«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επείγων κατεπείγων: Έντονη διαμαρτυρία από την Αυστρία στην Ελλάδα!!!!!!!!

Αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία είναι η Αυστρία!!!!!!!!!

ΣΤο Αυστριακό TΡΑΒΕΛΙ έδωσε τους 12 βαθμούς η Ελλάδα στη Eurovision με φόντο τη βουλή! Ξεφτίλες!

Ασφαλώς θα γνωρίζεται ποια είναι η Αυστρία και τα έργα της;;;

Δεν είναι αυτή που σας έχουν πει με τις πλατείες και βιολιά στα πάρκα???

Είναι αυτή που ξεκίνησε το Β παγκόσμιο πόλεμο,  διότι λέει δυο Σέρβοι πήδηξαν τους Βασιλιάδες τους και  κήρυξαν τον πόλεμο στην Σερβία, ουαχα χουχα!!!!

Είναι η χώρα που γέννησε τον χιτλερισμό!!!

Η πιστή φίλη της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος!!!

Και ως εκ θαύματος σήμερα στην δημοκρατική πάλι Ευρώπη  η Αυστρία καλυμμένα και πούστικα??? Κατηγορεί την Ελλάδα με δριμύτατη Νότα ότι ο αντρικός πληθυσμός αθέτησε ένα ραντεβού που είχαν με τις  Αυστριακές γκόμενες στα πάρκα της Αυστρίας, ουχα χουχα.

Ρώτησα έναν γιατί δεν πήγατε ρε να πηδήξετε αφού σας θέλουν οι αυστριακές με πάθος‼!

Και τι μου απάντησε το θρασίμι, ότι δεν κάνει τον… Π@@τσο του σχοινοκαθαριστήρα‼‼

Αλλά αυτό που εξόργισε την Αυστρία ώστε να δώσει Νότα διαμαρτυρίας στην Ελλάδα… είναι ότι μερικές ακρίδες περνώντας από την Ελλάδα νύχτωσαν και έκατσαν να βγάλουν το βράδυ και οι Έλληνες τις τάισαν και τους έδωσαν και νερό!!!

Την άλλη ημέρα αυτές οι αχάριστες ακρίδες πήγαν στην Αυστρία και έφαγαν τα σπαρτά!!!

Τι σου είναι αυτές οι ακρίδες… ξεκίνησαν από την Τουρκία, Ιταλία, Ελλάδα, έκαναν και μια βόλτα στας Ευρώπας και μετά την έπεσαν στην Αυστρία!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………….

Ανησυχία στην Αθήνα -Ελληνας τζιχαντιστής στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους

Ανησυχία στην Αθήνα -Ελληνας τζιχαντιστής στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που διέψευδε τις πληροφορίες για εκπαίδευση τζιχαντιστών στην Ελλάδα, κάθε άλλο παρά έκλεισε το θέμα, καθώς άλλες πληροφορίες δημιουργούν ανησυχία για συνδέσεις της χώρας μας με το Ισλαμικό Κράτος, με αποκορύφωμα την παρουσία Ελληνα στις τάξεις της οργάνωσης,

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», οι ελληνικές αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από τη CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις οποίες ένας 27χρονος Ελληνας υπήκοος βρίσκεται από τον περασμένο Ιούλιο σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στη Συρία και φέρεται να πολεμά για το Ισλαμικό Κράτος.

 

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που προκύπτει παρουσία Ελληνα υπηκόου- ο συγκεκριμένος πήρε την ελληνική ιθαγένεια το 2001- στις τάξεις αυτής της οργάνωσης που ευθύνεται για απίστευτες αγριότητες στη Μέση Ανατολή στο όνομα του ακραίου ισλαμισμού. Οι ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με την εφημερίδα, βάζουν τη συριακής καταγωγής μητέρα του 27χρονου στο επίκεντρο της έρευνας. Η γυναίκα φέρεται να κάνει αναρτήσεις στο διαδίκτυο με «ύμνους» για τη δράση και τις βαρβαρότητες του ISIS.

Τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι ο 27χρονος έμενε στην Αθήνα και έφυγε για τη Συρία πριν από ένα τρίμηνο, χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα του, ενώ η μητέρα του φέρεται να μένει το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα της. Μάλιστα, με δεδομένη τη δράση της τελευταίας στο διαδίκτυο, με τις φανατικές αναρτήσεις, εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν εκείνη που τον «στρατολόγησε», προσκαλώντας τον να ενταχθεί στον ISIS.

Πλέον, με αυτές τις πληροφορίες στα χέρια τους οι ελληνικές και οι ευρωπαϊκές αρχές προσπαθούν να βρουν τρόπους να παρεμποδίσουν την επιστροφή των τζιχαντιστών. Ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται είναι η αφαίρεση της ιθαγένειας σε όσους Ευρωπαίους υπηκόους μεταβαίνουν στην εμπόλεμη ζώνη με ασαφείς «στόχους».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αμερικανοί φέρεται να έχουν ενημερώσει την ΕΥΠ για ένα δραστήριο μέλος του ISIS με παρουσία σε μια «σκληρή» ομάδα τζιχαντιστών ανταρτών που δρα στη Συρία. Δεν παρέχουν ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για την «ιδιαιτερότητα» αυτής της υπόθεσης.

Πέρα από αυτή την υπόθεση, υπάρχει ανησυχία και για περιπτώσεις τζιχαντιστών που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» ο Αζεντίν Αλ Φουράτι, φέρεται να πέρασε από τη χώρα μας. Πρόκειται για ηγέτη ένοπλης ισλαμιστικής ομάδας, που μάχονταν στο πλευρό οργάνωσης- δορυφόρου του Ισλαμικού Κράτους, έχοντας την ευθύνη για αιματηρές επιθέσεις και δολοφονίες αμάχων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν η ομάδα του αποδεκατίστηκε, ο αλ Φουράτι πέρασε στην Τουρκία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, από το ανατολικό Αιγαίο. Η εφημερίδα επικαλείται μαρτυρίες Σύρων προσφύγων που ζουν στην Αθήνα, οι οποίο είχαν εντοπίσει τον τζιχαντιστή σε πάρκο στο Νέο Κόσμο, ενώ έμενε μαζί με πρόσφυγες κουρδικής και αραβικής καταγωγής σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή. Ο αλ Φουράτι αναζητούσε τον τρόπο να διαφύγει από την Ελλάδα, όπως και έκανε τελικά καταλήγοντας στην Αυστρία όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, η ΕΛ.ΑΣ. είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διευκρίνιζε ότι δεν εκπαιδεύονται τζιχαντιστές στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Παρόλα αυτά, στην ανακοίνωση, η αστυνομία παραδέχεται ότι έγινε έρευνα σε εταιρεία στο Μαρκόπουλο, που εκπαίδευε και χορηγούσε πιστοποιήσεις μηχανικών αεροσκαφών ή πιλότων σε άτομα ελληνικής καταγωγής και αλλοδαπούς.
 iefimerida.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>