«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΟΥ

9ΙΟ

Έπρεπε να με ρίξει στην λάσπη και μένα μια φυσική καταστροφή, για να μου ανατρέψει, κόψη όλη την φόρα για αγώνα, για την ελευθερία της πατρίδος μου.

Τώρα που είμαι χωμένος μέσα στην λάσπη, έχω όλο το χρόνο να δω καθαρά, ότι γύρω μου υπάρχει παντού λάσπη, τόσο βρόμικη και σάπια σαν αυτή που μου αφαίρεσε 50 χρόνια θυσίες σε 10 λεπτά!

Πολιτική λάσπη, κοινωνική λάσπη, απάνθρωπη λάσπη, εχθρική λάσπη, φιλική λάσπη, αχάριστη λάσπη, πολιτισμική λάσπη, ανθρωπιστική λάσπη!!!

Προσπαθώ 19 ημέρες να ξεπλύνω την λάσπη που με γέμισε η φύση με τον θυμό της, βλέπεται η φύση φέρεται φυσικά, κατρακυλά και παρασύρει δίκαιους και αδίκους, πιστεύει και αυτή ότι έτσι θα ταρακουνήσει τον άνθρωπο θεό και κτήνος!

Ανέφερα ότι θα αναθεωρήσω πολλά σε όσα έκανα μέχρι σήμερα, όχι ότι δείλιασα, όσο έχω ανοικτά τα μάτια μου και αναπνέω θα αγωνίζομαι για αυτήν την ιερή χώρα, την μεγάλη μου αγάπη την πατρίδα μου Ελλάδα!

Ο τρόπος που φερόμουν σε φίλους και συνεργάτες δεν είχε το αυτονόητο αποτέλεσμα, Έδινα, έδινα, έδινα, ποτές δεν ζήτησα, όμως στην δύσκολη στιγμή της καταστροφής που με βρήκε, περίμενα, μια ηθική συμπαράσταση, ένα, κουράγιο ρε φίλε, ρε… πατριώτη!

Όμως δεν το εισέπραξα και μάλιστα πολύ εκκωφαντικά, σαν να μου φώναξε, είσαι κορόιδο, μαλακας, ευκολόπιστος, εμείς είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι από εσένα, πάλι δεν το βάζω κάτω, ούτε θα αλλάξω τον τρόπο που αγάπαγα, τον τρόπο που πίστευα στην ανθρωπιά, απλά θα κρατώ καλύτερα την ζυγαριά.

Όπως ξανά είπα, δεν θα ανεβάζω τίποτα και κανενός, θα γράφω για μένα και την πατρίδα μου, θα μοιράζομαι τις εμπειρίες μου σε αυτούς που θέλουν να τις διαβάσουν.

Δεν ανέχομαι άλλο την αχαριστία.

Θα μου πει κάποιος ότι βγάζω χολή, όχι δεν βγάζω χολή, δεν είναι του χαρακτήρα μου, βγάζω όμως την πικρία μου, την απογοητεύσει.

Ο άνθρωπος δεν συναντιέται κάθε μέρα με την ολική του καταστροφή, το χαρτί της τριμελής επιτροπής που έχω μπροστά μου, λέει ολική καταστροφή της κατηγορίας Γ,  και συμπληρώνει η καταστροφή είναι μη αναστρέψιμη, ναι καλά ακούσατε μη αναστρέψιμη, αφού τα υπάρχοντα μου και η ψυχή μου σκεπάστηκαν από λάσπη.

Πέρναγα δυσκολίες, αλλά κουτσά στραβά είχα ένα παντελόνι να φορέσω, ένα παπούτσι, μια φανέλα, ένα ξεροκόμματο, ένα φάρμακο, ένα κρεβάτι να γύρο το κεφάλι μου, τώρα δεν έχω τίποτα!

Μια τέτοια κατάσταση δεν σε αφήνει αλώβητο, διότι η πολιτεία δεν μου βρέθηκε συμπαραστάτης, να μου φέρει ένα μπουκάλι νερό, ένα σάντουιτς, μια ασπιρίνη, μια κουβέρτα, η πολιτεία με άφησε 18 ημέρες μέχρι σήμερα να σαπίσω μέσα στις λάσπες! Η πολιτεία έχει άλλα ενδιαφέροντα, τους αλλοδαπούς, τους ακάλεστους λαθρομετανάστες, τους δολιοφθορείς μετανάστες δολοφόνους και μη!!! Η ηγεσία που έχει διοριστεί δεν είναι Ελληνική, αλλά δωσίλογοι, εγκάθετη, προδοτική και όχι Ελληνική!!!

Όταν ο άνθρωπος χάσει και το ελάχιστο που τον συγκρατεί στην ζωή, αλλάζει και μέσα και έξω, ο σωστός άνθρωπος δεν αλλάζει χαρακτήρα, αλλάζει όμως συμπεριφορές, ενέργειες, τακτικές, με λίγα λόγια αναθεωρεί τα πάντα, όσο δυνατός χαρακτήρας και να είναι.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω κάποιους φίλους που τίμησαν την λέξη φιλία, οι οποίοι είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, αυτό που όφειλε να κάνει η πολιτεία το έκαναν αυτοί, λίγα ευρώ για ένα κομμάτι ψωμί, ένα μπουκάλι νερό, τα φάρμακα μου, ένα σεντόνι, ένα πάπλωμα, ένα ζευγάρι παπούτσια, μου τα πρόσφεραν και στέκομαι ακόμα όρθιος, τους ευχαριστώ και σαν άνθρωπος και σαν φίλος, κυρίως αυτό που μου έδωσαν, είναι κουράγιο, αναβάθμισαν την φιλία σε αδέλφια!

Τους εύχομαι να έχουν όλα τα καλά!

Είπα παραπάνω την λέξει πολιτεία, κράτος, έθνος, ιστορική και μοναδική φυλή η ελληνική, κάποιοι ειδικοί απατεώνες διαχρονικά μέχρι σήμερα, με την δική μας συνεργασία, τα πούλησαν όλα τα παραπάνω και τώρα εμείς οι δειλοί δούλοι απολαμβάνουμε ότι απολαμβάνει και ο δούλος την ώρα που τον πουλάνε στο παζάρι, κλοτσιές και θάνατο.

Διάβασα  για έναν έξοχο μπλοκερ που έκλεισε το μπλοκ που είχε κάπου 13 χρόνια, ο λεγόμενος Πιτσιρίκος, έξοχη πένα, αλλά όχι πατριώτης. Τι διάβασα ότι έγραψε όταν έκλεισε το μπλοκ, δεν αξίζει να ζω στην Ελλάδα, είμαι έξω και διδάσκω γαλλικά, περνώ καλά, δεν πρόκειται να γυρίσω στην Ελλάδα αν δεν αλλάξει, αν δεν ελευθερωθεί, αν δεν γίνει καλύτερη και άλλα!!!

Αυτός ο ωραίος τύπος, με την ωραία πένα, λέει πως είναι Έλληνας;;;;;;;;;;; Ποιος θα την ελευθερώσει ρε φίλε, ποιος θα θυσιαστή για να γυρίσεις εσύ να την βρεις καλύτερη να την αρμέξεις;;;

Αυτός ο τύπος δηλώνει απερίφραστα, ότι δεν θα φυλάξει Θερμοπύλες, δεν έχει σκοπό να πεθάνει για την πατρίδα του, αλλά αν κάποιοι άλλοι μαλακες το κάνουν, δεν θα είχε ενδοιασμούς να γυρίσει να την απολαύσει!!!!!!!!!

Ένας λαός που χειροκροτεί ότι τον συμφέρει και πολλές φορές από αγνεία ούτε και αυτό που τον συμφέρει, δεν αξίζει να σωθεί.

Δεν σε αγαπάμε Κανελλόπουλε γιατί γράφεις κατά του χριστιανισμού, δεν σε αγαπάμε γιατί δεν στηρίζεις με θέρμη τον 12 Θεϊσμό,  βρίζεις τους Εβραίους, υποστηρίζεις τους Εβραίους, δεν σε θέλουμε γιατί δεν υποστηρίζεις αυτό το άλλο ας είναι βρόμικο, πρόστυχο, ψέμα, αφού το θέλω πρέπει να το κάνεις.

Αγαπητοί φίλοι μου, γεννήθηκα επαναστάτης στην κοιλιά της μάνα μου, μέσα στις φυλακές Αβέρωφ και επαναστάτης ελεύθερος θα πεθάνω!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΟΥ

  • ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΗΣ ΠΟΤΕ !

    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΕ ΣΕΝΑ !

    ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ………….

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ! ! !

    ΣΠΑΝΙΟ !

    ΠΟΛΥΤΙΜΟ !

    ΦΑΡΟΣ ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

  • ΒΙΝΤΕΟ

    Ανοίχτε Τα Τραλάδικα – Ελένη Βιτάλη

    https://www.youtube.com/watch?v=L3g-dNoa6ew

    //////////////////////////////////////////////////////////////

    Ανοίχτε τα τρελάδικα
    να βγει ο κόσμος έξω,
    την τρέλα πια των γνωστικών
    δε γίνεται ν’ αντέξω.

    Βαρέθηκα, κουράστηκα και πόνεσα,
    τα νιάτα μου στη λογική τα ξόδεψα.
    Βαρέθηκα, κουράστηκα κι αηδίασα,
    τα νιάτα μου στη λογική θυσίασα.

    Ανοίχτε τα τρελάδικα
    να βγει ο κόσμος έξω,
    να δω αν είναι πιο τρελοί
    οι μέσα απ’ τους απ’ έξω.

    Βαρέθηκα, κουράστηκα και πόνεσα,
    τα νιάτα μου στη λογική τα ξόδεψα.
    Βαρέθηκα, κουράστηκα κι αηδίασα,
    τα νιάτα μου στη λογική θυσίασα.

    **********************

    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>