«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς Υπουργείο Οικονομικών

DSC02478

Προς ενημέρωση του Κυρίου Υπουργού.

Κύριε υπουργέ, είμαι ένας πλημμυροπαθής της 7-9-2016 στο χωριό Αριστοδήμειο Μεσσηνίας Δήμου Μεσσήνης.

Η  τριμελής επιτροπή  απεφάνθη ότι έχω ολική καταστροφή των υπαρχόντων μου, (σας επισυνάπτω και την απόφαση της τριμελής επιτροπής).

Κύριε υπουργέ δεν ξέρω πόσο ακόμα θα σας αναφωνώ κύριο;

Δεν ήρθε κανείς να δει αν πέθανα, δεν έχω να φάω, να ντυθώ, να κοιμηθώ, να πάρω φάρμακα, αντί την άλλη ημέρα να δώσετε το βοήθημα να επιβιώσουμε από την καταστροφική θεομηνία, με την συμπεριφορά σας δείχνετε ότι επιδιώκετε να αποτελειώσετε το έργω της φυσικής καταστροφής!

Η μόνη μου περιουσία είναι ένα σπίτι και ένα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητο ένα ΣΕΑΤ (1490 κυβικά)

Τα μοναδικά έσοδα είναι μα σύνταξη, που εδώ και πέντε χρόνια δεν μπορώ να καλύψω τις βασικές μου ανάγκες.

Η Σύζυγος  μου και εγώ είμαστε με χρόνιες ασθένειες, η σύζυγο; Με ζάχαρο και αλλά και εγώ με ΧΑΠ και άλλα.

Ούτε για συμμετοχή στα φάρμακα δεν φτάνει η σύνταξη πείνας!

Επειδή η δημοκρατία λέει ότι η πολιτεία είναι υποχρεωμένη, να είναι αρωγός στους πολίτες της και ειδικά όταν πρόκειται για  φυσικές καταστροφές που φέρει την ευθύνη, διότι δεν έχει κάνει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για θεομηνίες, καθαρισμών ποταμών, χαντακιών, διαμόρφωσης εδαφών, και πολλά άλλα, αλλά και όλα να τα είχε κάνει καλά, σε φυσικά φαινόμενα καταστροφής, η πολιτεία πρέπει να είναι παρόν με όλα τα μέσα και άμεση οικονομική βοήθεια για τα απαραίτητα, νερό, ένα κομμάτι ψωμί, ένα κρεβάτι για ύπνο, και τα φάρμακα που χρειάζεται ο κατεστραμμένος πολίτης από τα φυσικά φαινόμενα.

Για αυτό σαν Έλλην πολίτης ζητώ την διαγραφή χρεών, που για την πολιτεία είναι αμελητέα, αλλά για μένα θανατηφόρα και τουλάχιστον 6 μήνες αναστολής οποιοδήποτε υποχρεώσεων μου.

Δεν παρακαλώ, απαιτώ σαν Έλλην φορολογούμενος τα δικαιώματα μου στο ακέραιο.

Πληροφοριακά δηλώνω την πλήρη καταστροφή όλων των υπαρχόντων μου και το σπίτι για να κατοικηθεί θέλει εργασίες που θα τραβήξουν σε χρόνο.

Η λάσπη εγκαταστάθηκε μέσα στο σπίτι μου και τα υπάρχοντά μου, δεν ξέρω που ταξιδεύουν και όσα δεν έφυγαν, επήγαν στα μπάζα!

Το μόνο που μου έχει απομείνει, είναι οι κάλτσες, το παντελόνι και το πουκάμισο που φορώ.

Η πολιτεία δεν ενδιαφέρθηκε αν ζω η πέθανα, αν θέλω ένα μπουκάλι νερό, ένα σάντουιτς, που θα κοιμηθώ!

Πολλές δηλώσεις όλων των υπευθύνων, Τ.Α, περιφέρειας, υπουργών, ψέματα, πολλά ψέματα, η πολιτεία φέρετε σαν εταιρεία να διεκπεραιώνει θέματα μόνο για όσα αφορούν τους αλλοδαπούς!

Φαίνεται εμείς δεν είμαστε πολίτες της Ελλάδος, η πολιτεία τρέχει σε συμπαράσταση των αλλοδαπών και εγκατέλειψε προδοτικά τους Έλληνες πολίτες !

Ίσως τώρα έστω και αργά η πολιτεία να δείξει λίγο, πολύ λίγο, ανθρώπινο πρόσωπο;;;;;

Να μην ξεχνάτε γραμματείς και φαρισαίοι, ότι ένας πολίτης που έχασε τα πάντα σε 30 λεπτά, δεν θα φοβηθεί να κάνει ακόμα και έγκλημα!!!!!!!!!!

Προσπαθώ πολύ να παραμείνω πολιτισμένος, αλλά εσείς κάνετε τα πάντα για το αντίθετο!

Γνωρίζεται πόσο κοντά με έχετε φέρει να ανέβω επάνω  και να μην αφήσω τίποτα όρθιο, αρχίζοντας από εσάς;;;

Αλήθεια έχετε χάσει κάθε επαφή με τις ευθύνες σας απέναντι στους πολίτες που σας έκαναν υπουργό, έχετε χάσει κάθε πέτσα ντροπής και ανθρωπιάς απέναντι στους πληγέντες ξεσπιτωμένους, που σε 30 λεπτά της ώρας έχασαν ότι έφτιαξαν 50 χρόνια θυσιών και έμειναν κυριολεκτικά στον δρόμο;

Θα περιμένω άμεσα απάντηση για το πότε θα λάβω αποζημίωση βοήθημα για να ζήσω και να επουλώσω κάπως τις πληγές μου, σε διαφορετική περίπτωση, δεν έχω να χάσω τίποτα άλλο και να με περιμένεις.

Μπορείτε άμα θέλετε, να κάνετε αυτό που ξέρετε κριμένοι πίσω από την εξουσία, σαν δήμιοι, να στείλετε την επιστολή μου στον εισαγγελέα, να με συλλάβει, να έχω τουλάχιστον το φαΐ και τα φάρμακά μου.

Κύριε γραμματέα… να δώσεις την επιστολή στον υπουργό, για να μην την πληρώσεις εσύ!

1

Κωνσταντίνος Δ Κανελλόπουλος τηλ 6977500862

Θέλω να ενημερώσω ότι την έχω στείλει στον υπουργό και περιμένω απάντηση.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>