω στο εργο του Ευαγγελου Βενιζελου απαλλαχθηκαν ολων των ευθυνων και οι εγκληματιες των Ολυμπιακων Αγωνων και του Χρηματιστηριου.

Ως Υπουργος Πολιτισμου ο προδοτης αυτος του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας μοιραζε απ’ευθειας στις αγιες οικογενειες της Διαπλοκης Εργα, δηλαδη δισεκατομμυρια Ευρω χωρις να διατρεχει κανενα κινδυνο.

Το ανθρωποειδες αυτό βρισκεται σημερα εκτος Κορυδαλου και συγκροτει την νεα κυβερνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ εξαιτιας των δικων του νομων.

Ο ατιμωρητος αυτος εγκληματιας εμφανιζεται σημερα με τον Σαμαρα και το Σαμαρι αυτου που φερει το ονομα «Στουρναρι» για να μας σωσουν από το εγκλημα λεηλασιας και ξεπουληματος της πατριδας μας.

Προεκλογικα διατυπωνε, ότι οσοι Ελληνες είναι σε απογνωση και ορισμενοι οδηγουνται στην αυτοκτο-ναι, αυτό σημαινει ότι ειναιθ εκ φυσεως προβληματικοι.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Αλληθευει ότι ο Ευαγγελος Βενιζελου, ως φοιτητης στο Αριστοτελειο Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης ανηκε στην «Προοδευτικη Παραταξη Νεων, Σαρλ Ντε Γκολ» και συλληφθεις στο τεταρτο ετος, όχι για αντισταση, αλλα για μηχανισμο κλοπης θεματων εξετασεων του Πανεπιστημιου οδηγηθηκε στον Κορυδαλλο για 1,5 χρονο;

Εάν η ειδηση αυτή είναι αλληθεινη, προκειται για ένα ατομο με βεβαρυμενο ποινικο Μητρωο, που σημαινει, ότι λαθρα βρισκεται στην πολιτικη σκηνη.

Ελληνιδες και Ελληνες αυτά τα δυο διαματια της ελληνικης πολιτικης από Αυριο ηδη θα σας κυβερνουν και θα σας βγαλουν από το αδιεξοδο που οι ιδιοι σας εχουν βαλει.

Να τους λατρευεται και να τους προσκυναται!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!) ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟ’Ι’ΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΗΠΑ, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>