«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

FED – EZB (ΕΚΤ) – IWF(ΔΝΤ) και οι Εβραιοι – Βαμπιρς Ben Bernanke – Mario Draghi – C. Lagarde Στενοι Συνεργατες των Εβραιων Σουπερ – Βαμπιρς Rothschilds και Rockefellers

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   07.06.2012

του Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου

Η ιστορια επαναλαμβανεται, όμως ποτε δεν είναι η ιδια. Ο Ιουδα’ι’σμος και ο Ελληνισμος πρωτοσυγκρουστηκαν προς τα τελητου 17 π.Χ. αιωνα λογω της ελληνικης παρουσιας, δηλαδη των Φιλισταιων (ελληνικο φυλο, καταγωμενο από τους Αχαιους που προηρθε από την Κρητη) στην Παλαιστινη. Στην Παλαια Διαθηκη εντοπιζονται μια σειρα από ανθελληνικες διατυπωσεις. Ορισμενες απ’ αυτές εχουν ως εξης :

α.   Ιεζεκιηλ, ΚΕ’ – 16                                              

 «Και εξολοθρευσω Κρητας και απολω τους καταλοιπους τους κατοικουντας την παραλιαν. Και ποιησω εν αυτοις εκδικησεις μεγαλας, και επιγνωσονται, διοτι εγω Κυριος εν τω δουνε την εκδικησιν μου επ’ αυτους».

β.   Σοφονιας, Β’ – 56

«Ουαι οι κατοικουντες το σχοινισμα της θαλασσης, παροικοι Κρητων (…). Και εσται Κρητη νομη ποιμνιων και μανδρα προ-βατων».   

Κατά πολύ αργοτερα, οι σημιτικης καταγωγης Φοινικες, θα πολεμησουν λυσσαλεα τον Ελληνισμο σε ολες τις περιοχες του, με σκοπο να καταστουν ισχυρη ναυτικη δυναμη. Συνεργασθη-καν στενα με τους Περσες εναντιον των Ελληνων. Όταν ο Ξερ-ξης θα εκστρατευσει κατά της Ελλαδος, το 480 π.Χ. ο φοινικι-κος στολος θα μεταφερει το περσικο στρατευμα στα ελληνικα εδαφη. Την ημερα κατά την οποια ο περσικος στολος που ειχε φοινικικη ηγεσια καταστραφηκε στην ενδοξο ναυμαχια της Σα- λαμινας, το 480 π.Χ., ο τυραννος των Συρακουσων Γυλων, νι-κουσε τα στρατευματα των Φοινικων στην μαχη που διεξηχθη κοντα στην Ιμερα κατά την οποια σκοτωθηκε και ο αρχηγος των Φοινικων Αμιλκας. Οι ιουδα’ι’κες ραδιουργιες κατά του Ελληνισμου τοσο εντος (Γεφυραιοι….) οσο και εκτος Ελλαδος εφθασαν στην αποκορυφωση τους κατά τα χρονια του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη, ο οποιος κατεπνιξε στην Παλαιστινη τις ιουδα’ι’κες αντιδρασεις, κατεστρεψε τον Ναο του Σολομων-τα και εξελληνισε ένα μεγαλο μερος του ιουδα’ι’κου πληθυ-σμου. Τα βιβλια των Μακαβαιων αποτελουν μνημεια του ανθελληνισμου των Ιουδαιων. Ο  θανασιμος περιορισμο τους και η συρρικνωση τους επι εποχης του Αντιοχου Δ’ του Επι-φανη, οι Εβραιοι μεχρι σημερα δεν συγχωρεσαν ποτε. Η εγκλη-ματικη δραστηριοτητα των Εβραιων κατά του Ελληνισμου συ- νεχιζεται απροσκοπτα με την παροδο των αιωνων μεχρι σημε- ρα με προκαθορισμενο στοχο την εξοντωση του Ελληνικου πνευματος.

Σε ολες τις εποχες οι Εβραιοι ηταν τοκογλυφοι, μαστροποι, πορνες, πληρωμενοι δολοφονοι, πληρωμενοι προβοκατορες και κατευθυνονταν από τα εβρα’ι’κα ιερατεια. Με την παροδο του χρονου απεκτησαν «λογο» σε όλα τα σχηματα ηγεσιας των χωρων που φιλοξενουνταν και επηρεασαν την ιστοριαν αυτων. Οι Εβραιοι ησαν αυτή που χρηματοδοτησαν και την νεοελληνι-κη «υποδουλωση». Η εμπλοκη του διεθνους πολιτικου Σιωνι- σμου στα δανεια της επαναστασης του 1821 είναι χαρακτηρι-στικη :

α.  Στις 21.03.1824 συναφθηκε το πρωτο δανειο του απελευθε- ρωτικου Αγωνα στο Λονδινο με τον εβρα’ι’κο οικο Λοφνουν υψους 800.000 λιρων στερλινων. Ναι μεν τοτε δεν υπεγραφη-σαν Μνημονια, οι οροι όμως είναι συγκρισιμη…. Τιμη εκδοσης του δανειου 59 % με ετησιο τοκο 5 % επι της ονομαστικης αξιας και όχι επι του πληρωταιου ποσου των 59 % (472.000 λιρων στερλινων). Αποσβεση του δανειου σε 36 χρονια με εγγυηση όλα τα τοτε «Εθνικα κτηματα». Από τις 800.000 λιρες στερλινες παραδοθηκαν στους Ελληνες μονο 298.700 λιρες στερλινες οι υπολοιπες 501.300 λιρες στερλινες εξανεμισθηκαν σε προμηθειες και….εξοδα για τους Εβραιους.

β.  Στις 07.02.1825 υπογραφθηκε το δευτερο δανειο του απε-λευθερωτικου Αγωνα στο Λονδινο υψους 2.000.000 λιρες στερλινες με τον εβρα’ι’κο τραπεζικο οικο των αδελφων Ρικαρντο. Οι Ελληνες ελαβαν στο χερι 816.000 λιρες στερλινες ενώ τα υπολοιπα της χρεωσης 1.184.000 λιρες στερλινες απο-τελουσαν προμηθεια πληρωμης τοκου, προμηθεια για τα μεσιτικα εξοδα συνομολογησης και λοιπες εβρα’ι’κες εκδου-λευσεις. Αντι αγορας οπλων για τον Αγωνα, με το ετσι θελω παραγγελθηκαν πλοια στην Αγγλια, φρεγατες στις ΗΠΑ και μισθωθηκαν πανακριβα αμειβομενοι ξενοι στρατιωτικοι που ηλθαν στην Ελλαδα για να θησαυρισουν. Μονο σημερα κατα-ληστευεται παρομοια και επαισχυντα με τα Μνημονια 1 και 2 το Ελληνικο εθνος, όπως στην προκειμενη περιπτωση.

Με τα ως ανω δυο δανεια από εβρα’ι’κους τραπεζικους οικους επιβαβαιωνεται το 20ο αρθρο από τα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων :

«Κάθε δανειο υποδεικνυει την αδυναμια του Κρατους και την μη κατανοηση των δικαιωματων αυτου. Τα δανεια επικρε- μωνται όπως το σπαθι του Δαμοκλεους στο κεφαλι κυβερ- νωντων. Τα εξωτερικα δανεια είναι βδελες. Όταν όμως εξα- γουρασουμε τα προσωπα τα οποια χρειαζονται, για να μετα- φερουν τα δανεια σε εξωτερικο εδαφος, όλα τα πλουτη των κρατων διοχετευονται στα ταμεια μας και ολοι οι χριστιανοι καταβαλλουν σε εμας φορο υποτελειας…

Το ως ανω αθρο από τα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων ισχυει αμειωτα μεχρι τις ημερες μας. Όλα τα πλουτη των κρατων της υφηλιου διοχετευονται στα εβρα’ι’κα ταμεια που βρισκονται στο Federal Reserve System (FED) των ΗΠΑ, στην ΕΚΤ στην Γερμανια και στο ΔΝΤ επισης στις ΗΠΑ.

Οι Εβραιοι γνωριζουν καλυτερα από κάθε άλλη εθνικοτητα ότι η απαγορευση φερνει παντα την «αμαρτια» και η «αμαρτια» φερνει τα μεγαλα κερδη. Η απαγορευση είναι μια πολύ αποδο-τικη «διαφημιση» ειδικα όταν αυτή ασκει μια ιδιαιτερη «γοη-τεια» στους ανθρωπους. Στις ΗΠΑ η «ποτοαπαγορευση» και η παρανομια λειτουργησαν διαφημιστικα για το παρανομο και

πανακριβο αλκοολ που πολλαπλασιασε την καταναλωση του επιφεροντας με την πλυση του παρανομου χρηματος τεραστια κερδη στους Εβραιους που παρισταναν τους νομιμους τραπεζι-τες και γνωριζαν τους διεφθαρμενους κρατικους αξιωματου-χους που οι ιδιοι διεφθειραν. Ηλεγχαν κατά τετοιο τροπο την διαφθοραν του δημοσιου τομεα των ΗΠΑ, ώστε να τον διατη-ρουν τον τομεα αυτόν παντα στο επιπεδο που τους ευνοουσε. Μετα την αποδοτικη «ποτοαπαγορευση» βρηκαν τα νεα παιχ-δια με τον πολεμο της ηρωινης και της κοκα’ι’νης και δημιουρ-γησαν την μεγαλυτερ αγορα των ναρκομανων, που στις ΗΠΑ και όχι μονο, συνεχιζει να καλπαζη μεχρι σημερα επιφεροντας κερδη πολλων εκατονταδων δισεκατομμυριων δολλαριων κάθε χρονο. Οι Εβραιοι Μεγαλτραπεζιτες των ΗΠΑ εμφανι- ζονται ως Μεγαλοτραπεζιτες το πρωι και ως Μεγαλοτοκογλυ-φοι που ξεπλενουν μαυρο χρημα την νυχτα….                                                                                                          Μεχρι την 22.12. 1913 οι Αμερικανοι απεκρουσαν πολλες επιθεσεις των Εβραιων-Χαζαραιων τραπεζιτων εναντιον του νομισματος τους και παρακολουθουσαν εντατικα τους ελλειγ- μους των επικινδυνων αυτων εισβολεων εως οτου δραστηριο- ποιηθηκε ως δουρειο ιππος ο αχυρανθρωπος γερουσιαστης Nelson Aldrich που προωθησε την προταση νομου των Εβραι- ων τραπεζιτων για την ιδρυση μιας αμερικανικης κεντρικης τραπεζας. Για να αποφευχθει η ταυτιση της FED με τους διεθ- νεις Εβραιους Τραπεζιτες από τους αντιπαλους της Wall Street, καταπολεμουσαν οι διεθνεις Εβραιοι τραπεζιτες φαινομενικα την ιδρυση της FED, ενώ από το παρασκηνιο την προωθουσαν όπως και τον φορο εισοδηματος. Στις 22.12.1913 ψηφιζεται ο νομος στην Βουλη και στην Γερουσια. Η δραστηριοτητα της FED μπορει να συγκριθη με ένα από τα ποιο μυστικα εβρα’ι’κα καρτελ στις ΗΠΑ. Είναι ένα μονοπωλιο ιδιωτικων τραπεζων που δεν λογοδοτει ουτε απεναντι στην Βουλη και Γερουσια των ΗΠΑ αλλα και ουτε απεναντι στον αμερικανικο λαο. Ελεγχει παντου νομιμα τα πιεστηρια δολλαριων χωρις να μπορη να γινεται καποιος κρατικος ελεγχος από τα θεσμικα οργανα των ΗΠΑ. Τα ποσα από τις πηγες του φορου εισοδη-ματος που μετακινηθηκαν από το 1913 προς την FED ειναι μυθικα. Εντος 98 χρονια οι ιδιωτικες εβρα’ι’κες τραπεζικες βδελες απορροφησαν από τους πολιτες των ΗΠΑ περισσοτερα από 3.100 τρισεκατομμυρια δολλαρια. Αυτό που αγνοουν παντελως οι αμερικανοι πολιτες είναι ότι η FED ελεγχεται από την τραπεζα της City of London της Αγγλιας και κατ’ επεκταση από τον τραπεζικο Οικο των Rothschilds. Oι δυνατοτητες του τραπεζικου αυτου οικου μεσω διαδικασιων απατης μεγαλου βαθμου, στα χρηματιστηρια και ειδικα μεσω των κεντρικων τραπεζων που τις ελεγχουν, με τα εβρα’ι’κα καθυκια στις διοικησεις που τοποθετουνται κάθε τοσο, σε βαρος ολων σχεδον των λαων της υφηλιου για να εξοικονομησουν μεγαλα κερδη, είναι τεραστιες και πολυμορφες. Για παραδειγμα ο Χαζαραιος-Εβραιος ηγετης του τραπεζικου Οικου Rothschilds είναι ο κυριος σχεδιαστης του σημερινου τραγικου πειραματος της ελληνικης κρισης και ελεγχει μεσω του παραρτηματος της Λεσχης Bilderberg στην Αθηνα, μεσω του Κολεγιου των Αθη-νων, μεσω των επιγονων των Τουρκοκοτζαμπασηδων που φερουν ελληνοποιημενα ονοματα, ως Μπομπολαιοι, Λατζη- δες,Λαμπρακηδες, Βαρδινογιαννηδες κ.α. όλα τα «Παρτιδια» του μεσαιωνικου ελληνικου Παρλαμεντου και τα ΜΜΕ της χωρας μας, χωρις να αποκλειεται και το Νέο ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) που προωθειται για την εξουσια. Η περιφημη Γερμανια που χρησιμοποιει σημερα την μεγαλη οικονομικη της δυναμη για να μεταλλαξη κατ’ εντολη την Ελλαδα και τις άλλες χωρες του νοτου της Ε.Ε. σε γερμανικες αποικιες είναι εκεινη που εξαγο-

 

ρασε την επανενωση της με το ευρω την Γαλλια και θυσιασε την οικονομια της ανατολικης Γερμανιας (DDR) στο εβρα’ι’κο δικτυο των τραπεζων των Rothschilds. Mε την υποστηριξη των Rothschilds o τοτε καγκελαριος της δυτικης Γερμανιας Helmut Kohl (‘η κατ αλλους Alias Kohn) αρνηθηκε, όπως καθωρισθηκε με την συμφωνια του Λονδινου του 1953, μετα την επανενωση της Γερμανιας να πληρωση τις πολεμικες αποζημιωσεις και τα εκβιασθεντα κατοχικα δανεια μαζι με τα εξοδα συντηρησης των κατοχικων δυναμεων. Ο τραπεζικος Οικος Rothschild για την υποστηριξη του αυτή αποζημιωθηκε για πολλαπλη φορα με την κυριολεκτικη λεηλασια της DDR. Η λεηλασια βασισθηκε στο τεχνασμα της ανευ προηγουμενου υπερτιμησης στις αγο- ρες του χρεους της χωρας, το οποιο προσαρμοσθηκε στην σχεση 1,8 : 1 του μαρκου της ανατολικης προς το μαρκο της δυτικης Γερμανιας παρ’ ολου που το μαρκο της ανατολικης Γερμανιας στην ενδογερμανικη αγορα υπολογοζονταν παντοτε με λιγοτερο από το ¼ του μαρκου της δυτικης Γερμανιας και στην διεθνη αγορα με 0,125 δηλαδη με μια σχεση 8 : 1. Το μαρκο της ανατολικης Γερμανιας δεν υποτιμηθηκε όπως το μαρκο της ναζιστικης Γερμανιας το 1948 αλλα υπερτιμηθηκε κατά 300 εως 400 %. Αυτό δεν συνεβει, όπως υποκριτικα και παραπλανητικα υποστηριζεται, για το καλο των μικρων αποτα-μιευτων της ανατολικης Γερμανιας αλλα αποκλειστικα για τα συμφεροντα των Εβραιων μεγαλοαπαταιωνων του τραπεζικου Οικου Rothschilds. Οι Λωποδυτες αυτοι της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου με την ως ανω μεθοδο βαζουν στις τσεπες τους 3 εως 4 φορες υψηλοτερους τοκους και πανωτοκια για ανυπαρκτα χρεη. Την 05.11.1992 η δυτικογερμανικη εφημερι-δα «DIE WELT» εγραφε σχετικα τα εξης :

«Σχετικα με το ολικο χρεος της Γερμανιας (Συνομοσπονδια, ομοσπονδα κρατη και δημοι) θα αυξηθει αυτό για το χρονικο διαστημα 1900-1995 κατά 1 τρισεκατομμυριο μαρκα. Επιπλε-ον για το 1990 για το ως ανω χρεος θα πληρωθουν 80 δισεκα-τομμυρια μαρκα τοκοι…».

Η Γερμανια θα περαση στην ιστορια σαν ιμπεριαλιστικη χωρα η οποια υπο την καθοδηγηση του διεθνους πολιτικου Σιωνι-σμου κερδισεν ολες τις μαχες και εχασε ολους τους πολεμους..

Η μεθοδος των Μεγαλοαπαταιωνων Εβραιων Τραπεζιτων περι-γραφεται στα δηθεν πλαστα «Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων», στα οποια βρισκουμε ορισμενα ενδιαφεροντα σημεια που ταιριαζουν στην λεηλασια της ανατολικης Γερμανιας το 1990 και σημερα της Ελλαδος :

α.   Η πολιτικη δεν εχει τιποτε το κοινο με την ηθικη. Η πολιτικη ελευθερια δεν είναι παρα μια ιδεα και όχι κατι το υπαρκτο.

β.   Η διαιρεση των λαων σε κομματα εχει φερει ολους τους λαους στην διαθεση μας, διοτι για την παλη επικρατησης τους χρειαζονται χρηματα τα οποια βρισκονται στα χερια μας.

γ.   Θα οικειοποιηθουμε την φυσιογνωμια ολων των κομματων κάθε χωρας, ολων των τασεων και θα τις διδαξουμε στους ρη-τορες μας οι οποιοι θα μιλουν τοσο, ώστε ολος ο κοσμος θα τους θαυμαζει όταν τους ακουει. Εχουμε εξοπλισει με στελεχη μας όλα τα κομματα, εχουμε καταστησει την εξουσια στοχο ολων των φιλοδοξιων μας.                          

δ.   Ο μεμυημενος από εμας, εστω και ηλιθιος, μπορει να κυ-βερνηση, ενώ το πληθος των μη μεμυημενων από εμας, εστω και ευφυων, δεν καταλαβαινει τιποτε από την πολιτικην.

ε.   Θα διαβρωσουμε τα ΜΜΕ και θα τα περασουμε ισχυρους για τον ελεγχο τους χαλινους. Τιποτε δεν θα κοινοποιειται στο κοινο χωρις την συγκαταθεσην μας.

ζ.   Η μαζα δεν λογικευεται, ακουει δεξια και αριστερα. Ο τυφ-λος δεν μπορει οδηγωντας αλλον τυφλον να μην τον οδηγησει στον κρημνον. Θα εμφανισθουμε σαν απελευθερωτες του εργα του από τον ζυγον του όταν θα τον προτεινουμεν να εισελθη στις ταξεις της στρατιας των σοσιαλιστων και κομμου-νιστων τους οποιους υποστηριζουμεν παντοτε υπο το προσχη-μα της αλληλεγγυης.

Το κερδοφορο παιχνιδι για τους Εβραιους Μεγαλοτραπεζιτες με τα κρατικα ομολογα ακολουθει την εξης διαδικασια. Ένα κρατος π.χ. τυπωνει χαρτακια τα οποια γραφουν πανω τους «Οφειλω να σου δωσω εξαιτιας μιας υποσχεσης….» Η κεντρι-κη τραπεζα του κρατους, που δεν ανηκει στην πραγματικοτη-τα στο κρατος, παιρνει ένα μερος από τα τυπωμενα χαρτακια στα βιβλια της και εμβαζει στο κρατος με τοκους χαρτονομι-σματα, τα οποια αυτό τα παιρνει στον προ’υ’πολογισμο του. Το άλλο μερος το διαθετει με ημερομηνια ληξεως στις ετσι ονομασθεισες αγορες, οι οποιες αποτλουνται από εβρα’ι’κες κερδοσκοπικες μαφιες, από τραπεζες του εσωτερικου και εξωτερικου, από ασφαλιστικα ταμεια του εσωτερικου και εξωτερικου και από φυσικα προσωπα. Ολους τους ως ανω συνφερει να τους οφειλει το κρατος και να μην τους «χρωσταει», διοτι αλλως θα κατηγορουνταν για τοκογλυ-φια. Οι τοιουτου ειδους επενδυτες δεν δανειζουν χρηματα στο κρατος με τοκους αλλα περιμενουν αποδοσεις μεγαλων κερδων από τις αναγκες του κρατους. Ρισκαρουν βασιζομενη σε μια κρατικη υποσχεση. Τα ομολογα συνεπως είναι «ευκαι-ριες» που δινει ένα κρατος σε ετσι ονομασθεντες τοκογλυ-φους «επενδυτες», για να κερδισουν ευκολα χρηματα αφου πληρωσουν πρωτα τις προηγουμενες δανειακες αναγκες του κρατους για να ξεπληρωθουν από τις επομενες. Ετσι δη-μιουργειται μια πηγη χρηματος, στην οποιαν περιμενουν οι τοκογλυφοι «επενδυτες» το κρατος, για να εξυπηρετηση αυτό τις προηγουμενες υποσχεσεις του. Αυτό είναι το τραπε-ζικο προ’ι’ον, που λεγεται κρατικο ομολογο και κρυβει μεσα του στο συστημα διακινησης την μεγαλη και διαβολικη εβρα’ι’κη απατη, διοτι οι κεντρικες τραπεζες των κρατων βρισκονται στα χερια τους και η περιουσια αυτων αποτελει-ται από κρατικα χρεη. Αυτή είναι η μεθοδος δημιουργιας χρηματος από χρεη. Η κεντρικη Τραπεζα της Ελλαδος (η τραπεζα Ελλαδος) που βρισκεται σε εβρα’ι’κα επετρεψε εγκληματικα με τα Repo, Spread, Short Selling και Naked Short Selling την χειραγωγηση της ελληνικης αγορας ομολο-γων. Στον αγωνα που λαμβανει χωρα στις μερες μας για ανα- κατανομη του κοσμου, η υποβαθμιση της πιστοληπτικης ικα-                       νοτητας ολοκληρων κρατων από τους ελεγχομενους ιδωτικους οργανιμους αξιολογησης Standard & Poors, Moody αι Fitch Ratings, που εχουν το θρασος να αξιολογουν την φερεγγυοτη- τα (Βοnität/credit-worthiness) των κρατων και εταιρειων παιζει έναν πολύ μεγαλο και κατευθυνομενο ρολο εβρα’ι’κης απατης. Λιγες μερες π.χ. πριν από την πτωχευση της επενδυτικης τρα-πεζας Lehman Brothers ειχε λαβει αυτή από τους ως ανω οργανισμους αξιολογησης την κορυφαια βαθμολογια !!! Εάν αυτό δεν είναι απατη υψιστης μορφης τοτε τι είναι ;

Η πραγματικη εξουσια της Ε.Ε. βρισκεται στα χερια της ΕΚΤ η οποια με την σειρα της ελεγχεται και αυτή από τον τραπεζικο Οικο των Rothschilds. Ο ελεγχος αυτος σηματοδοτειται με το αρθρο 107 της συμφωνιας του Μααστριχτ. Βασει του απλα εμφανιζομενου αρθρου 24 της ΕΚΤ με τον απλοποιημενο και παραπλανητικο τιτλο «εν γενει συναλλαγες» στο καταστατικο της, ελεγχεται η ΕΚΤ απολυτα από τον τραπεζικο Οικο των Rothschilds. Η ΕΚΤ θεωρειται ως η ποιο επικινδυνη τραπεζα του κοσμου. Με αντικατασταση του Jean-Claude Trichet ως επικεφαης της ΕΚΤ από τον πρωην αντιπροεδρο της Goldman Sachs, Mario Draghi, η ΕΚΤ αιχμαλωτισθηκε από την Goldman Sachs. Ο Mario Draghi δανεισε στις 21.12.2011 489 δισεκατομ-μυρια ευρω σε 523 ευρωπαικες τραπεζες με τοκο 1 % για 3 χρονια και όχι στις κυβερνησεις των μελων χωρων επειδη κατι τετοιο δεν επιτρεπεται βασει του αρθρου 123 της Συνθηκης της Λισαβονας. Ετσι η Goldman Sachs εχει δια του Mario Draghi αναλαβει την διακυβερνηση του ευρωπα’ι’κου πλοιου. Τα προσωρινα EFSF (European Financial Stability Facility) και EFSM (European Fiuncial Stabilization Mechanism) προβλεται να αντικατασταθουν από τον Ιουλιο του 2012 από το ΕSM (Euro-pean Stabilisation Mechanism) ως μονιμο θεσμο διασω-σης με ένα μετοχικο κεφαλαιο 700 δισεκατομμυριων ευρω. Τα μελη του ESM είναι υπχρεωμενα και αμετακλητα και χωρις ορους να καταβαλουν σε κάθε ζητηση οποιοδηποτε κεφαλαιο τους ζητηθει και δη εντος 7 ημερων από την παραλαβη της ζητησης. Μετα την τροποποιηση από την Γερμανια της Συνθη-κης της Λισαβονας χωρις δημοψηφισμα η χρηματοδοτηση κρατους μελους της ευρωζωνης από το ESM θα βασιζεται σε αυστηρο προγραμμα οικονομικης και δημοσιονομικης προ-σαρμογης και σε λεπτομερη αναλυση βιωσιμοτητας του χρεους η οποια θα πραγματοποιειται από την Ευρωπα’ι’κη Επιτροπη και το ΔΝΤ, σε συνδεση με την ΕΚΤ. Εάν η Ελλαδα παραμεινει στην ευρωζωνη θα εχει την υποχρεωση να συμμε-τεχη στο ESM με περιπου 20 δισεκατομμυρια ευρω και δη εκαστοτε εντος 7 ημερων. Εχουν ποτε τα κομματα εξουσιας της Ελλαδος σκεφθει που θα τα βρει η Ελλαδα τα χρηματα αυτά ;

Ο στοχος της Δυναστειας των Εβραιων Μεγαλοτραπεζιτων είναι η δημιουργια ενός παγκοσμιου συστηματος οικονομικου ελεγχου που θα βρισκεται σε ιδιωτικα χερια και θα είναι ικα-νος να κυριαρχη πανω στα πολιτικα συστηματα των χωρων της υφηλιου με παγκοσμια κυριαρχια στην παγκοσμια οικονομια. Ηδη το ΔΝΤ (IWF) πραττει σε διεθνες επιπεδο αυτό που πρατ- τουν οι κεντρικες τραπεζες σε εθνικο επιπεδο. Προκειται για ένα «εξειδικευμενο» μηχανισμο του ΟΗΕ με εδρα την Ουασιν-γκτον των ΗΠΑ που ιδρυθηκε τον Ιουλιο του 1944 για δηθεν «ανοικοδομηση» του παγκοσμιου οικονομικου συστηματος. Εχει σημερα 186 μελη-χωρες και απασχολει 2.700 ατομα υπο την ηγεσια ενός διευθυνοντος συμβουλου και παντοτε Ευρω-παιου και Εβραιου. Σημερα είναι η Γαλλιδα C. Lagarde. Όταν ένα μελος του ΔΝΤ – όπως π.χ. η Ελλας – αντιμετωπιζει οικονο-μικες δυσκολιες, εχει την δυνατοτητα να ζητηση την βοηθεια του ΔΝΤ. Αυτό παρεχει πιστωσεις περιορισμενης διαρκειας οι οποιες συνδεονται με αμεση μειωση των δημοσιων δαπανων, με χαμηλο πληθωρισμο, με αυξηση των εξαγωγων και με απε-λευθερωση του χρηματοπιστωτικξου κλαδου. Ακολουθουν «διαρθρωτικες αλλαγες» ως ιδιωτικοποιηση των κοινωφελων δημοσιων επιχειρησεων π.χ. τραπεζες, υδρευση, ηλεκτρισμος, επικοινωνιες και απολυση ορισμενων ομαδων εργαζομενων. Αρχικα η βοηθεια εκ μερους του ΔΝΤ με προ’υ’ποθεσεις «Χρη-στης Διακυβερνησης» και με περιορισμο της διαπλοκης και της διαφθορας. Ηταν ένα πραγματικο ταμειο συνοχης, το οποιο εξασφαλιζεν πιστωσεις στα κρατη που τις ειχαν αναγκη χωρις ωα χρειαζονταν η αναληψεις δανειων με τοκογλυφικα επιτοκια όπως σημερα από διεθνεις εβραιους κερδοσκοπους. Σημερα δεν χωριγινεται τιποτε όταν οι αιτησεις των κρατων-μελων για πιστωση δεν συμπλεουν με την ιδεα της εξαρτησης από τους κερδοσκοπους. Η αναζητηση πιστωσεων σημερα από το ΔΝΤ σημαινει αυτοματα αναμιξη των κερδοσκοπων στα εσωτερικα ζητηματα της χωρας με απωλεια της εθνικης του κυριαρχιας. Το ΔΝΤ μετατραπηκε σε ένα «μηχανισμο ελεγχου από Εβραιους» στην υπηρεσια του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου. Προκειται για έναν επικινδυνο «συνδικο πτωχευ-σης» ο οποιος κάθε άλλο παρα ασχολειται με την δημιουργια προ’υ’ποθεσεων παραγωγης πλουτου στην χωρα που αναμιγ-νυεται. Οπου αναμιγνυεται προκαλει την οικνομικη καταστρο-φη και αποσπα σαν ενας Γυπας κομματια από τις σαρκες των λαων. Μαζι με την ΕΚΤ δουλευει το ΔΝΤ για την λεηλασια του παραγωγικου και δημοσιου πλουτου. Η πουτανα της ανθρω-ποτητας και του ανθρωπισμου Γερμανια παιζει τα βρωμικα παιχνιδια του ΔΝΤ και της ΕΚΤ και θα είναι στην ουσια η κυρια υπευθυνη καταρρευσης της Ευρωζωνης υπο την πιεση της παρουσης οικονομικης κρισης. Οι ενδειξεις της ευρω-διαλυσης είναι χαρακτηριστικες. Μετα την κριση της Ελλαδοσα η κριση της Ισπανιας θα μολυνει πολύ γρηγορα την Ιταλια και την Γαλλια. Σε μια τετοια περιπτωση ετσι όπως είναι κατασκευα-σμενη η Ευρωζωνη, χωρις την υπαρξη μιας πολιτικης ενωσης, πληρωνει τελικα αυτος που διαθετει τα περισσοτερα χρηματα. Η Γερμανια πολύ πιθανα να μην το δεχθει και να αποχωρηση αυτή πρωτα από την Ευρωζωνη. Στην περιπτωση αυτή θα συμβει σε πολύ μεγαλυτερο βαθμο αυτό που συνεβει με την παραλογο ανατιμηση του μαρκου της ανατολικης Γερμανιας. Οι ετσι ονομασθεισες αγορες των Εβραιων Μεγαλοτραπεζιτων δεν θα αφησουν να τους ξεφυγει ένα συναλλαγματικο υπερ-κερδος της ταξης του 40 % ως αποτελεσμα της ανατιμημενης υιοθετησης του μαρκου από την Γερμανια.

Η πραγματικη παγκοσμια οικονομικη κριση είναι καθ’ οδον… Το ανατιμημενο μαρκο θα εκανε τις γερμανικες εξαγωγες πα-νακριβες με αποτελεσμα να βυθισθη η γερμανικη οικονομια στην υφεση και να συμπαρασυρη και τις άλλες ακομη ισχυρες οικονικα χωρες….οπως το σχεδιασαν οι κυριοι διαχειριστες του kεφαλαιου (Tραπεζικος Οικος Rothschilds). Αυτοι εκτιμουν πως δεν μπορουν να επιτρεψουν στον εαυτο τους την πολυτε-λεια ενός κοινωνικου ανταποδοτικου συμβιβασμου που ειχε λειτουργησει ικανοποιητικα κατά την διαρκεια 1940-1945 που ειχαν αναπτυχθει σημαντικα οι βιομηχανικες χωρες (ιδιως η Γαλλια) αλλα που δεν ανταποκρινεται πλεον στις αυστηρες αναγκες της αναδομισης. Οι τρεχουσες τεχνολογικες μεταβο-λες μειωνουν το αντικειμενικο κυρος των βιομηχανικων εργα-των και, κατά συνεπεια, την κοινωνικη τους δυναμη (αυτό δεν το κατανοησε ακομη το ΚΚΕ), ενώ οι κοινωνικες ανατροπες αμφισβητουν εκ νεου, από την πλευρα τους, τους μηχανι-σμους της παραδοσιακης αντιπροσωπευσης των μισθωτων.                    Οι πολιτικες ταξεις των ημερων μας και ειδικα στην Ελλαδα δεν γνωριζουν πια παρα να επαναλαμβανουν με θεατρικο τροπο τους παλαιους ορους μιας εξαντλημενης συζητησης. Το πολιτικο συνοθυλευμα της Ελλαδος είναι ανικανο ακομη και να κρυψη την κριση της πολιτικης που το ροκανιζει. Οι δικτατοριες χτιζονται επανω στους πεινασμενους και στους ανεργους…..

Τι θα αποφασισει το σημερινο πολιτικο συνοθυλευμα της Ελλαδος, δηλαδη του προτεκτορατου της Ευρωζωνης, μετα τις βουλευτικες εκλογες της 17.06.2012 ; Τι θα αποφασισουν οι εγκληματιες και υπολογοι των Ελληνων Ελευθερων Πολιτων ;                                                                                                          Μετα την εγκληματικη υπογραφη του PSI, δηλαδη μετα την υπογραφη, ότι το δημοσιο ελληνικο χρεος δεν μπορει να μετα-τραπει πια σε δραχμες, τα περιθωρεια αντιδρασης, τα περιθω- ρεια διαπραγματευσης τυπου Ισλανδιας στενεψαν επικινδυνα                                                                                                               Το προτεκτορατο αυτό ως πειραματοζωο βρισκεται πολλαπλα στο επικεντρο των πιθανων εξελιξεων. Εκβιαζεται ανυποφορα από την πολιτικη ηγεσια της ευρωζωνης για να κανη το μεγαλο λαθος να επιλεξη την 17.06.2012 ξανα μια κυβερνηση, στα  πλαισια του προηγουμενου εγκληματικου δικομματισμου. Εάν ο εκβιαζομενος και τρομοκρατημενος ελληνικος λαος ψηφισει την 17.06.2012 αυτους που αντιπαθει με μισος, θα οδηγηθει με μαθηματικη ακριβεια σε αιματηρες εξεγερσεις ανευ προ- ηγουμενου. Στην χωρα που η αχρηστη κυβερνηση της αδυνα-τει να εξασφαλιση την ασφαλεια, την ευημερια, και τη δικαιο-συνη σε ολους τους πολιτες της και καλυπτει τα εγκληματα των περισσοτερων προκατοχων της, η αιματοχυσια ισως οδη-γηση στην καθαρση. Μια τετοια σπιθα της Ελλαδος θα μπο-πουσε να καταστρεψη αθελητα της ένα τραπεζικο και πολιτικο συστημα διακοσιων ετων….

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>