«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

FUCK THE AMERICAN ISTARLI PUBLIC AFFAIRS COMMITEE (A.I.P.A.C.) AND THE WHITE- ANGLOSAXON-PROTESTANTS ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

PD Dr-Ing Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

16.08.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο ανθρωπος, σε συγκριση με τα αλλα ζω’ι’κα ειδη, προικισθηκε από την φυση με την ικανοητα του σκεπτεσθαι, λογιζεσθαι, εκλεγειν και αποφασιζειν και μπορει με την καταλληλη αγωγη να εξελιχθη σε νοουν και λογικευομενον ον, ενω εξω από μια υγιη και ωργανωμενη κοινωνια, χωρις μορφωση και επικοινωνια με αλλους ανθρωπους, παραμαινει αυτος εστηρημενο ζωο χωρις λογικοτητα και πασχει από σπογγειωμορφη εγκεφαλοπαθεια.

Η λογικοτητα του ανθρωπου προ’υ’ποθετει συνεπως την μορφωση και την κοινωνικη διαβιωση.

Οι ως ανω ικανοτητες κατεστησαν την νοηση ορισμενων ανθρωπων ανεξαρτητη από το ενστικτο και την ορμη και τους ιδιους να αντιστρατευονται προς αυτά, δηλαδη προς τους φυσικους νομους και γενικωτερα και προς την ιδια τους την φυση.

Οι σοφοι του πλανητη μας ομολογουν, ότι το ενστικτο και η ορμη είναι σοφα πραγματα και ότι θα ηταν αδυνατο να διατηρηθη η ζωη στον πλανητη μας χωρις αυτα, με τα οποια εχουν προικισθη τα ζω’ι’κα οντα και διεπουν συνεπως σχεδον και ολους τους ανθρωπους.

Η ελευθερια αυτη και η κακη αντιληψη των φυσικων φαινομενων οδηγησαν μια κατηγορια ανθρωπων στον πλανητη μας σε μια εσφαλμενη αντιληψη για την σημασια του ενστικτου και της ορμης .

Η παρανοηση αυτή μαζι με την αγνοια των νομων της ζωης κατευθυνουν τους ανθρωπους αυτους στο να δημιουργουν τετοιες συνθηκες βιωσης, οι οποιες αυτοματα παραγουν τον πονον και την οδυνη. 

Οι εγκεφαλικα αρρωστοι αυτοι ανθρωποι εχουν κλεισθη μεσα σε ένα κλοιο αντιφυσικων αντιληψεων και συνθηκων και από την σκοπια αυτή εξεταζουν την σημασια της ζωης με πρισμα, το οποιο παραμορφωνει και στο μεγαλυτερο μερος αντιστρεφει την σημασια των πραγματων, οπως αυτων της δικαιοσυνης, με αποτελεσμα την δημιουργια της αδικιας, της καταπιεσης και του αλληλοσπαραγμου.

Στην κατηγορια των ανθρωπων αυτων διεστραφη η ψυχη τους και αρρωστησε αυτή σε τετοιο βαθμο, ώστε αντι της αληθειας και της αρετης να επικρατουν η υποκρισια, η αγυρτεια, το ψευδος, η απατη, η αυθαιρεσια και η βια.

Στην κατηγορια των ανθρωπων αυτων ανηκουν τα μελη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, δηλαδη οι ανθρωποι της Α.Ι.P.A.C. (American Istarli Public Affairs Commitee) και της White- Anglosaxon- Protestanτs των ΗΠΑ και της Ε.Ε.. Η δευτερη και η ετσι ονομασθεισα ελιτ της θρησκευτικης προελευσης της γραμμης των Καλβινιστων, των Πεντηκοστων κ.α. αλλαξε ριζικα τις αρχικες αντισιωνιστικες θεσεις της για τον Ιουδα’ι’σμο και για το Ισραηλ και μαζι με την A.I.P.A.C. συμβαλλει αποφασιστικα για την υπαρξη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Ως γνωστο η διδασκαλια του ελβετου μεταρρυθμιστη Johan Calvin (1509-1564) χαρακτηριζεται με την πιστη στον προορισμο και με την αποκλιση από την διδασκαλια του Λουθερου, που οδηγησε το 1549 με τηνδιδασκαλια του Zwinglis στην ενωση της μεταρρυθμιστικης εκκλησιας, ηταν Αντι-Εβρα’ι’κη.

Κατά παραλογο και δεισιδεμονικο συνεπως τροπο, θεωρουνται σημερα στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε. οι αποψεις του Δαρβινου για την εξελεκτικη πορεια του ανθρωπο, σαν εργο του Σατανα, ενώ η συγκεντρωση των ανα τον κοσμο Askenasim-Εβραιων χαζαρικης εθνοτητας με όλα τα εγκληματα τους κατά των Παλαιστινιων (Φιλισταιων) σαν αποφαση του Γιαχβε.

Κάθε προεδρος των ΗΠΑ (Ασπρος ‘η Μαυρος) στηριζεται σημερα και σε έναν επιπλεον πιλωνα που φερει το ονομα «Jewish Community».

H πλειονοτητα των Εβραιων των ΗΠΑ και της Ε.Ε. μαζι με τους White-Anglosaxon-Protestants, με τα ελεγχομενα «pressure groups» και τα «Lobby» στηριζουν ανεπεφυλακτα τις διαβρωμενες πολιτικες ηγεσιες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. που είναι ταυτοχρονα και μελη των «Συνασπισμων των Βλακων», δηλαδη της Τριμερους Επιτροπης, της Λεσχης Bilderberg, των Μασονικων Στοων, των Κλουπς Rotary και Lions κ.α.

Όλα τα ως ανω καθαρματα είναι οπαδοι μιας «φουνταμεταλιστικης ερμηνειας της εβρα’ι’κης Βιβλου», και πιστευουν οτι ανηκουν στους «αναγεννημενους», δηλαδη στους «the born again» και υποκεινται στην «καθαρση» ολων των εγκληματων τους.

Συνεπως όχι μονο στην ισλαμικη Ανατολη υφισταται ένα ρευμα φονταμενταλιστων αλλα και στις ΗΠΑ και την Ε.Ε., οπου χριστιανοι φονταμενταλιστες του «Κομματος του Γιαχβε» υποστηριζουν όλα τα πραξικοπηματα και τους πολεμους των ΗΠΑ και της Ε.Ε. για την

 

παγκοσμια κυριαρχια της Νεας Ταξης Πραγματων. Οι White-Anglosaxon-Protestants, θεωρουν από την μια πλευρα την προτενσταντικη χριστιανικη θρησκεια αναγκαια για την διατηρηση της κρατικης συνοχης στις ΗΠΑ και σε μερικες χωρες της Ε.Ε., αλλα και από την άλλη ως «απαραιτητο Οπιο» για τους χριστιανικους λαους και για την στηριξη «ευσεβων ψευδων».

Με τον τροπο αυτό για την πραγματωση των Ιδεων τους δεν δισταζουν τα καθαρματα αυτά που πασχουν από σπογγειωμοργη εγκεφαλοπαθεια να ευλογουν οποιαδηποτε εγκλημα, όπως και ο Πλατων στην αρχαιοτητα, με τα «ψευδη τα εν δεοντι γιγνομενα».

Τα καθαρματα αυτά δεν πιστευουν ουτε στους λαους τους, ουτε στην δυνατοτητα μιας αληθους δημοκρατιας. Θεωρουν τους λαους τους ως τερατα, γεματα συγχηση και λαθος και εξαρτωμενα από την βουληση των ολιγων των οποιων οι προθεσεις είναι σχεδον παντοτε διαφοερες από εκεινες των λαων τους.

Οι ως ανω πασχοντες από σπογγειωμορφη εγκεφαλοπαθεια υιοθετουν δηθεν την κλασσικη ελληνικη αντιληψη περι ελευθεριας, εξαντλωντας τα θεωρητικα τους ορια.

Στην πραγματικοτητα όμως οι στυλοβατες της Νεας Ταξης Πραγματων διαχυονται από το Ιουδα’ι’κο και όχι από το Ελληνικο πνευμα.

Όταν για μια μικρη χρονικη περιοδο επικρατησε σχεδον σε ολη την Ελλαδα η ιδια κατασταση που στηριζεται στα σημερινα σιωνιστικα κσι ιδεολογικα και πολιτικα βαθρα, εσφαγησαν ολοι οι Μηλιοι και το ανθος της νεολαιας της Μυτιλινης χαριν της «ειρηνης» και της «δημοκρατιας», όπως σφαζονται εδώ και πολύ καιρο οι Παλαιστινιοι, όπως εσφαγησαν προσφατα οι Γιουγκοσλαβοι, οι Ιρακινοι, οι Λυβιοι, οι Αφγανιστανοι, οι Συριοι, οι Αιγυπτιοι και όπως σφαζονται σημερα στο Ιρακ από τους σουνιτες ισλαμιστες οι ανηκοντες στην φυλη Γεζιντι που αρνουντα να ασπασθουν τον Ισλαμισμο και όπως θα σφαγουν αυριο οι Ρωμιοι.

Η σημερινη Τουρκορωμιοσυνη δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την αρχαια Ελλαδα.

Αποτελειται από μια πανσπερμια βαλκανικων και ασιατικων λαων (αλβανοι, αρβανιτες, βουλγαροι, σλαβοι, χετταιοι, φρυγες, μυσοι, καμμεριοι, τρηρες, βιθυνοι, καππαδοκες, λυδοι, πισιδες, λυκαονες, ισαυροι, λελργες, καρες, λυκιοι, ιωνες, αιολεις, γαλατες, αραβες, σελτσουκοι, κυγυλμπασηδες ‘η ταχτατζηδες, γιουρουκηδες, ζε’ι’μπεκηδες, λαζοι, κρομληδες, οφληδες, καρκασιοι ‘η τσερκεζοι, ιβηρες, κουρδοι, τσιγγανι, αρμενοι, εβραιοι κ.α.).

Οι δολοφονοι των Μηλιων και Μυτηλιναιων που αλαζονευαν σε βαρος ολοκληρου του αρχαιου Ελληνικου Κοσμου και ζουσαν ανενοχλητοι μεσα στα πορνεια της αρχαιας Αθηνας, δεν διαφερουν σε τιποτε από τους σημερινους δολοφονους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Οι δολοφονοι αυτοι, χειροτεροι και από τον ιον «Ebola», πιστευουν με το αρρωστο μυαλο τους, ότι η φυση του ανθρωπου δεν αλλαζει και πως οι σφαγες είναι τραγωδιες που δεν εγκαταλειπουν τους ανθρωπους.. Με τον τροπο αυτό αποκτουν αυτοδικαια την θεωρητικη δικαιωση που χρειαζονται για να συνεχιζουν τις σφαγες.

Επιδιωκουν ένα πληθιυσμο του πλανητη Γη των 500 εκατομμυριων ανθρωπων, που σημαινει ότι δεν θα σταματησουν μπροστα από τον 3ον Παγκοσμιο Πολεμο.

Τα καθαρματα αυτά διακηρυτουν χωρις να ντρεπονται πως συμπεριφερονται όπως η αρχαια Αθηνα και πως είναι θουκυδιδειοι ρεαλιστες, όταν εφαρμοζουν σημερα πανταχου της Γης το εγκληματικο δικαιο του ισχυρου.

Η ταυτιση των αντιπαλων του διεθνους σιωνισμου με τις δυναμεις του «Σατανα» δεν θυμιζει ουτε ελληνικη αρχαιοτητα, ουτε Θουκυδιδη, αλλα μονο τον ποιο σκοτεινο μεσαιωνα….Ο αυθαιντικος Αρχαιοελληνικος Πολιτικος Πολιτισμος με τις αξιες του Αρχαιοελληνικου Ορθου Λογου, δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον σημερινο Πολιτικο Πολιτισμο των A.I.P.A.C. και των «White-Anglo-Saxon-Protestants».

Σε αντιθεση με άλλες χωρες, εζησε στην Ελλαδα ο Ορφεας, ο οποιος εμελετησε και γνωρισε βαθεια όλα τα στοιχεια της ανθρωπινης υποστασης.

Ο μεγας αυτος σοφος εγνωριζεν όλα τα μυστηρια της παγκοσμιας ζωης τα οποια διατυπωσε αλληγορικα στα μυστηρια του.

Ολες τις δημιουργικες αρχες της φυσης τις χαρακτηρισε με τον Φανητα και την Νυχτα.

Ως Φανητα θεωρουσε την συνεχουσαν το παν μοναδα του Πυθαγορα και ως Νυχτα την πρωτη ουσιαν και τροφον των παντων, διοτι αυτή αποτελει το ουσιαστικο είναι των οντων και δημιουργικον στοιχειον της νοησης, επειδη τροφην του νοουντος αποτελει το νουμενον.

Η ουσια αυτή εκδηλωνει τους νομους, κατω από τους οποιους διεπονται τα διαπλασθεντα από αυτην οντα. Αλληγορικα στα Μυστηρια του εδιδασκεν ο Ορφεας, ότι η ουσια, από την οποια προηλθαν τα παντα, διεπεται από τους νομους, τους οποιους ο καθενας μπορει να γνωριση εάν εισελθη στο αντρο τηνς Νυχτας, δηλαδη εάν μελετησει σε βαθος το εσωτερικωτερο είναι της ουσιας της φυσεως, ότι οι νομοι αυτοι είναι αναγκαστικοι για τα οντα και τον ανθρωπο, ότι η αναγκαιοτητα των φυσικων νομων διακηρυσσεται από την αδραστεια, δηλαδη από αυτά τα ιδια τα πραγματα δια τυμπανοκρουσιας και ότι με την παραβαση των φυσικων νομων ακολουθει η Δικη, δηλαδη οι κυρωσεις, με τις οποιες αυτοματα λογω της διαταξεως των φυσικων νομων επακολουθουν οι ποινες.

Το γεγονος αυτό δεν πρεπει να ξεχνουν οι ασκουντες σημερα στην Ελλαδα εξουσια και που εχουν κλεισθη μεσα σε ένα κλοιον αντιφυσικων αντιληψεων και συνθηκων, μεσα σε ένα κλοιον των «Συνασπισμων των Βλακων» και από τον κλοιον αυτόν εξεταζουν την σημασια της ζωης με πρισμα, το οποιο παραμορφωνη και αντιστρεφει την σημασια των πραγματων.

Στις ποινες συμπεριλαμβανεται περαν αυτης της θανατου και η μεταθανατιος.

Θα ξαναχωθουν τα βρωμοκοκκαλα ολων των αποθανοντων καθαρματων και δολοφονων της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου και μετα το σπασιμο τους θα πεταχθουν στους εκτος της Ελληνικης επικρατειας χωρους βρωμοσκοπιδων.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to FUCK THE AMERICAN ISTARLI PUBLIC AFFAIRS COMMITEE (A.I.P.A.C.) AND THE WHITE- ANGLOSAXON-PROTESTANTS ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>