«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τσίπρας: Το πρωί αριστερός, το μεσημέρι σοσιαλιστής, το βράδυ δεξιός και τα μεσάνυχτα εγκάθετος φασίστας!

Ίδιοι είναι όλη μέσα στην βουλή, έχουμε ένα πολιτικό σύστημα θέατρο του παραλόγου, με νοοτροπία Ρασπούτιν!!!

ΡΑΣΠΟΥΤΙΝΡΑΣΠΟΥΤΙΝ

Τσίπρας: «Οι άνθρωποι δεν είναι λαθραία τσιγάρα»

Σε ποιους ανθρώπους αναφέρεται ο ανθρωπιστής Τσίπρας, υπέρ των αλλοφύλων η υπερ των Ελλήνων!!!
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Μόλις χθες έγιναν συμπλοκές στη νήσο Χίο.

Πριν λίγες ημέρες έγινε διαδήλωση στην πόλη της Μυτιλήνης. Εγκλήματα γίνονται μέσα στα hot spot.

Αρρώστιες, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από τον ελληνικό πληθυσμό, όπως η φυματίωση, η Ηπατίτιδα Α και άλλες ασθένειες, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Ανάμεσα τους είναι, τρομοκράτες, εντεταλμένοι εχθροί της Ελλάδος, δολοφόνοι όλου του διεθνούς ποινικού δικαίου.

Παραεμπόριο, σε βάρος των νομίμων εμπόρων και σε βάρος των καταναλωτών με προϊόντα μαϊμούδες και επικίνδυνα.

Κατάσκοποι!

Και αυτοί διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, από την ανεξέλεγκτη είσοδο στην Χώρα μας τριών εκατομμυρίου και πλέον λαθρομεταναστών και προσφύγων πολυγραφημένους και μη.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο και κανείς δεν μπορεί να παίζει με την δημόσια υγεία και προπαντός με την υγεία μικρών παιδιών. Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να αμυνθούν και θα αμυνθούν. Ελληνόπουλα στερούνται την μόρφωση, χάρης την αθρόα προσέλευση των παιδιών των λαθρομεταναστών!» Σαν Έλλην πολιτισμένος, γνωρίζω τη σημαίνει μετανάστης, τη σημαίνει η μόρφωση των παιδιών σου σε μια ξένη χώρα, δεν είμαι αντίθετος στην μόρφωση των παιδιών των νομίμων ερχόμενων μεταναστών, αν θα το πίστευα δεν θα ήμουν Έλλην, πολιτισμένος, άνθρωπος. Διαφωνώ στην εκβιαστική επιβολή που μας επιβάλετε εκατέρωθεν με απρόσκλητους αλλόφυλους.

Επί δεκαετίες φάγανε, φάγανε, φάγανε πολλοί και πολλά κατ’ επανάληψη, πέταξαν και κανένα κόκαλο στα πόπολα κομματόσκυλα, για να τον κάνουν συνένοχο, το ακούσαμε από τον Γουρουνοποιημένο… μαζί τα φάγαμε!!!
«Ερχόμενοι στα οικονομικά, είναι γεγονός ότι η σημερινή κατάσταση δεν επήλθε στον Ελληνικό Λαό από τη μια στιγμή στην άλλη. Υπάρχει ένας συγκροτημένος και καλά οργανωμένος οικονομικός πόλεμος διεθνών οικονομικών εγκληματιών κατά του Έθνους των Ελλήνων και κρατά πολλά χρόνια, αρχής γινομένης από το 1821. Και στα πρόσφατα, η αρχή έγινε με την μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου για την οποία δεν πλήρωσε κανείς, ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Ο Αρχηπροδότης Εβραίος Σημίτης, δίνει και πολιτικές συμβουλές. Χαθήκανε 143 δισ. ευρώ, τα οποία έφυγαν στο εξωτερικό. Μετά είχαμε την ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ, σ΄ ένα σκληρό νόμισμα, χωρίς η Πατρίδα μας να έχει την οικονομική υποδομή να αντέξει αυτή την ένταξη, και αυτή έγινε όπως όλοι γνωρίζουμε με πλαστά στοιχεία, μέσω της Goldman Sachs, πληρώνοντας ο Ελληνικός Λαός ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 δισ. ευρώ.

Κι ερχόμαστε στα πλέον πρόσφατα, στην ΕΛΣΤΑΤ, στο πρώτο Μνημόνιο στο οποίο οδήγησε την Χώρα μας ο εγκάθετος Προδότης Γεώργιος Παπανδρέου, όπου ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ο Γεωργίου έδωσε πλαστά στοιχεία σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία κινεί τις διαδικασίες.
Κι έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί στο σημείο αυτό ότι ο Γεωργίου δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο. Δεν ήρθε από κάποιον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας τυχαίο… Ήταν επί δεκαετίες στο ΔΝΤ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα, δίνει συνέντευξη πριν λίγες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ στον Παπαχελά, όπου μιλώντας γι΄ αυτό το πράγμα, για το έλλειμμα του 2009΄, το πλαστό, το οποίο οδήγησε σ΄ όλη αυτή την κατάσταση, ανέφερε χαρακτηριστικά, τα λόγια του έχουν ως εξής: «Πολύ μεγαλύτερη σημασία σήμερα για τους πολίτες που μας ακούνε, για τον συνταξιούχο που βλέπει την σύνταξή του να κόβεται, για τον εργαζόμενο του οποίου η επιχείρηση κλείνει επειδή το κράτος δεν έχει να τον εξοφλήσει, δεν έχει τι έγινε το 2009, εάν το έλλειμμα ήταν 13% ή 15%, αλλά το πώς θα βγούμε από το Μνημόνιο!!!». Διαγράφουν όλοι την μεγάλη δολοφονία, των σχεδόν 20 χιλιάδων αυτοχείρων Ελλήνων και αυτών που είναι στα πρόθυρα εξαιτίας τους!
Ακουστέ τι λέει ο γιος του δωσίλογου, Μητσοτάκης!!! Από αυτό το έλλειμμα μπήκαμε στο Μνημόνιο.
Και μας λέει ότι δεν έχει καμία σημασία τι έγινε το 2009; Αλλά τι να πούμε για τον Μητσοτάκη, αφού και ο Τσίπρας, ο οποίος θα έσκιζε τα μνημόνια, δέχεται και αυτός ως αληθή τα στοιχεία τα πλαστά, σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη, της ΕΛΣΤΑΤ και προχωρεί τη διαπραγμάτευση.
Και η διαπραγμάτευση δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι ακόμα ποιο επικίνδυνη, αφού θα νομιμοποίηση το χρέος!!!
Το χρέος είναι υπέρογκο, μεγαλύτερο των 320 δισ. ευρώ, το αληθινό χρέος των Ελλήνων δεν υπερβαίνει τα 50 Δις τα υπόλοιπα είναι βρόμικη και εικονικοί τόκοι, με αυτόν τον τρόπω δεν είναι δυνατό να αναπτυχθεί οικονομικά η Χώρα. Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας που έχει γονατίσει να σηκωθεί. Και πέρα από το γεγονός ότι αυτό το δάνειο είναι επαχθές και θα πρέπει να το καταγγείλουμε με κάθε τρόπο και έχουμε και ένα δημοσίευμα του Spiegel, το οποίο ανεβάζει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις στο ποσό των 290 δις περίπου ευρώ. Και ερωτώ: Γιατί η Ελλάδα του Σαμαρά, η Ελλάδα του Τσίπρα σήμερα δεν ζητούν, δεν κάνουν άμεσα απαιτητό το χρέος αυτό της Γερμανίας προς την Ελλάδα;
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τσίπρας: Το πρωί αριστερός, το μεσημέρι σοσιαλιστής, το βράδυ δεξιός και τα μεσάνυχτα εγκάθετος φασίστας!

  • ΣΚΗΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)
    26 Σεπτεμβρίου 2016
    http://hellas-now.com/wp-content/uploads/2016/09/skines-mellontikis-elladas-apo-germaniavinteo-678×381.jpg
    Σε λίγο καιρό όλες αυτές τις σκηνές που θα δούμε παρακάτω και τις φρικτές ιστορίες που θα μάθουμε είναι πάρα πολύ πιθανόν να τις ζήσουμε και εμείς στις πόλεις μας και στα σπίτια μας.
    Αφρικανοί κάνουν ό,τι θέλουν με τις Γερμανίδες, τις κοροϊδεύουν στο δρόμο και προσπαθούν να τις ελέγχουν χωρίς να φοβούνται κανέναν.

    ΒΙΝΤΕΟ
    “Africans control the German Girls, we’re the Kings” – ‘Refugees’ brag about “picking all women”
    https://www.youtube.com/watch?v=DXf20tTwWto

    Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπ 2016
    In this clip, taken in Mannheim, African refugees brag that they are “picking all the German girls” and that they “control them” while walking walking through the city with four obese women. The video was posted on Social media by a refugee himself. They put special emphasis on the claim that they are “now the Kings” there, that they “love this place” and are spreading the “African way of life”.
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μια μάνα ξεσπά σε κλάματα στα δικαστήρια στην Γερμάνια διότι μόλις αθώωσαν τον δράστη της κόρης της. Η ιστορία είναι ως έξης: Η κόρη της, μια νεαρή κοπέλα, πήγε μια μέρα για καφέ σε ένα μπαρ. Ύστερα από λίγο έρχεται ένας Αφρικάνος, της κάνει παρέα και την καλεί για ένα ποτό στο σπίτι του, εκεί όπου τους περιμένει και ο φίλος του Αφρικανού. Το σχέδιο ήταν να προελκύσουν μια κοπέλα και να την βιάσουν μαζί. Αυτό έκαναν και με την 27χρόνη φοιτήτρια, δηλαδή την κλείδωσαν μέσα στο διαμέρισμα και την βίαζαν επί ώρες μαζί. Η κοπέλα έπαθε σοκ και αυτοκτόνησε.
    ikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/09/rape-in-milan-revised-e1474742559194.jpg
    Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι δεν τιμωρήθηκαν οι δράστες, ενώ το χειρότερο είναι πως όταν η δημοσιογράφος αντίκρισε τον δράστη έξω από τα δικαστήρια, αυτός απήντησε με ειρωνεία στην ίδια, ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον δικάσει, κανείς άλλος, και αποχωρεί χαμογελώντας. Αυτούς μάζεψε και μαζεύει η Ευρώπη καθημερινά για να μετατρέψει την ζωή των Ευρωπαίων πολιτών μια ζωντανή κόλαση.
    ΒΙΝΤΕΟ

    TTA warnte u. a. vor so etwas: Wirtschafts-Refugees vergewaltigten stundenlang eine junges Mädchen

    https://www.youtube.com/watch?v=EPthA6NCn1Y

    Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπ 2016
    Erst Horst Mahler, dann Ursula Haverbeck, und jetzt ich? (BETTER CALL SCHULZ): https://www.youtube.com/watch?v=xeduE
    Schulz auf Metapedia: http://de.metapedia.org/wiki/Schulz,_
    Skype von TTA: Resurrector21
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Το εξωφρενικό πλέον είναι στην Αγγλία όπου σε μια πόλη της, βίασαν 1400 παιδιά, δράστες που κατάγονταν κυρίως από Πακιστάν, και όποιος μιλήσει είναι ρατσιστής. Το ρεπορτάζ έγινε το 2014, και τίποτε δεν άλλαξε από τότε. Όχι μόνον δεν τιμωρούνται αυτοί οι δράστες αλλά καθημερινά και μεθοδικά καλούν όλο και περισσότερους να έρθουν.

    ΒΙΝΤΕΟ

    Kleines 14 JÄHRIGES MÄDCHEN LENA R. – wird BRUTAL von JUGENDLICHEN GESCHLAGEN & GEFILMT !

    https://www.youtube.com/watch?v=y8AhTenplMQ

    Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐ 2014
    NEU !! Snapchat : tbc030
    Instagram : https://www.instagram.com/tbcbln
    Facebook: https://www.facebook.com/tbcausberlin/
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Ακόμη, ένα βίντεο σχετικά με ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο ξυλοκοπούν για να διασκεδάσουν και να το ανεβάσουν στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή είναι η Ευρώπη και τα παιδιά της σήμερα, τι μέλλον μπορεί να περιμένει κανείς από αυτές τις ψυχές.

    ΒΙΝΤΕΟ

    UK Rotherham Pakistan Muslim Gangs Abuse rape 1400 Children Long

    https://www.youtube.com/watch?v=H-gnGjt9vFk

    Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπ 2014

    The sexual abuse of about 1,400 children at the hands of Muslim men went unreported for 16 years because staff feared they would be seen as racist, a report said today.

    Children as young as 11 were trafficked, beaten, and raped by large numbers of men between 1997 and 2013 in Rotherham, South Yorkshire, the council commissioned review into child protection revealed.

    And shockingly, more than a third of the cases were already know to agencies.

    But according to the report’s author: ‘several staff described their nervousness about identifying the ethnic origins of perpetrators for fear of being thought racist’.

    Professor Alexis Jay, who wrote the report, condemned the ‘blatant’ collective failures by the council’s leadership, concluding: ‘It is hard to describe the appalling nature of the abuse that child victims suffered.’

    In two cases, fathers had tracked down their daughters and tried to remove them from houses where they were being abused – only to be arrested themselves when police were called to the scene.

    And one child declined her initial offer to give a statement after allegedly receiving a text from a perpetrator threatening to harm her younger sister.

    The failures happened despite three reports between 2002 and 2006 ‘which could not have been clearer in the description of the situation in Rotherham’.

    Prof Jay said the first of these reports was ‘effectively suppressed’ because senior officers did not believe the data.

    The other two were ignored, the professor said.

    Fears had also been raised by schools over the 16 years but the alerts went uninvestigated.

    Teachers reported seeing children as young as 11, 12 and 13 being picked up outside schools by cars and taxis, given presents and mobile phones and taken to meet large numbers of unknown men in Rotherham or other local towns and cities.

    The majority of victims believed the perpetrators to be their boyfriend who gave them gifts, alcohol and drugs. Some of the victims still maintain they were not groomed or abused.

    Analysing the case studies, Prof Jay said many of the children came from dysfunctional families, had parents with addictions, and had suffered domestic or sexual abuse as a child.

    Some had serious mental health problems.

    Councillors seemed to dismiss previous reports as a one-off problem which they hoped would go away, according to Prof Jay.

    She said: ‘Others remembered clear direction from their managers not to do so.’

    The spotlight first fell on Rotherham in 2010 when five men, described by a judge as ‘sexual predators’, were given lengthy jail terms after they were found guilty of grooming teenage girls for sex.

    The five men – Umar Razaq, Adil Hussain, Razwan Razaq, Zafran Ramzan, and Mohsin Khan – preyed on their victims over several months and threatened them with violence if they refused their advances.

    One of the men branded his victim a ‘white bitch’ when she resisted, while a second smirked: ‘I’ve used you and abused you.’

    The men, all British-born Pakistanis, attacked the four girls in play areas, parks and in the back of their cars, Sheffield Crown Court heard.
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Η πτώση Ευρώπης-οι τελευταίες μέρες της:

    ΒΙΝΤΕΟ

    Europas Untergang – Die letzten Tage

    https://www.youtube.com/watch?v=c7AW6JW4m7A

    Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβ 2016
    Orginalvideo: https://www.youtube.com/watch?v=ljyxK
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Η καθημερινότητα στο Βερολίνο:

    ΒΙΝΤΕΟ

    Antanzen und Ficki Ficki: Das ist Alltag in Berlin! Aber immer mehr greifen zu Selbstjustiz

    https://www.youtube.com/watch?v=o3Aw_VZTI88

    Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβ 2016
    die Polizei lässt die kriminellen Asylbewerber einfach gewähren – Bürger greifen zu Selbstjustiz
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Οι καταστηματάρχες φοβούνται για την ζωή τους καθώς κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα μπροστά στο μαγαζί τους, τους κλέβουν συνεχώς ενώ οι ίδιοι είναι ανυπεράσπιστοι. Οι γυναίκες στο δρόμο παρενοχλούνται σεξουαλικά ενώ τα πάρκα είναι γεμάτα από εμπόρους και ναρκομανείς. Δεν φοβούνται κανένας από αυτούς την αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί τις περισσότερες φόρες είναι ανυπεράσπιστοι και πλέον κάνουν τα στραβά μάτια. Τα εγκλήματα είναι τόσα πολλά που δεν τα προλαβαίνουν.
    http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/09/jewish-girl-800×479.jpeg
    Σύντομα και στις δίκες σας γειτονίες θα εξελίσσονται οι ίδιες εικόνες. Ετοιμαστείτε ανάλογα διότι το σχέδιο τις ελίτ προχωρεί, ενώ εμείς κοιμόμαστε, αλλά σύντομα θα αναγκαστούμε να ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο.

    ΒΙΝΤΕΟ
    Wenn die Stimmung kippt: Flüchtlinge greifen Deutsche an!

    https://www.youtube.com/watch?v=1Cr66viZL0E

    Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβ 2016
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Ο διάσημος Γερμανός τραγουδιστής Xavier Naidoo, παρόλο που έχει και ο ίδιος ρίζες από οικογένεια μεταναστών, ανησυχώντας για όλη αυτήν την κατάσταση στην Γερμανία, έγγραψε πρόσφατα κάποια τραγούδια στα οποία εκφράζει την ανησυχία του για όλες τις εξελίξεις στην πατρίδα του την Γερμανία.

    ΒΙΝΤΕΟ

    Samy Deluxe – “Weck mich auf” Cover von Xavier Naidoo by Special Elements

    https://www.youtube.com/watch?v=H8Jp7ZOelNc

    Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουν 2016
    Kurzvideo zu Weck mich auf von Samy Deluxe, gecovert von Xavier Naidoo
    Hip Hop Dance aus Basel. Special Elements – S.E. Studio – bekannt aus Got to Dance und Die grössten Schweizer Talente.
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    ΒΙΝΤΕΟ

    Xavier Naidoo – Verschieden [Official Video]

    https://www.youtube.com/watch?v=vIWAH4Hy2SA

    Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουν 2014
    “Verschieden” aus dem Album “Alles kann besser werden”

    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Πηγή

    http://hellas-now.com/skines-mellontikis-elladas-apo-germaniavinteo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>