«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΙ ΛΕΤΕ. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;;;;;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ 

ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.

ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΝΑ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ»ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ».!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΛΗΜΕΝΑ.

 ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.!!

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ,
ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ;;;;;ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ……. “ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ”;;;;;

…………………………………..

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Υπάρχει κάτι που το υπενθυμίζω συνεχώς. Μην παρακολουθείτε τα παγκόσμια γεγονότα, γιατί, «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παγκόσμια γεγονότα,ΑΝ δεν πάρουν οι Εβραίοι, πρώτα η Ελλάδα»!!!!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

Γι’ αυτό, να έχετε την προσοχή σας, στο τι συμβαίνει μέσα στην Ελλάδα μας και πουθενά αλλού.

Αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε στην υπό κατάρρευση Ελλάδα μας, το σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο γεγονός που συμβαίνει, είναι ΕΝΑ.

Τελευταία ακούμε συνέχεια, στελέχη της κυβέρνησης και προσωπικά τον Τσίπρα, να μιλάνε για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Αυτή είναι και η τελική προσπάθεια των Εβραίων τραπεζιτών, για να αρπάξουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ την χώρα, γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στα πιόνια τους που μα κυβερνούν, να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Έδωσαν εντολή δηλαδή, να αλλάξει το Σύνταγμα της Ελλάδος, ώστε να ΜΗΝ υπερασπίζεται, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά τα συμφέροντα των Εβραίων «δανειστών».

ΔΗΛΑΔΗ: Με αυτόν τον τρόπο, τα μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από όλους τους προδότες, θα αποκτήσουν ΚΑΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ», ενώ μέχρι τώρα, είναι ΌΛΑ Αντισυνταγματικά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ…

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατί ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτήν την στιγμή για την χώρα, που ισοδυναμεί με την πλήρη καταστροφή και εξαφάνισή της, έρχεται με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μέχρι σήμερα, το μόνο που έχουμε χάσει ως Ελλάδα, απ’ όλη αυτήν την ιστορία, στην πραγματικότητα είναι μόνο υλικό χρήμα και αξιοπρέπεια. Ότι και να έχουν ξεπουλήσει από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στους Γερμανο-Εβραίους μέσα από τα μνημόνια, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ, γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΑΝ όμως τα κάνουν Συνταγματικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, τότε όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή, θα ανήκει στους ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Το σχέδιο που είχαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ λοιπόν, για την κατάκτηση της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, έτσι τελειώνει. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
Απο το 2010 που το ξεκίνησαν, ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως ΟΛΑ όσα θα κάνουν στην Ελλάδα, από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, τα ψηφισμένα μνημόνια, μέχρι και το τελευταίο ξεπούλημα ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ …….ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

Ήξεραν λοιπόν, πως όλα αυτά, δεν θα έχουν ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, διότι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ νόμος του κράτους είναι ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Και όλοι οι νόμοι και τα μνημόνια που ψηφίζονται, όταν είναι ΑΝΤΊΘΕΤΟΙ από την επιταγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, τότε είναι εντελώς παράνομα και άκυρα.

Αυτό όμως το έκρυψαν από τον λαό, γιατί ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Ο λαός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ, ότι όλα είναι «νόμιμα» και πως έχουμε «χάσει» την Ελλάδα.

ΑΥΤΟ λέγανε και ΑΥΤΟ λένε συνέχεια όλοι οι κατευθυνόμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. «Πως έχουμε χάσει την Ελλάδα». Αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα μέχρι τώρα, γιατί τα πάντα είναι Αντισυνταγματικά και ως εκ τούτου εντελώς ΑΚΥΡΑ.

Γι’ αυτό όμως πάνε τώρα να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Για να κάνουν μέσα σε μία στιγμή ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ,

ΟΛΑ ΤΑ μέχρι τώρα ΜΝΗΜΟΝΙΑ …….. «ΝΟΜΙΜΑ» και «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ».
Και σε αυτήν την ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ της ύπαρξης του Ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ, οι «παπαγάλοι» κοιμίζουν τον λαό, με τους Ουκρανούς, τους Ρώσους τους Τούρκους και την Κωνσταντινούπολη, ενώ ΞΕΡΟΥΝ, πως αυτά τα Εβραϊκά πιόνια της Βουλής των Ελλήνων, ετοιμάζονται να παραδώσουν την Ελλάδα στους Εβραίους, ΟΡΙΣΤΙΚΑ πλέον, με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΚαιΑΝ φυσικά συμβεί αυτό, δεν θα υπάρξει μετά, ούτε αναλαμπή, ούτε Κωνσταντινούπολη, γιατί απλά, δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα, που θα ανήκει σε Έλληνες. Η Ελλάδα μετά, θα ανήκει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ τραπεζίτες, Σόρος, Ροτσάιλντ και Ροκφέλερ κλπ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Έτσι, θα έχει ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ η Ελλάδα από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, όχι με όπλα, αλλά με ένα ανύπαρκτο και κατασκευασμένο χρέος και με τα ψηφίσματα των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ Ελληνικών Κυβερνήσεων.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, για να κατακτήσουν την Ελλάδα χωρίς πόλεμο. Και αυτό θα προχωρούσαν, χωρίς να καταλαβαίνει ο λαός τίποτα, αφού όλοι οι συνεργαζόμενοι «παπαγάλοι», φροντίζουν να κρατάνε τον λαό σε ύπνωση, με τα «διαστημικά πεδία», τους «εξωγήινους», την Ρωσία , την Τουρκία , την Συρία, την Ουκρανία και την …… Κωνσταντινούπολη.

Με οτιδήποτε άλλο λοιπόν τον «ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό, εκτός από την ετοιμαζόμενη «ταφόπλακά» του.

Και να γνωρίζετε πως γι’ αυτά τα άρθρα της Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα «έθαβαν» την Ελλάδα, δεν θα μαθαίνατε τίποτα και από κανέναν, γιατί συνεργάζονται όλα τα Εβραιο-ελεγχόμενα κόμματα της Βουλής, όπως και όλοι οι «παπαγάλοι» που υποτίθεται πως…….«ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό.

Όλοι τους όμως, πολιτικοί και «παπαγάλοι», το γνωρίζουν αυτό που ετοιμάζεται με την Αναθεώρηση του Συντάγματος, όπως γνωρίζουν, πως «αν αυτό συμβεί», τότε η Ελλάδα εξαφανίστηκε. Και αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε πως θα έρθει η ……Αναλαμπή;;;;;;;;

Με λίγα λόγια και σταράτα λοιπόν, αυτή η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που θα κάνει ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, είναι ο τρόπος που όπως είπε ο άγιος Παΐσιος: «θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα», αλλά όπως συμπλήρωσε,…….. «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ»

Και «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ», επειδή οι Έλληνες τώρα δεν κοιμούνται, αλλά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://greek1.blogspot.com/2016/08/blog-post_87.html#ixzz4NMYxLcb5

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to ΤΙ ΛΕΤΕ. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;;;;;

  • =========================
    ====================================
    .
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    .
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΜΑ ΜΥΑΛΟ
    .
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ………………
    .
    ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ …….
    .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ,
    .
    ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ,
    .
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ! ! !
    .
    ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ,
    .
    ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ FB ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ,
    .
    ΕΙΠΑ , ΕΙΠΑ , ΕΙΠΑ,
    .
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΕΧΑΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ 5.000 ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ…………
    .
    ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ,
    .
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ………….
    .
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    .

    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ –
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΤΙΣ ΜΚΟ ,
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΕΙΕΣ
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΣΙΔΕΣ
    ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ
    ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΤΟ ΤΖΟΓΟ
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΒΡΕΦΟΙ ………………
    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΡΕΧΑΛΑ ΑΓΝΟΙΑ .
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ
    ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΡΕΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ
    Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΤΠ .
    ΑΛΛΑ Η ΤΡΕΧΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ,
    Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΥΛΟ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ,
    ( ΣΥΛΛΟΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ )
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ………….
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΑ …..
    ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ………….
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ
    ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ !
    ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ …….
    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ! !
    ΥΣ.
    Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ !
    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ …………….
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΠ………………….
    ********************
    ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΙΣΩΣ ΛΕΩ
    ΙΣΩΣ
    ΒΡΕΘΕΙ
    Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ …………
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
    ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ

    ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

    =============================
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ
    ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η :
    ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ
    https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14479704_1774082256213991_8283423088218790845_n.png?oh=5d8b941d9ee7f0e0b3fc9d97d3e33876&oe=58717EEB

    ======================
    .
    ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  • =========================
    =======================================
    .
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΑ”ΙΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ………………..
    .
    Το ESM: Μια Συνθήκη Χρέους»
    ===========================
    https://1.bp.blogspot.com/-qfxgVFuMdIc/V_GBYTJWaVI/AAAAAAABikw/JvGE1HLKQdYWJ1wThs0alJ3DI5cuyF2fQCLcB/s1600/cf84cebf-cebcceb5ceb3ceb1cebbcebf-matrix-1.jpg
    ===========================================
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ (ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ) ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ===============================
    Οι Διοικητές, οι αναπληρωτές διοικητές, διευθυντές, οι αναπληρωτές διευθυντές, ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα μέλη του προσωπικού (του ESM) χαίρουν ασυλίας από κάθε νομική διαδικασία εν σχέσει με τις πράξεις τους, και χαίρουν και του απαραβίαστου εν σχέσει με τα επίσημα έγγραφά τους.
    Όποιος συμμετέχει στην οργάνωση αυτή προστατεύεται από κάθε νομική δράση.
    Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι υπόλογοι σε κανέναν.
    Οι προϋπολογισμοί του κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ είναι στα χέρια ενος, ενιαίου, μη εκλεγμένου διακυβερνητικού οργανισμού!!!
    Το ESM μπορεί να μηνύσει στο δικαστήριο όποιον θέλει, αλλά εμείς οι απλοί λαοί και έθνη δεν μπορούμε να του κάνουμε απολύτως τίποτε!
    Το ESM είναι ΆΘΙΚΤΟ.
    =================
    Πάμε τώρα λίγο παρακάτω με το άρθρ. 27. Δείτε το σημείο 4 του ίδιου άρθρου το οποίο αναφέρει:
    ===========================================================================
    Ήτοι, καμία κυβέρνησις οποιουδήποτε κράτους της Ευρώπης ΔΕΝ ΔΎΝΑΤΑΙ ΕΠ᾽ΟΥΔΕΝΊ να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του ESM!
    ===========================================================================
    Ακόμη και κανένα κυβερνητικό όργανο απο την ίδια της Ευρωπαικής Ένωσης δεν μπορεί να του κάνει τίποτα.! ! !
    ============================================================================
    https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-32-11-pm.png?w=776&h=405 http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/esm.html
    ========================================
    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ …………………..
    ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ……………………..
    ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ …………………….
    ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ …………………
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ………………..
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ============================================
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
    ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ
    ΕΛΛΑΔΑ
    Η ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ !
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ
    Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΟ .
    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ………..
    ==================================================
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ
    ΥΣ. 1
    ====
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ…….
    ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ============================
    ΥΣ. 2
    =====
    Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου όπως κυρώθηκε με το Ν. 3003/2002
    ========
    Διαβάστε το !
    ==========
    ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ” ΕΠΙΤΥΧΩΣ ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
    =================
    .
    Σημειώστε παρακαλώ και ότι τα εδώ προβλεπόμενα έχουν υπερνομοθετική ισχύ (δείτε στο τέλος αρθ 28 Σ)
    =======
    Τα εγκλήματα τα οποία τελούνται στην Ελλάδα είναι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σε εξέλιξη η γενοκτονία των Ελλήνων και του ελληνισμού. Βλέπε σχετικά τα άρθρα 6 και 7.
    =======
    Ως γνωστό, για τα εγκλήματα αυτά έχουν ήδη σταλεί 5 καταγγελίες στον αρμόδιο εισαγγελέα (αρθ.15) και δημοσιεύθηκε ένα ηλεκτρονικό αίτημα.
    ===============
    Οι καταγγελίες εδώ: ICC Appeals https://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/ και το αίτημα προς τον εισαγγελέα εδώ: Petition https://justiceforgreece.wordpress.com/petitions/
    ====
    Μελετήστε τις πρωτοβουλίες αυτές και πριν είναι πολύ αργά, κάντε και εσείς ότι μπορείτε. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους ή από τον Θεό. Αυτός βοηθάει μόνο αν κουνάμε και εμείς τα χέρια μας …
    ====
    Reply
    1. Pingback: Γερμανός καλεί Έλληνες να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (βίντεο) | ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/01/05/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CE%BF-2/
    =====================================================================
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………………….
    ============================================

    • Όλα αυτά ειναι στον αέρα και δεν νομιμοποιούνται από το υπάρχων σύνταγμα, για αυτό θέτουν θέμα αναθεώρησις του συντάγματος, για να τα νομιμοποιήσουν!

      • ==================
        ============================
        .
        Το ESM ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ,
        .
        ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
        .
        ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
        .
        ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ESM
        .
        ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;
        .
        ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ .
        .
        ΑΧ ……………………..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>