«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERGER!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

         26.03.2015

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΘΙΑΣΟ ΚΑΜΠΟΤΙΝΩΝ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΗΣΙΑ!!!

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η Ε.Ε. της σημερον δεν ειναι η Ευρωπη των Πατριδων, ειναι ενα ψευδεπιγραφο

και τιμαριωτικο ευρωπα’ι’κο δημιουργημα των υιων και θυγατερων του Αβρααμ των ΗΠΑ!

Η ιδεα για το ευρω αποφασισθηκε σε ενα συνεδριο της λεσχης Bilderberg.

Τι αντιπροσωπευει η λεσχη αυτη;

Για ορισμενους οι ετησιες συνεδριασεις της λεσχης αυτης σε διαφορες πολεις της υφηλιου ειναι ατυπες και ιδιωτικες συνεδριασεις απο προσωπα επιρροης στην πολιτικη, στην οικονομια, στον στρατο, στα ΜΜΕ και στην υψηλη αριστοκρατια.

Για αλλους προκειται για μια συνωμοτικη ομαδα η οποια επδιωκει την παγκοσμια κυριαρχια. Οπως για τις συνεδριασεις της CFR (Council on Foreign Relations) και της  Τριμερους Επιτροπης ετσι και για τις συνεδριασεις της λεσχης  Bilderberg διατηρειται μια αυστηρη εχεμυθεια που κανει την κριση των κοινων θνητων δυσκολη για τους πραγματικους στοχους των ως ανω οργανωσεων.

Σιγουρα δεν προκειται για δημοκρατικες κατασκευες, αλλα για οργανισμους προπαγανδας και υμνηστων (Lobbyisten), οι οποιοι επιδιωκουν τελειως ξεκαθαρους γεωπολιτικους και γεωστρατηγικους στοχους  και δη των Μεγιστανων του χρηματος των ΗΠΑ, που περιγραφονται αναλυτικα απο τον πρωην συμβουλο ασφαλειας του τ. προεδρου των ΗΠΑ Τσιμυ Καρτερ και του νυν συμβουλου ασφαλειας του προεδρου των ΗΠΑ Obama, κ. Ζμπιγκνιου Μπρεζινσκι αμερικανου πολωνικης καταγωγης.

Ο κεντρικος διαχρονικος στοχος της γεωπολιτικης στατηγικης των ΗΠΑ μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο ειναι η αποφυγη της δημιουργιας μιας κυριαρχης δυναμης στην Ευρασια.

Η αναπτυξη μιας πραγματικα ενωμενης Ευρωπης που θα περελαμβανε με καποιο τροπο και την Ρωσια, με αυτονομη υποσταση εκτος ελεγχου των ΗΠΑ, θα αποτελουσε ενα σοβαροτατο πληγμα για την μακροπροθεσμη στρατηγικη αυτων.

Κατι τετοιο ομως δεν θα γινονταν ανεκτο και θα κινητοποιουσε αυτοματα την υπερεξελιγμενη πολεμικη μηχανη των ΗΠΑ κατα της Ευρωπης μιας τετοιας μορφης.

Δεν μπορει συνεπως να θεωρηθη βεβαιο για το κατα ποσο η εξελιξη της διαδικασιας της ευρωπα’ι’κης ενοποιησης και χωρις την Ρωσια ακομη, θα αποτελουσε ενα θετικο ενδεχομενο για τις χωρες μελη της Ε.Ε. Οι ΗΠΑ θελουν την Ε.Ε. ως εξαρτημενοπρογεφυρωμα τους, δηλαδη υπο την δικη τους προστασια, για ελεγχο της Ευρασιας.

Συνεπως θα ηταν παραλογο για τις ΗΠΑ να περιουρισουν την συγκρουση τους με την Ε.Ε. στο οικονομικο και εμπορικο επιπεδο και να μη χρησιμοποιησουν, εαν χρειασθει, κατα της Ε.Ε. την πανισχυρη και ευελικτη πολεμικη μηχανη τους.

 

 

 

 

 

Μια ενωμενη Ευρωπη οπως βεβαια την εννοουν οι ΗΠΑ, δηλαδη κατω απο την επικυριαρχια των ΗΠΑ, ναι μεν θα μπορουσε να γινη δυσκολος οικονομικος και τεχνολογικος ανταγωνιστης, με τα γεωπολιτικα της συμφεροντα ομως χωρις καμμια αποκλιση απο αυτα των ΗΠΑ.

Ο κεντρικος γεωστρατηγικος στοχος των ΗΠΑ στην Ε.Ε. μπορει να σταθεροποιηση μεσα απο μια γνησια σχεση εταιρων το προγεφυρωμα των ΗΠΑ στην ευρασιατικη ηπειρο, ετσι ωστε μια διευρυνομενη Ε.Ε. να μπορη να γινη ποιο βιωσιμο εφαλτηριο για την προβολη στην Ευρασια της Νεας Ταξης Πραγματων, που καθε αλλο παρα δημοκρατικη θα ειναι.

Η δημοκρατια ειναι για τις ΗΠΑ αλλα και για την Ε.Ε. σημερα ενας συνηθης ευφημιστικος μανδυας με τον οποιο η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ κρυβουν τις πραγματικες τους προθεσεις για να επεκτεινουν την κυριαρχια τους στον υπολοιπο κοσμο.

Οι υπευθυνοι και των δυο ομως λογω της  υπεροψια τους, δεν κατανοησαν ακομη αυτο που διδασκεη η ιστορια απο την εποχη του Μεγαλου Αλεξανδρου (356 εως 323 π.Χ.) δια μεσου της Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας και της Βρεταννικης Κοινωπολιτειας εως τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο, δηλαδη οτι ο Κοσμος δεν μπορει απο ενα ατομο ‘η απο μια ομαδα ανθρωπων να κυριαρχηθη, να κυβερνηθη ‘η να ικανοποιθη!

Με το ευρωπα’ι’κο νομισμα «Ευρω» της λεσχης Bilderberg οφειλαν απο την μια μερια τα μελη κρατη της Ε.Ε. και ο τροπος σκεψης υπαρξης των κρατων αυτων να καταρρευσουν και απο την αλλη να προωθηθη η Ε.Ε. ως ενα μεγαλο και παγκοσμιο κεντρο της κεφαλαιοαγορας που θα ειχε και πολιτισμικες συνεπειες.

Με την  ανυπαρξια εθνικων νομισματων γινονται ανυπαρκτα και τα εθνικα κρατη.

Αυτα χανουν την ανεξαρτησια και την εθνικη τους ταυτοτητα.

Το ευρω συνεπως ειχε και εχει ενα μοναδικο στοχο και αυτος ειναι η συνθλιψη της πολιτιστικης και εθνικης ταυτοτηας των μελων κρατων της Ε.Ε.

Αυτοι που σημερα συμπιεζουν ασφυκτικα με τα υπερογκα και ειδεχθη χρεη τα μελη κρατη της Ε.Ε. ισχυριζονται ψευδως, οτι δεν μπορουσαν δηθεν να προβλεψουν την εξελιξη της καταστασης αυτης.

Η μαφια της δηθεν ελιτ που ασκει στην Ε.Ε. με τα αντιδημοκρατικα της οργανα εξουσια, ελπιζει και βασιζεται στην λησμοσυνη των πολιτων της Ε.Ε. που καποτε δικαιως κραυγαζαν:

Ναι στην Ευρωπη των Πατριδων, αλλα ΟΧΙ στο Ευρω!

                        Εκ των ως ανω προκυπτει, οτι για την Ελλαδα το Ευρω ειναι εντελως αντιθετο με την εθνικη κυριαρχια και την εθνικη ταυτοτητα.

Για να σωθη πρεπει να εξελθη οσο πιο γρηγορα γινεται απο την ευρωζωνη.

Ο νυν προκαθημενος του ΣΥΡΙΖΑ επαισε ηδη θυμα της σταλινιστριας και εκπαιδευμενης στην προπαγανδα, με την οποια ελεγχει τα ΜΜΕ της Γερμανιας και οχι μονο,  κ. Angelas Merkels.

Η ικανοτητας της φανηκε με την Μπλοφα της λιγο προ των Eυρωεκλογων του Μα’ι’ου 2014:

Ξαφνικα η τελειως χρεοκοποιημενη Ελλαδα μεσα σε μια νυχτα αναστυθηκε απο τον ταφο της και παρουσιασθηκε σαν χωρα Οαση για επενδυνσεις απο τα κατευθυνομενα ΜΜΕ της Γερμανιας:

  1. Η γερμανικη εημεριδα DIE ZEIT εγραφε την 14.04.2014:

«Οι επενδυτες σκοτωνονται για να αποκτησουν ελληνικα ομολογα»

  1. Την ιδια μερα εγραφεν η γερμανικη εφημεριδα DIE WELT:

«Μετα τον κινδυνο χρεοκοπιας επιστρεφει η Ελλαδα στις Κεφαλαιοαγορες»

  1. Την ιδια ημερα εγραφε η γερμανικη εφημερα FAZ:

«Comeback Athens am Finanzmarkt»

Τα ψευδη αυτα διατυμπανιζονταν περιπου 6 εβδομαδες προ των Ευρωεκλογων του Μα’ι’ου 2014.

Η γερμανιδα καγκελαριος χρειαζονταν θετικες ειδησεις για τις Ευρωεκλογες.

Διεταξε τα καθυκια της στην Αθηνα να εμφανιστουν στις χρηματαγορες και να δανειστουν με 4,75% τοκους χρηματα, ενω η Γερμανια δανειζονταν με 0,3 %.

Η ολη προπαγανδα απεδωσεν στην Ελλαδα δανεικα υψους μολις 3 δισεκατομμυρια ευρω.

Επροκειτο για ενα «κουκλοθεατρο» που παιχθηκε υπερ της γερμανιδας καγκελαριου για τις Ευρωεκλογες.

Μετα απο αυτες τα παντα ακολουθησαν την σιγη νεκροταφειου σε οτι αφορα την ανασταση της Ελλαδος.

Ο νυν προκαθημενος του ΣΥΡΙΖΑ να προσεχη ιδιαιτερα.

Η κυρια αυτη ως προπαγανδιστρια και σταλινιστρια θα τον φαγει γρηγορα ολοκληρο, χωρις αυτος να το καταλαβη…

Oι δηθεν «εταιροι» μας στην Ε.Ε. που ξαφνικα και μετα την επισκεψη του νυν προκαθημενου της κυβερνησης, μας το παιζουν «φιλελληνες!» ειναι οι ιδιοι που μας εβαλαν το μαχαιρι στον λαιμο.

Τοσο αυτοι οσο και τα αθλια τσιρακια τους εντος των τειχων μας μαζι με τα εγκληματικα διαβρωμενα ΜΜΕ παραπληροφορουσαν επι 5 συνεχη χρονια και συνεχιζουν να παραπληροφορουν τον Ελληνικο Λαο με την δηθεν κολαση που τον αναμενη εαν η πατριδα μας γυρισει στο εθνικο της νομισμα.

Ουδεις απο τα καθαρματα της μεταπολιτευτικης μαφιας, που ασκει στην χωρα μας δυστυχως εξουσια (και ο ΣΥΡΙΖΑ ανηκει στην ιδια συμμορια!), δεν αισθανθηκε ποτε την αναγκη στα 5 αυτα χρονια να εξηγηση στον Ελληνικο Λαο πως συμβαινει διεθνους φημης οικονομολογοι να δηλωνουν ξεκαθαρα και εντιμα οτι η μοναδικη σωτηρια της Ελλαδος ειναι η επιστροφη στο εθνικο της νομισμα!

Η παραμονη στο ευρω σημαινει την ολοκληρωτικη λεηλασια και καταστροφη της χωρας μας.

Η επιστροφη στο εθνικο νομισμα πρεπει να συνοδευεται και απο ενα «Μορατοριουμ» με χαρακτηρισμο του δημοσιου χρεους κατα το μεγαλυτερο μερος του ως «ειδεχθες» και με εντολη ενος διεθνους λογιστικου γραφειο για λογιστικο ελεγχο δημιουργιας του.

Μετα τα αποτελεσματα του ελεγχου αυτου πρεπει να γινη προσφυγη στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης. Απο που αντλησε το θρασος, να δηλωση επισημα ο νυν προκαθημενος του ΣΥΡΙΖΑ, οτι η αναγνωριση των πολεμικων επανορθωσεων και του κατοχικου δανειου απο την νυν γερμανικην κυβερνηση εχουν μονο ηθικο χαρακτηρα, δηλαδη δεν χρειαζεται να ξεπληρωθουν;

Τις αποζημειωσεις για τις τυχων πολεμικες καταστροφες του παππου του ‘η του πατερα μπορει να τις χαριση ο κ. Τσιπρας στην κυρια Merkel, αλλα οχι του υπολοιπου Ελληνικου λαου.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>