«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρουσίαση για τον Βιοσυντονισμό

Αγαπητοί αναγνώστες, ένας φίλος αναγνώστης μου υπόδειξε και κάτι που δεν το γνώριζα, τον βιοσυντονισμό και σας μάζεψα μερικές βασικές πληροφορίες να το μελετήσετε, να το ψάξετε και μακάρι να βοηθήσει τον κόσμο και τον πόνο του, σας έχω και συνδέσμους για περαιτέρω πληροφορίες!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός και οι αρχές του.

Η θεραπεία «συντονίζεται» με τον ασθενή. Με δεδομένο ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένα ξεχωριστό ον, έτσι και η πάθησή του οργανισμού του είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που αντιμετωπίζεται ανάλογα. Η διαδικασία της θεραπείας, δηλαδή, προσαρμόζεται ειδικά στον κάθε ασθενή.

Βιοσυντονισμός
Τι είναι ο Βιοσυντονισμός?

 

 

 

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein πριν από 90 χρόνια) ότι τα κύτταρα του σώματός μας όπως και τα μόρια όλων των σωματιδίων στη φύση, εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όλα τα στοιχεία στο σύμπαν έχουν ένα δικό τους παλμικό κραδασμό. Επίσης στη συνέχεια αυτής της θεωρίας εφόσον τα πάντα βρίσκονται μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα και το κάθε σωματίδιο έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι απόλυτα κατανοητό ότι όλα τα συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Εφόσον όλα τα ηλεκτρομαγνητικά συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους είναι εύκολα αντιληπτό ότι όποια δυσαρμονία δημιουργηθεί σε ένα πεδίο θα μεταδοθεί με τις ανάλογες ταλαντώσεις σε ολόκληρο το σύστημα και αντιστρόφως δηλ. εξισορροπώντας το ολόκληρο σύστημα ( αλλάζοντας τις συχνότητες) θα επέλθει και καλύτερος συντονισμός στο επιμέρους σύστημα που έχει ξεφύγει της ισορροπίας (ασθένεια).
Τι σημαίνει ο όρος «Βιοσυντονισμός»;

Αν ένας τραγουδιστής τραγουδήσει μια νότα κρατώντας στα χέρια του ένα διαπασών, τότε η αντίστοιχη νότα στο διαπασών θα αρχίσει να ηχεί, να δονείται . Ο τραγουδιστής και το όργανο συντονίζονται στη συγκεκριμένη νότα. Αυτό σημαίνει, πως για να υπάρχει συντονισμός, η συχνότητα της δόνησης του πομπού να είναι η ίδια με αυτή του δέκτη.

Το ανθρώπινο σώμα μπορεί επίσης να συντονιστεί με ένα εκπεμπόμενο σήμα αν αυτό έχει την ίδια συχνότητα με αυτή του σώματος. Η αρχή του συντονισμού που λαμβάνει χώρα στο επίπεδο των ζώντων οργανισμών καλείται βιοσυντονισμός.
Αυτή η ανακάλυψη είναι εξαίρετης σημασίας για την επιστήμη της ιατρικής. Ανοίγει το δρόμο σε μια καινούργια διάσταση: την θεραπεία με βιοσυντονισμό “BioResonance Therapy”. Αυτό σημαίνει, πως μπορεί να γίνει ανίχνευση και θεραπεία στο σώμα προσεγγίζοντάς το με τον Βιοσυντονισμό.

Ο Βιοσυντονισμός είναι μια από της νέες θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες στηρίζονται σε αυτή την επιστημονική γνώση και εξελίχτηκαν από αυτές τις ανακαλύψεις.
Υπάρχουν σήμερα ειδικές συσκευές βιοσυντονισμού που μπορούν να κάνουν ανίχνευση και θεραπεία με άριστα αποτελέσματα.
Ο Βιοσυντονισμός στον υπόλοιπο κόσμο.

Αν και στην Αμερική δεν είναι αναγνωρισμένη η ιδιότητα του βιοσυντονισμού (επίσημα) , ο Αμερικάνικος στρατός τις χρησιμοποίησε κατά κόρον για πειραματικούς λόγους και στους 2 πολέμους του Ιράκ, για διάγνωση και ανίχνευση πιθανών παραγόντων βιολογικού και βιοχημικού πολέμου που είχαν ίσως εισχωρήσει στον οργανισμό των στρατιωτών. Στη Ρωσία δε η χρήση τους καλύπτεται και από τα δημόσια ταμεία, διότι έχει αναγνωριστεί από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας.
Ο Βιοσυντονισμός και οι αρχές του.

Η θεραπεία «συντονίζεται» με τον ασθενή. Με δεδομένο ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένα ξεχωριστό ον, έτσι και η πάθησή του οργανισμού του είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που αντιμετωπίζεται ανάλογα. Η διαδικασία της θεραπείας, δηλαδή, προσαρμόζεται ειδικά στον κάθε ασθενή.
Πως Λειτουργεί ο βιοσυντονισμός;
Πώς επιτυγχάνεται η εναρμόνιση, θεραπεία με βιοσυντονισμό;

Ο ασθενής μπορεί να είναι είτε καθισμένος είτε ξαπλωμένος ενώ τοποθετείται πάνω στο σώμα του ένα ή κάποια ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρόδιο/α. Το ηλεκτρόδιο συνδέεται μέσω καλωδίου με την θεραπευτική συσκευή μεταφέροντας σε αυτή τις συχνότητες που καταγράφει. Ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις υγιείς από τις παθολογικές δονήσεις που συνιστούν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του οργανισμού. Οι υγιείς δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους.
Βιοσυντονισμός και Εναρμόνιση Θεραπεία.

Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες. Με την αντιστροφή των παθολογικών σημάτων, η δύναμη αυτό-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. Το σώμα επανακτά τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι ζωτικοί για την καλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος.

Ο βιοσυντονισμός χρησιμοποιεί επίσης τις ταλαντώσεις ουσιών, όπως Τροφικές Δυσανεξίες, αλλεργείογόνα, γύρη, ιοί, βακτηρίδια, μύκητες, επιζήμια βαριά μέταλλα, χημικές ουσίες, εντομοκτόνα, περιβαλλοντικοί ρύποι και δυσανεκτικά οδοντιατρικά υλικά. Το ηλεκτρομαγνητικό σήμα αυτών των ουσιών τροφοδοτείται στη συσκευή βιοσυντονισμού και με ειδικά τεστ ελέγχεται η επιρροή τους πάνω στον οργανισμό. Αν δημιουργούν επιβάρυνση στον οργανισμό, αποστέλλοντας στο σώμα τις αντιστραμμένεες δονήσεις αυτών των ουσιών, η αρνητική επίδρασή τους μπορεί να μειωθεί ή να εξουδετερωθεί εντελώς.
Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με βιοσυντονισμό;

Ο βιοσυντονισμός προσφέρει μια πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη, τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών. Ιδιαίτερα στις χρόνιες παθήσεις , που παραμένουν αγνώστου αιτιολογίας για τη συμβατική ιατρική, καταφέρνει πολλές φορές ακόμη και να εξαλείψει μια νόσο. Η νόσος αυτή «κλασσικά» αντιμετωπίζεται με φάρμακα όχι για να θεραπεύσει αλλά απλώς να μειώσει τα συμπτώματα.
Ο βιοσυντονισμός εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα, αλλά και στα ζώα.
Ο βιοσυντονισμός είναι ανώδυνος και εντελώς ακίνδυνος (χρησιμοποιείται εδώ και 100 (από 1920) χρόνια χωρίς παρενέργειες).
Ο βιοσυντονισμός ως συμπληρωματική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασσικής» ιατρικής όσο και με «εναλλακτικές» μεθόδους, όπως η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία κ.λ.π. Στο κέντρο μας γίνεται αυτός ο συνδυασμός, ανάλογα με την περίπτωση, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Ο βιοσυντονισμός σε μερικές περιπτώσεις δρα υποβοηθητικά, σε άλλες επιφέρει μόνιμη ίαση. Πολύ συχνά επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία είτε επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση.
http://ygeia-enarmonisi.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-bioresonance/
…………………

Deta Elis – Παρουσίαση για τον Βιοσυντονισμό

1. Ποια είναι η εταιρία μας Η Deta Elis είναι μία Πιστοποιημένη – Αναγνωρισμένη εταιρία κατασκευής διαγνωστικών & θεραπευτικών συσκευών βιοσυντονισμού Έδρα: Μόσχα, Ρωσική Ομοσπονδία Κατασκευή συσκευών βιοσυντονισμού από το έτος 1992, υπό την εταιρική επωνυμία «ELIS» Δραστηριότητα με την υφιστάμενη εταιρική μορφή και επωνυμία: 3 έτη 17 έτη έρευνας, μελετών και κλινικών δοκιμών σε νοσοκομεία και πανεπιστημιακές κλινικές της Ρωσικής Ομοσπονδίας Περισσότεροι από 85.000 συνεργάτες σε Ασία και Ευρώπη Ταχύτατα αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη το τελευταίο έτος
2. Σεργκέι Κονοπλόβ (δεξιά) – Σχεδιαστής των συσκευών. Απόφοιτος του ραδιοτεχνικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Πτυχιούχος Ιατρικής με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία. Ρομάν Νόβικοβ – Υπεύθυνος προώθησης & δημοσίων σχέσεων Τατιάνα Κονοπλόβα – Υπεύθυνη οικονομικής διαχείρισης Ιδρυτές της εταιρίας
3. Μετάλλιο από τη Ρωσική Ακαδημία Θετικών Επιστημών για τη συνεισφορά της εταιρίας στη βελτίωση της εθνικής υγείας της Ρωσίας Μετάλλιο «Ι.Ι. Μέτσνικοφ», για την εξαιρετική επιστημονική εργασία της εταιρίας στον τομέα της μικροβιολογίας, επιδημιολογίας και θεραπείας λοιμωδών νοσημάτων Μετάλλιο από Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας για τη συνεισφορά της εταιρίας στην εθνική υγεία Μετάλλιο για την παραγωγή ενός από τα 1000 καλύτερα προϊόντα της Ρωσίας Μετάλλια που απονεμήθηκαν στην
4. Κλινικές μελέτες και έρευνες Περισσότερες από εκατό (100) κλινικές μελέτες και έρευνες σε χιλιάδες ασθενείς τα τελευταία είκοσι έτη, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των συσκευών της Deta-Elis.
5. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Αλεξάντερ Μακάροβιτς και Σεργκέι Κονοπλόβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 27/06/1999 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Τατιάνα Κονοπλόβα και Σεργκέι Κονοπλόβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 27/03/2001 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Αλεξάντερ Μακάροβιτς και Σεργκέι Κονοπλόβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 10/07/1999 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Βίκτωρ Τσερνίχ και Βιτάλι Σουχορούκοβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 27/06/2006 Διπλώματα ευρεσιτεχνίας
6. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Βίκτωρ Τσερνίχ και Λιουντμίλα Σουχορούκοβα από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 20/03/2003 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν από την Υπηρεσία Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ στον Σεργκέι Κονοπλόβ Διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στον Σεργκέι Κονοπλόβ με ισχύ σε 72 χώρες Διπλώματα ευρεσιτεχνίας
7. Μία Ολιστική επαναστατική μέθοδος Υγείας και Ευεξίας βασισμένη στις Φυσικές Επιστήμες
8. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Ο βιοσυντονισμός αποτελεί μία ολιστική μέθοδο προσέγγισης της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού
9. Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ αντιμετωπίζει τον ανθρώπινο οργανισμό ως μία ΟΛΟΤΗΤΑ και ΟΧΙ ως διάσπαρτα όργανα και λειτουργίες. Όταν ένα κύτταρο, ένας ιστός, ένα όργανο δεν λειτουργεί σωστά, αυτό επηρρεάζει την λειτουργία και άλλων οργάνων και συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού κ.ο.κ.
10.  Όταν αρρωσταίνουμε ο οργανισμός μας παρουσιάζει κάποια συμπτώματα  Τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο οργανισμός μας είναι μέρος της αμυντικής λειτουργίας του οργανισμού. Λειτουργούν είτε ως συναγερμός που μας προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά, είτε ως μηχανισμός αυτοθεραπείας Πυρετός = Άμυνα του Οργανισμού για να εξολοθρεύσει τα μικρόβια μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας Παράδειγμα 1
11. Παράδειγμα 2 Πονοκέφαλος = Συναγερμός του Οργανισμού που μας προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μας κ.ο.κ.
12. Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε το σύμπτωμα ως ασθένεια, αντί να αναζητήσουμε και να εξαλείψουμε την αιτία που προκάλεσε το σύμπτωμα Στόχος της μεθόδου του Βιοσυντονισμού, είναι η εύρεση και η εξάλειψη της αιτίας της ασθένειας και η ενίσχυση του μηχανισμού αυτοθεραπείας του οργανισμού μας Αιτία Σύμπτωμα
13. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ένας τέλειος αμυντικός οργανισμός αυτοίασης, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά εκατοντάδες κινδύνους
14. Πολλές φορές όμως λόγω της κακής διατροφής, της έλλειψης ύπνου, του στρες και άλλων συνθηκών και αστάθμητων παραγόντων της καθημερινής μας ζωής, το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν προλαβαίνει να αντιμετωπίσει και να εξουδετερώσει όλους αυτούς τους εχθρούς από τους οποίους βάλλεται καθημερινά (ιοί, μύκητες, έλμινθες, πρωτόζωα, βακτήρια κ.α.)
15. Το αποτέλεσμα είναι αυτοί οι βλαβεροί μικροοργανισμοί να πολλαπλασιάζονται συνεχώς μέσα μας, και να ζούνε εις βάρος μας σε διάφορα όργανα και άλλα σημεία του οργανισμού μας, προκαλώντας μας διάφορες ανισορροπίες, χρόνιες και οξείες ασθένειες (χρόνια κόπωση, αυπνίες, συχνές ιώσεις, αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργίες, ζάχαρο, κυκλοφορικά προβλήματα, ορμονικές δυσλειτουργίες κ.α.)
16. Τέτοιους βλαβερούς μικροοργανισμούς λαμβάνουμε συνεχώς στην καθημερινότητά μας από πολλές πηγές (Τροφές, μολυσμένη ατμόσφαιρα, κακοπλυμένα φρούτα και λαχανικά, νερό, χειραψίες, κατοικίδια ζώα, συναλλαγή με χαρτονομίσματα, βάζοντας τα δάκτυλα στο στόμα κ.α.)
17. Τα παράσιτα είναι οργανισμοί που ζουν επάνω ή μέσα σε έναν οργανισμό-ξενιστή και λαμβάνουν την τροφή τους από τον ξενιστή ή σε βάρος του ξενιστή. Τα παράσιτα που ζούν μέσα στο σώμα του ξενιστή λέγονται ενδοπαράσιτα (endoparasites) και όσα ζούν στην επιφάνεια, εκτοπαράσιτα (ectoparasites).
18. Ανάλογα με το παράσιτο και την περιοχή του σώματος που αναπτύσσεται προκαλούνται αντίστοιχα συμπτώματα και νόσοι. Ενδεικτικά: Κοιλιακά άλγη σε ασκαριδίαση Αποστήματα με συμπτώματα φλεγμονής από αμοιβάδες (ηπατική εντόπιση) Διάρροια και δυσεντερία από πρωτόζωα και έλμινθες Δερματίτιδα από παράσιτα που εισέρχονται στο δέρμα (φιλάριες) Πυρετός και γενικευμένη νόσος από παράσιτα αίματος Ηωσινοφιλία λόγω αλλεργικής αντίδρασης σε πολλά παράσιτα Αιματουρία σε σχιστοσωμίαση Πνευμονική νόσος από Paragonimus, εχινόκοκκο κ.α. Κολπίτιδα από τριχομονάδες
19.  14.000.000 άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο από κάποια ασθένεια η οποία οφείλεται σε παράσιτα. Αυτό το ποσοστό αντιστοιχεί στο 25% των ατόμων που πεθαίνουν ετησίως από κάποια ασθένεια.  Στις αρχές του 21ου αιώνα προσβλήθηκαν 1 στους 3 Ευρωπαίους από παράσιτα, ενώ στην Αμερική προσβλήθηκε το 85-95% του πληθυσμού  Το 99% των ατόμων που έχουνε ζώα στο κοντινό τους περιβάλλον, έχει αποδειχθεί ότι είναι προσβεβλημένο από παράσιτα  Τα παράσιτα βρίσκονται μέσα στην καθημερινές μας συνήθειες, και μπορούμε να προσβληθούμε από αυτά οποιαδήποτε ώρα και στιγμή  Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οξέων και χρόνιων παθήσεων οφείλεται σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες στα παράσιτα (π.χ. Αλλεργίες, κόπωση, πονοκέφαλοι, πόνοι στις αρθρώσεις, άμμος και πέτρες στα νεφρά ή στην ουροδόχο κύστη, κύστες, ινώματα, προστατίτιδα, βρογχικό άσθμα και πολλά πολλά άλλα)
20. Πώς λειτουργεί και τι μπορεί να προσφέρει στην υγεία μας
21. Σύμφωνα με την Σύγχρονη Φυσική Επιστήμη έχει αποδειχθεί ότι όλος ο κόσμος είναι δημιουργημένος από ενέργεια (τα άτομα, τα μόρια κ.ο.κ.) και ότι όλο το Σύμπαν πάλλεται και εκπέμπει διαφορετικού μήκους και πλάτους ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις – συχνότητες. Εσείς, εγώ, όλοι οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά, τα άψυχα αντικείμενα, οι μικροοργανισμοί, τα πάντα αποτελούμαστε από ενέργεια … Η ενέργεια ρέει μέσα μας με διάφορους τρόπους. Όλα είναι ταλαντώσεις. Συχνότητες. Όλοι οι άνθρωποι εκπέμπουμε ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις – συχνότητες.
22. Πίνακας με το Φάσμα των Συχνοτήτων (Άνθρωπος … Πρωτόζωα … Μόρια … Άτομα …)
23. Για πρώτη φορά έκαναν λόγο για την ενεργεία ως μέρος του ανθρώπινου σώματος και για τη σχέση της υγείας και κυκλοφορίας της ενεργείας οι αρχαίοι θεραπευτές στην Κίνα, Ινδία και Αίγυπτο. Πολύ αργότερα αποδείχθηκε από Δυτικούς Επιστήμονες ότι τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα του ανθρώπινου σώματος εκπέμπουν το καθένα τη δική τους μοναδική φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση. Κάθε όργανο του ανθρωπίνου οργανισμού εκπέμπει συγκεκριμένες συχνότητες συντονισμού. Κάτω από την επίδραση των δυσμενών εξωτερικών παραγόντων της γεμάτης άγχους σύγχρονης ζωής, και του μολυσμένου περιβάλλοντος, οι συχνότητες αυτές αποκλίνουν από τα φυσικά όρια και προκαλείται ο κίνδυνος εμφάνισης νόσου. Τα κύτταρα, οι ιστοί, οι μύες, τα όργανα κ.α. μέρη του ανθρώπινου σώματος έχουν το καθένα τη δική τους μοναδική φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση. Όταν αυτή η φυσιολογική ταλάντωση αλλοιώνεται από εσωτερικούς ή εξωτερικούς παράγοντες (στρες, ιούς, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, μολυσμένο περιβάλλον) τότε ο οργανισμός ασθενεί
24. Πίνακας με τις Υγιείς Συχνότητες Ορισμένων Οργάνων του Ανθρώπινου Οργανισμού Οι ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις (συχνότητες) που εκπέμπουν οι ιοί, τα βακτήρια, τα παράσιτα και άλλοι βλαβεροί μικροοργανισμοί, όπως και αυτές που εκπέμπουν τα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, έχουν καταγραφεί από τους επιστήμονες και είναι γνωστές. Ορισμένες από αυτές τις βλέπετε στον παρακάτω πίνακα.
25. Όλα τα κύτταρα του οργανισμού μας επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω υγιών συχνοτήτων στις οποίες όταν δεν υπάρχουν παρεμβολές ή αλλοιώσεις είμαστε υγιείς Υγιής επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων
26. Υγιής συχνότητα κυττάρου Πολλές φορές όμως, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, τυγχάνει η εισβολή κάποιου εχθρού (παρασίτου, ιού κτλ) στον οργανισμό. Η συχνότητα του παρασίτου αυτού επιφέρει Διαταραχή στην Υγιή Επικοινωνία Μεταξύ των κυττάρων, και αυτή η διαταραχή επιφέρει ασθένεια στον οργανισμό Η λύση φυσικά για να επανέλθει η υγεία στον οργανισμό, είναι να καταστραφεί ο παθολογικός παράγοντας (παράσιτο), ώστε να επανέλθει η υγιής επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων
27. Α τρόπος εξολόθρευσης Χημικός τρόπος με παρενέργειες: Χημικό Φάρμακο Το θέμα είναι με ποιά μέθοδο μπορούμε να εξολοθρεύσουμε τον παθολογικό παράγοντα και να αποκαταστήσουμε την Υγιή επικοινωνία των κυττάρων μεταξύ τους Επιτυχία αλλά με αρκετές παρενέργειες, (Επιβάρυνση του συκωτιού, καταστροφή των Φιλικών βακτηρίων, επιβάρυνση του οργανισμού με χημικές ουσίες ξένες προς αυτόν, κρύψιμο των ιών και μετάλλαξη τους κ.α.)
28. Β τρόπος εξολόθρευσης Φυσικός Τρόπος Χωρίς παρενέργειες: Με Χαμηλές, φιλικές προς τον ανθρώπινο οργανισμό Συχνότητες Βιοσυντονισμού Στοχευμένη επιτυχία χωρίς παρενέργειες, Και χωρίς έπιβάρυνση του υπόλοιπου οργανισμού
29. Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ: «Συντονισμός» είναι το φαινόμενο της εξαναγκασμένης ταλάντωσης, κατά το οποίο η συχνότητα του διεγέρτη ταυτίζεται με τη συχνότητα του δέκτη της ταλάντωσης
30. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: Βάσει της Φυσικής Επιστήμης όταν υπάρξει συντονισμός της συχνότητας που παράγει ένας διεγέρτης και της ιδιοσυχνότητας ενός δέκτη, για κάποιο συνεχόμενο χρονικό διάστημα, και σε αυξημένη ένταση, τότε αυτό το αντικείμενο καταστρέφεται
31. … η εφαρμογή του φυσικού φαινομένου του συντονισμού σε ζωντανούς οργανισμούς: α) σε παράσιτα, ιούς και μικροοργανισμούς, με σκοπό την πλήρη και οριστική αποσύνθεσή τους και β) στα όργανα, με σκοπό την επαναφορά τους σε υγιή λειτουργία, μέσω της διοχέτευσης στο σώμα εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων.
32. α) Οι ιοί, τα παράσιτα, οι μύκητες και όλοι οι μικροοργανισμοί εκπέμπουν την δική τους μοναδική ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση (ιδιοσυχνότητα). Οι συχνότητες αυτές είναι καταγεγραμμένες εργαστηρικά από τους επιστήμονες. Όταν στείλουμε σε έναν μικροοργανισμό την δική του ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση, με αυξημένη ένταση, για συνεχόμενο διάστημα τότε το περίβλημα του μικροοργανισμού καταστρέφεται, η μεταβολική του δραστηριότητα σταματάει και ο μικροοργανισμός πεθαίνει. •Με την τεχνολογία του βιοσυντονισμού μπορούμε, αποδεδειγμένα, να στείλουμε στοχευμένα με μεγάλη ακρίβεια σε έναν μικροργανισμό την δική του μοναδική ιδιοσυχνότητα, με αυξημένη ένταση, να τον εξαναγκάσουμε σε ταλάντωση και να τον καταστρέψουμε, χωρίς να επηρρεαστεί κανένα άλλο κύτταρο ή ζωτική λειτουργία του οργανισμού (χωρίς καμμία παρενέργεια)
33. β) Τα κύταρρα, οι ιστοί, τα όργανα κ.α. μέρη του ανθρώπινου οργανισμού εκπέμπουν την δική τους μοναδική ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση (ιδιοσυχνότητα). Οι συχνότητες αυτές είναι καταγεγραμμένες από τους επιστήμονες. Όταν ένα όργανο ασθενεί, η φυσιολογική ταλάντωση η οποία θα έπρεπε να έχει, έχει αλλοιωθεί. Το όργανο εκπέμπει ασθενή και παθολογική ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση. Με την μέθοδο του βιοσυντονισμού στέλνουμε σε ένα όργανο την δική του μοναδική ιδιοσυχνότητα, η οποία είναι διαφορετική για κάθε όργανο αλλά η ίδια σε όλους τους ανθρώπους, όχι όμως με αυξημένη την ένταση όπως προηγουμένως αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τότε το όργανο αυτό σιγά – σιγά αρχίζει να συντονίζεται με την υγιή καινούρια συχνότητα που λαμβάνει και αρχίζει να επανέρχεται στην αρχική φυσιολογική του ταλάντωση, με αποτέλεσμα να εκτελεί τις λειτουργίες του καλύτερα και πιο αποτελεσματικά από πριν. Μπορούμε να περιγράψουμε αυτήν την διαδικασία σαν να υπενθυμίζουμε στο όργανο να επιστρέψει στην παλιότερη υγιή του λειτουργία. Όταν το όργανο αρχίζει να συντονίζεται με την υγιή συχνότητα που του στέλνουμε από την συσκευή, τότε αρχίζει να λειτουργεί καλύτερα και ο οργανισμός μας πλέον δεν είναι επιρρεπής σε ασθένειες. Όταν όλα τα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν συντονισμένα και σε υγιείς συχνότητες,τότε ο οργανισμός μας δεν ασθενεί.
34. Ρώσος μηχανικός, ερευνητής, εφευρέτης Georges Lakhovsky (1869 – 1942) Στηριζόμενος στα πειράματα του Alexander Gurwitsch κατασκεύασε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή Lakhovsky (Multi – Wave Oscillator), που θεωρείται πρόδρομος των σύγχρονων συσκευών βιοσυντονισμού. Ρώσος βιολόγος, ιατρικός ερευνητής Alexander Gurwitsch (1874 – 1954) Διατύπωσε πρώτος τη θεωρία των μορφογενετικών πεδίων, μιας ομάδα κυττάρων, που είναι ικανά να αντιδρούν σε διακριτά και τοπικά βιοχημικά σήματα, οδηγώντας στην ανάπτυξη ειδικών μορφολογικών δομών ή οργάνων. Ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα κύτταρα παράγουν μία αόρατη ενέργεια – ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, που ονόμασε «βιοφωτόνια».
35. Αμερικανός ερευνητής, εφευρέτης Royal Raymond Rife (1888 – 1971) Εφηύρε το 1934 το μικροσκόπιο “Universal”, που είχε δυνατότητα ανάλυσης 31.000 φορές και μεγέθυνσης 60.000 φορές. Κάτω από το μικροσκόπιο αυτό παρατηρούσε ιούς, βακτήρια και μικροοργανισμούς να καταστρέφονται, εκπέμποντας προς αυτούς ράδιο και ηχητικά κύματα σε ειδικές συχνότητες, με τη συσκευή που είχε επίσης εφεύρει και συνιστά πρόδρομο των σημερινών συσκευών βιοσυντονισμού.
36. O Dr Royal Raymond Rife ανακάλυψε μέσω ερευνών το 1934 την ύπαρξη και την συχνότητα του ιού του καρκίνου και τον κατονόμασε (Cryptocides primordiales, αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), και κατάφερε να εξολοθρεύσει τον ιό μέσω συχνοτήτων, και να θεραπεύσει πλήρως από τον καρκίνο, με την συσκευή που βλέπετε παρακάτω ,130 ζώα και 15 ανθρώπους. Το γεγονός αυτό καταγράφηκε σε εφημερίδες της εποχής. Μετά από αυτήν του την ανακάλυψη κυνηγήθηκε από τα μεγάλα συμφέροντα και το εργαστήριο του κάηκε. Δυσφημίστηκε με αποτέλεσμα να πεθάνει μόνος του και απομονωμένος στο εργαστήριό του. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία του Dr Royal Raymond Rife εδώ: http://www.youblisher.com/p/918024- Η-ιστορία-του-Dr-Royal-Raymond-Rife/
37. Η πολύ Μεγάλη «Επανάσταση» της εταιρίας Deta Elis είναι ότι από την κατασκευή το 1934, της πρώτης ογκώδους συσκευής εξολόθρευσης παρασίτων (μέγεθος μίας δίφυλης ντουλάπας) από τον Dr Royal Raymond Rife, κατάφερε μετά από περίπου 75 χρόνια, να κατασκευάσει μίνι φορητές ασύρματες συσκευές βιοσυντονισμού στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου, και να φέρει τα οφέλη του βιοσυντονισμού στο σπίτι, στη δουλειά και στην καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου.
38. Γερμανός ιατρός, ερευνητής, εφευρέτης Franz Morell Από κοινού με το γαμπρό του, Erich Rasche, Γερμανό μηχανικό, κατασκεύασαν το 1977 την πρώτη θεραπευτική συσκευή βιοσυντονισμού. Η θεραπευτική μέθοδος που εφήρμοσαν με τη συσκευή ονομάστηκε «θεραπεία MORA», από τα αρχικά γράμματα των επωνύμων τους («MOrell» και «RAsche»). Γερμανός ιατρός και βελονιστής, ερευνητής, εφευρέτης Reinhold Voll (1909 – 1989) Κατασκεύασε την πρώτη διαγνωστική συσκευή ηλεκτρο- βελονισμού, δια της οποίας μετρούσε την ηλεκτρική απόκριση των οργάνων, ύστερα από τη διοχέτευση σε αυτά ηλεκτρικών σημάτων, από τα σημεία του σώματος που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο, με βάση την κινεζική επιστήμη του βελονισμού.
39. Ρώσος μαθηματικός, ερευνητής, ιατρός, Εφευρέτης της τεχνολογίας Deta, Ιδρυτής της εταιρίας Deta Elis Sergei Petrovich Konoplov Στηριζόμενος στις μελέτες των προκατόχων του, εφηύρε τις σύγχρονες διαγνωστικές και τις φορητές θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού «Deta», οι οποίες εφαρμόζουν ενδογενείς και εξωγενείς ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, καθώς και θεραπεία quantum (δονήσεις σε συνδυασμό με φως).
40. Οι ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις (συχνότητες), διαβάζονται από το σώμα του εξεταζόμενου μέσω της συσκευής με την οποία γίνεται η ανάλυση βιοσυντονισμού. Από τις ταλαντώσεις αυτές διαπιστώνεται η κατάσταση της υγείας του ασθενούς, αναλόγως του αν αυτές οι ταλαντώσεις είναι «υγιείς» (φυσιολογικές) ή «παθολογικές». Ο χειριστής του μηχανήματος έχει την δυνατότητα να στείλει στον εξεταζόμενο αντεστραμμένες τις παθολογικές συχνότητες σε φυσιολογικές και να επαναφέρει με αυτόν τον τρόπο τις υγιείς συχνότητες λειτουργίας στον οργανισμό. ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ
41. • Ακριβές • Ανώδυνο και χωρίς επιβάρυνση (χωρίς λήψη αίματος, ακτινογραφία ή υπερηχογράφημα) • Σύντομο • Πλήρες • Οικονομικό • Απλό • Ουσιαστικό (Αναζητεί την Αιτία της ασθένειας)
42. Εντοπίζονται όχι μόνο ιοί, μικροοργανισμοί και παράσιτα, αλλά και άλλοι παράγοντες, που δρουν επιβαρυντικά στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως π.χ. η επίδραση από τις βλαβερές ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών που μειώνουν τη βιοενέργεια και την ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, επιβάρυνση από βαρέα μέταλλα, τοξικότητα, ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση, κ.α. επιβαρυντικοί παράγοντες. Καθολικό
43. Εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, εξαναγκάζοντας σε ταλάντωση παράσιτα, παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς. Η εκπεμπόμενη συχνότητα από τη συσκευή συντονίζεται με την ιδιοσυχνότητά των παρασίτων, μέχρι την οριστική αποσύνθεσή τους. 1) Καταστροφή παρασίτων, παθογόνων μικροοργανισμών και ιών
44. Φιλικές προς τα όργανα ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις εκπέμπονται από τη συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και συντονίζουν τα όργανα του σώματος να επανέλθουν στη φυσιολογική τους συχνότητα δόνησης. 2) Επαναφορά οργάνων στη φυσιολογική τους λειτουργία
45. Οι συχνότητες που εκπέμπονται εξολοθρεύουν τα παράσιτα, που προσβάλλουν τα κατοικίδια, χωρίς αυτά να αντιληφθούν το παραμικρό και μάλιστα με περιορισμένη, ή χωρίς καθόλου χρήση επικίνδυνων αμπουλών, φαρμάκων, σαμπουάν και αντιπαρασιτικών κολλάρων, που προκαλούν ενόχληση και αλλεργίες.
46. Από έρευνες που εκπονήθηκαν, με τη μέθοδο του χωρισμού των ασθενών σε ομάδες, που η μία λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ως μονοθεραπεία και η άλλη συνδυαστική αγωγή με φάρμακα και με βιοσυντονισμό, παρατηρήθηκαν θεαματικά αποτελέσματα στις ομάδες που ακολουθούσαν συνδυαστική θεραπεία.
47. Ο Ιπποκράτης έλεγε: “Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν». Και είναι και οικονομικότερο. Περιοδική εφαρμογή βιοσυντονισμού σε όλα τα μέλη της οικογένειας για προληπτικούς λόγους προφυλάσσει από ασθένειες, προσβολές από παράσιτα και συντελεί στην καλή λειτουργία των οργάνων του σώματος.
48. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Για ιδιώτες
49. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού 1800 – 2200 Mhz = Πριν ξεκινήσουμε να δούμε τις συσκευές και τις δυνατότητες τους μία προς μία, ας εξετάσουμε το «ΟΥ ΒΛΑΨΕΙΣ» το οποίο αποτελεί την βασικότερη αξία της εταιρίας Deta Elis. Σε πολλούς μπορεί να περάσει από το μυαλό ότι αφού μιλάμε για ηλεκτρομαγνητική δράση της συσκευής, μήπως η συνεχής χρήση της μπορεί να μου κάνει καλό κάπου και να με βλάψει κάπου αλλού; Όπως κάνουν και τα χημικά φάρμακα; Τα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουμε καθημερινά και δίπλα μας ή πάνω μας, εκπέμπουν στα 900 Mhz και τα καινούρια (i phone, android κ.α.), στα 1800 – 2200 Mhz και είναι πολύ βλαβερά. Οι φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της Deta Elis εκπέμπουν μη ιονίζουσες συχνότητες ίδιας έντασης ή και χαμηλότερης από ένα ραδιοφωνάκι και είναι απολύτως ασφαλείς 0,0001 Mhz – 0,1 Mhz
50. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Η μοναδική ηλεκτρομαγνητική συσκευή DeVita – AP, είναι μία συσκευή η οποία στοχεύει στην διατήρηση ενός υψηλού συντελεστή της υγείας και της ευεξίας. Η λειτουργική δράση της συσκευής βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων, οι οποίες συντονίζονται με τις ταλαντώσεις οι οποίες εκπέμπονται από διαφορετικούς τύπους παρασίτων (Ιούς, μύκητες, πρωτόζωα κ.α.). Μ’ αυτόν τον τρόπο η συσκευή DeVita – AP στοχεύει επιλεκτικά και με ακρίβεια με συχνότητες τα παθογόνα μικρόβια και συμβάλλει στην εξουδετέρωσή τους, γεγονός που επιτρέπει στον ανθρώπινο οργανισμό να λειτουργήσει σε φυσικές, μη επιβαρυμένες από βλαβερούς παράγοντες συνθήκες. DeVita-Ap 30
51. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Διενέργεια αντιπαρασιτικής δράσης 1500 περίπου διαθέσιμες συχνότητες 30 προεγκατεστημένες συχνότητες, Δυνατότητα επαναπρογραμματισμού της συσκευής απεριόριστες φορές μέσω του πργραμματιστή USB Therapy 8.0 Λειτουργία με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ Η συσκευή μπορεί να αντιμετωπίσει: Ιούς – 124 είδη, Βακτήρια – 95 είδη, Μύκητες – 61 είδη, Πρωτόζωα – 31 είδη και Έλμινθες – 33 είδη DeVita-Ap 30
52. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού 30 Προεγκατεστημένα Προγράμματα Η συσκευή έχει προεγκατεστημένες τις παρακάτω 30 συχνότητες από τις 1500 διαθέσιμες που υπάρχουν στο USB στικάκι – προγραμματιστή Therapy 8.0: 1. Ανοσία 2. Καθαρά Μάτια (Πόνοι) 3. Καθαρά Μάτια (Αλλεργίες) 4. Βλέφαρα 5. Κερατοειδής 6. Κατά της γρίπης (Anti-flu A) 7. Κατά της γρίπης (Anti-flu Β) 8. Κατά της γρίπης (Anti-flu Γ) 9. Κατά της γρίπης (γενικό) 10. Αποτοξίνωση 11. Κατά της αλλεργίας 12. Χωρίς κρυολογήματα 13. Κατά των κόκκων (Σταφυλόκοκκος, Στρεπτόκοκκος) 14. Καθαρά μάτια (Φλεγμονές) 15. Ελεύθερη αναπνοή
53. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού 30 Προεγκατεστημένα Προγράμματα 16. Υποστήριξη του «καλοφαγά» 17. Αντισηπτικό 18. Καθαρά πέλματα (αντιμυκητυσιακό) 19. Χωρίς πονοκέφαλο 20. Κατά έλμινθων 21. Υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής 22. Καθαρή λέμφος 23. Καθαρό ήπαρ 24. Καθαρά νεφρά 25. Αντοχή του ήπατος και των νεφρών 26. Κατά του έρπητα 27. Όχι στα μονοκύτταρα 28. Κατά της κάντιντας 29. Κατά του κολιβάκιλου (E-coli) 30. Αντιφλεγμονώδης δράση
54. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Η μοναδική ηλεκτρομαγνητική συσκευή DeVita – Ritm, αποτελεί μία καινοτόμο ατομική φορητή συσκευή διατήρησης της καλής υγείας και της ευεξίας. Η συσκευή DeVita – Ritm με απλό τρόπο και με ασφάλεια, επαναφέρει όλα τα όργανα και τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού στις φυσιολογικές (υγιείς) ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που θα έπρεπε να εκπέμπουν, επιφέροντας με αυτόν τον τρόπο καλή ενεργειακή ισορροπία, καλύτερη υγεία και πρόληψη σε ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό. DeVita-Ritm 30
55. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Επαναφέρει τα όργανα στην φυσιολογική – υγιή τους συχνότητα 1500 περίπου διαθέσιμες συχνότητες 30 προεγκατεστημένες συχνότητες Δυνατότητα επαναπρογραμματισμού της συσκευής απεριόριστες φορές Λειτουργία με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ DeVita-Ritm 30
56. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού DeVita-Ritm 30 Η συσκευή έχει προεγκατεστημένες τις παρακάτω 30 συχνότητες από τις 1500 διαθέσιμες που υπάρχουν στο USB στικάκι – προγραμματιστή Therapy 8.0: 1. Ενεργής προστασία 2. Φλέβες – Πρόληψη 3. Καλή Κυκλοφορία αίματος 4. Καθαρισμός οργανισμού 5. Καλή όραση 6. Ξεκούραση των ματιών 7. Ανοσία 8. Ενέργεια – Τόνωση 9. Καλή διάθεση 10. Αναζωογόνηση 11. Μυϊκός τόνος 12. Κατά του κρυολογήματος 13. Καλή Πέψη 14. Αποκατάσταση (τραύματα κ.α.) 15. Κόπωση πλάτης
57. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού DeVita-Ritm 30 16. Κατά του πόνου 17. Υγιής καρδιά 18. Κατά του άγχους 19. Καθαρά νεφρά 20. Λειτουργικές αρθρώσεις 21. Καθαροί πνεύμονες 22. Καθαρό δέρμα 23. Αύξηση της συγκέντρωσης 24. Αποτοξίνωση 25. Ανδρική νεότητα 26. Γυναικεία νεότητα 27. Ρύθμιση της χοληστερίνης 28. Ακριβές μέτρημα (αριθμητική) 29. Γρήγορη ανάγνωση 30. Μνήμη
58. Θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις κάτωθι διαταραχές: νοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, ταχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.) ενδοκρινικές διαταραχές παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.) ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.) γαστρεντερικές ασθένειες ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.) πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος γυναικολογικές παθήσεις (κύστες, ινομυώματα κ.α.) αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες Deta-Ritm
59. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Κυτταρική αποτοξίνωση σε βάθος (Καθημερινά μέσα στον οργανισμό μας παράγονται δισεκατομμύρια τοξίνες ως απόβλητα από τα παράσιτα, αλλά και από την διεργασία της ανανέωσης των δισεκατομμυρίων κυτάρρων που πεθαίνουν και αναγεννιούνται καθημερινά) Πολύ αποτελεσματικά προγράμματα για την αντιμετώπιση 17 είδη πόνου της αϋπνίας και του στρες. Απομάκρυνση βλαβερών βαρέων μετάλλων που λαμβάνουμε καθημερινά από τον αέρα που αναπνέουμε, από τις τροφές που τρώμε, το νερό που πίνουμε κ.α. Μερικές Απλές & καθημερινής χρήσης Λειτουργίες των συσκευών DeVita-Ap & DeVita-Ritm
60. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού DeVita-Cosmo 20 H συσκευή DeVita Cosmo 20 αποτελεί την συσκευή ηλεκτρομαγνητικής και κβαντικής κοσμετολογίας της σειράς DeVita Διαθέτει 20 προεγκατεστημένες συχνότητες Διπλή δράση: Ηλεκτρομαγνητική δράση και Quantum δράση. H συσκευή DeVita-Cosmo 20 περιέχει τις βασικότερες συχνότητες του DeVita Ritm για την ρύθμιση της λειτουργίας των βασικότερων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού, και έχει και το εξάρτημα Quantum με το οποίο μέσω κβαντικών φωτονίων εξαλείφει τις ατέλειες της επιδερμίδας που προκλήθηκαν από την δυσλειτουργία των οργάνων αυτών. • Είναι εύκολη στη χρήση με αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής • Δεν έχει δυνατότητα επαναπρογραμματισμού
61. Εξασθένηση και χαλάρωση που επέρχεται στις Στήλες Κολλαγόνου και Ελαστίνης Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού
62. Προβλήματα που σχετίζονται με Διαταραχές Εσωτερικών Οργάνων, Αντικατοπτρίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές του Προσώπου. ΗΠΑΡ ΝΕΦΡΑ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟΝ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού
63. Η επιδερμίδα είναι ο καθρέφτης των περισσοτέρων προβλημάτων υγείας του οργανισμού. Μία επιδερμίδα κουρασμένη, καταπονημένη, ξερή και ερεθισμένη καταδεικνύει ότι κάτι στον οργανισμό δεν λειτουργεί σωστά. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού
64. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Τα 20 προγράμματα της συσκευής DeVita-Cosmo 20 1. Δέρμα χωρίς ρυτίδες 2. Τόνωση προσώπου 3. Υγεία των γυναικών 4. Υγεία των ανδρών 5. Καλή λειτουργία του ήπατος 6. Ζήσε αρμονικά 7. Ρύθμιση της λειτουργίας του στομάχου 8. Καλή Πέψη 9. Λειτουργία του Οργανισμού «Σαν ρολόι» 10. Ενίσχυση των νεφρών 11. Ρύθμιση θυρεοειδή 12. Ρύθμιση Καρδιοαγγειακού συστήματος 13. Καλή λειτουργία του σπλήνα 14. Κλειδί ζωής 15. Καλή όραση 16. Καθαρό δέρμα 17. Ωραία μαλλιά 18. Περιποίηση των χεριών 19. Πρόσωπο χωρίς ατέλειες 20. Τρυφερές φτέρνες
65. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Αποτελέσματα μετά από μία 20λεπτη εφαρμογή με το πρόγραμμα 1 «Δέρμα χωρίς ρυτίδες»
66. DEVITA MINI ENERGY 1) ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ 2) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚEΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία, Γεωπαθητική Επιβάρυνση, «Μάτι» κ.α.) 2) ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ, ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ, ΤΟΝΩΣΗ ΑΥΡΑΣ 3) ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
67. Λογισμικό προγραμματισμού Therapy 8 Mini συσκευή USB – software προγραμματισμού των συσκευών DeVita Ap και DeVita Ritm Περισσότερες από 3.500 διαθέσιμες συχνότητες Λειτουργία σε περιβάλλον Windows UPnP (Universal Plug and Play) – Δεν απαιτείται εγκατάστασή του στον υπολογιστή Δυνατότητα προγραμματισμού σε 6 εθνικές γλώσσες (ρωσικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ελληνικά) Αυτόματη αναγνώριση συσκευής – συνδέεις και προγραμματίζεις Δωρεάν αναβάθμιση μέσω ίντερνετ με το πάτημα ενός κουμπιού
68. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Για Επαγγελματίες της Υγείας (Ιατρούς, Θεραπευτές κ.α.)
69. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Deta-UDT Τρεις μέθοδοι θεραπείας: Ηλεκτροβελονισμός, Βιοσυντονισμός & Κβαντική θεραπεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες σε ιατρεία ομοιοπαθητικής, ρεφλεξοθεραπείας, φυσιοθεραπείας, ολιστικής ιατρικής και κλινικές αποκατάστασης. Η αυτόματη λειτουργία της συσκευής επιτρέπει την αντιμετώπιση και την υποβοήθηση 432 παθήσεων και συνδρόμων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από αυτές τις παθήσεις: Ακμή, Αλλεργίες, Διακοπή καπνίσματος, Αιμορροίδες, Αντισπασμωδική δράση, Αναπνευστικά προβλήματα (Άσθμα, Βρογχίτιδα κ,α.), Αρθρίτιδα, Μυοσκελετικά προβλήματα, Δυσλειτουργία υπόφυσης και ωοθηκών, Ινομυώματα της μήτρας, Κίρρωση του ήπατος, Κιρσοί και κακή κυκλοφορία αίματος, Αποκατάσταση τραυματισμών, Δισκοκοίλες, Σπαστική κολίτιδα, Όλα τα είδη πονοκεφάλων, Νεφρολιθίαση, Υποβοήθηση στη θεραπεία των παιδιών με ειδικές ανάγκες κ.α.
70. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Deta-Pharma Τεστ με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού Ο χειριστής της συσκευής μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για την συνολική κατάσταση της υγείας ενός εξεταζόμενου (γενικός έλεγχος οργανισμού, καρδιά, συκώτι, νεφρά, εγκέφαλος, μυοσκελετικά κ.α.) Δυνατότητα εύρεσης του σταδίου και της αιτίας της ασθένειας Πλήρως αξιόπιστη εικόνα της κατάστασης της υγείας, γρήγορη και οικονομική Έλεγχος συμβατότητας με τον οργανισμό του εξεταζόμενου, φαρμάκων, τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής, έλεγχος συμβατότητας και κατασκευή ομοιοπαθητικών σκευασμάτων, τεστ δυσανεξίας, εύρεση έλλειψης βιταμινών, εύρεση επιβάρυνσης του οργανισμού με βαρέα μέταλλα, γεωπαθητική επιβάρυνση κ.α. ‘Ενα πολύ σημαντικό βοηθητικό εργαλείο για οποιονδήποτε επαγγελματία της υγείας.
71. Φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Deta-Professional Τεστ με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού Ένας συνδυασμός δυνατοτήτων του Deta Pharma + το Deta UDT + BRT Test (BRT Test = αντιστροφή παθολογικών συχνοτήτων σε υγιείς) Πλήρως αξιόπιστο τεστ, γρήγορο και οικονομικό Δυνατότητα εφαρμογής πέντε μεθόδων θεραπείας: Ηλεκτροβελονισμός, ηλεκτρομαγνητική θεραπεία, κβαντική θεραπεία, βιοσυντονισμός, συνδυαστική θεραπεία Μία φορητή «κλινική» – Ο αχώριστος σύντροφος ενός επαγγελματία της υγείας
72. Προϊόντα Τιμές Προγραμματιστής Therapy 8.0 (DeInfo) 250€ DeVita-Ap 30 540€ DeVita-Ritm 30 540€ DeVita-Cosmo 630€ Devita Mini Energy 287,50€ Αυτοδιαγνωστικό Test καρπού DeRofes 262,50€ Διαγνωστική συσκευή D-104 και D-113 (Pharma) 2.250€ Διαγνωστική και θεραπευτική συσκευή Deta-Professional 7.750€ Θεραπευτική συσκευή Deta-UDT 725€ Del’or Travel Kit 250€ Del’or Travel Kit Plus 375€ Del’or 24 Μάσκες 375€ Del’or Σετ Σαπούνι καθαρισμού και Ενυδατική 250€ Όλα τα προϊόντα Del’or χωρίς τις μάσκες 550€ Del’or Master Box (ολόκληρο το σετ διάρκεια 4 μήνες) 495€
73. Υγεία – Αποτελεσματικότητα – Καινοτομία – Επιτυχία
http://www.slideshare.net/eliasgratsias/deta-elis-36921478
………………………………………

Βιοσυντονισμός με το Asyra

1. ASYRA AT3 Το μέλλον στον Βιοσυντονισμό
2. Βασικές Αρχές Βιοσυντονισμού
3. Βασικές Αρχές Λειτουργίας  Το σώμα είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού  Το ρεύμα κινείται μέσα από τις «αγωγούς» με την μικρότερη αντίσταση ή τη μεγαλύτερη αγωγιμότητα
4. Βασικές Αρχές Λειτουργίας  Μέσα στο σώμα οι καλύτεροι αγωγοί του ρεύματος συμπίπτουν με του «μεσημβρηνούς» τις κλασσικής Παραδοσιακή Κινέζικης Ιατρικής  Κάθε φορά που περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από το σώμα θα ακολουθήσει την πορεία των μεσημβρηνών
5. Βασικές Αρχές Λειτουργίας Η Βιο-ηλεκτρική εμπέδηση του οργανισμού είναι συγκεκριμένη και οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως: • Επάρκεια υγρών στον οργανισμό • Κατανάλωση αλάτων και άλλων μορίων σε μορφή ιόντων • Υγρασία του δέρματος • Πάχος λιπώδους ιστού • Και άλλα
6. Βασικές Αρχές Λειτουργίας  Σε παρόμοιες αρχές λειτουργίας με τον βιοσυντονισμό βασίζονται πολλές εξετάσεις σήμερα, όπως η λιπομέτρηση, η εκτίμηση της σύστασης του σώματος και άλλες.
7. Βασικές Αρχές Λειτουργίας  Η διασημότερη και παλαιότερη μορφή εξέτασης που βασίζεται σε αυτές τις αρχές είναι το καρδιογράφημα  Η βασική διαφορά είναι ότι το καρδιογράφημα μετράει τα δυναμικά παθητικά, ενώ στο βιοσυντονισμό εισάγονται πληροφορίες με την μορφή του ηλεκτρικού ρεύματος
8. Πως Λειτουργεί
9. Πως Λειτουργεί  Μέσω των ηλεκτροδίων, περνάει στον οργανισμό πολύ χαμηλής έντασης ηλεκτρικό ρεύμα (πληροφορίες)  Οι πληροφορίες περνάνε μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα, και ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού (αύξηση ή μείωση της αντίστασης ή της εμπέδησης) εκτιμάται το αποτέλεσμα
10. Πως Λειτουργεί  Αν η εμπέδηση (η αντίσταση) του οργανισμού αλλιώνεται όταν εισάγονται οι πληροφορίες, τότε η απάντηση είναι παθολογική
11. Πως Λειτουργεί  Όταν η αντίσταση μειώνεται (άρα η αγωγιμότητα αυξάνεται) θεωρούμε ότι ο ιστός πάσχει από φλεγμονή (inflammation)  Παράδειγμα: Ο διογκωμένος φλεγμονώδης ιστός (πλούσιος σε υγρά και ιόντα) έχει λιγότερη αντίσταση από έναν υγιή
12. Πως Λειτουργεί  Αντιθέτως, όταν η αντίσταση αυξάνεται (άρα η αγωγιμότητα μειώνεται) θεωρούμε ότι ο ιστός πάσχει από εκφύλιση (degeneration)  Λογικό: ένα ήπαρ με κίρρωση έχει μεγαλύτερη αντίσταση από ένα υγιές (που έχει περισσότερα υγρά, ιόντα κτλ)
13. Λίγη Ιστορία…
14. Όλα ξεκίνησαν το 1950…  Πατέρας του βιοσυντονισμού θεωρείται ο Reinhold Voll  Τα όργανα που χρησιμοποιούσε τότε θύμιζαν πολύ τα όργανα που χρησιμοποιούσε ένας ηλεκτρολόγος!
15. Όλα ξεκίνησαν το 1950…  Τότε, μετρούσαν πολλά σημεία πάνω στο σώμα και κατέγραφαν την εμπέδηση  Γινόταν παθητική μέτρηση της εμπέδησης, χωρίς να εισάγονται πληροφορίες  Η εξέταση ήταν χρονοβόρα και η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων δύσκολη
16. Τα πράγματα βελτιώθηκαν το ‘60  Με την συστηματική μελέτη των αποτελεσμάτων φάνηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα να μειωθεί ο αριθμός των σημείων προς μέτρηση διατηρώντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων  Με τα χρόνια φάνηκε ότι αρκούσε η μέτρηση μόνο μερικών σημείων στα χέρια και στα πόδια (όπου πολλοί μεσημβρηνοί αρχίζουν ή τελειώνουν)
17. Η Επανάσταση του ‘70  Τότε αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι μπορούμε όχι μόνο να μετράμε παθητικά την εμπέδηση του σώματος, αλλά και να εισάγουμε πληροφορίες  Η μέτρηση από παθητική έγινε δυναμική
18. …σε μόλις ΈΝΑ σημείο  Πλέον η πληροφορίες περνούσαν τον οργανισμό μόλις από ένα σημείο  Τα μηχανήματα έλαβαν την πιο γνωστή μορφή με το ηλεκτρόδιο και την ακίδα
19. Η φυσική εξέλιξη του ‘90  Καθώς οι υπολογιστές μπήκαν για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μπήκαν και στον βιοσυντονισμό  Η αποτελεσματικότητα των μηχανημάτων απογειώθηκε με την Τα μηχανήματα από EDS ικανότητα μέτρησης (electro-dermal systems) πολλών παραμέτρων έγιναν CEDS (computer-aided electro-dermal systems) ταυτόχρονα
20. Η επανάσταση του 2007!  Κάτι επαναστατικό και νέο εμφανίζεται στον χώρο του βιοσυντονισμού κάθε περίπου 20 χρόνια…  Από τον Φεβρουάριο του 2007…η ακίδα μπήκε στην ιστορία!
21. Η επανάσταση του 2007!  …η ακίδα μπήκε στην ιστορία!  Πλεονεκτήματα:  Αξιοπιστία  Ταχύτητα  Ευκολία
22. Δυνατότητες του ASYRA AT3
23. Δυνατότητες του ASYRA AT3  Εκτίμηση την κατάστασης της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος  Μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού επιβαρύνονται
24. Δυνατότητες του ASYRA AT3  Διατροφική δυσανεξία  Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν τον οργανισμό  Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά  Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό οδηγεί σε απώλεια βάρους χωρίς τη χρήση συγκεκριμένου διαιτολογίου
25. Δυνατότητες του ASYRA AT3  Επάρκεια θρεπτικών  Αν και η διατροφή του μέσου Έλληνα είναι πλούσια σε θερμίδες, η κλινική εμπειρία δείχνει ότι πολλές σημαντικές θρεπτικές ουσίες απουσιάζουν  Οι κλασσικές εξετάσεις αίματος αδυνατούν να μας δείξουν με αξιοπιστία την πραγματική έλλειψη (όπως στο ασβέστιο του αίματος, που παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ το άτομο μπορεί να πάσχει από σημαντική οστεοπόρωση)  To ASYRA ΑΤ3 μπορεί να μας δώσει αρκετά πιο αξιόπιστες απαντήσεις για να θωρακίσουμε τον οργανισμό.
26. Δυνατότητες του ASYRA AT3  Εύρεση όμοιου  Η ομοιοπαθητική ιατρική καθημερινά κερδίζει έδαφος και όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή για την αντιμετώπιση της ασθένειας και διατήρηση της υγείας  Ο βιοσυντονισμός συνδράμει σημαντικά στο έργο του ομοιοπαθητικού προτείνοντας ομοιοπαθητικά σκευάσματα που να ταιριάζουν όσο καλύτερα γίνεται στον ασθενή (και όχι μόνο στην πάθησή του)
27. Δυνατότητες του ASYRA AT3  Πρόταση σκευασμάτων  Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της ομοιοπαθητικής πολλές φορές χρειάζονται βότανα, ανθοϊάματα και άλλα σκευάσματα  Ο βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τον ιατρό να διαλέξει την ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά
28. Δυνατότητες του ASYRA AT3  Περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις  Το σύγχρονο περιβάλλον είναι γεμάτο τοξικές ουσίες. Στον αέρα, στην τροφή, ακόμα και στο νερό που πίνουμε  Ο βιοσυντονισμός μπορεί να δείξει αν υποβάλουμε τον οργανισμό μας σε σημαντική έκθεση τοξικών για τις εγγενείς ανοχές του
29. Δυνατότητες του ASYRA AT3  Πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών  Φαίνεται ότι στην εποχή μας οι ορμονικές διαταραχές είναι ιδιαίτερα συχνές  Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά η ορμονική αποκατάσταση βοηθάει σημαντικά  Επίσης, πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κτλ οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές  Οι διαταραχές συνήθως προέρχονται από την σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
http://www.slideshare.net/stpantazis/asyra-presentation
………………………….

Ο ηλεκτραγωγημένος μας οργανισμός.

Πρόωρα καρκινικά στάδια θα μπορούσαν να ανιχνευθούν, αλλά και να επηρεαστούν στο ζωτικό πεδίο με βιοηλεκτρικά σήματα δείχνει μελέτη.

( NaturalNews ) Μπορεί να είναι δυνατόν να προσδιοριστεί όχι μόνο η παρουσία των καρκινικών κυττάρων μέσα στο σώμα, πολύ πριν να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε κακοήθεις όγκους , αλλά και να μεταλλαχθεί η πορεία τους με αποτέλεσμα την αποτροπή της πορείας τους σε κακοήθεια?
Μια νέα μελέτη που έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Μοντέλα και Μηχανισμοί Ασθενειών προτείνει κάτι τέτοιο , αφού διαπίστωσε ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται φυσιολογικά από τα κύτταρα και ιστούς του σώματος μπορεί να κρατούν το κλειδί για την μετάλλαξη ή ακόμη και να σταματήσει την ανάπτυξη των κακοηθών όγκων .

Βιολόγοι από την Πανεπιστημιακή Σχολή Τεχνών και Επιστημών Tufts έκανε πρόσφατα αυτή τη συναρπαστική ανακάλυψη μετά την αξιολόγηση του τρόπου μετάδοσεις του ηλεκτρικού φορτίου που αποστέλλετε συνεχώμενα κατά μήκος των κυτταρικών μεμβρανών επηρεάζει ειδικά τα καρκινικά κύτταρα .

Όπως αποδεικνύεται , τα βιοηλεκτρικά σήματα που παράγονται σε όλο το σώμα έχουν άμεση επίπτωση σχετικά με το εάν ή όχι τα καρκινικά κύτταρα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν , και ή αλλαγή αυτών των βιοηλεκτρικών σημάτων μπορεί να σημαίνει τη επιβίωση ή τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Επιπροσθέτως , ανακάλυψαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια μοναδική βιοηλεκτρική υπογραφή που είναι δυνατόν να μεταβληθεί επίσης.
” Η είδηση ​​εδώ είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια βιοηλεκτρική βάση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου », εξηγεί ο Brook Chernet , μια διδακτορική φοιτητρια στο Tufts και ένας από τους συντάκτες της μελέτης , για τα ευρήματα . Εν ολίγοις , η Chernet και η ομάδα της έχουν αποκτήσει μια πιο λεπτομερή κατανόηση του πώς λειτουργούν τα βιοηλεκτρικά σήματα , και πώς ρυθμίζεται η ανάπτυξη και ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων , (καλοήθεις και κακοήθεις) .
Αλλοίωνοντας τα βιοηλεκτρικά σημάτα για την προωθήσει των υγιών κυττάρων.

Προηγούμενη έρευνα που διεξήχθη στο Tufts έχει ήδη αποκαλύψει ότι η βιοηλεκτρική χειραγώγηση του σήματος μπορεί να επηρεάσει το πώς τα κύτταρα συμπεριφέρονται και το πώς μορφολογούνται , πως επηρεάζεται το ποσοστό τους της εξάπλωσης , της μετανάστευσης , την φυσική κατάσταση in vivo ( σε ένα πραγματικό ζωντανό οργανισμό ) , και πόσο αποτελεσματικά και αποδοτικά είναι σε θέση να επισκευάζουν όργανα και ιστούς.

Σήμερα, οι ερευνητές ανακάλυψαν περισσότερα με την παρατήρηση, για το πως αυτά τα ίδια σήματα επηρεάζουν τα καρκινικά κύτταρα , για τα οποία το σώμα έχει σχεδιαστεί να μπορεί να αντισταθμίζει φυσικά όταν είναι σε μια υγιή, δυναμική κατάσταση , αλλά για κάποιο λόγο αυτό μπορεί να διακοπή και να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.
Μετά από ένεση σε έμβρυα βατράχου με αγγελιοφόρο RNA υλικό που προκάλεσε την δημιουργία αυξητικών όγκων όπως καρκινογένεση , η ερευνητική ομάδα Tufts παρατήρησε ότι οι καρκινικές περιοχές είχαν « μοναδική από-πολωμένη τάση μεμβράνης ” που τις διαφοροποιούσε από τους περιβάλλοντες ιστούς . Και μετά από περαιτέρω έρευνα , διαπιστώθηκε ότι η μεταβολή αυτή στην πόλωση κατέστειλε αποτελεσματικά την μη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων , γεγονός που συνεπάγεται ότι απλές τροποποιήσεις στον βιοηλεκτρικό κώδικα τόσο καρκινικών και μη καρκινικών κυττάρων μπορεί να είναι σε θέση να τους εξαλείψουν αποτελεσματικά πριν να μπορούν να προκαλέσουν βλάβη .

« Υποθέσαμε ότι η εμφάνιση του ογκογονιδίου που προκαλείται από όγκους μπορεί να ανασταλεί από την μεταβολή της τάσης της μεμβράνης , και είχαμε δίκιο », προσθέτει ο Dr Μάικλ Λέβιν , καθηγητής βιολογίας και διευθυντής του Του Κέντρου Αναγεννητικής και Αναπτυξιακής Βιολογίας , συν- συγγραφέας στην μελέτη . «Έχουμε δείξει ότι τα ηλεκτρικά γεγονότα καθοδηγούν τη συμπεριφορά των κύτταρων. Οι αλλαγές της τάσης δεν είναι απλώς μία ανίχνευση του καρκίνου . Ελέγχουν και κατευθύνουν το κατά πόσο ο καρκίνος εμφανίζεται ή όχι . ”
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2013-02/tu-bsc013113.php
…………………..
Τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα (βιοσυντονισμός) αναγεννούν τα κύτταρα του εγκεφάλου

Τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα και ο Βοσυντονιμός

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει στα ποντίκια ένα είδος εγκεφαλικών κυττάρων που δίνουν εντολή στα βλαστικά κύτταρα να παράγουν περισσότερους νευρώνες. Επιπλέον, ανακάλυψαν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα (βιοσυντονισμός) έχουν παρόμοια επίδραση στα τρωκτικά, αυξάνοντας την ιδιαίτερης σημασίας πιθανότητα να υπάρξουν μελλοντικά συσκευές οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανανέωση των κυττάρων του ανθρώπινου εγκεφάλου. Η μελέτη αυτή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature Neuroscience».

Γνωρίζουμε ότι ο εγκέφαλος δημιουργεί καινούριους νευρώνες μέσω των νευρικών βλαστικών κυττάρων με τη διαδικασία της νευρογένεσης. Επίσης, οι νευροεπιστήμονες γνωρίζουν ότι τα βλαστικά κύτταρα λαμβάνουν εντολές από διάφορες πηγές, όπως για παράδειγμα από χημικές ουσίες στο αίμα και από τα κύτταρα που παράγουν το εγκεφαλονωτιαίο υγρό που προστατεύει τον εγκέφαλο. Σε παλαιότερες έρευνες αναφέρονταν ότι τα κύτταρα του εγκεφάλου δίνουν εντολή στα βλαστικά κύτταρα να δημιουργήσουν νευρώνες.

Ο νευροεπιστήμονας Chay Kuo από την Ιατρικη Σχολή του Πανεπιστημίου Ντιουκ των ΗΠΑ και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν παρόμοια κύτταρα σε ποντίκια. Ο ίδιος αναφέρει ότι είναι πραγματικά καταπληκτικό το γεγονός ότι ο εγκέφαλος μπορεί να δώσει εντολή στα βλαστικά κύτταρα να δημιουργήσουν περισσότερους νευρώνες.

Στην αρχή των πειραμάτων τους, οι ερευνητές εξέτασαν το ποσοστό αποτελεσματικότητας διαφόρων νευροδιαβιβαστών στα νευρικά βλαστικά κύτταρα των ποντικιών. Βρήκαν ότι η ένωση ακετυλοχολίνη παρουσίασε το υψηλότερο ποσοστό. Στη συνέχεια, η επιστημονική ομάδα ανακάλυψε έναν άγνωστο τύπο νευρώνα ο οποίος παράγει ένα ένζυμο απαραίτητο για την παραγωγή ακετυλοχολίνης. Αυτοί οι νευρώνες βρέθηκαν σε ένα τμήμα του εγκεφάλου των ενήλικων ποντικιών που ονομάζεται υποκοιλιακή ζώνη και στο οποίο πραγματοποιείται η νευρογένεση.

Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι οι νευρώνες ήταν γενετικά ευαίσθητοι στο φως και ότι με τη χρήση λέιζερ μπορούσαν να τους επηρεάσουν με σκοπό να ενισχύσουν την παραγωγή νέων εγκεφαλικών κυττάρων.

Το βασικό ερώτημα είναι το εξής: με ποιό τρόπο αυτοί οι νευρώνες κάνουν τα βλαστικά κύτταρα να δημιουργούν περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα; Σύμφωνα με τον Chay Kuo αυτό το είδος νευρώνα δεν υπάρχει μόνο του αλλά αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου πλέγματος νευρώνων στο εσωτερικό του εγκεφάλου.

Μόλις οι ερευνητές ανακαλύψουν τον περίπλοκο τρόπο λειτουργίας αυτού του βιολογικού μηχανισμού, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες. Ίσως οι ηλεκτρονικές συσκευές να επιτύχουν ίδια αποτελέσματα στους ανθρώπους παρακινώντας τα βλαστικά κύτταρα να δημιουργήσουν νέα εγκεφαλικά κύτταρα.

Ο Chay Kuo ισχυρίζεται ότι η κατασκευή μιας τέτοιας συσκευής είναι κάτι απολύτως εφικτό. Το ερώτημα που παραμένει είναι πώς θα καταφέρουν οι επιστήμονες να δώσουν τις απαιτούμενες οδηγίες για τη δημιουργία νέων εγκεφαλικών κυττάρων. Αν λυθεί αυτό το πρόβλημα, η κατασκευή της συσκευής θα είναι δυνατή μελλοντικά. Ο εγκέφαλος έχει τη δυνατότητα να ανανεώνει τα κύτταρά του.
………………
Στο σύνδεσμο παρακάτω θα βρείτε και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες !
http://ygeia-enarmonisi.gr/
………………
Βιοσυντονισμός
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία.
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό,. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία. Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με ην ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης:
«Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων emoticon smile ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.
Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Οι αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης:
« Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και… τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο απ΄όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη .
Αν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και Ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού θα το πληρώσουμε και μάλιστα ακριβά. Οι όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.
Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε την παροιμία: «ότι είναι πικρό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι». Τονίστηκε ότι οι πικρές ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης..
Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής. Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος , βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών.
Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου. Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ΄αυτό τον τρόπο ενάντια στην υπεροξείδωση του αίματος.
Σε περίπτωση συστηματικής λήψης των πικρών ουσιών,
1) δυναμώνει το συκώτι.
Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά;
Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.
2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη.
Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης.
Πικρές ουσίες, όπως η Clucosonalat Sinigrin, είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες;
Η περίπτωση του βερίκοκου.
Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι.
Να το διατυπώσω διαφορετικά.
Το συκώτι είναι για τον καρκίνο , ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο.
Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο.
Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες. Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο;
Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης ( επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης… Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου. Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο.
Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό; Ας θυμηθούμε τον Otto Warburg:
1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ),
2) έλλειψη οξυγόνου,
3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ.
Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων.
Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία καταστρέφει τα εντελώς . Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές. Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.
Κανόνας 2ος: Τουλάχιστον το 50% των τροφών ενός καρκινοπαθή πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων.
Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα;
Η Β17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ΄αυτή τη φυσική του μορφή είναι χημικά αδρανές. Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης Β17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το καλούμε, το ένζυμο που ξεκλειδώνει.
Όταν η βιταμίνη Β17, έρχεται σε επαφή μ΄ αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ΄όσο κάθε μια χωριστά. Αυτό καλείται συνεργιστικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Κάποτε δε 100 φορές περισσότερο απ΄ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα. Αποτέλεσμα: Το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και μόνο και τα σκοτώνει.
Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα,
τα οποία δεν προστατεύονται.:
Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή. Προσοχή εδώ. Ένα παράδειγμα από την ιστορία. Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη. Αναφέρεται στην ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, μισητό πρόσωπο στην προεπαναστατική Ρωσία. Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξυγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι. Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ είπαν, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους στου Μεμόριαλ. Όπως δεν έπαθαν οι Χούντζας, όπως λέει η παράδοσή μας με το μυλωνά, όπως επιστημονικά το ανέλυσε ο Krebs με τη ροδανάση και τη Β γλυκοσιδάση, τα κουκούτσια από βερίκοκα είναι απολύτως ασφαλή.
Αρχίζουμε σε περιπτώσεις διαγνωσμένου καρκίνου με 5 την ημέρα, την πρώτη βδομάδα., με 10 τη δεύτερη και χωρίς περιορισμό στη συνέχεια. Η όρεξη, η πέψη, ο μεταβολισμός, θα βελτιωθούν. Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο όχι μόνο δεν κερδίζουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, αντίθετα ζημιώνουν.
Κλείστε τα αυτιά σας στα παπαγαλάκια των φαρμακευτικών εταιριών.
Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από Λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.
Πίνετε χυμό σιταρόχορτου που είναι πλούσιο σε αμυγδαλίνη.
Κανόνας 3ος: Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ).
Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο. Το λεμόνι, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία. Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ. . Φρούτα , ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου).Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο) καρότα, λαχανίδες ( τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).
Κανόνας 4ος: Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης.
H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson (7) που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία.
Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα.
Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων. Οι χυμοί της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς , σέλινου, μαϊντανού και καρότου παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Όταν παρουσίασε τις ανίατες περιπτώσεις στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, άρχισε ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του. Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Καταδιώκουν την αλήθεια. Τα ίδια έγιναν και στη Γαλλία με τον Μπελανσονί, γιατρό του προέδρου Μιτεράν κ.λ.π.
Κανόνας 5ος: Τρώτε άφθονο σκόρδο και κρεμμύδι μέχρι «σκασμού».
Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα.
Γιατί τεράστιες ποσότητες; Υπάρχουν πολλοί σκουπιδιάρηδες στον οργανισμό μας που τον καθαρίζουν από τις τοξίνες και τα δηλητήρια. Το γκλοκουρονικό οξύ, είναι ένα απ΄ αυτά. Έχετε ακούσει κάτι για την εξέταση Β-γλυκουρονιδάση; Ρωτείστε το γιατρό σας. Στα βιβλία της καρδιολογίας αναφέρεται ως εξέταση στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και πως συναντάται υψηλή σε σε αδενοκαρκινώματα, λεμφώματα, καρκινώματα από πλακώδη κύτταρα κ.λ.π. Τι κάνει η γλυκουρονιδάση; Καταστέλλει τη σύζευξη μεταξύ τοξίνης και του σκουπιδιάρη γλυκουρινικού οξέως με αποτέλεσμα οι τοξίνες να παραμένουν στον οργανισμό. Όσο περισσότερο σκόρδο και κρεμμύδι καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο καταστέλλεται η δράση της β-γλυκουρουνιδάσης και αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.
Το ασβέστιο παίζει επίσης σημαντικότατο ρόλο στη μείωση της δραστηριότητας της β-γλυκουρονιδάσης. Από την άλλη μεριά το γλυκουρονικό οξύ χρειάζεται μήλα μπρόκολα, ραπάνια, λάχανο (ειδικά μωβ), χαμομήλι. Επίσης τα κρεμμύδια μειώνουν σημαντικά τη γλυκόζη, όσο και την απάντηση της ινσουλίνης στη γλυκόζη. Το γλυκουρανικό οξύ συζεύγνυται με τη χολερυθρίνη από το ένζυμο UDT GT και απεκρίνεται στη χολή. Έχουμε καλύτερη λειτουργία της χολής και του συκωτιού.
Ο γιατρός Χαβάκης έγραφε πως στην Τρασυλβανία, όπου οι κάτοικοι που στη διατροφή τους έχουν μεγάλη θέση τα κρεμμύδια, ο καρκίνος είναι σχεδόν άγνωστος. Επειδή η δράση των κρεμμυδιών στο σάκχαρο είναι γνωστή και στην ιατρική (βλέπε Βιοϊατρική, Κλινική Χημεία Ευάγγελος Σπανός, τόμος Α, σελ. 9).
Είναι αδιανόητο, οι καρκινοπαθείς και οι διαβητικοί να μην τρώνε πολλά κρεμμύδια. Ειδικά αν οι διαβητικοί τρώνε αρκετά φρέσκα κρεμμύδια, πέφτει ο δείκτης του σακχάρου.
Επίσης αν κάθε πρωί στίβουν ξερά κρεμμύδια και πίνουν μισό φλιτζάνι πέφτουν αισθητά η χοληστερίνη και το σάκχαρο. Ο δεύτερος ρόλος του κρεμμυδιού είναι ότι παρεμβαίνει στην τυροσίνη κινάση. Το κρεμμύδι, το μήλο και το γκρέιπφρουτ, περιέχουν κουερσετίνη, ένα βιοφλανοειδές. Η κουερσετίνη είναι σημαντικότατη, γιατί σταματά τη δράση μιας κατηγορίας ενζύμων που λέγονται κινάσες της τυροσίνης. Tα ένζυμα αυτά βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη και στο εσωτερικό της και όταν ενεργοποιούνται εντέλουν τα καρκινικά κύτταρα να διασπαστούν και έτσι προκαλούνται οι μεταστάσεις. Για να μην δίδονται εντολές διαίρεσεις του κυττάρου και έτσι να αποτρέπονται οι μεταστάσεις, το μήνυμα είναι: τρώτε άφθονα κρεμμύδια. Υπάρχουν φάρμακα για την αναστολή δράσης της τυροσίνης κινάσης (Τυροφωστίνες). Ο στόχος των φαρμακευτικών εταιριών είναι σαφής: Θαυμάζουμε το Gleenvec ή τις τυροφωστίνες. Θαυματουργό το Gleenvec, καταπληκτική η επιστήμη! Μπράβο! Εμείς κερδίζουμε και οι καρκινοπαθείς είναι ευχαριστημένοι.! Κουβέντα όμως για το κρεμμύδι, που είναι το φυσικό Gleenvec. Πείτε μου!
Είχε άδικο ο Ιπποκράτης , όταν έγραφε:
«Πιστεύω, ότι για να ασκήσει αποτελεσματικά το επάγγελμά του ένας γιατρός, είναι ανάγκη να γνωρίζει και μάλιστα να προσπαθήσει σκληρά να μάθει, όλα τα περί φύσης, δηλαδή ποιά επίδραση ασκούν στον άνθρωπο, ή τροφή, το ποτό και οι διάφορες συνήθειες σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Δεν αρκεί να νομίζει απλά, ότι το τυρί είναι κακή τροφή, επειδή προκαλεί πόνο σε όποιον καταναλώνει μεγάλες ποσότητες. Πρέπει να μάθει, τι πόνο προκαλεί, για ποια αιτία και για ποιο , από όσα υπάρχουν μέσα στο σώμα είναι ακατάλληλο. Γιατί υπάρχουν πολλές άλλες τροφές και ποτά που είναι από τη φύση τους βλαβερά και επιδρούν στον άνθρωπο με ποικίλους τρόπους. Κάποιοι μπορούν να φάνε μεγάλες ποσότητες τυρί, χωρίς να τους πειράξει καθόλου. Αντίθετα τονώνει θαυμάσια όσους ωφελεί. Άλλοι όμως το αφομοιώνουν δύσκολα. Οι οργανισμοί είναι διαφορετικοί. Η γνώση αυτών θα θεράπευε τον άνθρωπο από τις αρρώστιες».
Το ερώτημα παραμένει. Έχουν σήμερα γνώσεις οι γιατροί για τη θεραπευτική αξία των τροφών; Τι διδάσκονται για τη θεραπευτική τους δύναμη; Έχει άδικο ο Ιπποκράτης;
Κανόνας 6ος: Περιορίστε την Αποκρβοξυλάση της ορνιθίνης (ODC). Η Αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης είναι το ένζυμο κλειδί στη σύνθεση των πολυαμινών και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαίρεση και ανάπτυξη του κυττάρου. Επανερχόμαστε στο μεγάλο ρόλο του συκωτιού.
Η εξίσωση, συκώτι = καρκίνος και καρκίνος = συκώτι, παίζει και εδώ το ρόλο της. Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης, είναι ηπατικό ένζυμο. Αν το σταματήσουμε, σταματούμε και την ανάπτυξη των όγκων.
Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης κάνει πολύ παρέα με την ινσουλίνη. Είναι στενές, πολύ στενές φιλενάδες. Επιρεάζοντας τις πολυαμίνες, προκαλούν αύξηση των όγκων, μεταστάσεις, αύξηση του βάρους. Επίσης ο συνδυασμός ινσουλίνης με σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) είναι θανατηφόρος. Οι σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) μοιάζουν με την προϊσουλίνη και παίζουν σημαντικότατο ρόλο στη ρύθμιση του πολλαπλασιασμού και της λειτουργίας των κυττάρων. ΣΕ υποκλυκαιμία, σχετιζόμενη με όγκο η ( IGF1) είναι υψηλή. Ο όγκος έχει καταναλώσει, όλο το σάκχαρο και ζητάει και άλλο. Γι΄αυτό έχουμε υπογλυκαιμία. Η IGF1, είναι ο κύριος παράγοντας για τη διέγερση των λιποκυττάρων, επιτάχυνση της ανάπτυξης των όγκων και πρόκλησης φλεγμονών. Η ινσουλίνη συνοδεύεται από την IGF1, που διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη. Μεγάλη αύξηση της ινσουλίνης και των σωματομεδινών, διεγείρουν την αύξηση των καρκινικών κυττάρων, αλλά και την ικανότητά τους να κάνουν μεταστάσεις (8). Μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, συνδέεται με αύξηση της ινσουλίνης με την παρέα της IGF σε μια προσπάθεια του οργανισμού να ρίξει το σάκχαρο.Τη σκυτάλη μετά την ινσουλίνη, παίρνουν οι σωματομεδίνες και αποκαρβοξυλάση της οπνιθίνης. Αποτέλεσμα: Μεταστάσεις, αυξήσεις των όγκων.
Ας δούμε μερικές έρευνες.
Η S. Hankinson της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ, απέδειξε, ότι από μια ομάδα γυναικών, ηλικίας κάτω των πενήντα, εκείνες με το υψηλότερο IGF, είχαν εφτά φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού( ομάδες ερευνητών από το Xάβαρντ, το Mac Gill κ.λ.π. έδειξαν το ίδιο αποτέλεσμα στον καρκίνο του προστάτη με 9 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα στους άνδρες που είχαν ψηλές σωματομεδίνες (10). Άλλες μελέτες έχουν δείξει [παρόμοια αποτελέσματα στον καρκίνο του παγκρέατος, του παχέος εντέρου, των ωοθηκών κ.λ.π.
Πως μειώνουμε την ινσουλίνη και τις φίλες της τις σωματομεδίνες; Κόβοντας με το μαχαίρι στους καρκινοπαθείς γλυκά, πατάτες, ψωμιά και γενικά τις επεξεργασμένες τροφές. Η εξέταση ινσουλίνης και σωματομεδινών (IGF1 και IGF2) είναι απαραίτητες. Έρευνες έχουν δείξει, ότι η πλήρης αποχή από τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες μειώνει θεαματικά τα επίπεδα ινσουλίνης και IGF.
Για την αναστολή της ODC (αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης), το σκόρδο, το τσάι, το ρόδι ο χυμός από φύλα ελιάς, τα καρύδια, τα κρεμμύδια, τα κεράσια και όλα τα πικρά παίζουν σημαντικότατο ρόλο.
Όταν πέσουν η ινσουλίνη και οι σωματομεδίνες, ο οργανισμός αποβάλλει τα σάκχαρα. Το σώμα – ζαχαροπλαστείο, διώχνει τον καρκίνο πετώντας τα στοιχεία που τον τρέφουν.
http://biosintonismo.weebly.com/
………………..
Βιοσυντονισμός με το Asyra from Στέλιος Πανταζής
View more presentations from Στέλιος Πανταζής
Η βασική ιδέα του βιοσυντονισμού είναι σχετικά απλή, αλλά οι εφαρμογές που προκύπτουν από αυτήν είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο ασθενής κρατάει δύο μπρούντζινα ραβδοειδή ηλεκτρόδια σε κάθε χέρι του, από τα οποία περνούν διαδοχικά πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή. Οι ηλεκτρικές πληροφορίες ακολουθούν τους κλασσικούς μεσημβρινούς του σώματος, απ’ όπου διανέμονται σε ολόκληρο το σώμα. Ο τρόπος που αντιδρά το κάθε όργανο και το κάθε οργανικό σύστημα στις πληροφορίες βοηθάει στην εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού.

Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές:

1. Εκτίμηση την κατάστασης της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος: Μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού είναι επιβαρυμένα.

2. Διατροφική δυσανεξία: Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά. Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό οδηγεί σε απώλεια βάρους, ευεξία χωρίς τη χρήση συγκεκριμένου διαιτολογίου και συνακόλουθη αντιμετώπιση πολλών παθήσεων.

3. Επάρκεια θρεπτικών ουσιών: Αν και η διατροφή του μέσου Έλληνα είναι πλούσια σε θερμίδες, η κλινική εμπειρία δείχνει ότι πολλές σημαντικές θρεπτικές ουσίες απουσιάζουν. Οι κλασσικές εξετάσεις αίματος αδυνατούν να μας δείξουν με αξιοπιστία την πραγματική έλλειψη (όπως στο ασβέστιο του αίματος, που παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ το άτομο μπορεί να πάσχει από σημαντική οστεοπόρωση). Ο βιοσυντονισμός μπορεί να μας δώσει αρκετά πιο αξιόπιστες απαντήσεις για να θωρακίσουμε τον οργανισμό.

4. Εύρεση όμοιου: Η Ομοιοπαθητική Ιατρική καθημερινά κερδίζει έδαφος και όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτήν για την αντιμετώπιση της ασθένειας και διατήρηση της υγείας. Ο βιοσυντονισμός συντρέχει σημαντικά στο έργο του ομοιοπαθητικού, προτείνοντας ομοιοπαθητικά σκευάσματα που να ταιριάζουν όσο καλύτερα γίνεται στον ασθενή (και όχι μόνο στην πάθησή του).

5. Πρόταση σκευασμάτων: Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της Ομοιοπαθητικής, πολλές φορές χρειάζονται βότανα, ανθοϊάματα και άλλα σκευάσματα. Ο βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τον ιατρό να διαλέξει την ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

6. Περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις: Το σύγχρονο περιβάλλον είναι γεμάτο τοξικές ουσίες. Στον αέρα, στην τροφή, ακόμα και στο νερό που πίνουμε. Ο βιοσυντονισμός μπορεί να δείξει αν υποβάλλουμε τον οργανισμό μας σε σημαντική έκθεση σε τοξικά για τις εγγενείς ανοχές του.

7. Πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών: Φαίνεται ότι στην εποχή μας οι ορμονικές διαταραχές είναι ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές, που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά η ορμονική αποκατάσταση βοηθάει σημαντικά. Επίσης, πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κ.τ.λ. οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές. Οι διαταραχές συνήθως προέρχονται από τη σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εξετάσεις που μπορούν να γίνουν με τις συσκευές του βιοσυντονισμού. Ο συνδυασμός της κατάλληλης εξέτασης με τις κατάλληλες θεραπείες οδηγούν στα μέγιστα αποτελέσματα.

Συχνές ερωτήσεις

1.Κάνοντας την εξέταση, μπορεί να εκτεθώ σε κάποιο κίνδυνο;
Η εξέταση είναι εξαιρετικά ακίνδυνη. Δεν χρειάζεται τρύπημα, εισαγωγή οργάνου στον οργανισμό ή κάτι παρόμοιο. Μόνο να κρατήσετε στα χέρια σας τα ηλεκτρόδια. Το ηλεκτρικό ρεύμα που διασχίζει τον οργανισμό είναι ελάχιστο, τις τάξεως των χιλιοστών του Αμπέρ και δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

2.Ο βιοσυντονισμός μάς δίνει διαγνώσεις;
Ο βιοσυντονισμός δεν κάνει διαγνώσεις με τον όρο που χρησιμοποιείται από την κλασσική ιατρική. Μπορεί να αποκαλύψει επιβάρυνση σε κάποιο όργανο του σώματος, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια το μέγεθος της βλάβης. Για οριστική διάγνωση σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί ολοκληρωμένη προσέγγιση, με χρήση κλασσικών απεικονιστικών και άλλων εξετάσεων.

3.Ο βιοσυντονισμός προτείνει θεραπείες;
Ο βιοσυντονισμός είναι μία σημαντική βοήθεια για τον ολιστικό και τον ομοιοπαθητικό ιατρό. Συντρέχει σημαντικά στην κατάλληλη επιλογή ομοιοπαθητικών και άλλων σκευασμάτων.

4.Μπορώ να το συνδυάσω με κλασσική ιατρική;
Γενικά, ναι. Αυτό, όμως εξαρτάται από την πάθηση και τη συγκεκριμένη αγωγή. Έτσι, ενώ για το έκζεμα η κλασσική ιατρική προτιμά την κορτιζόνη, με την χρήση του βιοσυντονισμού μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα ομοιοπαθητικά σκευάσματα και να αποφύγουμε τη χρήση κορτιζόνης , κάτι που είναι επιθυμητό, ειδικά σε παιδιά, εφήβους και νέους.

5.Αν φανεί κάτι, θα πρέπει να κάνω εξετάσεις;>
Όχι πάντα. Ο βιοσυντονισμός κάνει μία επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού και βρίσκει τα όργανα που επιβαρύνονται. Πολλές φορές αυτές οι διαταραχές είναι τόσο πρώιμες, που οι κλασσικές διαγνωστικές εξετάσεις δεν τα αποκαλύπτουν ούτως ή άλλως. Ανάλογα με την εξέταση, τα συμπτώματα του ασθενή και την αρχική ανταπόκριση στη θεραπεία, ο ιατρός θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.

6. Μπορώ να πίνω καφέ;
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, δεν είναι αναγκαία η διακοπή του καφέ για τις περισσότερες θεραπευτικές ενδείξεις που προτείνει ο Βιοσυντονισμός. Πάντως, ανάλογα την περίπτωση, θα εξατομικευθεί η απάντηση. Συνήθως, ένας ελληνικός καφές ή ένα καφές φίλτρου, επιτρέπονται.

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Ιατρός Στέλιος Πανταζής
photo of Stelios Στέλιος Πανταζής
Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής
Μεσογείων 303
Χαλάνδρι , Αττική Ελλάδα
2102628639
health, holistic, medicine, homeopathy, acupunctur
http://holistic-greece.com/page/0/26/biosuntonismos/#.Vpy6Ck9AlKM

Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω στον σύνδεσμο

https://duckduckgo.com/?q=%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>