«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μερικά συμβάντα συμβαίνουν εν αγνεία σου και είναι μερικές φορές καθοριστικά

03FC42ABC2C4C1B44AF732F2093EA7BF

Ρε γιατί τόση αδιαφορία σε έγκλησή μου για βοήθεια;;;

Ζήτησα τις ημέρες της καταστροφής να με βοηθήσει η τοπική αυτοδιοίκηση, για ένα πιάτο φαΐ, ένα νερό, ένα κρεβάτι να κοιμηθώ, ενώ με έγραψε  για να το ρυθμίσει, δεν έκανε τίποτα;;;

Απ έξω από το σπίτι μου έχω ένα τροχόσπιτο, το οποίο το είχα πάρει πριν πολλά χρόνια από κάτι οικονομίες της συζύγου, όμως τα πράγματα δεν επήγαν όπως τα υπολόγισα και το τροχόσπιτο έγινε αποθήκη. Απ’ εξω φαίνεται κουκλί, αλλά μέσα έχει ρημάξει.

Αρκετές φορές συνέβαιναν περίεργα και ανεξήγητα  πράγματα με φίλους που μιλούσα για την χάλια οικονομική μου κατάσταση και από θερμοί γινόντουσαν ψυχροί μετά από λίγες ημέρες, δεν είχα καταλάβει τίποτα, ότι με θεωρούσαν οικονομημένο και φυσικά ψεύτη που έλεγα για την οικονομική μου κατάσταση! Τώρα με την πλημμύρα, πλημμύρισε και αυτό, έγειρε στα πλάγια αφού το μετακίνησε η θεομηνία σαν βάρκα και σάπισε μαζί με τα πράγματα που είχα αποθήκευση από λάσπη και νερά! Απ’ έξω όμως φαίνεται κουκλί!!!

Τώρα καταλάβατε τη έχω πάθει;;; Ρε μεγάλε ζητάς βοήθεια και έχεις τροχόσπιτο!!!!!!!!!!!!

Εδώ ταιριάζει, απόλυτα… άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κάποιοι εχθροί μου και κάποιοι ευκολόπιστοι έχουν φτιάξη σενάρια σε βάρος μου με ψέματα και παραπληροφόρηση, που τα αντιλήφθηκα αργά!

Κανείς δεν μπορεί να δει ότι μέσα σε αυτή την πλημμυρισμένη σαπίλα δεν μπορείς να μείνεις ούτε ένα λεπτό, απ’ έξω όπως είπα είναι κουκλί.

Τι άσχημο ρόλο μπορεί να παίξει  μια άλφα κατάσταση, σε μια συγκυρία γεγονότων, άμα βρεθούν και οι κατάλληλοι άνθρωποι!

Το αναφέρω όχι για την σημερινή ολική καταστροφή μου, αλλά διότι τώρα κατάλαβα ότι έχει παίξει το τροχόσπιτο και στο παρελθόν άσχημο ρόλο, αλλά δεν το είχα καταλάβει!

Αυτό το τροχόσπιτο ήταν μια αποθήκη και τώρα είναι ένα σάπιο κουφάρι!

Την τρίτη ημέρα της καταστροφής τολμήσαμε με την σύζυγο να επιχειρήσουμε να κοιμηθούμε, αλλά στις τρεις τη νύχτα το εγκαταλείψαμε, γιατί θα πεθαίναμε, αφού ανέδυε μια δυσοσμία μεταξύ λάσπης και σαπίλας!

Μέχρι και ο θειος μου, μεγάλος ανθρωπιστής, χριστιανός, επίτροπος, μεγάλος γαλαντόμος… ανιψιέ το σπίτι μου είναι ανοιχτό?????? Άμα θέλεις καμιά κουβέρτα, κανένα σεντόνι??????  Να μην δειλιάσεις!!!!!!! Που να το στρώσω ρε…. Θειε το σεντόνι και την κουβέρτα;;;; στην λάσπη;;;;;; Όμως το χέρι του δεν το έβαλε στην τσέπη να πει πάρε ρε ανιψιέ 10 ευρώ να πάρεις ένα μπουκάλι νερό και ένα καρβέλι ψωμί???? Τι λες τώρα αστεία, αφού μου δήλωσε ότι περνά οικονομική δυσχέρεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι με έπιασε τέτοια ώρα;;;;;;;;;;;;;;; Παράπονο ρε γαμώτο και είπα να ξεσπάσω στο γράψιμο, να το μοιραστώ μαζί σας να ξελαφρώσω λίγο!!!

Πριν λίγο πέρασε η παναγία η βουλκανιοτισα με μεγάλη κουστωδία πιστών!!!!! Δεν κοίταγε προς τα εδώ… διότι είμαι αμαρτωλός και κυρίως δεν ρίχνω τον οβολών μου στο σακούλι που της έχουν κρεμάσει!!!

Άρε φίλε Γιώργο!!! Κώστα Γιατρέ!!! Astrea!!! Αν δεν είσαστε εσείς, τώρα θα τρώγατε κόλλυβα!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

6 comments to Μερικά συμβάντα συμβαίνουν εν αγνεία σου και είναι μερικές φορές καθοριστικά

  • Υποκρισίες και γλοιωδίες, υπεκφυγές και κουτοπονηριές, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Καταλαβαίνεις, αν ένας άνθρωπος, έχει ανάγκη πραγματικά.
    Τους χριστιανιούς, τους ξέρουμε, μέρος της εξουσίας είναι, τρώνε και πίνουν σε βάρος μας, αιώνες τώρα και πουλάνε τον θεό, με το κουταλάκι, μαζί με τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
    Γνωρίσαμε όμως δυστυχώς, με λύπη το λέω αυτό, και τους άλλους τους αρχαιοελληνιστές, “της πατρώας θρησκείας “. Ίδιοι είναι και χειρότεροι. Κινούνται σε ένα καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας και αξιοπιστίας. Λίγοι αξίζουν από δαύτους. Πάντα οι άνθρωποι είναι λίγοι , Πλάτων.
    Αλλά, ας είναι και έτσι!
    Αστραία

    • Καλημέρα. Πρώτα να πω μέσα από την καρδιά μου ένα ανθρώπινο ευχαριστώ! Το παράπονο μου, είναι αυτό ακριβώς όπως το θέτεις. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο χριστιανισμός, αυτός ξέρω πλέων 40 χρόνια ότι είναι ο μεγαλύτερος δολοφονικός εχθρός του Ελληνισμού. Αυτό που με πονά είναι ότι μορφωμένοι άνθρωποι στο μεγαλύτερο μέρος τους, κάνουν και φέρονται όπως ο χριστιανισμός, οι 12 θεϊστές θεωρούν ότι είναι οι μοναδικοί γνήσιοι Έλληνες και οτιδήποτε άλλο δουλεύει υπονομευτικά προς όφελος του χριστιανισμού! Ξεχνούν προκλητικά ότι οι Αρχαίοι πρόγονοι μας είχαν χιλιάδες φιλοσοφικές σχολές, που η κάθε μια είχε την άποψη της, για αυτό και προχώρησαν στην αληθινή δημοκρατία! Ρε παιδιά εγώ δεν ανήκω σε κανένα θεό και θέλω να δικαιώσω τους προγόνους μου, για τα υπέροχα έργα που μας παρέδωσαν και για την γενοκτονία που μας έγινε, έστω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ρε παιδιά εγώ θέλω τον επανελληνισμό στο σύνολο του και σε σύγχρονη εφαρμογή του σήμερα. Είναι επόμενο ότι μέσα είναι και η Ελληνική θρησκεία, όχι ως δόγμα, ούτε κράτος εν κράτη, απλά το δικαίωμα να πιστεύει ο καθένας όπου θέλει, οι επιστήμες μας ενδιαφέρουν, που είναι χειροπιαστές αλήθειες, η θρησκεία είναι κάτι αφηρημένο και μη αποδείξιμο, είναι μια ψυχική διέξοδο προς την εγκεφαλική σκλαβιά! Δυστυχώς οι φίλοι μου 12 θεϊστές, φέρονται χειρότερα απέναντι μου από τους χριστιανούς!!!

  • Είναι απλώς πολύ κακοί χαρακτήρες, όπως περιγράφονται διαχρονικά και αλληγορικά, στα Έπη τα Ομηρικά με τα ΟΝΟΜΑΤΑ τους.
    Καμία ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ δεν μπορεί να γίνει με τέτοιους ανθρώπους τόσο αναξιόπιστους, που άλλα λένε και άλλα κάνουν σε πλήρη ασυνέπεια λόγων και πράξεων.
    Και να γίνει , ποιον ενδιαφέρει; Μόνο την νέα αλητεία και λαμογεία.
    Μας αρκεί η φιλοσοφία και η ελευθερία της σκέψης και εκεί θα μείνουμε.
    Καλημέρα
    Σε ευχαριστώ και εγώ για την ευγένεια
    Αστραία

  • *************************************************
    *************************************************

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ !

    ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΗ !

    ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ Ή ΑΝΑΞΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ……………………………

    *********************

    ΠΩΛ ΜΠΑΡΤΟΝ

    *********************

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΓΙΑ ΟΛΑ……………………………….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>