«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιστολή στους Γερμανούς ψηφοφόρους. (ακολουθεί η μετάφραση στα γερμανικά) Brief an die deutsche Wähler.

Αξιότιμοι Γερμανοί ψηφοφόροι,

μετά  την λήξη του Β’ Π.Π. τον Μάϊο του 1945, ισχυρίστηκε σχεδόν το 90% των Γερμανών πολιτών, ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτε από τις θηριωδίες του χιτλερικού καθεστώτος, ή από   την ύπαρξη των ναζιστικών κέντρων συγκέντρωσης με τους θαλάμους των αερίων και τους φούρνους ή το ότι 55 εκατ. άνθρωποι βρήκαν, κατά την διάρκεια του πολέμου, τον θάνατο. Εξήντα οκτώ χρόνια αργότερα, λίγες μέρες πριν τις ομοσπονδιακές Γερμανικές εκλογές, έρχεται αυτή η ανοικτή επιστολή μας προς αποφυγήν ενός νέου ισχυρισμού των σημερινών Γερμανών ψηφοφόρων, …. ότι δεν γνώριζαν όταν τιμούσαν, στις εκλογές του 2013, με την ψήφο τους … νεοναζιστές και τους εγκληματίες πολέμου, που  ήδη είχαν βάψει τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων ανθρώπων.

Δεν θα ασχοληθούμε  στην παρούσα με την διαρκή και συνειδητή προσπάθεια της γερμανικής πολιτικής ελίτ των τελευταίων 18 χρόνων, αφενός μεν να καταστρέψει τις εθνικές οικονομίες των κρατών του ευρωπαϊκού Νότου, αφετέρου δε να μετατρέψει, μέσω εκβιασμού των πολιτικών προσώπων ή της παραβίασης των εθνικών συνταγμάτων  και παρανόμων επιχειρήσεων των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, διάφορα κράτη της Ε.Ε σε απόλυτα πειθαρχημένα γερμανικά προτεκτοράτα.

Η ευρωπαϊκή ταξιδιωτική βίζα, την οποία χορηγούσαν αφειδώς  οι γερμανικές διπλωματικές αποστολές στην Ουκρανία, στα διαβατήρια μισού εκατομμυρίου Ουκρανών εργατών για να κατευθυνθούν προς την Πορτογαλία, δεν δόθηκε τυχαία αλλά είχε  σαν σκοπό την διαρκή, εσωτερική υποτίμηση της αγοράς εργασίας,  που οδήγησε τελικά τη χώρα αυτή στη σημερινή οικονομική κρίση και στην καταστροφή.

Στην  εκλογή του Ισπανού σοσιαλιστή  Θαπατέρο,  το 2004, στην πρωθυπουργία πίστευαν μόνο οι Γερμανοί χρηματοδότες του, που τον τροφοδότησαν από τον Φεβρουάριο του ιδίου έτους συνολικά με 100 εκατ. € … αν και οι δημοσκοπήσεις την ίδια στιγμή έδειχναν ένα προβάδισμα του χριστιανοδημοκράτη Αζνάρ με 15 μονάδες. Το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Μαϊου 2004 στην Μαδρίτη, με τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες έφερε την πολιτική ανατροπή και την επικράτηση του Θαπατέρο στις εκλογές έναντι του Αζνάρ. Ποιός σχεδίασε και εκτέλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα στην Μαδρίτη θα παραμείνει μυστικό των μυστικών υπηρεσιών, του γερμανικού κορμού της Αλ Καϊντα  και εκείνων των Γερμανών πολιτικών που το Φεβρουάριο του 2004 πόνταραν στα γραφεία στοιχημάτων της Άπω Ανατολής μεγάλα χρηματικά ποσά στη νίκη του Θαπατέρο με 10 μονάδες διαφορά έναντι του Αζνάρ. Η εκλογή Θαπατέρο οδήγησε στην μεγάλη οικοδομική φούσκα της Ισπανίας, στην υπερχρέωση των ισπανικών τραπεζών και τελικά στη σημερινή οικονομική καταστροφή της χώρας.

Ποιός γνωρίζει σήμερα τους σκοπούς που ήθελαν να πετύχουν οι ίδιοι παραπάνω αναφερθέντες γερμανικοί παράγοντες της “Αλ Καϊντα” στις 11 Ιουνίου 2006  με την εκτέλεση του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο και ποιός μπορεί να αναλογιστεί τι θα μπορούσε να συμβεί αν  οι σχεδιαστές του δεν προσπαθούσαν να ακυρώσουν την επιχείρηση … αφότου αυτή είχε γίνει, μερικές μέρες νωρίτερα,  γνωστή μέσω του  γραφείου των ανταποκριτών της ισπανικής εφημερίδας ” El Pais” στο Βερολίνο;

Ποιός κρύβεται πίσω από τις συνεχείς, “αυθόρμητες” λαϊκές διαδηλώσεις τον Δεκέμβριο του 2006 στην Βουδαπέστη  κατά του Ούγγρου πρωθυπουργού και αληθεύει ότι αυτές σταμάτησαν αμέσως μαζί με τη χρηματοδότησή τους,  μόλις γνωστοποιήθηκε ότι το αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας θα περιέλθει στα χέρια των “Γερμανών επενδυτών” ….;

Τον Μάϊο του 1997 άρχισε η συστηματική πληρωμή παράνομων προμηθειών σε ευρωπαίους πολιτικούς, μέσω γερμανικών εταιρειών, με τον σκοπό να δημιουργηθεί ένα κατευθυνόμενο, οικονομικό φιλογερμανικό λόμπυ στις χώρες αυτές, που θα είχε σαν επακόλουθο την προώθηση όλων των δημοσίων διεθνών διαγωνισμών σε εταιρείες γερμανικών συμφερόντων. Σε αυτόν τον κύκλο των “εργασιών” δραστηριοποιήθηκε ο Έντμουντ Στόϊμπερ, τόσο σαν βαυαρός πρωθυπουργός όσο και σαν πρόεδρος της βαυαρικής κεντρικής τράπεζας. Ένα μεγάλο μέρος των προμηθειών αυτών κατευθυνόταν εξ αρχής σε ένα ειδικό ταμείο του κόμματος που τότε ηγείτο ο Ε. Στόϊμπερ και τώρα διευθύνεται από τον διάδοχό του στην βαυαρική πρωθυπουργία. Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και ειδικά ο εκάστοτε γγ. της καγκελαρίας ήταν και είναι υπεύθυνοι για τη συλλογή και την καταχώρηση των αποδεικτικών στοιχείων κατά των αλλοδαπών πολιτικών όπως και για την ασφαλή διακίνηση του “μαύρου πολιτικού χρήματος” στην Ευρώπη.

Κάπου εκεί άρχισε να εξελίσσεται και η “ελληνική τραγωδία” ….

Η εταιρεία Siemens ανέλαβε για λογαριασμό της γερμανικής κυβέρνησης να λαδώνει συστηματικά  τους Έλληνες πολιτικούς, να μαζεύει στοιχεία εναντίον τους, με το σκοπό να τους εκβιάσει στο μέλλον και να δουλεύει  αποκλειστικά σε συνεργασία με το  BND και τα αφεντικά του. Εταιρείες Γερμανικών συμφερόντων “κέρδισαν” με αυτό τον τρόπο δισεκατομμύρια σε διεθνείς διαγωνισμούς του ελληνικού δημοσίου. Η δόλια παροχή τραπεζικών δανείων στο 100% του ποσού που αναλογούσε στην  εκάστοτε συμφωνία …  ενέπνευσαν επιπλέον  τους “τίμιους”, συμβαλλομένους Γερμανούς να υπερτιμολογήσουν κατά μέσον όρον  40% τις προσφορές/συμφωνίες  τους  ενώ φρόντιζαν  ταυτόχρονα να παραδίδουν  μόλις το 60% των συμφωνηθέντων υπηρεσιών και αγαθών στους Έλληνες, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσουν πρόστιμα ή να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη. Η Ελληνική οικονομία οδηγήθηκε έτσι με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και στην τελική παράδοση της χώρας, τον Μάϊο του 2010,  στον Γερμανό εισβολέα.

Στις 23 Μαϊου 2010 ξεκίνησαν οι Γερμανοί κατακτητές, 68 χρόνια μετά την λήξη του Β’ Π.Π., να οργανώνουν τα νέα κρεματόρια για να τιμωρήσουν και να διαπαιδαγωγήσουν τους “τεμπέληδες”, τους “απατεώνες”, τους  “διεφθαρμένους” και τους “κατωτέρους των ανθρωποειδών” … Έλληνες.              Η Γενοκτονία των Ελλήνων είχε ήδη αρχίσει.

Στην Πατρίδα της Δημοκρατίας επικρατεί σήμερα η γερμανική κατοχική χούντα. Καταργήθηκε η ελευθερία του κοινοβουλευτισμού, οι νόμοι και το σύνταγμα του Ελληνικού κράτους αντικαταστάθηκαν από το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής, τα ανθρώπινα δικαιώματα ήδη δεν ισχύουν πλέον για τους Έλληνες που θεωρούνται στην Ε.Ε των Γερμανών  πλουσίων  και των “Υπερανθρώπων” του Βερολίνου σαν πολίτες 3ης κατηγορίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα χάσαμε στο μέτρημα τον αριθμό των νεκρών μας. Χιλιάδες Έλληνες ασθενείς ή βαριά τραυματισμένοι πέθαναν σαν τα ζώα, αβοήθητοι στην αρρώστεια τους (καθημερινά πεθαίνουν 30 άνθρωποι κατά μέσον όρο είτε επειδή περιμένουν στην αναμονή έως 20 μέρες για ένα κρεββάτι στην εντατική, είτε διότι δεν τους παρέχεται η κατάλληλη θεραπεία ή διότι τα απαραίτητα  φάρμακα για την χρόνια πάθησή τους δεν υπάρχουν) επειδή ο Γερμανός  Γκάουλάϊτερ Φίλιπ Ρέσλερ αποφάσισε να διαλύσει τον θεσμό της ελληνικής Υγείας και να τον φέρει στο επίπεδο μιας κάποιας αφρικανικής χώρας. Με διατάγματα του άλλου Γερμανού Γκάουλάϊταρ και μισάνθρωπου, Βόλφγκαγγ Σόϊμπλε,  που θεωρεί εαυτόν ως αδίστακτον προτεστάντη τιμωρόν των “αμαρτωλών” Ελλήνων, ποινικοποιήθηκε η φτώχεια, καταργήθηκε η κοινωνική πρόνοια για όλες τις κατηγορίες των αναπήρων και των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, κατέστρεψε 2.000.000 εργατικές θέσεις και τιμώρησε όλες τις ελληνικές οικογένειες που απέκτησαν παιδιά με φορολογικές διώξεις (η ύπαρξη ενός παιδιού θεωρείται σαν αποδεικτικό στοιχείο της ύπαρξης πλούτου). Ο Σόϊμπλε αποδέχτηκε σαν φυσιολογική την ύπαρξη 750.000 παιδιών στην Ελλάδα,   κάτω των 12 ετών, που λιποθυμούν από την πείνα και οδηγούν τους γονείς τους κατά χιλιάδες στην απελπισία και τελικά στην αυτοκτονία.

Η συμμορία της Άγγελα Μέρκελ αλλοίωσε τις εγγραφές των ψηφοφόρων στους ελληνικούς εκλογικούς καταλόγους και τοιουτοτρόπως το εκλογικό αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών που διεξήχθηκαν την 17 Ιουνίου 2012, λήστεψε με το “κόλπο του κουρέματος”  όλες τις εισφορές μιας ολόκληρης επαγγελματικής ζωής των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων στα ασφαλιστικά ταμεία και κατήργησε και απαλλοτρίωσε συνάμα την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.  Διέλυσε όλους του θεσμούς του Ελληνικού κράτους, αγνόησε παντελώς το διεθνές δίκαιο και εξασκεί  βία σε Έλληνες δικαστές, δημοσίους λειτουργούς και βουλευτές προκειμένου να αποφασίζουν με βάση και σύμφωνα με τα γερμανικά συμφέροντα. Καταργήθηκε το εργατικό δίκαιο, επεβλήθηκε ο εργασιακός “μεσαίωνας”, η ανασφάλιστη εργασία, οι μισθοί πείνας και νομιμοποιήθηκε πάλι η δουλεία και η σκλαβιά. Λοιδωρείται η ορθόδοξη χριστιανική πίστη των Ελλήνων, διακομωδείται και αλλοιώνεται η ελληνική ιστορία και ο θεσμός της παιδείας διαμορφώθηκε έτσι ώστε να σιγουρευτεί η παραγωγή αναλφάβητων Ελλήνων.

Η Ελλάδα πληρώνει τόκους για τα δάνεια που της χορηγούν οι Γερμανοί τοκογλύφοι της δήθεν αλληλέγγυης Ε.Ε. με ένα “καπέλλο” της τάξης του 1000% και για κάθε ένα σεντ δανείου έχει αναγκαστεί να δώσει εγγυήσεις, από την δημόσια περιουσία και τον ορυκτό πλούτο της χώρας, της τάξης των 20.-€. Όλα τα δάνεια κατευθύνονται είτε στις τράπεζες είτε στην πληρωμή παλαιοτέρων χρεωλυσίων αλλά ούτε ένα (1) €υρώ δεν διατίθεται στην Ελληνική οικονομία. Όλοι οι εισπραχθέντες φόροι και οι εισφορές που εισπράττονται, κατευθύνονται στις τσέπες των Γερμανών τοκογλύφων και δεν διατίθενται στην Ελληνική αγορά  με βάση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανταποδοτικότητας,  με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξωπραγματικά ποσοστά ανεργίας και ειδικά στις τάξεις των νέων έως 27 ετών (67%).

Η γερμανική θηριωδία εισέβαλλε τον Απρίλιο του 1941 στην Ελλάδα και με μια εγκληματική συστηματικότητα δολοφόνησε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, κατέστρεψε όλες τις υποδομές και κατέκλεψε όλες τις υπάρχουσες αξίες μέχρι και τις αντίκες που ήταν καταγεγραμμένες στα μουσεία της χώρας. Οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τον Οκτώμβριο του 1944 την πατρίδα μας αφήνοντας  πίσω τους αμέτρητους,  άνανδρα δολοφονηθέντες, τα αποκαϊδια και τα ερείπια μιας χώρας χωρίς να αναλάβουν τις ευθύνες τους, διότι  ποτέ μέχρι σήμερα  δεν τους κάλεσε κάποιος για να λογοδοτήσουν και για  να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Η Γερμανία του μεταπολέμου χαρακτηρίζεται από την αμετανόητη υποκρισία εκείνου του λαού-δολοφόνου, που δεν έκλεισε σύμφωνα ειρήνης με τους λαούς που στον πόλεμο επιτέθηκε για να καταστρέψει … προκειμένου να μην πληρώσει τις συμφωνηθέντες  πολεμικές αποζημιώσεις!

Η Άγγελα Μέρκελ, ο Βόλφγκαγγ Σόϊμπλε, ο Χόρστ Ζέχοφαρ, ο Φίλιπ Ρέσλερ. ο Γκίντο Βεσταρβέλλε, ο Μπρίντελε, ο Κάουντερ και τόσοι άλλοι Γερμανοί πολιτικοί όπως και  δεκάδες επώνυμοι Γερμανοί τραπεζίτες και  βιομήχανοι έχουν μηνυθεί για εγκλήματα πολέμου στην εισαγγελία του Διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης, όπου μετά από την έρευνα των καταγγελιών, έκανε αποδεκτή την μήνυση. Στην περίπτωση του Μιλόσεβιτς και του Κάρατζιτς η αποδοχή της αντίστοιχης μήνυσης ήταν αρκετή για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης των κατηγορουμένων αλλά το αυτό δεν ίσχυσε ποτέ τόσο για τους παλαιο- όσο και για τους νεοναζί εγκληματίες πολέμου. Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι αποσιώπησαν όπως συνήθως το γεγονός βασιζόμενοι στο αξίωμα που λέει … ποιος θα τολμήσει να στραφεί εναντίον της Γερμανίας και της ηγεσίας της….  Την πρέπουσα απάντηση θα πάρουν  σύντομα  από τους λαούς  της νότιας Ευρώπης και ειδικά από τον Ελληνικό λαό. Οι  Έλληνες, οι Κύπριοι, οι Ισπανοί και  οι Πορτογάλοι θα αντιδράσουν στην πολιτική του 4ου Γερμανικού Ράϊχ με τέτοια βαναυσότητα που θα αναγκαστούν τα αφεντικά της Ε.Ε. και οι λοιποί ευρωπαϊκοί εταίροι να επανέλθουν στη συνταγματική νομιμότητα.

Ο Γερμανός ψηφοφόρος, που στις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου 2013 θα αποφασίσει να τιμήσει με την ψήφο του τους άνω αναφερθέντες κατηγορουμένους για την διάπραξη εγκλημάτων πολέμου όπως και τα κόμματα που αντιπροσωπεύουν, πρέπει να γνωρίζει ότι αποφασίζει για την συνέχιση στην Ευρώπη της ναζιστικής πολιτικής του  4ου γερμανικού  οικονομικού  Ράϊχ και κατά συνέπεια για ένα νέο ευρωπαϊκό πόλεμο. Όποιος δε από αυτούς νομίζει ότι ο πόλεμος αυτός θα διεξαχθεί μόνο στις φτωχογειτονιές του Νότου είναι αφελής,  ανόητος και σίγουρα αναγνώστης της εφημερίδας “Μπιλντ” ή και των καθεστωτικών φερεφώνων/ περιοδικών “Φόκους” και “Σπίγκελ”.

Η κυβέρνηση Μέρκελ αποφάσισε τον Απρίλιο του 2013 να υιοθετήσει, μετά την εκλογική αναμέτρηση στις 22 Σεπτεμβρίου, τα επιχειρησιακά σχέδια που πρότεινε το Πανεπιστήμιο του Κιέλου στο ομοσπονδιακό υπουργείο αμύνης για την αντιμετώπιση των αντιγερμανικών πολιτικών οργανώσεων στις χώρες του Νότου. Αποφασίστηκε η δολοφονία των ηγετών αυτών των οργανώσεων και ταυτόχρονα η επέμβαση στην Ελλάδα της 26ης αερομεταφερόμενης γερμανικής ταξιαρχίας, γνωστής σαν ταξιαρχία του Ζααρλαντ, προκειμένου να προστατευτεί στρατιωτικά η παραμονή  των γερμανικών δυνάμεων της οικονομικής κατοχής στην Ελλάδα. Οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής θεωρούν την Ελλάδα σαν δικό τους προτεκτοράτο, τους δε Έλληνες σαν όντα κατώτερης αξίας. Θεωρούν τις ελληνικές πηγές ενέργειας, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, ή την άφθονη ηλιακή και αιολική ενέργεια σαν δική τους ιδιοκτησία. Ίδρυσαν στην Ελλάδα, σαν κράτος εν κράτει, ειδικές οικονομικές ζώνες όπου θα ισχύουν οι εργασιακοί νόμοι της ζούγκλας, η εργασία θα είναι ανασφάλιστη, θα αμείβεται με μισθούς πείνας και τα έσοδα για τον Γερμανό επενδυτή θα είναι αφορολόγητα. Οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν λ.χ. την πείνα του ελληνικού λαού με “μέτρα”  που επινόησε ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας “Lidl” και επιδοτήθηκαν με την διανοητική υποστήριξη  του Γερμανού κυβερνήτη της Ελλάδας, του παλαιοναζιστή, Χόρστ Ράϊχενμπαχ και του επισήμου αντιπροσώπου της  Ελλάδας στην Γερμανία, Γερμανού υφυπουργού Εργασίας, Φούχτελ  που προσπαθεί στις εμφανίσεις του να μιμηθεί τον Στρατάρχη Γκέριγγ.  Σύμφωνα με αυτά τα μέτρα, τα συσκευασμένα τρόφιμα που διαθέτουν ληγμένη ημερομηνία κατανάλωσης, τώρα μπορούν να πωλούνται σε μειωμένες τιμές από ειδικά διαμορφωμένα ράφια των Μάρκετ μέχρι και τρεις μήνες μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Ο Ελληνικός λαός θα αντιδράσει στην γερμανική κατοχική χούντα που τον κυβερνά, θα ανατρέψει το σημερινό καθεστώς  και θα επαναφέρει την χώρα, πάσει θυσία, στην συνταγματική νομιμότητα ενώ παράλληλα θα επιτύχει να ανακόψει  την πορεία της Ελλάδας προς την καταστροφή και στον διαμελισμό της. Όσοι παρανόμησαν θα συλληφθούν ανεξαίρετα, όπου και να κρύβονται,  για να λογοδοτήσουν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Οι εγκληματίες Γερμανοί και γενικά οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες και βιομήχανοι είναι σήμερα γνωστοί, επώνυμοι  και διαθέτουν διεύθυνση.

ΕΣΥ  Γερμανέ  ψηφοφόρε κρατάς, με την ψήφο Σου, την τελική απόφαση στα χέρια Σου για το αν θα ξαναζήσουμε στην Ευρώπη πολέμους  ή για το αν θα επανέλθουμε στην ευρωπαϊκή νομιμότητα και στην αλληλεγγύη των Ευρωπαίων μέσω μιας “νέας” δίκης της Νυρεμβέργης.  Ο Ελληνικός λαός δίδαξε στην ιστορία του ότι πάντα πληρώνει τα πραγματικά χρέη του, τιμά την υπογραφή που έβαλε  κάτω από έντιμες και αβίαστες συμφωνίες και το αυτό αναμένει από τον “φίλο” Γερμανικό λαό …!

Ειδάλλως … “Μολών λαβέ”!

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

ακολουθεί ….  η γερμανική μετάφραση!

Brief an die deutsche Wähler.

Sehr geehrte deutsche Wähler und Wählerinnen,

nach dem Ende des zweiten Weltkrieges, im Mai 1945, behaupteten fast 90 % der deutschen Bürger, dass sie von den Schandtaten des Hitler- Regimes, von der Existenz der Konzentrationslager mit den Gaskammern und Krematorien oder von den fast 55 Mio. Menschen, die während des Krieges den Tod gefunden hatten, keine Ahnung hatten.

Heute, 68 Jahre später, ein paar Tage vor der deutschen Bundestagswahlen, kommt dieser offene Brief von uns, um zu vermeiden, dass die heutigen deutschen Wähler erneut behaupten können, dass sie nicht wussten, wenn sie mit ihren Stimmen in der Wahl 2013  „Neonazis“ und „andere Kriegsverbrecher“ wählen, die jetzt schon ihre Hände mit dem Blut von Tausenden von Menschen befleckt haben.

Mit dem vorliegenden Brief werden wir uns inhaltlich nicht mit den ständigen und bewussten Versuchen der deutschen Politelite der letzten 18 Jahre beschäftigen, welche  einerseits versuchte, die nationalen Wirtschaftsmärkte der Staaten des europäischen Südens zu zerstören, andererseits versuchte durch  Erpressung von politischen Personen oder durch die Verletzung der nationalen Verfassungen bzw. durch illegale Operationen der deutschen Geheimdienste zu erreichen,  dass souveräne Staaten  der europäischen Gemeinschaft substanziell zu deutschen Protektoraten umzuwandeln. 

Die europäische Reisevisen, welche  die deutsche diplomatische Vertretung in der Ukraine 1998 an eine halbe Mio. ukrainische Arbeiter erteilt hatte, hatte als Absicht, diese in Richtung Portugal zu bewegen, um dort den Arbeitsmarkt dauerhaft zu schwächen und zu einer Wertminderung des Arbeitsmarktes zu führen, welche das Land zu der heutigen Wirtschaftskrise  führte.

Im Jahr 2004 haben nur die „politischen, deutschen Geldgeber“ an eine Wahl des spanischen Sozialisten Zapatero zum Ministerpräsidenten geglaubt. Diese deutschen Geldgeber haben im Februar 2004 insgesamt 100 Mio. Euro an die Wahlzentrale von Zapatero überwiesen, obwohl sie wussten, dass laut der Wahlprognosen des amtierenden Ministerpräsidenten, dem Christdemokraten Aznar, einen Vorsprung von mindestens 15 Punkten gezeigt hatte. Der Terroranschlag vom 11.März 2004 in Madrid mit hunderten von Toten und Verletzten hat die politische Veränderung in Spanien herbeigeführt und den Wahlgewinn von Zapatero gegenüber von Aznar bewirkt. Wer diesen Terroranschlag plante und wer ihn in die Tat umsetzte, wird ein Geheimnis der Geheimdienste des deutschen Stammes der Al Qaida und derjenigen deutschen Politiker bleiben, die im Februar 2004 große Summen für den Sieg von Zapatero mit 10 Punkten Vorsprung zu Aznar, in Wettbüros in Ostasien plaziert hatten. Die Wahl von Zapatero zum spanischen Ministerpräsidenten führte das Land zu der großen „Baublase“, die hohe Verschuldung der spanischen Banken verursachte und schließlich zu der heutigen Wirtschaftskrise des Landes führte.

Wer kann heute noch  wissen, welche Ziele  die gleichen o.g. deutschen Drahtzieher von Al Qaida bei der Ausführung des Terroranschlages vom 11.Juni 2006 in London verfolgten und wer könnte jetzt über die möglichen Verluste erzählen, wenn die Planer des Anschlages nicht versucht hätten, die Operation rückgängig zu machen, nachdem ein paar Tage vor dem  Anschlag in London beim Büro der spanischen Tageszeitung „El Pais“ in Berlin und bei den zuständigen Stellen der spanischen Staatsanwaltschaft in Madrid bekannt geworden war, dass ein Anschlag erfolgen würde, auch wenn zu diesem Zeitpunkt noch nicht bekannt  war, wo dieser Anschlag stattfinden sollte.

Wer weiß, wer sich hinter den „freiwilligen Volksdemonstrationen“ von Budapest im Jahr 2006  gegen den damals amtierenden ungarischen Ministerpräsidenten versteckt, und entspricht es der Wahrheit, dass die Demonstrationen schlagartig aufhörten, als  die ungarische Regierung bekannt gab, dass der Flughafen der ungarischen Hauptstadt den deutschen Investoren übergeben werden sollte, obwohl das oberste ungarische Gericht sich anderweitig entschieden hatte.

Im Mai 1997 hat die systematische Zahlung von illegalen Provisionen an europäische Politiker mittels der Hilfe von deutschen Firmen begonnen, einerseits mit der Absicht eine deutschlandfreundliche Wirtschaftslobby in den jeweiligen Ländern aufzubauen und andererseits mit dem Ziel verbunden, alle öffentliche Ausschreibungen in diesen Ländern an deutsche Firmen zu vergeben. 

In diesem Kreis der „Arbeitsgruppen“  ist Edmund Stoiber aktiv geworden, sowohl als bayerischer Ministerpräsident als auch als Präsident der Bayerischen Zentralbank. Ein großer Teil der geleisteten Provisionen war vorgesehen für eine spezielle Kasse der Partei, deren Vorsitz Edmund Stoiber innehatte. Der jeweilige politische Nachfolger in Bayern,  übernimmt zusammen mit den politischen Ämtern auch die Vollmacht über diese „geheime“ Kasse.

Die deutschen Geheimdienste  und speziell der jeweilige Generalsekretär des Kanzleramtes waren und sind gleichzeitig zuständig für das Sammeln und Sortieren der Beweismittel, die zu späteren Zeiten gegen die „geschmierten“ ausländischen Politiker und Entscheidungsträger benutzt werden könnten, sowie für die sicheren Geldtransaktionen des „schwarzen politischen Geldes“ innerhalb Europas. Die deutsche Justiz beschützt die beteiligten deutschen Täter, die an diesen Geldwäsche- und Erpressungsgeschäften mitgewirkt haben, indem sie gegen diese Personen „einfache Strafbefehle“ ausstellt, damit gegen diese Personen in gleicher Sache nicht mehr eine Strafverfolgung von ausländischen Gerichten möglich ist.

So ungefähr hat die „griechische Tragödie“ angefangen:

Die Firma Siemens hat im Namen und in Vollmacht der deutschen Regierung angefangen, systematisch die griechischen Politiker zu „schmieren“, Beweismittel gegen diese Politiker zu sammeln, damit sie später gegen diese Verwendet werden könnten. Dies geschah ausschließlich unter der Protektion des deutschen BND und auf Grund der Anweisung und der Pläne der deutschen politischen Führung.  

Die öffentlichen Ausschreibungen des griechischen Staates bescherten in den letzten 20 Jahren  deutschen Firmen Milliardengewinne.

Prinzipiell lief jedes „Geschäfte“ wie folgt ab:

Die deutsche Firma, welche eine solche öffentliche Ausschreibung „gewonnen“ hatte, hat mit Hilfe der Bürgschaften des deutschen Staates dem griechischen Partner eine 100%ige Fremdfinanzierung präsentiert. Diese Fremdfinanzierung entsprach 140% des Betrages, welcher dem Gesamtwert der Ausschreibung entsprach (dadurch war auch die Fremdfinanzierung der illegal geflossenen Provisionen, Schmiergelder und Spesen finanziell abgesichert). Dies berechtigte prinzipiell den deutschen Partner des Vertrages die griechische Amtsperson, die mit ihm den Vertrag abgeschlossen hatte, zu erpressen, indem er sie gezwungen hat,  Waren und Dienstleistungen im Wert von nur 60% der gesamten Vertragsvolumens ohne Reklamation zu akzeptieren. Die griechische Wirtschaft wurde dadurch mit einer mathematischen Akrebie in die Katastrophe geführt und so kam es zu der Übergabe von Griechenland, im Mai 2010, an die „deutschen Besatzer“.

Am 23.Mai 2010  begannen die deutschen Besatzer, 68 Jahre nach dem Ende des zweiten Weltkrieges, die neuen „Krematorien“ zu organisieren, um die „faulen“, die „betrügerischen“, die „korrupten“ und die „Untermenschen-“…..Griechen zu bestrafen, bzw. umzuerziehen.

Der griechische Genozid hat schon begonnen!

In der Heimat der Demokratie herrscht heute die deutsche Besatzungsjunta. Die Freiheit des Parlamentarismus wurde außer Kraft gesetzt. Die Gesetze und die Verfassung des griechischen Staates wurden ersetzt vom Besatzungsrecht. Die Menschenrechte gelten nicht mehr für die Griechen, die in der europäischen Union der „deutschen Reichen“ und der „Supermenschen“ von Berlin als Bürger dritter Klasse gelten.

In den letzten drei Jahren der deutschen Besatzung in Griechenland  ist die Anzahl unserer Toten so extrem hoch gestiegen, dass wir mit dem Zählen nicht mehr nachkommen. Tausende von chronisch und schwerkranken Griechen sind wie die Tiere gestorben, weil sie nicht die notwendige ärztliche Behandlung erhalten hatten, die erforderlich gewesen wäre, ihr Leben zu retten (so sterben durchschnittlich täglich 30 Kranke, weil sie entweder auf eine Bett in der Intensivstation bis zu 20 Tage auf dem Krankenhausflur warten müssen, sie nicht die entsprechende ärztliche Behandlung erhalten oder die notwendigen Medikamente nicht verfügbar sind.) Dies nur deswegen, weil der deutsche „Gauleiter“, Philipp Rössler, entschieden hat, aus Kostengründen das griechische Gesundheitswesen auf das Niveau eines „afrikanischen Entwicklungslandes“ zu setzen.

Mit Befehlen des „anderen deutschen Gauleisters und Menschenhassers“, Wolfgang Schäuble, der sich selbst als „entschlossenen, protestantischen Bestrafers“ der „sündigen Griechen“ ansieht, wurde die Armut per Gesetz zur Straftat erhoben. Die Sozialfürsorge für alle Arten der Behinderten und der chronisch Kranken wurde ersatzlos gestrichen,  2 Mio. Arbeitsplätze wurden vernichtet und die griechischen Familien mit Kindern wurden mit harten Steuern belegt („die Existenz von Kindern als „Nachweis“ für ein hohes Einkommen“, entsprechend höhere Besteuerung). Schäuble in seinem Hochmut  hat die Existenz von mindestens 750.000 Kindern in Griechenland  unter 12 Jahren als „normal“ akzeptiert, die wegen ihres Hungers ständig bewusstlos werden. Dies führte dazu, dass Tauschende verzweifelte Eltern als einzigen Ausweg aus ihrer Lage den Selbstmord gefunden haben. 

Die „kriminelle Bande“ von Angela Merkel hat nachweislich die griechischen Wählerlisten manipuliert und dadurch die Wahlresultate zur griechischen Parlamentswahl vom 17.Juni 2012 verändert.  In einer Nacht- und Nebelaktion hat die „Bande von Merkel“ alle Bankguthaben der griechischen Sozialkassen in „in griechische Obligationen“ umgewandelt, die keinen Wert mehr hatten. Die gleiche „Bande“ plünderte durch den Trick von „Haircut von 2012“ alle im Laufe eines Berufslebens von griechischen Arbeitern, Angestellten und Rentnern bezahlten Abgaben. Gleichzeitig wurde“ das Privateigentum (Sparguthaben, Immobilien etc.) der griechischen Bürger durch diese „abgeschafft“ und von den deutschen Besatzungsmächten zwangsenteignet.

Angela Merkel und die „Verbrecher“, die sie begleiten, hat alle Institutionen des griechischen Staates vernichtet, sie hat bei allen ihren Handlungen das internationale Recht ignoriert und sie übt Gewalt gegen griechische Richter , Staatsbeamten und Parlamentarier  aus, damit sie ihre Entscheidungen immer im Sinne der deutschen Interessen treffen.

Das Arbeitsrecht wurde außer Kraft gesetzt und „ins Mittelalter“ zurückgeführt, mit dem Resultat, dass durch die Förderung der Arbeit ohne Versicherungsschutz und durch oft unregelmäßig ausgezahlte „Hungergehälter“ die Menschensklaverei wieder legalisiert wurde.

Die  griechische Identität wurde demontiert:

·         Der griechisch- orthodoxe Glauben wurde öffentlich lächerlich gemacht. 

·         Die griechische Geschichte wurde bis  ans lächerlich grenzende verfälscht und

·          die Institution der griechischen Ausbildung wurde so umgestellt, dass die zukünftige Produktion von griechische „Analphabeten“ abgesichert wird.

Griechenland zahlt überhöhte Zinsen für die Kredite, die sie von den deutschen Wucherern bekommt, und zwar mit einem „Zuschlag“ von 1000% (tauschend Prozent) und gleichzeitig wurde dem Griechischen Staat auferlegt, für jeden einzelnen kreditierten Cent Sicherheiten an Immobilien und Bodenschätzen in Höhe von 20 € zu hinterlegen.

Sämtliche erhaltenen Kredite gehen zur Rekapitalisierung der Banken oder zur Auszahlung von alten Staatsschulden, aber noch nicht einmal ein Cent wird für die griechische Wirtschaft verwendet.

Sämtliche, von Griechischen Staat einkassierten, Steuern und Abgaben, landen ohne Ausnahme in den Taschen der deutschen „Wucherer“ und  sie werden nicht, wie in der griechischen und europäischen  Verfassung festgelegt, für  Investitionen innerhalb des Landes verwendet mit dem Resultat, dass in Griechenland eine unglaublich hohe Arbeitslosenrate entstanden ist und speziell bei der Jugend unter 27 Jahren (67%).

Die „deutsche Brutalität“  ist im April 1941 in Griechenland einmarschiert und mit einer „kriminellen Systematik“ wurden Hunderttausende von Griechen umgebracht,  die gesamte Infrastruktur zerstört und letztendlich haben sie nicht vergessen, Werte der Antike aus den Museen zu beschlagnahmen und außer Landes zu führen. 

Als im Oktober 1944 die Deutschen unsere Heimat verlassen mussten, hinterließen sie unzählige, von Feiglingen ermordeten Menschen, das Land in Trümmer und Asche, ohne die Verantwortung zu übernehmen, und bis heute,  wurden sie nicht  vor einem Gericht für ihre Verbrechen zur Verantwortung gezogen.

Das Nachkriegsdeutschland charakterisiert sich in einer „reuelosen Scheinheiligkeit“, welches deswegen noch keine Friedensverträge  mit den Völkern, welche sie im 2. Weltkrieg angegriffen und zerstört  haben, abgeschlossen haben, um nicht gezwungen zu sein, die vereinbarten Kriegsreparationen zu bezahlen.

Angela Merkel, Wolfgang Schäuble, Horst Seehofer, Philipp Rössler, Guido Westerwelle, Brüderle, Kauder und viele andere deutsche Politiker, sowie dutzende, namentlich bekannte deutsche Banker und Industrielle wurden wegen der Straftaten von Kriegsverbrechen bei der Staatsanwaltschaft des internationalen Gerichts in Den Haag angezeigt und nach Überprüfung angenommen.  Im Falle der Kriegsverbrechern Milosevic und Karasic hat die Annahme der entsprechenden Anzeige ausgereicht, um einen internationalen Haftbefehl auszustellen, im vorliegenden Fall werden die „Neonazi- Kriegsverbrecher“ geschont.

Die deutschen Journalisten haben wie gewöhnlich diesen Tatbestand der Öffentlichkeit verschwiegen und basieren ihre Handlung auf der Theorie die besagt….“dass niemand wagt, gegen Deutschland und ihre Führung vorzugehen“.

Die hier notwendige Antwort werden sie hier bald erhalten von den Völkern von Südeuropa und speziell vom griechischen Volk. Die Griechen, die Zyprioten, die Spanier und die Portugiesen werden reagieren gegen die „Politik des vierten deutschen Reiches“  und zwar mit so einer Gewalt, dass die Bosse der europäischen Union und die restliche europäischen Partner gezwungen sein werden, zurück in die verfassungsrechtliche Normalität zurückzukehren.

Der deutsche Wähler, der bei den Wahlen vom 22.September 2013 mit seiner Stimme die o.g. Angeklagten für Kriegsverbrechen wie auch deren Parteien ehren wird, muss jetzt schon wissen, dass er dadurch die Entscheidung trifft,  dass eine „nazistischen Politik des vierten deutschen Wirtschaftsreiches“ in Europa weitergeführt wird, die letztendlich zu einem neuen europäischen Krieg führen wird. Derjenige, der glaubt, dass ein solcher Krieg nur in den Armutsvierteln und den Slums des Südens stattfinden wird, ist naiv, ignorant und sicherlich ein Leser der „Bild-Zeitung“ oder „des öffentlichen Stimmen des Systems“- Magazine“ (Fokus und sogar der Spiegel).

Die Regierung „Merkel“ hat im April 2013 entschieden, dass nach den Wahlen vom 22.September 2013, die Operationspläne bezüglich der Eliminierung antideutscher politischer Organisationen in den Staaten des Südens, welche die  Universität Kiel für Bundesverteidigungsministerium  gefertigt hat, zu übernehmen und umzusetzen.

In den Operationsplänen des Universität Kiel wurde entschieden, dass die Führer der o.g. antideutschen Organisationen ermordet werden werden sollen und im gleichen Papier  wurde beschlossen, dass die  26.Luftlandebrigade  Deutschlands, bekannt als „Saarlandbrigade“  in Griechenland einmarschiert, damit sie den Aufenthalt der deutschen Wirtschaftsbesatzung militärisch absichern. Die deutschen Besatzer betrachte Griechenland als ihr eigenes Protektorat. Sie halten die Griechen  für Menschen niederer Herkunft und Qualität. Sie betrachten die griechischen Energiequellen, Flüssiggas und Erdöl oder die unbegrenzt vorhandene Sonnen- und Windenergie, als ihr Eigentum. Sie gründeten in Griechenland – als Staat im Staate – spezielle Wirtschaftszonen, in denen nur die Arbeitsgesetzes des „Dschungels“ gelten, die Arbeit wird nicht sozial abgesichert verrichtet, die Gehälter liegen dort unter 50% des Existenzminimums und die Umsätze und die Gewinne der deutschen Investoren werden steuerfrei erzielt.

Die deutschen Besatzer reagieren auf den Hunger des griechischen Volkes mit „Maßnahmen“, die auf dem Vorschlag des Großaktionärs der Firma LIDL zurückgehen, welche sofort die Unterstützung des deutschen Gouverneurs von Griechenland, des „Altnazis“ Horst Reichenbach, sowie des offiziellen Repräsentanten Griechenlands in Deutschland, des Vizearbeitsminister Fuchtel, der in seinem Erscheinungsbild das Äußere des Marschalls Göring anstrebt.  Gemäß dieser Maßnahmen, dürfen jetzt in Griechenland  verpackte Lebensmittel, die mit einem Fälligkeitsdatum versehen sind, zu etwas günstigeren Preisen in separaten Regalen in den Supermärkten bis zu drei Monaten nach Ablauf des Fälligkeitsdatums verkauft werden. In Deutschland werden solche Lebensmittel vernichtet. Diese „günstigeren Preise“ sind jedoch  immer noch teurer als die gleichartiger Lebensmittel,  die in Deutschland innerhalb der „Ablauffrist“ verkauft werden.

Das griechische Volk wird reagieren auf die deutsche Besatzungsjunta, die es regiert, wird das jetzige politische System beseitigen und es wird das Land, koste es, was es wolle, in die verfassungsmäßige Rechtmäßigkeit zurückbringen und gleichzeitig wird der derzeitige „Marsch Griechenlands in Richtung Katastrophe und der, von außen erzwungenen Aufteilung des Landes“ gestoppt. Alle, die das Gesetz mit Füßen getreten haben, werden ohne Ausnahme festgenommen, egal, wo sie sich verstecken, damit sie sich vor der griechischen Justiz verantworten. Die Verbrecher, die Deutschen und im Allgemeinen die europäischen Banker und Industriellen sind heute namentlich bekannt.

DU, deutscher Wähler, hältst mit Deiner Stimme die endgültige Entscheidung in Deinen Händen, ob wir in Europa wieder Kriege erleben oder ob wir durch einen neuen „Prozess von Nürnberg“ wieder in die europäische Legalität und die Solidarität der Europäer zurückkehren. Das griechische Volk hat uns durch die seine Geschichte gelehrt, dass es immer seine tatsächlichen Schulden bezahlt und dass seine Unterschrift, die unter „ehrlichen“ und „ungezwungenen“ Verträgen steht, einhält und ehrt.  Das Gleiche erwartet es von „seinem Freund“, das deutsche Volk……..!

Sonst…….  “Μολών λαβέ” !!! (und unsere Antwort ist die gleiche wie von Leonidas auf dem Schlachtfeld der Thermopylen auf das Aufgabeangebot der Perser: „Wenn du den Mut hast, komm und nimm es!“ ).

Filikos, Panos Giannakoulopoulos

Nea Filiki Eteria

Die Weiterveröffentlichung ist nur unter Angabe des Autors  und der Quelle (www.nea-filiki-eteria.blogspot.com ) erlaubt

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>