«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΔΟΛΟΥ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0040 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

       30.09.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Αυτό που κανενας Ρωμιος δεν γνωριζει είναι, ότι η συνταγη του δολιου κεραστη των Εβραιων, είναι οδυσσειακης προελευσης.

Υπαρχει βεβαιως σαφης διαφορα μεταξυ συνετης και ασυνετης χρησης του δολου.

Όταν καποιος δεχεται δολιες επιθεσεις δεν πρεπει να εχη ενδοιασμους στην ανταποδοση των ισων.

 Οι Εβραιοι σε αντιθεση με τους Ρωμιους γνωριζουν καλυτερα από κάθε αλλον την αρχαιοελληνικη ιστορια.

Οι Ρωμιοι, ως εβραιοχριστιανικα δημιουργηματα της χειριστης μορφης, επαιζαν και παιζουν ακομη στην εξουσιαστικη τους διασταση στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, αλλα ακομη και εντος της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, τον ρολο του Δουρειου Ιππου της παγκοσμιοποιημενης πλεον Νεας Σιων!

Η Παλαια Σιων με τις σκληρες της φυλετικες δομες ποτε δεν θα μπορουσε να λειτουργηση αποτελεσματικα  σαν σοβαρη θρησκευτικη πραματεια στον τοτε γνωστον κοσμο, δηλαδη στο περιγυρο της Μεσογειου θαλασσης.

Με τους Χριστιανους ‘η καλυτερα με τους ηλιθιους Ρωμιους, η Παλαια Σιων αναβαπτισθηκε σε Νεα Σιων και με το κρυφο-ιουδα’ι’κο διοικητικο ανθρωπινο δυναμικο του ιερατειου της, αναδομηθηκε  ριζοσπαστικα και από τοτε δεχεται στους κολπους της κάθε καλοπροαιρετο και ηλιθιο αλλοεθνη, που υπηρετωντας πιστα τον Ιουδα’ι’σμο θελει να αναρριχηθη κοινωνικα.

Οι Ελληνες δεχθηκαν το θανασιμο τους πληγμα, διοτι δεν εστρεψαν εγκαιρα το πανισχυρο αναλυτικο τους κατοπτρο στις καταβολες και στα αδυναμα σημεια της Παλαιας Σιων.

Δεν καταδεχτηκαν να ριξουν ουτε μια ματια στα δηθεν πολιτισμικα μεγαθηρια των Εβραιων.

Δεν δημιουργησαν ως ωφειλαν, ένα κεντρο μελετης της Παλαιας Διαθηκης.

Παράδειγμα:

Παρένθεση από Πλάτων.

Τι γνώμη είχε ο Ιησούς για τους αυθεντικούς Έλληνες ?

Ότι είναι ΣΚΥΛΙΑ!!

ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ !!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΗΡΘΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!

……………………………………..

Από την στιγμη που δεν  αντεδρασαν οι Ελληνες με μεθοδευμενη αντεπιθεση, κατεληξαν υποχρεωτικα στην αμυντικη γωνια του απολογημενου και μεταμορφωθηκαν σταδιακα σε Ρωμιους, για να  ηττηθουν τελικα ολοκληρωτικα.

Με τους τοσους  αμυθητους θησαυρους προς φυλαξη, ο Ελληνισμος δεν απεκτησε ποτε ενα διαχρονικο υπερασπιστικο, ανταξιο των αξιων του, «Ιερατειο» φυλαξης του Ελληνικου Πολιτισμου. 

 Πολλες εναι οι φωνες τον τελευταιο καιρο που κραυγαζουν για την αναγκαιοτητα να αποκτηση ο Ελληνισμος περισσοτερο οργανωτικο πνευμα και νοοτροπια αλληλεγγυης.

Για ποιον Ελληνισμο όμως κραυγαζουν  οι ως ανω φωνες;;;

Ο ιστορικος Ελληνισμος βρισκεται μεχρι σημερα ερμαιο των πανουργων διαχρονικων εχθρων του.

Οι Ρωμιοι κάθε άλλο παρα  αντιπροσωπευουν τον Ελληνισμο.

Αυτοι είναι φερεφωνα και φοροεισπρακτορες (από τους Ελληνες!) της Νεας Σιων!

 

 

Χαρακτηριστικο παραδειγμα η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια και η σημερινη κατοχικη κυβερνηση της πατριδας μας!!!

Οι οργανωσεις των Ρωμιων στην Εσπερια, ως  Ομοσπονδιες, Συλλογοι, Ενωσεις, Ιδρυματα, Ινστιτουτα, Επιμελητηρια κ.α. εχουν αποκλειστικα τοπικο χαρακτηρα και κατευθυνονται από τον προκαθημενο του αρχαιοτερου εβραιοτουρκικου ιδρυματος της Κωνσταντινουπολης. Γι’ αυτό αλλωστε απετυχε παταγωδως και το περιφημο ΣΑΕ. Σε συγκριση με τις οργανωσεις της Νεας Σιων, οι οργανωσεις των Ρωμιων είναι ελλειματικες και δεν εχουν

  1.  Ένα σχεδιο χιλιετιας,  ουτε την ταση να αρμεγουν μη ελληνικης προελευσης πολιτες ‘η να αποκτησουν πανω σε αυτους επικυριαρχια, ουτε να απαιτουν απ’ ολους τους Ελληνες αποκλειστικη ταυτιση των  αποψεων τους.

  1. Ουτε σχεδιαζουν την παγκοσμια εκδικηση και διεκδικηση.

Με τους Εβραιους τα πραγματα είναι τελειως διαφορετικα.

Κάθε εβρα’ι’κη γειτονια π.χ, στις ΗΠΑ, δεν εχει μονο την Συναγωγη της αλλα και ένα μεγαλο αριθμο εβρα’ι’κων μαγαζιων και πολιτιστικων-, ελευθερου χρονου-. αδερφικων-, νεων-, γυναικων-, ως και φιλανθρωπικων και πολιτικων οργανωσεων. Περαν όμως αυτων κάθε τοπικη εβρα’ι’κη ομαδα είναι μερος μιας διεθνους οργανωτικης δομης, στην οποια ουδεις Εβραιος ανα τον κοσμο υπαρχει, που να μην είναι συνδεδεμενος και δη ανεξαρτητα από τον τροπο ζωης και από τα προσωπικα ενδιαφεροντα του.

Ορισμενα παραδειγματα:

α.  Εάν σημερα στην Αθηνα, μεινουν από έναν σεισμο, μερικες  εβρα’ι’κες οικογενειες χωρις κατοικια,  ηδη αυριο χιλιαδες από τοπικες εβρα’ι’κες φιλανθρωπικες οργανωσεις ανα τον κοσμο   θα κινητοποιηθουν για την τακτοποιηση τους.

β.  Εάν π.χ. ενας γνωστος Εβραιος κακοποιος στο Βερολινο συληφθει  από την αστυνομια, αμεσως κινητοποιουνται μερικες δεκαδες διαφορετικες δικηγορικες εταιρειες για να οργανωσουν την  υπερασπιση του και δη προτου η αστυνομια παρει τα δακτυλικα  του αποτυπωματα του συληφθεντος εβραιου κακοποιου.

γ.  Εάν τυχαιως καποιος, π.χ. ενας βουλευτης της ολλανδικης βουλης  σε μια εορτη κανει απρεπεις δηλωσεις κατά των Εβραιων, ηδη την  άλλη ημερα θα λαβει προσβλητικες και απειλιτικες επιστολες από Εβραιους παλεμαχους του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου, από την Anti-Defamation League, από το Αμερικανικο Εβρα’ι’κο Κογκρεσσο και από μια πληθωρα αλλων εθνικων εβρα’ι’κων οργανωσεων που θα δημοσιευθουν πρωτοσελιδα και στις τοπικες εφημεριδες καταγωγης του ολλανδου βουλευτου.                     

Σε συγκριση με τις εβρα’ι’κες αντιδρασεις για προστασια των ομοεθνων τους οι αντιδρασεις των ασκουντων στην Ρωμιοσυνη εξουσια  είναι τελειως ανυπαρκτες και δουλικες. Την 14 Οκτωβριου 2012 αντεδρασε

o Dr. Nicolas Kaloy-Καλογεροπουλος, Ph. D. President, The European League of Geneva, Geneva CH με επιστολη του προς την Ιστοσελιδα

www.berlin-athen.eu, σχετικα με την μυνηση που κατεθεσε στην εισαγγελεια Düsseldorf κατά της ταπεινοτητας μου η Kooperationsstelle beim Beauftragten für Deutsche-Griechische Versammlung im Bundesministerium für Arbeit und Soziales της Γερμανιας, ως εξης:

«Προκαλει καταπληξη ότι η επισημη Ελλας (ΥΠΕΞ και Πρεσβειες) δεν υπεβαλαν μηνυσεις στην Γερμανια με βαση τον Γερμανικο νομο εναντιον περιοδικων και ΜΜΕ εκπομπων στην Γερμανια που ειχαν σκοπο και αποτελεσμα τον εξευτελισμο του Ελληνικου Εθνους.

Αποδεικνυει ότι η Ελλας εκπροσωπειται από μελη μιας κυβερνησεως τα οποια δειχνουν δουλικοτητα και ραγιαδισμο, κομπλεξικες στασεις και υποτελη συμπεριφορα η οποια τους διαφοροποιει από το Εθνος των Ελληνων, στην Ελλαδα και στην Ελληνικη διασπορα.

Η δουλικοτης αυτή των ελληνικων αρχων εναντι της Γερμανιας συμβαλλει στην προοδευτικη διαλυση της ιδεας της Ευρωπα’ι’κης Ενοτητας και αλληλεγγυης και προδικαζει το τελος μιας ΕΕ η οποια εχει εξ αρχης τεθει πανω σε σαπιες βασεις. Παρακαλω το ανωτερω να τεθει υπ’ οψιν των αρμοδιων της Ελληνικης Κυβερνησεως»

Ο εκδοτης της Ιστοσελιδας www.berlinßathen.eu κ. Μανωλης Σαριδης

αντεδρασε την 14 Πκτωβριου 2012 για το ιδιο θεμα ως εξης:

«Να, καταπληξη προκαλει και το γεγονος, ότι μια ερωτηση που υπεβαλα πριν τεσσερες μερες με e-Mail στο εδώ (Βερολινο) γραφειο τυπου της ελληνικης πρεσβειας (κον Παντελουρη) για νομικη υποστηριξη του Γ. Χατζηθεοδωρου εμεινε αναπαντητη».

Χαρακτηριστικη ειναι και η παρατηρηση ενός αναγνωστη με το ψευδωνυμο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ την 14 Οκτωβριου για το ιδιο θεμα:

«Αγαπητε φιλε μερικες φορες αισθανομαστε ασχημα όταν βλεπουμε όλα μαυρα και ασχημα.

Λες;;; σαν ανθρωπος με πατριωτικα αισθηματα ότι δεν μπορει θα να υπαρχουν και πατριωτες διπλωματες.

Δυστυχως όμως και ειδικα στην Γερμανια για να εισαι πρεσβευτης εχεις δώσει τα διαπιστευτηρια σου πολλα χρονια πριν!

Και ενας λογος παραπανω ότι υπαρχει εκδοχη να είναι και η αιτια του διωγμου».

Ο γραφων απεφανθηκε με επιστολες του προς προσωπικοτητες του Αρειου Παγου, όχι για υπερασπιση του, αλλα αποκλειστικα για εκμεταλλευση του ολου θεματος για μετωπικη επιθεση κατά της γερμανικης προπαγανδας και για το θεμα των αποζημειωσεων. Μεχρι σημερα περιμενει μια απαντιση….Εχει επισης στο αρχειο του και μια σειρα επιστολων π.χ. του Κωστη Στεφανοουλου, Καρολου Παπουλια, Γεωργιου Μαυρου, Δημητρη Αβραμοπουλου, Κωστα Μητσοτακη κ.α. που συγχαιρουν τον γραφοντα για την εθνικη του δραση στην Εσπερια.

Ο γραφων σημερα θεωρει τις ως ανω επιστολες «κολοχαρτα» χωρις καμια αξια. Θα τις στειλει όμως για δημοσιευση με την πρωτη ευκαιρια για πληροφοριση του εγκληματικα παραπληροφορημενου Ελληνικου Λαου.

Αυτοι που ασκησαν και ασκουν εξουσια στην Ελλαδα καθ’ ολη την Μεταπολιτευση είναι εβρα’ι’κης  καταγωγης με ελληνοποιημενα ονοματα……Εκτελουν εντολες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου!

Τα σιωνιστικα διχτυα εχουν στηθει τριγυρω από κάθε λαο και σφιγγουν τον κλοιο της θυματοποιησης αυτων.

Οι εθνο-διαμελιστες οργανωνουν συστηματικα την αλωση και των τελευταιων αποθεματων του Ελληνικου Πολιτισμου. Η ανθρωποτητα δεν εχει άλλη επιλογη από την ιδρυση ενός διαχρονικου «Οδυσσειακου Ιερατειου» από Ελληνες, δηλαδη από κάθε ανθωπο και αδιαφορου εθνοτητας, με Ελληνικη Παιδεια, για να εμποδιση αποτελεσματικα το απιστευτο θρασσος του Εβραιου εμπρηστη.

Οι Ρωμιοι είναι τελειως αχρηστη για τετοιους σχεδιασμους… Η ανθρωποτητα πρεπει να αφαιρεση από τον πλανητη

μας όλα τα σιωνιστικα ανθροποειδη, του  δηθεν φωτοστεφανου και  ουρανοκατεβατου Γιαχβε.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>