«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λαθρομετανάστες και Casus belli -ανύπαρκτοι ηγέτες και εθνική αποτυχία-

ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ 2Η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει. Αυτό είναι κοινή διαπίστωση όλων μας. Εδώ και 7 σχεδόν χρόνια παραληρούμε καθημερινώς για όλα αυτά που συμβαίνουν εις την χώρα μας, για όλα αυτά που πληρώνει ο Λαός μας.

Η αριθμομανία κατατρέχει τώρα όλους τους Έλληνες, η οποία όμως, δυστυχώς, μας έχει διαχωρίσει σε δύο κατηγορίες.

Σε αυτούς του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας, οι οποίοι πιστοί και λάτρεις αυτού, αποφασίζουν αυθαίρετα δια αλλεπάλληλων Μνημονίων, βάρβαρων, τιμωρητικών  νομοθετημάτων και ποινικών προαπαιτούμενων, πόσα οφείλει να πληρώνει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, το επιλεχθέν εξιλαστήριο θύμα.

Εξαντλημένο από τα πολλαπλά εξοντωτικά μέτρα των ατιμώρητων του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας, οι οποίοι ευθύνονται για την χρεοκοπία και την ταπείνωση της Πατρίδας μας.

Και απελπισμένο από την ανέχεια, την ανείπωτη πτώχεια, τον ανηλεή βομβαρδισμό των φορολογικών μέτρων, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, την απαξίωση και εκμηδένιση της αξίας των ακινήτων, την εκποίηση του εθνικού πλούτου και το ξεπούλημα της Ελλάδος, αλλά τώρα και την λαίλαπα των λαθρομεταναστών, με απλωμένα τα χέρια από την απελπισία, αναφωνεί καθημερινώς:

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!

Όμως η αριθμομανία των Κυβερνώντων και του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας που εκπροσωπούν, αδιαφορεί για την απελπισία του εξιλαστήριου θύματος.

Ενεργεί βάσει ενός δολοφονικού Σχεδίου εναντίον της Πατρίδας μας που εκπορεύεται από το έρεβος του νεοναζιστικού μεσαίωνα το οποίο το βροντοφωνάζει η ίδια η πραγματικότητα.

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός, ότι τα ανδρείκελα αποκρύπτουν την εθνοκτόνο συμπεριφορά τους, όπως οι δολοπλόκοι που συλλαμβάνονται με την γίδα εις τον ώμο τους και από επάνω μας παίζουν και τους τιμητές. 

Ούτε μας εκπλήσσει η δουλικότητα, η αδιαντροπιά και η σιωπή τους απέναντι εις την κατάπτυστη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jeans Stoltenberg (19.Δεκ.2015), γιατί ενώ οι  «φίλοι μας Εταίροι» πήραν το μέρος των Τούρκων, που κατέρριψαν το ρωσικό αεροπλάνο, δεν αναγνωρίζουν και εις τους Έλληνες το ίδιο δικαίωμα, όταν οι Τούρκοι παραβιάζουν εδώ και 40 χρόνια δεκάδες χιλιάδες φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο. Δηλώνοντας και το προκλητικό και απίστευτο, ότι «το δικαίωμα αυτό το έχουν μόνο οι Γερμανοί, διότι η χρεοκοπημένη Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία και ευρίσκεται υπό γερμανική κατοχή!».

Καθήκον των αληθινών Ηγετών είναι να υπηρετούνε τον Λαό και το Έθνος, και για την διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων να παρακολουθούνε το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει η αδιαφορία, η ανικανότητα, η δολιότητα και τα ψέματα αυτών εις βάρος της Πατρίδας μας. Η εδώ και 71 ολόκληρα χρόνια τερατώδης ατολμία και υποταγή τους απέναντι της “ανωτερότητας της ναζιστικής κακουργίας και εγκλημάτων” κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, και εν συνεχεία η προκλητική δειλία για την διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Η ενδοτικότητα απέναντι της Τουρκίας εις το θέμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας εις το Αιγαίο, της υφαλοκρηπίδας και της αιγιαλίτιδας ζώνης επί τη βάσει των Θεμελιωδών Αρχών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Τα επανωτά χαστούκια και προσβολές που δέχεται η Πατρίδα μας, αλλά και οι απειλές της Τουρκίας με το Casus belli κατά της Ελλάδος, το οποίο εις την πραγματικότητα εδώ και 21 χρόνια (8.6.1995) όχι μόνον αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα, αλλά αποτελεί ένα απροκάλυπτο εργαλείο του επεκτατισμού αυτής εις βάρος της Ελλάδος.

Αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν των χώρα μας χάριν των δικών τους συμφερόντων και των πατρώνων  τους,  εκ του λόγου αυτού και μόνον αδυνατούν να παρακολουθήσουν και το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ότι με την παγκοσμιοποίηση αλλάζει ο παγκόσμιος χάρτης, αλλά και οι επεκτατικές συμπεριφορές των πρωταγωνιστών της παγκόσμιας πολιτικής. Φιλοσοφία των οποίων τώρα είναι η αποφυγή μεγάλων  παγκόσμιων πολεμικών συρράξεων με οδυνηρότατες συνέπειες εις βάρος των δικών των Λαών, και ως εκ τούτου η αναίμακτη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας άλλων χωρών με το εργαλείο της οικονομικής τους ισχύος και της κατευθυνόμενης χρεοκοπίας εκείνων που είναι επιλεγμένοι στόχοι του υποχθόνιου εις την  Παγκόσμια Ιστορία επαίσχυντου και κατάπτυστου Σχεδίου επεκτατισμού τους.  

Ως εκ τούτου η Τουρκία, για τα εθνικά της συμφέροντα και μόνον, εκμεταλλεύεται την ελεγχόμενη σύγκρουση μερικών Δυνάμεων εις την περιοχή της Μέσης Ανατολής, και χρησιμοποιεί τώρα προκλητικά ως εργαλείο τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, για να απειλεί την Ε.Ε. ότι θα «πνίξει αυτή με εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές». Οι πρόσφατες απειλές της Τουρκικής Ηγεσίας (19.και 20.Απριλίου 2016) προς την Ε.Ε., ότι «η Ε.Ε. έχει ανάγκη την Τουρκία και όχι η Τουρκία την Ε.Ε.» δηλώνει του λόγου το αληθές. Ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί την κρίση εις την Μέση Ανατολή για να επεκτείνει τον Ηγεμονισμό της. Όμως κύριος στόχος της Τουρκίας είναι η Πατρίδα μας, διότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι η Ε.Ε. κάποια στιγμή θα αντιδρούσε εις τις απειλές και εκβιασμούς αυτής και θα απέφευγε το λαθρομεταναστικό κύμα, κλείνοντας τα σύνορά της με την ανεπίσημη κατάργηση της Συνθήκης του Σένγκεν.

Όπως προαναφέρθηκε, ότι η οικονομική ισχύς και η προγραμματισμένη χρεοκοπία ενός κράτους αποτελεί ένα νέο εργαλείο απειλής, επίθεσης και κατοχής μίας άλλης χώρας, παρομοίως και η Τουρκία, βάσει Σχεδίου, χρησιμοποιεί ένα νέο εργαλείο της συστηματικής προώθησης και εγκλωβισμού εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών εις την χώρα μας, για να αλλοιώσει την εθνική πληθυσμιακή σύνθεση, να υπονομεύσει εκ των έσω την Εθνική μας Άμυνα, και να υποτάξει χωρίς πόλεμο αναίμακτα την Ελλάδα.

Όμως η πασιφανής υποχθόνια συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι της Ελλάδος, ως απροκάλυπτη απειλή κατά της εθνικής μας ακεραιότητας, πρέπει να αναδειχθεί από την Πατρίδα μας εις Casus belli.

Αλλά τέτοιου είδους ηγετικά μηδενικά αποτελούν ντροπή για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας. Δεδομένου ότι έργο των αληθινών ηγετών είναι να υπηρετούν το Λαό και τα συμφέροντα του Έθνους. Για την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών κινδύνων που διατρέχει τώρα το Έθνος μας οφείλει ο Ελληνικός Λαός να αναζητήσει πατριώτες ηγέτες οι οποίοι θα απαλλάξουν την Πατρίδα μας από τους υπεύθυνους της εθνικής αποτυχίας.

www.Γεώργιος Εμ. Δημητράκης.gr

Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις την Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά εις την Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Λαθρομετανάστες και Casus belli -ανύπαρκτοι ηγέτες και εθνική αποτυχία-

  • Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να πεινάσεις

    για να σωθεί η χώρα ! ! !

    Ιουνίου 12, 2015

    http://www.xorisorianews.gr/wp-content/uploads/2015/06/1226.jpg

    Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! !
    Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά
    Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια
    Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο
    Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;
    ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε…. να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και……
    απο πια θέση ! ! !
    ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ:
    Εισοδήματα: 197.143 ευρώ (Τα 21.000 από αυτά δόθηκαν υπέρ του κόμματος)
    Ακίνητα:
    Στην Τήνο: 1 ξενοδοχείο. 1 κατάστημα, το 50% οικίας, 1 διαμέρισμα
    και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.
    Σύζυγος Αλ. Αλαβάνου:
    1 διαμέρισμα στις Βρυξέλλες
    Το 50% οικίας στην Τήνο
    1 οικία στην Παλαιά Πεντέλη και 1 στα Χανιά
    1 διαμέρισμα στα Χανιά και 1 στην Αθήνα
    1 αγροτεμάχιο στα Καμπουριανά και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.
    3 αποθήκες
    Μετοχές: Πλούσιο χαρτοφυλάκιο με τη σύζυγο του (κυρίως σε τράπεζες) και 2 αυτοκίνητα
    Γρ. Ψαριανός:
    119.369 εισόδημα
    1 σπίτι 757τμ
    1 οικόπεδο 7000 τμ
    1 οικόπεδο Άνδρο 1127τμ
    1 γραφείο ψυχικό 151 τμ το 2008 188.000 ευρω αγορά με δανεισμό
    Καταθέσεις 79.237
    Θ. Πλεύρης:
    99.690 εισόδημα
    1 διαμέρισμα 80 τμ το 2008 με δάνειο 215.187
    Καταθέσεις 56.520
    Αδ. Γεωργιάδης:
    148.733 εισόδημα
    13 αγροτεμαχια στη Λευκάδα
    Εκποίησε χρεόγραφα και εισέπραξε 399.741.
    Καταθέσεις 352.000
    Βασ. Μιχαλολιάκος:
    Εισόδημα 98.347
    18 ακίνητα 6 επιπλέον έκανε γονική παροχή
    καταθέσεις 8.780
    σύζυγος 16.933
    Κ. Γκιουλέκας:
    Εισόδημα 105.981
    16 ακίνητα στη Θεσ/νίκη
    καταθέσεις 120.000
    Γ. Δημαράς:
    Εισόδημα 136.836
    οικία στις Κυκλάδες 1622 τιμ
    καταθέσεις 15.525
    Μιλτ. Βαρβιτσιώτης:
    Εισοδημα 110.667
    8 ακίνητα και ένα σπίτι στη Βούλα το αγόρασε 2008 με 550.000
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΊΝΗΤΑ….. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΛΥΝΕΙΝ ! ! !
    Ευτύχιος Δαμιανάκης (ΠΑΣΟΚ): έχει 72 ακίνητα μαζί με τη σύζυγό του
    Γ. Ανδριανός (ΝΔ): 58 ακίνητα (πολλά αγροτεμάχια)
    Νίκος Νικολόπουλος (Ν.Δ.): 50 ακίνητα (διαμερίσματα, οικίες, γραφεία, οικόπεδα και αγροτεμάχια κυρίως στην Πάτρα).
    Απ. Κακλαμάνης (ΝΔ): 32 ακίνητα
    Γ. Δριβελέγκας (ΠΑΣΟΚ): 29 ακίνητα
    Άννα Νταλάρα (ΠΑΣΟΚ): έχει 27 ακίνητα με σύζυγο της – 9 είναι στο όνομα της κόρης τους και 26 στρέμ. γης στις Μηλιές Πηλίου
    Κ. Κουκοδήμος (ΝΔ): 25 ακίνητα
    Γ. Βουλγαράκης (ΝΔ): 23 ακίνητα
    Βασίλης Μιχαλολιάκος (ΝΔ): 18 ακίνητα. “Αλλα 6 τα έκανε γονική παροχή
    Κων. Μουσουρούλης (Ν.Δ): 2 γραφεία, 27 οικόπεδα, 9 σπίτια, άλλα 6 διαμερίσματα σε Χίο, Ευβοια και Αττική. (Μόνο στις Βρυξέλλες έχει 2 οικίες και 4 διαμερίσματα)
    Ντόρα Μπακογιάννη (ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ): 10 ακίνητα αλλά και 2 αγροτεμάχια (75.110 τμ) στη Γαλλία (Savoie)
    Γιάννης Παπαθανασίου (ΝΔ): 17 καταστήματα 6 οικίες, 2 γραφεία, 12 αγροτεμάχια (Κηφισιά).
    Π. Κουρουμπλής (ΠΑΣΟΚ… Ναι ,ναι, ο τυφλός ): 18 ακίνητα
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ …….ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΑΤ ΠΟΥΝΤΟ 93 ΜΟΝΤΕΛΟ 1.200cc
    Τασος Κουράκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Αντιπρόεδρος Βουλής:
    6 αυτοκίνητα με τη σύζυγο του, 1 μοτοσυκλέτα και 1 μοτοποδήλατο
    Αντζελα Γκερέκου: 5 αυτοκίνητα με το σύζυγο της
    Αντώνης Σκυλλάκος (ΚΚΕ): 3 αυτοκίνητα
    Ευτύχιος Δαμιανάκης: 4 αυτοκίνητα
    Κοραντής (ΛΑΟΣ): 3 αυτοκίνητα
    Π. Δούκας: 6 αυτοκίνητα
    Π. Ζούνη: 3 αυτοκίνητα
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ ……..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;; Α!Α!Α!Α!Α! ….ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΈΔΙΛΑ ! ! ! !
    Γ. Κουτσούκος (υφυπουργός Αγροτ. Ανάπτυξης): Βάρκα 4,2 μέτρα
    Γ. Καρατζαφέρης βάρκα 6 ατόμων αξίας 14.399
    Γ. Βουλγαράκης: 1 σκάφος αξίας 200.000 ευρώ από κοινού με σύζυγο του. Πούλησε άλλο αξίας 60.000 ευρώ.
    Δ. Αβραμόπουλος (φουσκωτό)
    Μ. Βαρβιτσιώτης – σκάφος
    Π. Καμμένος
    Θανάσης Νάκος σκάφος αναψυχής
    Ευ. Αργύρης βάρκα
    Αννα Νταλάρα 1 σκάφος 10 μέτρα στο όνομα του συζύγου της
    Αργύρης Λαφαζάνης (ΠΑΣΟΚ): σκάφος αναψυχής
    Ουρανία Παπαδάκη (ΛΑΟΣ): φουσκωτό 4 μέτρα
    Σοφία Σακοράφα: 2 βάρκες (με το συζυγό της)
    Ο Βαϊτσης Αποστολάτος δεν έχει ούτε ένα ακίνητο ! ! !
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ……..ΕΓΩ ΜΕΤΕΊΧΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΎ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ( ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΚΑΤΈΘΕΣΑ ΕΝΑ ΕΥΡΏ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ! ! !
    Άννα Νταλάρα (μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο ! ! ! ! )
    Νίκος Σηφουνάκης
    Ντόρα Μπακογιάννη
    Ευ. Βενιζέλος:
    Δ. Κρεμαστινός
    Π. Γερουλάνος
    Αν. Διαμαντοπούλου
    Γ. Μαγκριώτης
    Δ. Ρέππας
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ…… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ …..! ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΗΓΜΑ ! ! !
    Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ! ! ! ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ! ! ! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ! ! ! ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΆΚΙΑ ΕΠΤΑΚΩΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ;;;;
    Ευτύχιος Δαμιανάκης (ΠΑΣΟΚ): περίπου 1,6 εκατ. ευρώ
    Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια
    Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ
    Λούκα Κατσέλη
    Αν. Διαμαντοποιύλου
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΕ:
    Γ. Διαμαντίδης (υφυπουργός): 7 μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός
    Θ. Ρουσόπουλος: Εθνικό Αστέρα
    ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ…
    Γιάννης Γκιόκας (ΚΚΕ)
    Γιάννης Πρωτούλης (ΚΚΕ)
    Σωτήρης Χατζηγάκης. Μόνο καταθέσεις περίπου 100.000 ευρώ

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ……

    ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΠΗΓΗ

    http://www.xorisorianews.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-2/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>