«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΑΣ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ, TOΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ DAHIYA KAI TOΥ ΣΧΕΔΙΟΥ YINON, ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ KAI ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!!!

PD  Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

   13.09.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ένα βασανιστικο ονειρο στοιχειωνη σημερα την αμερικανοσιωνιστικη γεωπολιτικη σκεψη.

Στο ονειρο αυτό πανω στο οποιο χτιζεται η διεθνης στρατηγικη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου από τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο και μετα είναι ο κινδυνος δημιουργιας μιας μεγαλης δυναμης εκτος του ελεγχου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, η οποια θα κυριαρχει στην μεγαλη στερεα του πλανητη Γη, στην ευρασιατικη ηπειρο.

Ελαχιστη σημασια εχει εάν αυτή η δυναμη θα είναι φιλικη ‘η εχθρικη προς τις δυναμεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, μιας και με καθαρα γεωπολιτικα κριτηρια θα είναι από την φυση της ανταγωνιστικη.

Κατα τον εβραιοπολωνο σιωνιστη Ζμπιγκνιου Μπρεζισκι η Ε.Ε. είναι ουσιαστικα το γεωπολιτικο προγεφυρωμα στην ευρασιατικη ηπειρο των από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ελεγχομενων ΗΠΑ. 

Η διατηρηση αυτου του προγεφυρωνματος για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο βρισκεται σε αμεση συναφεια με την ασφαλεια αυτου και των ΗΠΑ.

Την θεση της αντιπαλοτητας μετα τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο μεταξυ των αντικρουομενων πολιτικων συστηματων του Καπιταλισμου και Κομμουνισμου εχει παρει σημερα η αντιπαλοτητα των πολιτισμων.

Ετσι λοιπον κατά τον Χαρτιγκτον υπαρχουν ο μουσουλμανικος πολιτισμος, ο ιουδα’ι’κος πολιτισμος, ο χριστιανικος πολιτισμος, ο Βουδικος πολιτισμος κ.α.

Ο χριστιανικος πολιτισμος είναι διασπασμενος στην δυτικη χριστιανοσυνη με τις καθολικες και προτεσταντικες χωρες και στην ανατολικη ορθοδοξη χριστιανοσυνη με τις χωρες Ρωσια, εν μερει Ουκρανια, Σερβια, Βουλγαρια, Ρουμανια και Ελλαδα.

Ο μουσουλμανικος πολιτισμος αποτελειται από χωρες με σουνιτικο  και σι’ι’τικο  μουσουλμανικο πληθυσμο.

Η θεωρια του Χαρτιγκτον επιδιωκει να διατηρηση ζωντανο τον Ψυχρο Πολεμο στην μεταψυχροπολεμικη εποχη και να συντηρηση την διαιρεση της Ευρωπης σε Δυση και Ανατολη.

 

 

Η θεωρια αυτή του διεθνους πολιτικου σιωνισμου σε συνδυασμο με την σημερινη κριση στην Ουκρανια επιδιωκει να σκοτωση εν τη γενεσει τις ελπιδες που διαφανηκαν αχνα για μια μεγαλη και ουσιαστικη Ε.Ε. και να διατηρηση ζωντανο τον μυθο του ευρωαμερικανικου Δυτικου Κοσμου.

Πολλοι ανυποπτοι Ελληνες πολιτες, που δεν εχουν μεσα στον σημερινο τους αγωνα για την επιβιωση τον χρονο, για να παρακολουθησουν εντατικα τις επανωτες δραματικες εξελιξεις στο περιγυρο τους, εχουν και αγνοια για τους κινδυνους που είναι καθ’ οδον και αφορουν και τους ιδιους.

Οι αποκεφαλισμοι στο Ιρακ (μερος του σχεδιου YINON) που επαναλκανβανονται συνεχως από τα Μεσα Μαζικης Συμφορισης του ελληνικου λαου με στοχο να τραβηξουν την προσοχη του από την μεγαλυτερη σφαγη στην Γαζα στα πλαισια του δογματος Dahiya και να του προκαλεσουν Ισλαμοφοβια, σε αντισταθμισμα με την δικαια εξαρση του αντισιωνισμου σε ολο τον κοσμο, είναι αμεσα συνδεδεμενοι με το σχεδια Yinon για την δημιουργια του «Μεγαλου Ισραηλ» (Εretz Yisrael Hashlemah).

Αυτό θα υλοποιηθει δια του στρατου ISIS που ανεπτυξεν, οπλισεν και ελεγχει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.

Το σχεδιο Yinon για το Μεγαλο Ισραηλ βασιζεται στην διαθηκη του θεου Γιαχβε που εκανε προς τον Αβρααμ (Ο’ Γεν. ΙΕ’11) λεγων: «…Εις το σπερμα σου εδωσα την γην ταυτην. Από του ποταμου της Αιγυπτου (Νειλου) εως του ποταμου του μεγαλου, του ποταμου Ευφρατου…» και περιλαμβανει  (en.wikipedia.org/wiki/Greater Israel και το ειδικο Ντοκουμενο Αριθ. 1, ISBN 0-937694-56-8 του ετους 1982 που δηοσιευθηκε στο Association of Arab-American University των ΗΠΑ) το ανατολικο μερος από τον ποταμο Νειλο της Αιγυπτου, ολοκληρη την εκταση του Λιβανου και της Συριας, μερος της νοτιας Τουρκιας το σουνιτικο Ιρακ με το Κουβε’ι’τ και το εν τριτο περιπου της Σαουδικης Αραβιας, τα Ενωμενα Αραβικα Εμιρατα και το Ομαν.

Στο βιβλιο του με τιτλο «Παλαιστινη, γη Θειων Μυνηματων» (Εκδ. Albatros, Παρισι 1986, Σελ. 377-387) ο συγγραφεας Roger Garaudy αναφερεται μεταξυ αλλων και σε ένα αρθρο της παγκοσμιας σιωνιστικης οργανωσης A.I.P.A.C (American Israel Public Affairs Commitee) που δημοσιευθηκε την 14.02.1982 στο περιοδικο της Ιερουσαλημ Kinounim (Προσανατολισμοι) με τιτλο «Στρατηγικα σχεδια του Ισραηλ για την δεκαετια 1980». «…ως συγκεντρωτικο σχημα η Αιγυπτος ηδη αποτελει ένα πτωμα, κυριως αν λαβουμε υπ’ οψιν την ολο εντονοτερη συγκρουση μεταξυ μουσουλμανων  και χριστιανων.

διαιρεσις της σε ξεχωριστες γεωγραφικες επαρχιες πρεπει να είναι ο πολιτικος μας στοχος για την δεκαετια του 1990, στο Δυτικο Μετωπο.

Αφου η Αιγυπτος εξαρθρωθει ετσι και χασει την κεντρικη εξουσια, χωρες όπως η Λυβυη, το Σουδαν και άλλες πιο απομακρυσμενες, θα γνωρισουν την ιδια διαλυση.

Δημιουργια ενός κοπτικου κρατους στην Ανω Αιγυπτο και μικρων επαρχιακων οντοτητων μικρης σημασιας, αποτελει το κλειδι μιας ιστορικης αναπτυξεως που τωρα καθυστερει λογω της συμφωνιας ειρηνης, όμως μακροπροθεσμα είναι αναποφευκτη.

Παρα τα φαινομενα το Δυτικο Μετωπο παρουσιαζει λιγοτερα προβληματα απ’ ότι το Ανατολικο.

Η διαιρεση του Λιβανου σε πεντε επαρχιες… προσιωνιζει αυτό που θα συμβει στο συνολο του Αραβικου Κοσμου.

 Η διασπαση της Συριας και του Ιρακ σε περιοχες βασει κριτηριων εθνικων ‘η θρησκευτικων πρεπει μακροπροθεσμα να γινη πρωταρχικης σημασιας στοχος για το Ισραηλ, με πρωτο σταδιο την διαλυση της στρατιωτικης ισχυος αυτων των κρατων.

Οι εθνικες δομες της Συριας την εκθετουν σε μια εξαρθρωση η οποια θα μπορουσε να καταληξη στην δημιουργια ενός σι’ι’τικου κρατους κατά μηκος της ακτης, ενός σουνιτικου κρατους στην περιοχη του Χαλεπιου, ενός αλλου στην Δαμασκο και μιας δρουσικης οντοτητας η οποια θα μπορουσε να επιθυμηση να αποτελεση ξεχωριστο κρατος-ισως στο δικο μας Γκολαν- σε κάθε περιπτωση με το Χουραν και την βορειο Ιορδανια…Ένα τετοιο κρατος θα ηταν μακροπροθεσμα εγγυηση ειρηνης και ασφαλειας στην περιοχη.

Ενας στοχος που ηδη βρισκεται εντος των δυνατοτητων μας.

Πλουσια σε πετρελαιο και μαστιζομενο από εμφυλιες διαμαχες, το Ιρακ βρισκεται μεσα στους Ισραηλινους στοχους. Η διαλυση του θα ηταν για μας σημαντικοτερη απ’ αυτης της Συριας, διοτι είναι αυτό που βραχυπροθεσμα αντιπροσωπευει την πιο σοβαρη απειλη για το Ισραηλ…»

H εφαρμογη του Δογματοσ Dahiya στην Γαζα δειχνει την στρατιωτικη στρατηγικη του Ισραηλ η οποια βασιζεται στην «αποτροπη» εξεγερσεων των Παλαστινιων μεσω του εγκληματος της εκ προθεσεως χρησης βαρβαρικης βιας στους αμαχους.

Προκειται δε για μια εκ προμελετης προγραμματισμενη γενοκτονια, μεταμφιεσμενη σαν μια στρατιωτικη επιχειρηση κατά της τρομοκρατιας. 

Η εξοντωση του εχθρου, Ανδρων, Γυναικων, Παιδιων και Μωρων, είναι επιτρεπτη συμφωνα με τους εγκληματικους εβρα’ι’κους νομους.

Είναι δικαιο να σκοτωνεις μωρα και παιδια υποστηριζουν ορισμενοι ραββινοι-καθαρματα.

Το ποσο αρρωστος στο κεφαλι είναι ο εβρα’ι’κος λαος φαινεται από την συμπεριφορα χιλιαδων Ισραηλινων που τραγουδουσαν κατά την διαρκεια των προσφατων βομβαρδισμω στην Γαζα  «Αυριο παραμενει το σχολειο αδειο, διοτι στην Γαζα δεν υπαρχουν πλεον παιδια!»

Ο σημερινος διεθνης πολιτικος σιωνισμος υλοποιει με ακριβεια τα παραμυθια που περιεχει η Παλαια Διαθηκη.

Κατά την Ο’ Γεν. ΙΕ’11 της Παλαιας Διαθηκης ο προφητης Αβρααμ διχοτομισε προφητικα τα εθνη-«ζωα» και κατοπιν συνεκαθισεν με τους φυσικους διαμελιστες τους, δηλαδη με τα «ορνια».

Το ως ανω παραμυθι θα μας ηταν τελειως αδιαφορο αν δεν αφορουσε τον ανθρωπο εκεινο που αναμιγνυεται στις εξελιξεις των λαων του πλανητη Γη περισσοτερο από οποιονδηποτε αλλον ανθρωπο.

Ο Μεγαλοαπαταιωνας αυτος χρειαζονταν επειγοντως πατριδα.

Ο ξενος γι’ αυτόν τοπος, που διωκομενος κατεληξε, ηταν γεματος από τους τρισκαταρατους Σοδομο-Χαναναιους που κατά την Γεν. ΙΒ’6 «κατωκουν τοτε την γη ταυτην». Ο Μεγαλοαπαταιωνας αυτος ηθελε οπωσδηποτε την Χανααν και τον βιο των Χαναναιων και γι’αυτό ανεθεσε το καυτο αυτό προβλημα στον Θεο του Γιαχβε, το οποιο και ελυσε.

Τι παραμυθι Θεος ειναι αυτος που ελεγε κάθε φορα μονο αυτά που ηθελε ν’ ακουση;

Στην αρχαιο-μαγικη ιεροτελεστια που περιγραφεται στην Ο’ Γεν. ΙΕ’11 αναθεματιζει ο Μεγαλοαπαταιωνας αυτος (ειμαρμενοποιει αρνητικα, καταροποιει) φυλες, λαους και εθνη, αφαιρωντας τους εικονικα ότι πολυτιμοτερο εχουν, την «γη» και την κληρονομια τους.

Τα διχοτομημενα από τον Αβρααμ  ζωα, που ολοφανερα προσφαιρονται βορα στα σαρκοβορα ορνεα, αναμεσα στα οποια συνεκαθισε, είναι οι λαοι και τα εθνη, εναντια στα οποια στρεφει το μαγικο αυτό αναθεμα.

Οι διαμελιστικες δυναμεις εναντιον τους, ενισχυονται από τα ορνια (ΗΠΑ και Ε.Ε, με πληθωρα  Συνασπισμων των Βλακων, δηλαδη Τριμερης Επιτροπη, CFR, Λεσχη Bilderberg, Μασονικες στοες, Rotary, Lions κ.α.) που σιωπηρα συνεργουν. Το «διαιρει και βασιλευε» των Βρετανων και Αμερικανων γεννηθηκε συνεπως πολυ νωριτερα…..Η Γη ολων των λαων και της Ελλαδος είναι με θε’ι’κα συμβολαια «γραμμενη» στον Αβρααμ και στο «σπερμα» του, δηλαδη στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο!

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΡΝΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!

Στα σκιαγραφεντα «στρατηγικα σχεδια του Ισραηλ για την δεκαετια 1980», που αγνωστο για ποιο λογο υλοποιουνται κατά διαστηματα μεχρι τις ημερες μας, δεν αναφερεται η Ελλας.

Για την Ελλαδα και την Κυπρο ισχυουν τα ειδικα σχεδια Overkill και Φαιδωρα.

Το σχεδιο Overkill, δηλαδη η πληρης διαλυση του κοινωνικου, ελεγκτικου και αμυντικου μηχανισμου της Ελλαδος και της Κυπρου βρισκεται σημερα σε πληρη εξελιξη.

Το σχεδιο αυτό προβλεπει την δια των Μνημονιων και της Τρο’ι’κας τρομοκρατηση και ολικη οικονομικη εξαθλιωση του ελληνικου και κυπριακου λαου σε περιοδο φαινομενικης ειρηνης.

Στην Ελλαδα οι τρεις Παπανδρεου, οι δυο Καραμανληδες και μερικοι αλλοι και σημερα ο Σαμαρας και στην Κυπρο ο προδοτης Αρχιπαστορας της Ορθοδοξιας, ο Κληριδης, ο Χριστοφιας και μερικοι αλλοι και σημερα ο Αναστασιαδης, εκτελουν διαταγες των Ορνιων του Αβρααμ ,των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

Με το σχεδιο «Φαιδωρα» ηδη αφυδατωθηκαν και απονευρωθηκαν οι Ενοπλες Δυναμεις της Ελλαδος και της Κυπρου. Κατεστραφη ο συντονισμος των στρατιωτικων Σωματων της Βορειας  Ελλαδος με το πρωτη Στρατια στην Λαρισα.

Οι στρατοι του Αξονα Β.Α.Σ.Τ.Ρ (Βουλγαριας-Αλβανιας-Σκοπιων-Τουρκιας-Ρουμανιας) που ελεγχονται από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο των ΗΠΑ και της Γερμανιας  και ερωτροπουν με την Τουρκια, μπορουν ανετα πλεον να εισβαλουν στην Ελλαδα.

Με την εκπωληση ολων των ελληνικων λιμενων και αεροδρομιων της χερσαιας και νησιωτικης Ελλαδος γινεται κάθε αποτελεσματικη αμυνα της χωρας αδυνατος.

Το γεγονος αυτό αποδεικνυουν οι συνεχεις πλευσεις τουρκικων φρεγατων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου με καταληξη τις ακτες τις Αττικης και της ηπειρωτικης ανατολικης Ελλαδος.

Αυτές δεν αποτελουν μονο παραβιασεις, αλλα στρατηγικες αναγνωρισεις και δοκιμες σχεδιων αποβασης τοσο από την θαλασσα οσο και από τον αερα στην ηπειρωτικη Ελλαδα.

Μετα την αφυδατωση των Ενοπλων δυναμεων της Ελλαδος οι Μεραρχιες κατά μηκος των βορειων συνορων δεν μπορουν πλεον να θεωρηθουν μεραρχιες πρωτης γραμμης.

Το ορεινο εδαφος της Ηπειρου-κεντρικης Ελλαδος-νοτιας Μακεδονιας είναι ουσιαστικα χωρις επιτηρηση και πολύ ευκολα θα μπορουσε να αποτελεση το ορμητηριο καταδρομικων ενεργειων από Τουρκους καταδρομεις ,UCKδες και Τσιχαδιστες, δηλαδη από οπλισμενους μουσουλμανους λαθρομεταναστες εντος των τειχων μας. Πρεπει κανεις να είναι πολυ αφελης, τελειως ανημερωτος για να υποστηριζει, ότι οι μουσουλμανοι Λαθρομεταναστες εντος των τειχων μας εχουν ανθρωπιστικο σκοπο.

Το σουνιτικο ισλαμικο τοξο είναι ετοιμο, οι ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις απογυμνωμενες και πολλαπλα προδομενες, οι Εβραιοι πολιτικοι με ελληνοποιημενα ονοματα εντος των τειχων μας κερδοσκοπουν πανω στο πτωμα της Ελλαδος ξεπουλωντας τα παντα.                                                                

Εάν μελετησουν οι υπευθυνοι (οι περισσοτεροι, στρατηγοι, ναυαρχοι και πτεραρχοι  είναι διαβρωμενοι και δεν μελετουν τιποτε!) τον αριθμο των αποβατικων σκαφων και των ελικοπτερων των Τουρκων θα κατανοησουν ευκολα, ότι δεν προοριζονται μονο για την καταληψη ενός νησιου….

Με την δημιουργια στο βορειο Ιρακ του Μεγαλου Κουρδικου Κρατος που θα συμπεριλαβει και το τουρκικο Κουρδισταν, θα αρχισει η εδαφικη συρρικνωση της κυριας Ελλαδος με απωλεια και δη αμαχητι της Δυτικης Θρακης και ολων των νησων του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου  στην Τουρκια.

Προκειται για αποζημιωση της Τουρκιας για την απωλεια του τουρκικου Κουρδισταν της.

Οι μεγαλονησοι Κυπρος και Κρητη θα ενταχθουν στην Eretz Yisrael Hashlemah.

Κρητη το από τους Εβραιους χρηματοδοτουμενο αυτονομιστικο κινημα λαμβανει επικινδυνες για την υπολοιπη Ελλαδα διαστασεις. Το μελλον της Μακεδονιας και της Ηπειρου παραμενει ακομη ανοιχτο.

Η εβρα’ι’κης καταγωγης και πρωην προεδρος της ελληνικης (;) Βουλης κ. Μπενακη ‘η Μπεναχιμ ηξερε τι ελεγε κατά την ορκομωσια ως Προεδρου του αλλου Εβραιου με ελληνικο ονομα από τα Ιωαννινα. Εδώ και πολλες δεκαετιες στην Ελλαδα ασκουν εξουσια οικογενειακες  εβρα’ι’κες δυναστειες με ελληνοποιημενα ονοματα.

Σε αυτους ανηκουν σχεδον ολοι οι με ελληνοποιημενα ονοματα εβρα’ι’κης προελευσης πολιτικοι, μεγαλοεπιχειρηματιες, μεγαλοτραπεζικοι, η δικαστικη και στρατιωτικη ηγεσια, οι ανωτεροι εφοριακοι, οι ιδιοκτητες των ΜΜΕ, η εκκλησιαστικη ηγεσια, οι ΜΚΟ και πολύ αλλοι. Ολοι αυτοι ως τσιρακια των ορνεων εφεραν την αποστολη τους σε περας. Ο σφαγιασμος των Ρωμιων είναι προ των Πυλων.

Αυτοι ετσι και αλλως κάθε Κυριακη στριμοχθωνται τρεμοντας σαν προβατα στα αχουρια της εβρα’ι’κης αιρεσης και φιλουν το χερι και το μαχαιρι του σφαγεας τους.

Πολλα από τα προβατα αυτά  εκπληκαρουν να σφαγουν αμεσως για να βοσκουν αμερυμνα στους πρασινους βοσκοτοπους της αλλης ζωης!

Τιποτε δεν πρεπει να περιμενη η Ελλαδα από τους Ρωμιους!  

Ποια λυση είναι υπαρκτη και εφικτη;

Ο σκοπος της αυτοσυντηρησης του ελληνικου εθνους είναι μια φυσικη επιταγη a priori που δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια.

Και ο σκοπος αυτος, σαν φυσικη ορμη, είναι αρκετος για να καθαγιαση όλα τα δυνατα μεσα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του.

Μπροστα στον ταγμενο ιερο σκοπο σωτηριας της πατριδας μας υποτασσονται το Δικαιο και η Ηθικη.

Υπο τις σημερινες και αυριανες συνθηκες που ερχονται, η ηθικοτης των μεσων καθισταται μια περιττη και πολύ επικινδυνη πολυτελεια.

Ο Οδυσσεας εφθασε μετα την Οδυσσεια του στην Ιθακη για επιτευξη τον στοχο του, για να παρη πισω αυτά που το εκλεψαν και όχι για μια στειρα αντιπαραθεση.

Ηρθε για να εκφραση την οργη του.

Δεν δειχνει καμμια μορφη οικτου, γιατι ο κοσμος του είναι το βιος του, που δημιουργησε με τον δικο του ιδρωτα, διοτι η Ιθακη είναι η πατριδα του που οι μνυστηρες καταχρηστηκαν και καπηλευτηκαν μαζι με την φιλοξενια του οικου του, που τιμησε τον ξενιο Δια.

Ελληνες και Ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας ανεξαρτητου βαθμου και ιδεολογιας!

 

α.    Στηλεται εντος μιας μονο νυχτας στον διαβολο χωρις επιστροφη  ολους στην Ελλαδα ευρισκομενους της Europolice και τους  φονιαδες  παραστρατιωτικους και μισθοφορους της Blackwater που  προστατευουν τους εγχωριους προδοτες της πατριδας μας.  

β.    Στησεται στον τειχο χωρις δικες και εκτελεσεται χωρις χαριστικες  βολες και χωρις ιχνη οικτου όλα τα καθαρματα της πολιτικης που υπεγραψαν ολον τον απεριγραπτο συρφετο των Μνημονιων, των  δανειακων συμβασεων, των επικαιροποιησεων, των μεσοπροθεσμων κ.α.

γ.     Στησεται στον τειχο χωρις δικες και εκτελεσετε χωρις ιχνη οικτου  ολους τους σκαρτους της μονοφθαλμης πορνης που μας το παιζει τυφλη θεα (οσφυοκαμτοι και θεσιθηρες δικαστες και εισαγγελεις)_

δ.    Στησεται στο τειχο και εκτελεσεται χωρις ιχνη οικτου ολην την   διαπλοκην και τα επικινδυνα παπαγαλακια των ΜΜΕ

ε.    Τιμωρησεται και μετα τον θανατο τους, ολους τους προδοτες της  πατριδας μας εφαρμοζοντας τον νομον του Λυκουργου κατά Λεοκρατους ξαναχωνοντας τους και μετα το σπασιμο των  Βρωμοοστων τους, πεταμα αυτων σε σκοπιδοτοπους εκτος της  εκλληνικης επικρατειας,

ζ.    Πεταξτε αμεσως εκτος της επικρατειας  της χωρας μας τα μελη της  Τρο’ι’κα και τον Γερμανο Gauleiter των Αθηνων.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου      

………………………………….

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>