Για τους φίλους που θέλουν να έρθουν σε άμεση επαφή.

Kostas@arxaiaithomi.gr Kostas.kan@hotmail.com

Αντρέας !!!! Ποιος; Θα τον αντικαταστήσει;;;

Γεννηματάς!!! ποιος θα τον αντικαταστήσει!!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥΣ

Portal ΚύκλουΠροηγούμενος Ιστότοπος ΚύκλουΕπόμενος Ιστότοπος ΚύκλουΤυχαίος Ιστότοπος Κύκλου

ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία της Δημοκρατίας και του πολιτισμού ! !

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΘΕΜΑΤΑ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Εδώ στα μανταλάκια θα κρεμώ όλες τις δημοκρατικές αποφάσεις της σοσιαλιστικής κυβέρνησης‼‼‼

1) Θάνατος στους συνταξιούχους‼! 2)οι νέοι να δουλεύουν τσάμπα και δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη‼! 3) κόψανε τα εισιτήρια για τα ΑμεΑ‼! 4) δεν χρειάζεσαι τη νύχτα αστυνομία θα κοιμάσαι με το δίκαννο‼! 5) έβαλαν ενέχυρο την Ελλάδα στους κερδοσκόπους‼! 6) δεν χρειαζόμαστε στρατιωτικές σχολές να γυμνάζουμε τα παιδιά μας στο σπίτι‼‼ 7) παίζουν το καλύτερο θέατρο σκιών στη βουλή της κάθαρσης‼!! 8) διαλύσανε χιλιάδες οικογένειες υπαλλήλων και μικρούς επαγγελματίες‼! 9) Επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Α Παπανδρέου το σύνταγμα της Ελλάδος έγινε λαστιχένιο. 10) Το στημένο παιχνίδι με τους φορτηγατζήδες, και η επιστράτευση. 11) Παράδωσαν τα μυστικά της άμυνας της χώρας στους κερδοσκόπους ΔΝΤ, 12) Τώρα έχουμε και Ιταλό πρωθυπουργό και σε ανώτερα!!!!!!! 13) Εντολή να φτιάξετε το μισό Ελληνικό λαό κομιτατζήδες, γενίτσαρους, ρουφιάνους, οι μισοί να ρουφιανεύουν τους άλλους μισούς Έλληνες για το κάπνισμα δήθεν! Δεν τους ενδιαφέρει η υγεία του λαού; Στα καζίνα δεν είναι λαός; Αλλά εκεί είναι αφεντικά οι Εβραίοι! Τρέξτε Έλληνες να γίνετε ρουφιάνοι! Αυτό το άθλημα μας έχει φέρει εδώ! το σταδιακά για τα καζίνα είναι στάχτη στα μάτια. Τα υπόλοιπα αύριο.

ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΕΦΑΛΩΝ SIMON WIESENTHAL.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!

O Εβραίος Simon Wiesenthal, έγινε ευρύτερα γνωστός, για την οργάνωση “Εβραϊκό Κέντρο Τεκμηρίωσης” που ο ίδιος κατασκεύασε μετά το 1947 για να επιβάλει τη αυτοδικία του, εναντίον Γερμανών στρατιωτικών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.
Περισσότερα ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΕΦΑΛΩΝ SIMON WIESENTHAL.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εμπλοκή Αθήνας στον σχεδιαζόμενο πόλεμο με Ιράν.

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Την ενεργό, άμεση εμπλοκή της Ελλάδας (όπως και της Βουλγαρίας) στον Μεγάλο Πόλεμο κατά του Ιράν για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής (και προοπτικά την παγκόσμια κυριαρχία), που σχεδιάζει εδώ και χρόνια η ισραηλινή και αμερικανική ακροδεξιά, επιδιώκει από τον Γιώργο Παπανδρέου ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.
Περισσότερα ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εμπλοκή Αθήνας στον σχεδιαζόμενο πόλεμο με Ιράν.

Η αλεπού κοκορόπουλα ονειρεύεται! Διαβάστε το κατάπτυστο και υπονομευτικό κείμενο για να δείτε πως υπονομεύουν την Ελλάδα! Τη δουλειά έχει η Ελλάδα ρε αλήτες να συνεργαστεί με παγκόσμιους δολοφόνους;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Υποτιμούν με νόημα οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες την προσέγγιση Ελλάδας – Ισραήλ…

GREECE_ISRALE_-_Copy_-_Copy

«Η αυξημένη διπλωματική Ελληνό-Ισραηλινή δραστηριότητα, ύστερα από την δεύτερη σε λιγότερο από ένα μήνα συνάντηση των κ.κ. Παπανδρέου και Νετανιάχου έχει ως στόχο την Τουρκία», σύμφωνα με την ανάλυση  του γνωστού αμερικανικού ινστιτούτου Stratfor. Μια ανάλυση που εκδόθηκε σχεδόν αστραπιαία αμέσως με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα ο Ισραηλινός ηγέτης δίνει με νόημα αλλά και αιχμές… τα  «νέα δεδομένα» Περισσότερα Η αλεπού κοκορόπουλα ονειρεύεται! Διαβάστε το κατάπτυστο και υπονομευτικό κείμενο για να δείτε πως υπονομεύουν την Ελλάδα! Τη δουλειά έχει η Ελλάδα ρε αλήτες να συνεργαστεί με παγκόσμιους δολοφόνους;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΡΕ ΚΟΙΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Μια απλή μπλογκότσαρκα έκανα και κόντεψα να βγάλω τα μάτια μου στους διαβήτες και τα αντεστραμμένα (και διεστραμμένα) σύμβολα των απατεώνων του εβραιομασονισμού:
Ένα στρατιωτικό έμβλημα …πήχτρα στα μασονικά σύμβολα!!!

Εγώ και ο συνεργάτης και φίλος μου κρούουμε τον κίνδυνο της μεγαλύτερης καταστροφής για τον Ελληνισμό!!! Αν οι Έλληνες έχουν αποφασίσει να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάολο που είναι οι Εβραίοι δεν μας σώζει τίποτα! Θα επωμιστούμε τέτοια εγκληματική απόφαση κατά των μελλοντικών γενιών; Θα δεχτούμε να μας αναφέρουν τα ιστορικά βιβλία ως την ποιο εγκληματική γενιά για τον Ελληνισμό;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Ο μήνας του μέλιτος !


Με την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Ελλάδα έχουν πάρει φόρα τα παπαγαλάκια και τι δεν ακούει κανείς ! Το πόσο θα είναι «ωφέλιμο» , «χρήσιμη προσέγγιση» , «ιστορική ευκαιρία» , «συμμαχία» , «τεχνογνωσία» , «άμυνα» , «θα μας προστατέψουν από τον Τούρκο» , «θέματα ασφάλειας» και άλλα μέλια και πετιμέζια ! Σαν να είχαμε βρει τον αιώνιο έρωτα με κάποιον παραδοσιακό σύμμαχο .

Εκπληκτικό το πώς φύτρωσαν αυτές τις ημέρες για να παινέψουν τον «πρωθυπουργό ΔΝΤ» και τον ισραηλινό ομόλογό του . Σαν να ανακάλυψε ξαφνικά το Ισραήλ πώς δεν μπορούμε να κάνουμε ο ένας χωρίς τον άλλον .

Πριν συνεχίσω θα ήθελα να μάθω εάν είναι άμυαλοι η υδροκέφαλοι οι προ-ισραηλινοί . Έχουν καταλάβει την αληθινή αιτία της επίσκεψης αυτής η αυτοί που τα γράφουν η μας κάνουν πλύση εγκέφαλου μέσο τον blog μιας και τα ΜΜΕ δεν τα πιστεύει πια κανείς ? Είναι τόσο στερεοτυπικά τα σχόλια από το ένα blog στο άλλο που μπορεί να πιστέψει κανείς πώς είναι τα ίδια άτομα που τα γράφουν !

Περισσότερα Εγώ και ο συνεργάτης και φίλος μου κρούουμε τον κίνδυνο της μεγαλύτερης καταστροφής για τον Ελληνισμό!!! Αν οι Έλληνες έχουν αποφασίσει να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάολο που είναι οι Εβραίοι δεν μας σώζει τίποτα! Θα επωμιστούμε τέτοια εγκληματική απόφαση κατά των μελλοντικών γενιών; Θα δεχτούμε να μας αναφέρουν τα ιστορικά βιβλία ως την ποιο εγκληματική γενιά για τον Ελληνισμό;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Ο Εβραίος Μπορεί να μην είναι χρήσιμος για την Ελλάδα; Αλλά για την πατρίδα που έχει στο αίμα του είναι χρήσιμος! Τή!! Δούλευαν τόσα χρόνια οι Εβραίοι Να έχουν τον άνθρωπό τους! Για πλασιέ είναι μάνα!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Επαφές Κλίντον με Νετανιάχου

Με στόχο την προώθηση των άμεσων διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστίνιους.


Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον είχε μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, με στόχο την άρση των εμποδίων που αποτρέπουν έως τώρα την επανέναρξη των άμεσων συνομιλιών μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστίνιων, ανακοινώθηκε από την Ουάσινγκτον.

Περισσότερα Ο Εβραίος Μπορεί να μην είναι χρήσιμος για την Ελλάδα; Αλλά για την πατρίδα που έχει στο αίμα του είναι χρήσιμος! Τή!! Δούλευαν τόσα χρόνια οι Εβραίοι Να έχουν τον άνθρωπό τους! Για πλασιέ είναι μάνα!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Έλληνες όσα και να σας πούμε μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχει η Ελλάδα θα είναι ιστοριούλες. Πάρτε μια γεύση από Εβραιοσκατολογία αλλά όταν έρθει η ώρα να ξεράσετε μην πάει άδικα το ξερατό να βρείτε έναν Εβραίο να τον στολίσετε!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Στο τέλος να δείτε και το βίντεο μην το χάσετε.

Και να μην είναι κανείς αντισημίτης θα το γίνει όταν βλέπει κάτι τέτοια βίντεο και το θράσος του «περιούσιου λαού» . Με ένα ύφος άρχοντος , ο χοντρομπαλάς που θα δείτε σ’αυτό το «αριστούργημα» θα σας κάνει να βγείτε από τα ρούχα σας . Με τι θράσος και «γαλήνη» μας λέει πώς η Παναγία ήταν μια πόρνη από την Βαβυλωνία ! Και να μην είναι κανείς πιστός στην χριστιανοσύνη, εάν είναι υγιείς και σκεπτόμενος άνθρωπος, τέτοιες ύβρεις δεν θα τις ανεχόταν. Και ο λόγος είναι πώς δεν επιτίθεται στην θρησκεία, ξέρει πολύ καλά πώς το 90% των Ελλήνων είναι χριστιανοί, στην ελληνικότητα επιτίθεται, μην κάνουμε λάθος. Πριν κρατούσαν τα προσχήματα και έκαναν την πάπια ! Σήμερα δεν κρύβονται καν, δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και χωρίς ντροπή γιαυτό που είναι ! Λέτε να είναι τυχαίο πώς είναι ο πιο μισητός λαός στην γη ? Γιατί άραγε ?

Περισσότερα Έλληνες όσα και να σας πούμε μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχει η Ελλάδα θα είναι ιστοριούλες. Πάρτε μια γεύση από Εβραιοσκατολογία αλλά όταν έρθει η ώρα να ξεράσετε μην πάει άδικα το ξερατό να βρείτε έναν Εβραίο να τον στολίσετε!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Αυτόν τον σαλτιμπάγκο τον ταΐζουμε και τον ποτίζουμε εμείς οι καταραμένοι Έλληνες!!!!!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

«Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα…

Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά.

Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».

Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΕΒΡΑΙΩΝ saRAGOUSI. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Quantcast

Αυτούς τους κάναμε εμείς νοματαίους γιατί δεν κρίναμε ποτές τη ανεβάζουμε και τη κατεβάζουμε από ποιότητα και πατριωτισμό;;; ΑΡΧΑΙΑ  ΙΘΩΜΗ.

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΕΒΡΑΙΩΝ saRAGOUSI

ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ – ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

Ότι ζητήσετε και όποια πληροφορία χρειαστείτε μην διστάσετε να μας ρωτήσετε. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Παρακαλώ αν ζητάτε ειδικευμένες ειδικότητες παράδειγμα  ραδιουργίες διεθνή εγκλήματα  μαζικές δολοφονίες εκβιασμούς λαών και άλλες  ποιο ειδικευμένες εργασίες το κατάστημα που θα σας προτείνουμε είναι το μοναδικό σε αυτές τις επαγγελματικές δουλειές η διεύθυνση του είναι  Μεσόγειος  κάτω χαμηλά θα συναντήσετε την Αίγυπτο δίπλα θα δείτε την ταμπέλα  Ισραήλ  να τους πείτε ότι σας σύστησε  η αρχαία  Ιθώμη για να ενδιαφερθούν περισσότερο  γιατί  έχουν  για ποιο ειδικευμένες  εργασίες και παράρτημα  σε άλλη γειτονιά  από Ατλαντικό  ευθεία  θα περάσετε  την λατινική  Αμερική  και μετά θα δείτε την ταμπέλα  Αμερική  εκεί  είμαι  σίγουρος  ότι θα λύσετε  όποιο  πρόστυχο  και εγκληματικό σας  βίτσιο ‼‼‼‼ Και μην ξεχάσετε  να πείτε  από πού πάτε, συστημένοι  από αρχαία  Ιθώμη με έδρα την Ελλάδα.

Γραφείο εύρεσης διεθνών  επιχειρήσεων

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΧΑΙΑ  ΙΘΩΜΗ.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συμπορευτεί με τους μεγαλύτερους δολοφόνους για πρόσκαιρα και βρώμικα κέρδη!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Το Ισραήλ, σε αντίθεση με τις άλλες αποικιοκρατικές δυνάμεις του παρελθόντος, έχει την ατυχία να δρα στην εποχή της εικόνας. Περισσότερα Η Ελλάδα δεν μπορεί να συμπορευτεί με τους μεγαλύτερους δολοφόνους για πρόσκαιρα και βρώμικα κέρδη!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τα ποιο φρικιαστικά εγκλήματα έχουν όνομα Εβραίοι!!! Ο ποιο βρόμικος λαός έχει όνομα Εβραίοι!! Αυτοί που θέλουν όλη την ανθρωπότητα δούλους έχουν όνομα Εβραίοι! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

FREE PALESTINE. STOP THE MURDER

http://epirus-ellas.blogspot.com/

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο «Γιώργος» Α. Παπανδρέου; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο «Γιώργος» Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.

Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.

Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.

Περισσότερα Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο «Γιώργος» Α. Παπανδρέου; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ OLIVER STONE ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ «ΑΠΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ OLIVER STONE ΣΕ «ΑΠΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!

Ο Oliver Stone ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ να ζητήσει συγνώμη, για «αδέξια» (όπως είπε αργότερα) σχόλια που έκανε σε αγγλική εφημερίδα, γεγονός που υποδηλώνει, ότι το Ολοκαύτωμα έχει γίνει πλέον
¨η εξέχουσα θηριωδία του Χίτλερ, λόγω του εβραϊκού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης».

Δείτε πως το μαγειρεύουν γύρο γύρο τα εγκληματικά σκουλήκια!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Την Αίγυπτο «δείχνει» η αστυνομία

Τραυματίες από πυραύλους σε Ιορδανία και Ισραήλ


Τουλάχιστον τρεις πύραυλοι έπεσαν στην πόλη Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ και στα περίχωρά της χωρίς να υπάρξουν θύματα, όπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Η τοπική αστυνομία του Ισραήλ εκτιμά ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από την Αίγυπτο και συγκεκριμένα από περιοχή του Σινά.

Περισσότερα Δείτε πως το μαγειρεύουν γύρο γύρο τα εγκληματικά σκουλήκια!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Ωρα να βγάλουν οι σεληνιαζόμενοι ραββίνοι αφρούς! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Έλληνες εναπομείναντες πατριώτες,

Προωθήστε το παρακάτω διεθνές κείμενο διανοητικού πολέμου παντού.

Προωθήστε το ειδικά προς τα κέντρα του αντιπάλου σινοσιωνισμού: ΗΠΑ-Λονδίνο-Ελβετία-Ισραήλ-Κίνα.

Τρίψτε το τους στην εγκληματική τους μούρη. Συντρίψτε τους.

Κάντε το ως ελάχιστο φόρο τιμής και υποστήριξης στους γενοκτονούμενους και υπό πολιορκία Παλαιστινίους – αρχ. Έλληνες Κρήτες αποίκους και στην επί χιλιετηρίδες γενοκτονούμενη από τους μογγόλους και κινέζους λευκή (Πελασγική Ανδρομέδια) και μαύρη (Σείρια) ανθρωπότητα.

Περισσότερα Ωρα να βγάλουν οι σεληνιαζόμενοι ραββίνοι αφρούς! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Ε Ευρωπαίοι μας περικύκλωσαν οι Εβραίοι, Μας πουλάνε στην Νέα Τάξη σαν πρόβατα!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ “LE GIGARO”

Όπως και στις προκλήσεις του γάμου του, δεν ήταν αρκετός λόγος για ανησυχία, το θέμα “Sarco the Sayan”  εμφανίστηκε ξαφνικά, ως ο πιο διαβόητος έπαινος για τον Γάλλο προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Η  μεγάλης επιρροής γαλλική εφημερίδα Le Figaro, Περισσότερα Ε Ευρωπαίοι μας περικύκλωσαν οι Εβραίοι, Μας πουλάνε στην Νέα Τάξη σαν πρόβατα!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Όρε πασοκτζήδες πρώην συντρόφια πως κάναμε τέτοιο έγκλημα;;;; Πως θα ξεπλύνομαι το δικό μας λάθος;; Θα μου πουν γιατί υπήρχε άλλος;;; Χίλιες φορές τον κυρ Μήτσο να είχαμε βγάλει, ή τον Λεβέντη να πίνουμε και κανένα φραπέ, αυτός έχει ορκιστεί στην μάνα του να εκδικηθεί τους Έλληνες!! Είναι γνήσιος Εβραίος!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Ο παπαΕβραίου στο μουσείο ολοκαυτώματος

Ο παπαΕβραίου στο μουσείο ολοκαυτώματος

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος ο παπαΕβραίου , αποδίδοντας τιμές, άναψε τη φλόγα στο Μαυσωλείο του Ολοκαυτώματος και κατέθεσε στεφάνι.

Περισσότερα Όρε πασοκτζήδες πρώην συντρόφια πως κάναμε τέτοιο έγκλημα;;;; Πως θα ξεπλύνομαι το δικό μας λάθος;; Θα μου πουν γιατί υπήρχε άλλος;;; Χίλιες φορές τον κυρ Μήτσο να είχαμε βγάλει, ή τον Λεβέντη να πίνουμε και κανένα φραπέ, αυτός έχει ορκιστεί στην μάνα του να εκδικηθεί τους Έλληνες!! Είναι γνήσιος Εβραίος!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Ακόμη μια εκδούλευση στο Ισραήλ από την Αθήνα. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Τελικά στο Σινά;

 Ακόμη μια εκδούλευση στο Ισραήλ από την Αθήνα

Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την ισραηλινή (παρενέβη τηλεφωνικά στην Αθήνα ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Άβιγκντορ Λίμπερμαν και φέρεται να απέσπασε «εγγυήσεις»), τη λιβυκή και τη μολδαβική, για το υπό μολδαβική σημαία φορτηγό πλοίο «Αμάλθεια», που είχε ελλιμενιστεί στο Λαύριο.

Περισσότερα Ακόμη μια εκδούλευση στο Ισραήλ από την Αθήνα. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Οι ανθρωπότητα έχει καταληφθεί από επαγγελματίες δολοφόνους των λαών!! Οι λαοί αυνανίζονται!!! Κανένας δεν ενοχλήτε για την παρακάτω ταμπακιέρα!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι εταιρίες ΜΜΕ (που ελέγχονται από το Ισραήλ), έχουν πάρει εντολή, για να ρίξουν την εστίαση (το βάρος) πάλι στο Ιράν.

Εδώ είναι που κουκουλώνουν, όλα αυτά που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε.

Περισσότερα Οι ανθρωπότητα έχει καταληφθεί από επαγγελματίες δολοφόνους των λαών!! Οι λαοί αυνανίζονται!!! Κανένας δεν ενοχλήτε για την παρακάτω ταμπακιέρα!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

ΗΠΑ, 4η ΙΟΥΛΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (χα… χα… χαχαχά)!!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Quantcast

ΧΩΡΙΣ  ΛΟΓΙΑ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΩΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Διαβάζουμε στον ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ:

Οι ακτιβιστές που πήγαιναν στη Γάζα ισχυρίζονται, ότι οι επιδρομείς ισραηλινοί στρατιώτες, χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες, που τους έκλεψαν κατά τη πειρατεία!!!


Τα δολοφονικά κομάντος, κατά την δολοφονική-επιδρομική κατάληψη του στολίσκου, όταν ήσαν στα πλοία, κατάσχεσαν κάρτες (από τους ακτιβιστές) και κάνουν συναλλαγές με αυτές!!!!

Ορφικός Ορφεύς – Ποιοι υποστηρίζουν την κυριαρχία των Εβραίων; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Από την εποχή που «στήθηκαν» οι πρώτοι «μπάγκοι» χρηματικών συναλλαγών και τοκογλυφικών δανείων από Εβραίους (τον 8ο αιώνα) με την «ευλογία» του πάπα, Περισσότερα Ορφικός Ορφεύς – Ποιοι υποστηρίζουν την κυριαρχία των Εβραίων; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Εκτόξευση κατασκοπευτικού δορυφόρου από το Ισραήλ. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Εκτόξευση κατασκοπευτικού δορυφόρου από το Ισραήλ

Το Ισραήλ εκτόξευσε σήμερα τον κατασκοπευτικό δορυφόρο Οφέκ 9 από τη βάση Παλμασίμ στο νότο της χώρας, ώστε να έχει τη δυνατότητα να επιτηρεί το Ιράν. Περισσότερα Εκτόξευση κατασκοπευτικού δορυφόρου από το Ισραήλ. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Για να μην ξεχνιόμαστε τη παίζετε γύρο μας από τον φίλο μου Φιλούμενο . ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Ο Σιωνισμός κρύβεται πίσω απο το σκηνικό Ισραήλ – Τουρκίας!!!

Εικόνα

Δεν θα ζητήσω συγνώμη από την Τουρκία για την επίθεση», ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ στις 4 Ιουνίου 2010. Περισσότερα Για να μην ξεχνιόμαστε τη παίζετε γύρο μας από τον φίλο μου Φιλούμενο . ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.