«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ Ε.Ε ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΓΕΛΕΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΙΜΑΡΙΩ- ΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΒΥΣΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΗ……

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

10.01.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η ιδεα μιας ενωμενης ευρωπης γεννηθηκε μεν κατα την διαρκεια και προς το τελος του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου παρεμεινε ομως μεχρι τις ημερες μας εναπραγματοποιητο οραμα.

Κατα εκπληκτικο τροπο μπορει το σημερινο εκτρωμα να συγκριθη με την Αγια Ρωμα’ι’κη Αυτοκρατορια.

Στην πρωτηφαση τηςγεννησης του εκτρωματος αυτου κατευθυνονταν οι συντεταγμενες προσπαθειες των εξη μελων κρατων της ΕΟΚ στην διαλυση των περιορισμων προς επιτευξη ενος ανεμποδιστου ανταγωνισμου.

Η αναπτυξη των απαιτησεων και υποχρεωσεων ακολουθησε τον εξης δρομο:

1987 Ενιαια ευρωπα’ι’κη πραξη

1992 Συμβαση του Μααστριχτ

1999 Καθιερωση του νομισματος Ευρω

2000 Συμβαση της Νικαιας

2004 Επεκταση της Ε.Ε. προς Ανατολας

2005 Αποτυχια αναγωρισης της συνταγματικης πραξης

2008 Αρχη της παγκοσμιας οικονομικης κρισης

2009 Συμβολαια σωτηριας ‘η λεηλασιας με Μνημονια των χωρων Ιρλανδια,

Ισπανια, Πορτογαλια και Ελλαδα

2014 Ελευθερια κινησεως και εγκαταστασης των πολιτων της Ρουμανιας και

Βουλγαριας εντος της Ε.Ε.

Το ετσι δημιουργηθεν σημερινο εκτρωμα της Ε.Ε., ενα μιγμα απο τεχνοκρατες που αποτελουνται απο ενα φοβισμενο πολιτικο και επιστημονικο οχλο και απο

 

τους καλοπληρωμενους πανω απο 30.000 εποπτες (δημοσιους υπαλληλους) που εργαζονται εντατικα για την δημιουργια μιας τραπεζικης ενωσης, που θα λειτουργει απο την 1. Μαρτιου 2014, δεν γνωριζει ουσιαστικα τιποτε για τα στοι-χεια συνοχης και των πολιτικων-επιστημονικων-κοινωνικων υποδομων των 28 κρατων μελων της Ε.Ε. Αυτο και μονο αποδεικνυει την συγχυση και το συνεχες ελλειμμα εθνικης, πολιτικης και οικονομικης σκεψης των υπευθυνων της Ε.Ε.

Οι λαοι των 28 σημερινων κρατων μελων της Ε.Ε. ποτε δεν ενημερωθηκαν για τις ευκαιριες και κινδυνους της ευρωπα’ι’κης ολοκληρωσης.

Τα τοσο απαραιτητα δημοψηφισματα αγνοηθηκαν εγκληματικα.

Ουδεις απο τους ηγετες πολιτικους των κρατων μελων της Ε.Ε. τολμησε ‘η του επιτραπει να πληροφορηση τον λαο του για τις ευκαιριες και κινδυνους που κρυβει ο δρομος που ακολουθει.

Tον ιδιο προβληματισμο διατυπωνει και η δικαιοσυνη και ερωτα εαν δεν θα ηταν καλυτερα, η μεταφορα τοσων αρμοδιοτητων να γινη σε ενα με συνταγμα ομοσπονδο κρατικο συγκροτημα.

Πολιτολογοι και διοκητικοι επιστημονες θετουν επισης παραλληλα το ερωτημα, σε τι ειδους μετατοπισεις θα οδηγουσαν εντος της πολιτικης δομης οι καινοτομιες και τι υπολοιπο θα παρεμεινε απο την κοινοβουλευτικη δημοκρατια εαν η εκτελεστικη εξουσια συγκεντρωνε στα χερια της ολες τις βαρυσημαντες πολιτικες αποφασεις.

Η υπεργραφιοκρατια, η κατασπαταλιση δισεκατομμυριων ευρω για παραλογους σχεδιασμους, η αμφισβητουμενη πολιτικη υποδομων, ο βαλτος της απατης και διαφθορας, τα δημοκρατικα ελλειμματα, η διαβρωση του κρατους δικαιου, η υφεση της οικονομιας, η αυξηση της ανεργιας, οι εγκληματικες Τρο’ι’κες και η εγκληματικη συνεργασια αυτων με το ΔΝΤ για την λεηλασια των κρατων της νοτιας ευρωπης, οι επαινολογοι (Λομπιστες), η ανυπαρξια μιας αποτελεσματικης ενιαιας εξωτερικης και αμυντικης πολιτικης, η ανυπαρξια των δημοψηφισματων, η βιαστικη επεκταση της Ε.Ε. με λαους τελειως διαφορετικων ιστορικων, πολιτικων και πολιτιστικων κατευθυνσεων και εμπειριων και πολλα αλλα, εμποδιζουν την αναπτυξη στις καρδιες των πολιτων μιας ευρωπα’ι’κης ταυτοτητας. Η πρωταρχικη ευρωπα’ι’κη ιδεα εχει βιαστει.

Οι αναγκαιες και επιγοντως βαθεια καταληγουσες πολιτικες ανακαταταξεις του εκτρωματος της Ε.Ε., ελευθερες απο τον ελεγχο και τις επιδρασεις των μεγιστανων του χρηματος, δεν ειναι ποτε δυνατον να επιτευχθουν επι της προεδριας της νυν προδοτικης ελληνικης κυβερνησης μεταξυ 01.01. και 31.05.2014.

Τα ιδια κομματα που ασκουν σημερα παρανομα στην Ελλαδα εξουσια ευθυνονται για την οικονομικη καταστροφη και την λεηλασια της πατριδας που τα ανεδειξε.

Οι εγχωριοι αυτοι μεγαλοαπαταιωνες και εγκληματιες χωρις κανενα οραμα, ειναι οι ποιο ακαταλληλοι ανθρωποι για ριζοσπαστικες αλλαγες στην Ε.Ε.

Αποσιωπουν εγκληματικα οτι η παραμορφωση των στατιστικων στοιχειων κατα την εισοδο της Ελλαδος στην ΟΝΕ απο την επενδυτικη τραπεζα Goldman Sachs και του ελλειμματος του προ’υ’πολγισμου, εγιναν εν γνωσει της στατιστικης υπηρεσιας της Ε.Ε. και της Ελλαδος, για να βρεθουν τα προσχηματα εισοδου του ΔΝΤ δια της Τρο’ι’κα στην χωρα μας και την ακολουθεισα λεηλασια της ιδιωτικης και δημοσιας περιουσιας.

Την πραγματικη κατασταση εγνωριζαν επισης και οι γερμανικες τραπεζες της απατης KfW, Deutsche Bank, Allianz (ασφαλιστικη εταιρεια), Commerzbank, Eurohypo και Hypo Real Estate. Ο βραχιονας της επενδυτικης τραπεζας Goldman Sachs ειναι πολυ μακρυς και επεκτεινεται απο την καθημερινοτητα των πολιτων της Ε.Ε., απο την εκλογη προεδρου της ΕΚΤ και των πρωθυπουργων των χωρων μελων της Ε.Ε., απο τις παραμορφωσεις των οικονομικων στατιστικων στοιχειων καθε χωρας εως τον συντονισμον της πολιτικης κατα της ομαλοποιησης του τομεα της οικονομιας της Ε.Ε. Η ΕΚΤ διεθεσεν ατοκα, τρισεκατομμυρια ευρω σε «εγκληματιες του κεφαλαιου», δηλαδη στους κερδοσκοπους των μεγιστανων του χρηματος της Wall-Street της Νεας Υορκης, δηλαδη στις ετσι ονομασθεισες «Αγορες» για να τα δανεισουν αυτα υψιλοτοκα στις χωρες μελη της Ε.Ε. της νοτιας ευρωπης, προ’υ’ποθεση για την λεηλασια τους.

Τα δανεια αυτα ηταν στενα συνδεδεμενα με Δανεια-Στοιχηματα (CDS= Credit Default Swaps) τα οποια οι κερδοσκοπει μπορουσαν κατα το δοκουν να αυξησουν.

Στην περιπτωση της Ελλαδας αυξησαν τα αρχικα νομιμα υψη των δανειων εντος μονο τεσσαρων μηνων κατα 500 % λογω ληξεως των χρονικων περιοδων των στοιχηματων.

Οι αυξησεις αυτες ειναι παρανομες και δεν επιτρεπεται να γινουν αποδεκτες απο την δικαιοσυνη (που ειναι δυστυχως στην Ελλαδα ανυπαρκτη) για να ξεπληρωθουν.

Η κλοπη αυτη (φορος υποτελειας!) ονομαζεται απο τους εγκλματιες και απο τα οργανα του εκτρωματος της Ε.Ε. ως «Σωτηρια-Ευρω».

Στην πραγματικοτητα προκειται για εγκληματικη κλοπη του ιδωτικου και δημοσιου πλουτου της Κυ-πρου και της Ελλαδος για καταβαραθρωση αυτων ως ανεξαρτητα κρατη.

Κατι τετοιο ομως επιτυγχανεται μονο με την υπαρξη της πεμτης φαλλαγας στο εσωτερικο των χωρων αυτων, δηλαδη προδοτων που συνεργαζονται με τους κερδοσκοπους της χειριστης μορφης. Επισης αποσιωπαται εγκληματικα η συ-νεργασια των στατιστικων υπηρεσιων της Ε.Ε. και της Ελλαδος για την παρα-μορφωση αυτων στον βαθμο που θα εκανε δυνατη την εγκληματικη καταπατι-ση της ανεξαρτησιας και εδαφικης ακεραιοτητητα τοσο της Κυπρου οσο και της Ελλαδος.

Αυτοι που αποφασιζουν στην Ε.Ε. και στις χωρες μελη της δεν εχουν εκλεγει απο τους πολιτες της Ε.Ε. και αυτοι που εχουν εκλεγει και θα εκλεγουν τον Μαιο του 2014, δεν αποφασιζουν για τιποτε.

Οι μεγιστανοι του χρηματος του ληστρικου καπιταλιστικου συστηματος με τους τιμαριωτες τους χρησιμοποιουν το χρημα που οι ιδιοι τυπωνουν οπως το ηλεκτρικο ρευμα που αποστελλεται και με μεγαλυτερη ταση επιστρεφει πισω, δηλαδη με τους «συν τοκους».

Η επιδραση των σωματειων και της μεγαλης οικονομιας στην Ε.Ε. ειναι πολυ μεγαλυτερη απ’ οτι στις μεμωνομενες χωρες μελη της.

Η επιδραση αυτη εμφανιζεται στις τεραστιες διαστασεις των εγκαταστασεων των Λομπιστων στις Βρυξελες, στις επεκτεταμενες ρυθμισεις προς οφελος της οικονομιας και στον προ‘υ’πολογισμο τις Ε.Ε. απο τον οποιον ρεουν μεγαλα χρηματικα ποσα προς τις επιδοτησεις.

Η ενιαια ευρωπη της σημερον δεν δημιουργει κανενα πολιτικο εξιωμα πλεον.

Το ευρωπα’ι’κο συναισθημα του «Εμεις» εγινε μια ουτοπια και οι Λομπιστες ειναι οι πραγματικοι κυριαρχοι στην Ε.Ε.

Στους Λομπιστες δεν ανηκουν μονο εταιρειες που υπερασπιζονται τα συμφεροντα τους στην Ε.Ε., αλλα και ενωσεις, μη κυβερνητικες οργανωσεις, ιδρυματα και οργανωσεις κερδοσκοπων που υπερσπιζονται τα συμφεροντα των μελων τους.

Ενα μεγαλο ρολο παιζουν επισης τα πρακτορεια των Λομπιστων και τα μεγαλα δικηγορικα γραφεια που κατ’ εντολην των μεγαλων πελατων τους παρακολουθουν τις πολιτικες διδικασιες και εξελιξεις στις Βρυξελες. Με τις πλατια διακλειδωσεις τους και τις γνωσεις τους περι των προσωπων στα οργανα τις Ε.Ε. επιδρουν αποφασιστηκα για τα συμφεροντα τους τετοιοι Λομπιστες στην οικονομια, στην κερδοσκοπια και στην πολιτικη.

Με τον τροπο αυτο ανοιγονται δυνατοτητες για αυτους που διαθετουν χρηματα να χρηματοδοτουν και εγκληματικες δραστηριο-τες μεσω των Λομπιστων.

Ο αριθμος των Λομπιστων στις Βρυξελλες ισοσκελιζει τον αριθμο των 30.000 δημοσιων υπαλληλων της Ε.Ε. Σχεδον τα 3/4 της οικονομικης νομοθεσιας και το 90 % της νομοθεσιας για το περιβαλλον, δηλαδη της μεγαλυτερης απατης ολων των εποχων για την κλιματολογικη αλλαγη προ-ερχεται απο τις Βρυξελες. Προκειται για ζωτικα αξιολογα συμφεροντα της κερδοσκοπιας και οικονομιας. Οι Βρυξελες μετα το Λονδινο και την Νεα Υορκη εγιναν το τριτο μεγαλυτερο κεντρο της κερδοσκοπιας και απατης μεσω των Λομπιστων.

Οι ευρωπα’ι’κες συμβασεις και τα Μνημονια για τα ετσι ονομασθεντα σωσιβια σωτηριας (απο μολυβδο) στοχο εχουν κατ’ εντολων των μεγιστανων του χρηματος την λεηλασια του πλουτου των ευρωπα’ι’κων λαων, λεηλασια που εντεχνα αποκρυβεται.

Η ταση των εκτρωματος της Ε.Ε. προς τον συγκεντρωτισμον πρεπει οπωσ-δηποτε να σπαση.

Χωρις εναν νεον προσανατολισμον, δηλαδη χωρις εναν ευρωπα’ι’κο κρατικο λαο και χωρις εναν ευρωπα’ι’κο πολιτικο συλλογισμο, στο σημερινο εκτρωμα της Ε.Ε., γινεται αδυνατος η μεταβολη του σημερινου ευρωπα’ι’κου κοινοβουλιου σε λα’ι’κη δημοκρατικη εκπροσωπευση.

Με τετοια δεδομενα η πτωση του εκτρωματος αυτου στην αβυσσο ειναι τοσο βεβαια οσο το «Αμην» στις εβρα’ι’κες συναγωγες και στις χριστιανικες εκκλησιες.

Η καταρρευση του εκτρωματος βρισκεται πολυ κοντα!

Η οικονομικη, δημογραφικη, πολιτικη, πολιτιστικη και θεσμικη κριση της Ε.Ε. ειναι επιθυμητη και σχεδιασμενη προ πολλου καιρου. Αυτο που ταχιστα σημερα η Ε.Ε. χρειαζεται ειναιβαθειες ανακαταταξεις στις δομες της και χωρις κανεναν ελεγχο απο τους μεγιστανους του χρηματος για να βρεθη στον δρομο της δημοκρατικα νομιμοποιημενης πολιτικης.

Για κατι τετοιο ομως η Ε.Ε. χρειαζεται πολιτικους με οραματα και μια στενη συνεργασια με τα 28 κρατη μελη της και οχι τους σημερινους πολιτικους τιμαριωτες των μεγιστανων του χρηματος, τους σημερινους πολιτικους

που ανηκουν στους συνασπισμους των βλακων της Μασονιας, Ροταρυ, Λα’ι’ονς, Μπιλντερμπεργκ και αλλων μυστικιστικων οργανωσεων.

Οι στοχοι των μεγιστανων του χρηματος καθοριζουν τις δομες της Ε.Ε. Στις πολλες ειδικες επιτροπες που διασπαται το «Συμβουλιο των υπουργων» της Ε.Ε. βρισκονται οι εκαστοτε ειδικοτητες των υπουργων μεταξυ τους, με υπουργους που σχεδον ολοι τους ειναι Μασονοι ‘η μελη των αλλων μυστικιστικων οργανωσεων που επιδιωκουν αποκλειστικα τους δικους τους στοχους.

Επιπλεον εμφανιζεται ο πειρασμος η αποκρυψη των δυσαρεστων γεγονοτων που σε εθνικο επιπεδο δεν ειναι εκμεταλλευσημα αφου ετσι και αλλως ουδεις ειναι σε θεση να τα αποκαλυψη. Μια ομοια ταση με το «Συμβουλιο υπουργων» εχει και η «Επιτροπη» της Ε.Ε. Το καθενα απο τα 28 μελη της επιθυμει να φιλοκερδηση στον τομεα του και η «Επιτροπη» εχει την δικαιοδοσια να αναπτυση δραστηριοτητες σε ολους σχεδον τους τομεις.

Το ιδιο ισχυει και για το «ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο».

Και αυτο διακατεχεται απο την ταση να επεκτεινει τις αρμοδιοτητες του.

Στην εξουσια της Ε.Ε. κυριαρχει η γυμνη διαφθορα.

Αυτο το εντοπισαν εγκαιρα οι Λομπιστες και το εκμεταλλευονται.

Οι ευρωπαιοι πολιτες μεχρι σημερα δεν εχουν καμμια δυνατοτητα να εντοπισουν τους διαφθορεις και να τους τιμωρησουν οπως απαιτει μια λειτουργουσα δημοκρατια.

Επειδη για τους ασκουντες εξουσια τετοιος κινδυνος δεν υπαρχει, απο την σκοπια καθε εθνικου πολιτικου ζυγιζει περισσοτερο το δικο του ενδιαφερον και γι’ αυτο αλλωστε απωθει απο πανω του καθε τι που θα μπορουσε να επιδραση αρνητικα στην φιλοκερδια του.

Ολα τα αρνητικα τα φορτωνει ετσι στις Βρυξελλες. Ετσι ενας μικρος αριθμος καθοδηγουμενων πολιτικων, χωρις να κινδυνευη μπορει να προωθη πανω απο τα κεφαλια των ανυποπτων πολιτων αποφασεις σε βαρος τους.

Η δημοκρατια βασιζεται στην εμπιστοσυνη του λαου.

Κατι τετοιο χωρις διαφανεια που επιτρεπει την παρακουλουθηση των γιγνωμενων στην πολιτικη και οικονομια δεν ειναι δυνατο.

Για παρα πολυ καιρο κοιμηθηκε η δημοκρατια τοσο στην Ε.Ε. οσο και στους λαους των χωρων μελη της.

Για παρα πολυ καιρο οι πολιτες της Ε.Ε. αφησαν την διαχειριση των χρηματων τους, τοσο της δημιουργιας οσο και της καταστροφης τους, στα χερια των απαταιωνων των μεγιστανων του χρηματος, στα χερια της «σκλαβικης οικονομιας φουσκα» των Αγορων.

Δεν χρειζομαστε τις Αγορες και κατ’ επεκταση τους μεγιστανους του χρηματος.

Δεν χρειζομαστε ουτε το Ευρω στην σημερινη του μορφη. Η Ε.Ε.

πρεπει να ειναι πλησιον των πολιτων της και να διακατεχεται και κατευθυνεται απο την διανοηση του σμηνους, την βαση της δημοκρατιας. Η διανοηση αυτη λειτουργει υπεροχα στο ζωικο βασιλειο. Ειναι κρυμενη στις δραστηριοτητες των συνδεσμων ολων των ειδων του ζω’ι’κου βασιλειου.

Θα ηταν σωτηριο εαν η διανοηση αυτη επεκτεινονταν σε ολες τις ανθρωπινες κοινωνικες ομαδες της Ε.Ε. Οι ανθρωποι που επιδειωκουν την κατοχην του χρηματος και της εξουσιας πρεπει επιτελους να απομονωθουν. Η ανθρωποτητα ως ειδος δεν εχει αλλη επιλλογη.

Ποια μορφη θα μπορουσαν θεωρητικα να εχουν στην Ε.Ε. οι απαραιτητες και βαθεια ριζοσπαστικες πολιτικες και οικονομικες ανακαταταξεις; Ορισμενα παραδειγματα:

1. Καταργηση ‘η νεα ιδρυση της ΕΚΤ και των κεντρικων τραπεζων των χωρων μελων της Ε.Ε.

Η κυριαρχια των υιων και θυγατερων του ειδωλου του Μαμωνα, του αντιπαλου της δημιουργιας απο την αρχη, πανω απ’ ολα τα πλουτη και αγαθα αυτου του κοσμου, πρεπει να ληξη μια για παντα.

Δεν χρειαζομαστε τους πολιτικους του και το πολιτικο του συστημα, τους αμετρητους «ειδικους» του στα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ, τους αποστολους του για την μυξη των ρατσων, τους προπαγανδιστας του για την ενσωματωση, τους ψευτο-ουμανιστες του, τους οικονομολογους του, τους φιλανθρωπους του, τους δανειοκαρχαριες του και τους εμπορους ναρκωτικων του, τους υπουργους οικονομικων του, τους μεγαλοεμπορους του και αλλα πολλα του.

Οι μοντερνες κεντρικες τραπεζες, ιδιοκτησιες των υιων και θυγατερων του Μαμωνα, ειναι ολοκληρωτικα υπευθυνες για τον συνεχη πληθωρισμο μιας σειρας νομισματων, για την αστρονομικη αυξηση των κρατικων χρεων και για την περιοδικη, δηλαδη κυκλικη οικονομικη υφεση και την λεηλασια του πλουτου των λαων με την βοηθεια των εξαγορασμενων πολιτικων και τιμα- ριωτων του Μαμωνα.

Οι πολιτικοι αυτοι μαζι με τα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ που ελεγχουν, δημιουργουν στην παραπληροφοριση ενα πυκνο τειχος απο ομιχλη για παραπλανιση των πολιτων. Οι διασυνδεσεις των μεγιστανων του χρηματος και του βιομηχανικου μεγαλου κεφαλαιου μπορεσαν με εγκληματικες δραστηριοτητες ηδη προ και κατα την διαρκεια του 1ου

Παγκοσμιου Πολεμου να ιδρυσουν τις κεντρικες τραπεζες των χωρων της ευρωπης και το 1913 και την κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ (FED).

H κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ κυριαρχειται και κατευθυνεται σημερα απο το Λονδινο και δη απο την τραπεζα της Αγγλιας.

Στο τετραγωνικο μιλι του Λονδινου υπαρχουν περισσοτερες αμερικανικες τραπεζες απ’ οτι στην Νεα Υορκη.

Τουλαχιστον 1/4 των παγκοσμιως ευρισκομενων σε κυκλοφορια ευρω-δολαριων, περισσοτερο απο το ημισυ της αγοροπουλησιας χρυσου και το μεγαλυτερο μερος των συναλλαγματικων συναλλαγων λαμβανουν χωρα στο

Λονδινο.

Ο τσιρος του χρηματιστηριου του Λονδινου ειναι μεγαλυτερος απο τον τσιρο ολων μαζι των χρηματιστηριων της ευρωπης.

Η Λυση: Κρατικοποιηση κατα 100 % ολων των εθνικων κεντρικων τραπεζων της ευρωπης, νεα ιδρυση και μακραν απο καθε επιρροη των μεγιστανων του χρηματος της ΕΚΤ με νεους στοχους. Καθε κυβερνηση των κρατων μελων της Ε.Ε. θα εκδιδει μεσω της κρατικοποιημενης κεντρικης της τραπεζας το δικο της νομισμα το οποιο θα διαχειριζεται με την λογικην και μακραν απο καθε επιδραση των υιων και θυγατερων του Μαμωνα.

Με την διαδικασια αυτη δεν υπαρχει κανενας λογος στις χωρες να χρεωνονται στις «Αγορες».

Η νεο ιδρυθεισα ΕΚΤ θα ειναι ολικα ανεξαρτητη και θα συντονιζει αποκλειστικα το εργο των κεντρικων εθνικων τραπεζων.

Θα λαβει μια σαφη εντολη για την διατηριση σταθερων τιμων στα προ’ι’οντα καταναλωσης, Το

Αρθρο 107 της Συμβασης του Μααστριχτ θα ξαναδιατυπωθει. Το ιδιο ισχυει και για το Αρθρο 27 του καταστατικου της σημερινης ΕΚΤ. Την τραπεζα θα ελεγχουν αυτοι που θα θα καθωριζει το ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο και οχι η ιδια η ΕΚΤ.

Η εκαστοτε διοικηση της ΕΚΤ θα διωκεται ποινικα για καθε παραβαση των καθηκοντων της, για καθε καταχρηση του θεσμου της και για καθε αλλο αδικημα. Το Αρθρο 34,1 του καταστατικου της σημερινης

ΕΚΤ θα διαγραφει τελειως. Το ιδιο ισχυει και για το Αρθρο 24. Τοσο η

ΕΚΤ οσο και οι κετρικες τραπεζες των μελων χωρων της Ε.Ε. δεν επιτρεπεται να ασκουν εργασιες περα απο αυτες που τους καθωρισθηκε.

Δεν επιτρεπεται να δουλευουν οι διοικησεις για λογαριασμο τους και να χρησι μοποιουν τις εγκαταστασεις που πληρωθηκαν απο τους φορολογουμενους πολιτες.

Ουδεις θα αναμιγνυεται στο εργο τους οταν καταστει βεβαιο οτι θα ειναι πραγματι ανεξαρτητες απο καθε επιρροη. Ομοια πρεπει να μετατραπη και το Αρθρο 108 EG.

2. Μειωση του αριθμου των Ευρωβουλευτων και ενιαιο εκλογικο συστημα για την εκλογη των Ευρωβουλευτων ολων των χωρων μελων της Ε.Ε.

Με την επεκταση της Ε.Ε. προς τις χωρες της ανατολικης ευρωπης το ευρω-κοινοβουλιο ξεπερασε τον προβλεπομενο ανωτατο μεγεθος των 700 βουλευτων οπως καθωρισθηκε στο Αρθρο 189 EG. Με τετοιες διαστασεις δυσκολευεται πολυ να εκτελεση την αποστολη του το ευρωκοινοβουλιο.

Ο δραστικος περιορισμος του χρονου ομιλιας των βουλευτων δεν επιτρεπει σε κανενα να διατυπωση τις σκεψεις του για τα κακως κειμενα.

Το γραπτο πληροφοριακο υλικο που διανεμεται στους ευρωβουλευτας ειναι μεγαλο που ειναι αδυνατο να διαβαστη και γι’ αυτο καταληγει στον καλαθο των αχρηστων.

Με την επικρατουσα κατασταση τιθεται στο σημειο αυτο δικαιως το ερωτημα:

Για ποιο λογο χρειαζονται οι ευρωβουλευτες;

Για να ψηφιζουν μονο νομους και μνημονια οπως το επιθυμει η καθε Τρο’ι’κα των μεγιστανων του χρηματος;

Το αρχικα επιδιωκομενο ενιαιο εκλογικο συστημα δεν επιτευχει. Οι εκλογικοι νομοι των χωρων μελων της Ε.Ε. για τους ευρωβουλευτας δεν διαφερουν απ’ αυτους των βουλευτων των εθνικων κοινοβουλιων.

Ειναι ενα φανερο μυστικο και για τους ευρωβουλευτες. Σ

τις εκλογικες λιστες των κομματων τοποθετουνται και εκλεγονται μελη των μασονικων στοων, ροταρυ, λα’ι’ονς κ.α.

Ετσι το ευρωκοινοβουλιο ειναι γεματο με «αδερφια» και λομπιστες της χειριστης μορφης.

Ετσι και η απευθειας εκλογη δεν συμβαλλει καθ’ολου στην δημοκρατικοποιηση του ευρωκοινοβουλιου. Υπο αυτη την σκοπια και οι ευρωεκλογες του Μα’ι’ου 2014 θα ειναι μια ευρωπα’ι’κη Φαρσα!

Την Φαρσα αυτη θα προσπαθησουν να εκμεταλλευτουν και οι

σημερινοι προδοτες του ΠΑΣΟΚ και της μπασταρδεμενης Δεξιας της

Ν.Δ. Στην Φαρσοκομωδια αυτη συμβαλλει αποφασιστικα και ο τελειως ανικανανος Πορτογαλος προεδρος της Επιτροπης της Ε.Ε., που

επισκεφθηκε προσφατα την Αθηνα. Τα ιδια ισχυουν και για τον σοσιαλιστη (;) γερμανο υπουργο εξωτερικων.

Οι ευρωβουλευτικες εδρες ειναι υπερβολικα πολλες και δεν ειναι δικαια μοιρασμενες μεξυ των 28 κρατη μελη.

Οι ευρωβουλευτες πρεπει να εκλεγονται ενιαια και οχι με το εκλογικο συστημα των εθνικων κρατων.

Ουδεις πολιτης θα τοποθετειται στις εκλογικες λιστες εαν ειναι μελος μιας μυστικιστικης οργανωσης.

Ουδεις απο τους εκλεγεντες ευρωβουλευτες επιτρεπεται να είναι ταυτοχρονα και Λομπιστης.

Δεν υπαρχει ποιο επικινδυνο πραγμα απο την επιδραση στους βουλευτες απο εξωκοινοβουλευτικους παραγοντες υποπτων συμφεροντων.

3. Απ’ευθειας εκλογη των μελων του Συμβουλιου, της Επιτροπης και η καθιερωση των Δημοψηφισματων.

Το Συμβουλιο της Ε.Ε. μεχρι σημερα ουτε εκλεγεται απ’ ευθειας απο τον λαο, ουτε απο το ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο οπως στα κοινοβουλευτικα συστηματα.

Αυτο κατα το Αρθρο 203 παρ. 1 ΕG αποτελειται σε υπουργικο επιπεδο απο 28 μελη.

Η προεδρια του αλλαζαι καθε 6 μηνες. Συμπληρωματικα με τις εκτελεστικες του δικαιοδοσιες παιζει το Συμβουλιο μεγαλο ρολο στην διαδικασια επιλογης αποφασεων για νομοθετηματα.

Σχετικα με το περιεχομενο αυτων αποφασιζεται απο ποια ειδικοτητα υπουργων θα συγκροτειται το εκαστοτε Συμβουλιο.

Το Συμβουλιο ουτε εκλεγεται απο τον λαο ουτε επανεκλεγεται με εκλογες.

Γι’ αυτο ουτε ελγχεται αλλα και ουτε μπορει να τιμωρηθη για τυχων παραπτωματα του.

Σε κανεναν δεν ειναι υπευθυνο.

Η τραγικη αυτη κατασταση οφειλει να ανατραπη.

Η απευθειας εκλογη των μελων του θα πρεπει να αποχωριστη απο τα εθνικα κρατη και να τεθη σε νεες βασεις με εκλογη αυτων με δημοκρατικες διαδικασιες απο το ευρωκοινοβουλιο.

Η Επιτροπη της Ε.Ε. αποτελειται επισης απο 28 μελη που τοποθετουνται απο τα εκαστοτε κρατη μελη για 5 χρονια χωρις εκλογη απο τους λαους.

Κατα το Αρθρο 213 EG καθε κρατος μελος αποστελλει ενα μελος χωρις να παιζη κανενα ρολο η ειδικοτητα, η ικανοτητα και τα τυχων υπαρκτα οραματα αυτου.

Το εκαστοτε μελος ειναι ενα πιστο κομματοσκυλο του εκαστοτε κομματος του εθνικου κρατους που βρισκεται στην εξουσια.

Και εδώ οι πολιτες δεν εχουν καμμια δικαιοσια και καμμια επιδραση στην επιλογη ων προσωπων.

Καθε Μασονος μπορει να αποσταλλει στην Επιτροπη της Ε.Ε. Συνεπως το Αρθρο 213 EG που καταχυρωνει δηθεν την ανεξαρτησια των μελων της Επιτροπης της Ε.Ε. ειναι σκετη κορο’ι’δια. Η τραγικη αυτη κατασταση οφειλει επισης να ανατραπη.

Σε καθε ευρωεκλογες των κρατων μελων της Ε.Ε. πρεπει να μπαινουν στις λιστες και ονοματα πολιτων αξιων για επιλογη μελους της Επιτροπης της Ε.Ε.

Μονο ετσι θα μπορει να αποτελειται η Επιτροπη της Ε.Ε. απο δημοκρατικα εκλεγεντα μελη αλλα και απο ανθρωπους με ποιοτητα και οραματα.

Τα τοσο απαραιτητα Δημοψηφισματα που τοσο ελεεινα αποφευγονται διοτι ειναι επικινδυνα γι’ αυτους που παρανομα ασκουν στην Ε.Ε. εξουσια, πρεπει να καθιερωθουν, διοτι μονο η λα’ι’κη συμμετοχη θα σπαση τις αλυσιδες των υιων και θυγατερων του Μαμωνα με τις οποιες εχει αλυσοδεσει τους λαουν των κρατων μελων της Ε.Ε. και οχι μονο.

Τα τρια αυτα παραδειγματα, που θα μπορουσαν να επεκταθουν για ολα τα θε-

σμικα οργανα της Ε.Ε., δειχνουν, το πως θα μπορουσε να εξαφανιστη η ελαχιστη διαπραγματευτικη ικανοτητα, η πολιτικη αλαζονεια και το ελλειμμα επιρ- ροης της Ε.Ε. στο παγκοσμιο και ειδικα στο σημερινο Ευρασιακο γιγνεσθαι.

Δια των δραστηριοτητων των μεγιστανων του χρηματος των ΗΠΑ και απ’ αυτους εξαρτωμενος διοικητικος μηχανισμος που ειναι με τους υψηλα αμοιβομενους ειδικους και αυτος για την σημερινη οικονομικη κριση υπευθυνος, απατουνται με δισεκατομμυρια δολλαρια κατα συρροη ολες οι χωρες του κοσμου.

Οι μεγιστανοι του χρηματος των ΗΠΑ διοχετευουν χρημα απο την παγκοσμια τραπεζα, τα οποια η USAID (Agen for International Development) των ΗΠΑ μαζι με αλλες «οργανωσεις βοηθειας» μεταφερουν στους λογαριασμους των μεγαλων βιομηχανικων συγκροτηματων και στις τσεπες των ολιγων πλουσιων οικογενειων που ελεγχουν τους φυσικους πορους του πλανητη μας.

Με αναλυσεις απατης, με διαστρεβλωση των εκλογικων αποτελεσματων, με δωροδοκια, με εκβιασμο και δολοφονια καταχυρωνουν οι μεγιστανοι του χρηματος των ΗΠΑ την εξουσια τους τοσο στην Ε.Ε. οσο και στον υπολοιπο κοσμο.

Η πολιτικη στις ΗΠΑ αλλα και στην Ε.Ε. εγινε μια πολιτικη των τραπεζικων Λομπιστων οι οποιοι σχεδιαζουν και οργανωνουν την λεηλασια των λαων. Αυτοι ειναι που ξεριζωνουν διεθνως απο τα κρατη τα συστηματα δικαιοσυνης και της δημοκρατιας.

Η νεα μεθοδος για την παγκοσμια εξουσια δεν βασιζεται μονο στους πολεμους και στην στρατιωτικη κατοχη των λαων βασιζεται και στην οικονομικη κατοχη μεσω δανειων, στην κατοχη με το συστημα «Χρεος-Τοκος-Δουλεια». Αυτο που σημερα καποιος συναντα στον πλανητη μας και ονομαζεται «δυστυχια των λαων» ειναι αποτελεσμα της ηθελημενης ‘η αθελητης τασης για πλουτη, για εξουσια, για κυριαρχια και για την ικανοτητα διασπορας του φοβου και της τρομοκρατιας στον κοσμο.

Οπως με την αρχη της παγκοσμιας οικονομικης κρισης το 2008 φανηκε, αυτη θα διατηρηθει κατα τετοιο τροπο ωστε η ανθρωποτητα μετα απο περιπου 30 χρονια να ζηση παλι μια αντιπληθωριστικη οικονομικη κατασταση ομοια των ετων 1870 εως 1914 λογω

της μειωσης των στρατηγικων αποθεματων πρωτων υλων και των γεωστρατηγικων παιχνιδιων που παιζονται στο πεδιο συγκρουσης της Ευρασιας. Δεν αποκλειεται η συγκρουση αυτη να οδηγηση πρωτα σε εναν νεο ψυχρο και μετα σε εναν θερμο παγκοσμιο πολεμο.

Οι πολεμοι στην Εγγυς Ανατολη, στο Αφγανισταν, ο κρυφος πολεμος κατα της Περσιας, οι διαμαχες στον Καυκασο, ο πολεμος στην Συρια που ειναι μερος του πολεμου κατα της Περσιας, οι διαμαχες των Κινεζων και Ιαπωνων για τις νησους Sekaku στην ανατολικη κινεζικη θαλασσα και αλλες πολλες, βασιζονται στις επιδιωξεις για την κυριαρχια της Ευρασιας, δηλαδη για την παγκοσμια κυριαρχια. Η στρατιωτικη πολιτικη των ΗΠΑ στηριζει τις επιδιωξεις αυτων για μια νεα παγκοσμια ταξη.

Στο πεδιο της Ευρασιας, τοσο στην καρδια οσο και στο δακτυλιο περιξ αυτης δεν επιτρεπεται να δημιουργηθη μια δυναμη που θα εκτοπιζε τις ΗΠΑ στην περιφερεια. Μια τετοια δυναμη θα μπορουσε να δημιουργηθη με στενη συνεργασια μιας Ε.Ε. των πατριδων και της Ρωσιας.

Μια τετοια κατασταση ομως δεν θα απεκλειε το ενδεχομενο στρατιωτικης επεμβασης των ΗΠΑ στην ευρωπη.

Το οραμα ομως μιας ευρωπης των πατριδων χωρις την πολιτικη ανεξαρτησια και εδαφικη ακεραιοτητα ολων των μελων κρατων της θα παραμεινει απραγματοποιητο.

Η υπονοια συνεπως για την καταρρευση της Ε.Ε. εχει στερεες βασεις.

Ειτε το θελει ειτε δεν το θελει το σημερινο εκτρωμα της Ε.Ε. ο δρομος της Ρωσιας προς την Ευρασια ειναι μονοδρομος.

Το 1991 ιδρυθηκε ως αντικαταστατης της σοβιετικης ενωσης η GUS και απο το 2010 υπαρχει η τελωνειακη ενωση Ρωσια-Μπελαρος-Καζασταν.

Στις ημερες μας γινονται προσπαθειες δημιουργιας μιας ελευθερης οικονομικης ζωνης και της ευρασιατικης οικονομικης ζωνης.

Ολα αυτα είναι προσπαθειες της Ρωσιας για την κυριαρχια της στην Ευρασια.

Μονο ετσι θα μπορεσει ισως η Ρωσια να αποκτηση το γεωστρατηγικο βαρος που επιδιωκει, ενω η μοιρα του σημερινου εκτρωματος της Ε.Ε. χωρις ριζοσπαστικες αλλαγες στο εσωτερικο της, προδικαζεται να ειναι στον 21ον αιωνα καταστροφικη.

Γεωργιος Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>