«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προεκλογικός πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ, σε πανικό η Κατοχική κυβέρνηση

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

θα κάνει τα πάντα να πάει στο διάολο αυτό το προδοτικό κατοχικό  κατευθυνόμενο από ξένα και ντόπια κερδοσκοπικά και τοκογλυφικά  συμφέροντα,  με αντάλλαγμα τον θάνατο των Ελλήνων και της Ελλάδος με αντικατάσταση δούλων από όλες τις φιλές του κόσμου και την Ελλάδα σε καντόνια, από   αυτό το (Εβραιοσιωνιστηκοχριστιανικο) διαχρονικό φρικιό,  που λέγετε κυβέρνηση.

Το θέμα όμως παραμένει σοβαρό στο τι θα κάνει ο Σύριζα με τις συνιστώσες να τραβάει η μια από την μια και άλλη από την άλλη;;;

Αν ο Σύριζα πάρει σοβαρές αποφάσεις την άλλη μέρα στην εξουσία υπάρχει ελπίδα, πρώτων η Δραχμή είναι η μοναδική σωτηρία, διότι θα σταματήσει αυθημερόν τις εισαγωγές και θα αναγκαστούμε να λειτουργήσουμε όλα τα εργοστάσια, από την χαλυβουργική, φάρμακα, ενδύματα στρατιωτικά και μη, αγροτικός τομέας, στρατιωτικός τομέας, σε πρώτη φάση αυτές οι μονάδες θα απορροφήσουν το 80% της ανεργίας.  Δεύτερο μέτρο να φτιάξει κρατική τράπεζα να κόβει δραχμές.  Να απαγορεύση για πέντε χρόνια να αγοράσουν οι ξένοι και ντόπιοι ελληνικές μετοχές σε δραχμές και οι ελληνες θα μπορούν να αγοράζουν μετοχές μέχρι ένα όριο.  Να ξεκαθαρίσει προεκλογικά τι θα κάνει με τα εθνικά θέματα, αυτό είναι και το ποιο σοβαρό. Αυτά τα αναφέρω περιληπτικά σαν πρώτα μέτρα.  Αν αυτά τα χειριστή πατριωτικά εμείς θα τον υποστηρίξουμε παρότι με τις συνιστώσες δεν τα πάμε καλά, διότι έχουν παρεισφρήσει και όλων των κομμάτων οι προδοτες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γράφει η Ελένη Καλογεροπούλου 

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη της εμφανίζονται να έχουν χάσει τον έλεγχο. Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ισχυρίζονται ότι μέσα στην απελπισία τους τα στελέχη της ΝΔ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιχειρούν να επαναλάβουν το σκηνικό του 2012 μέσα από μια άκρατη κινδυνολογία που φτάνει στον παραλογισμό. 

«Οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει τα χρήματα του στο εξωτερικό  καθώς επίσης και το σόου που στήθηκε γύρω από την  παραποιημένη δήλωση του Νίκου Βούτση  περί δημοψηφίσματος για το νόμισμα, δείχνουν μόνο την απελπισία αυτών που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και οι οποίοι αγκιστρωμένοι στις καρέκλες επιχειρούν απελπισμένα να διασωθούν» προσθέτουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου. 

Καλού κακού πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Στουρνάρα ,τον  Γ. Δραγασάκη, τον  Γ. Σταθάκη και τον  Ευ. Τσακαλώτο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν , για τις κινδυνολογικές δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη λέγοντας «ότι τέτοιου είδους τοποθετήσεις μόνο κακό κάνουν στην χώρα την στιγμή που βρίσκεται στην πιο δύσκολη .» 

 

 

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνουν ακόμα  ιδιαίτερη σημασία και στην χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου του ΔΝΤ ο οποίος είπε «ότι ουδέποτε η Ελλάδα έχει ζητήσει την απομάκρυνση του ταμείου από το πρόγραμμα διάσωσης» ,λέγοντας ότι «και πάλι ο πρωθυπουργός πούλησε  τζάμπα λεονταρισμούς» ενώ απαρατήρητη δεν περνάει και η παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στην Γερμανία ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει προειδοποιήσει την Ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει τώρα την συνάντηση με την Αγκελα Μέρκελ γιατί δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντως επικρατεί προεκλογικός πυρετός δεδομένου ότι πλέον πιστεύουν ότι οι εκλογές είναι πιο κοντά απ ότι πίστευαν. Έτσι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει πορεία προς τον λαό με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και με ταυτόχρονη ανάληψη  πολιτικών πρωτοβουλιών. Για παράδειγμα, έχουν ήδη ξεκινήσει νομοθετικές πρωτοβουλίες  οι οποίες θα συνεχιστούν , ενώ συγχρόνως  σχεδιάζεται η διοργάνωση 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων όπου θα συζητηθεί, θα αποκρυσταλλωθεί και συγκεκριμενοποιηθεί ανά περιφέρεια, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο οι πτυχές που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ όσο και άλλες όπως για παράδειγμα  εκείνες που αφορούν την παραγωγική ανασυγκρότηση. 

 «Ο στόχος των πρωτοβουλιών αυτών είναι να ενισχυθεί η συμμαχία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που διεκδικούν τη δημοκρατική ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης Σαμαράς και της καταστροφικής πολιτικής χάριν της εναλλακτικής κυβερνητικής πολιτικής   που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου.

 http://newpost.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Προεκλογικός πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ, σε πανικό η Κατοχική κυβέρνηση

  • Περαστικος

    Ρε Κωνσταντινε το ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΕ που κολαει σε αυτο το αρθρο που εγραψε η Καλογεροπουλου; Ποιος θα κατσει να διαβασει τι γραφει αυτη η μαλακο.
    Τα δικα σου τα διαβασα και τα λες καλα, ομως εγω αυτον τον Τσιπρα δεν τον εμπιστευομαι. Ποσο μαλλον ολους τους αλλους που ειναι μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Ειμαστε κατεστραμενοι ολοι παρτε το χαμπαρι. Θα γινει της πουτανας. Θα χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα. Ολα τα αλλα που ακουμε στα ΜΜΕ και στο ιντερνετ ειναι η καθημερινη ρουτινα τους. Που πρεπει να μας ασκησουν ολοι αυτοι.

    • Καλημέρα, φίλε μου ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Φίλε μου όταν δεν εχεις να χάσεις τίποτα με τους σημερινούς, λες να το παίζεις σε δυο ταμπλό θέλεις δεν θέλεις. Λες η θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο?????????? Η θα τα κάνουμε μπουρδέλο και θα μας δώσουν μια ώρα νωρίτερα την αφορμή να τα κάνουμε και εμείς κωλοχανείο. Για να καταλάβεις το σκεπτικό μου, καλύτερα να έρθουν να τα κανουν χειρότερα μήπως και ξυπνήσουν τα ΖΏΑ::::::: Και το κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει. Δεν έχουμε επιλογή φίλε μου, η ψήφος μας είναι νοθευμένη και χαλκευμένη, ώστε να κατεβάζεις το ένα σκατό και να ανεβάζεις το άλλο. Αυτοί πρέπει να πάνε στο διάολο, έστω και αν φέρουμε έναν άλλο διάολο. Που ξέρεις μπορεί μέσα στην αναμπουμπούλα κάτι να γίνει;;; Στο ξανά λέω μας έχουν κλείσει σε σκληρή απομόνωση και μας βγάζουν όποτε γουστάρουν για κατούρημα, (τις λεγόμενες εκλογές), δεν έχουμε άλλη ευκαιρία.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>