«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια πατριώτες θέλετε να μάθετε ποιοι στηρίζουν και σήμερα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλοι την προδοτική βουλή στο όνομα του αγώνα κατά του καπιταλιστικού συστήματος; Και σήμερα θέλει να είναι κριτής χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αλλαγή της προδοτικής διακυβέρνησης, Φυσικά το ΚΚΕ! Διαβάστε παρακατω τον θεάρεστο ρόλο του!

            02.05.2012

Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΩΣ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ KAI THΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟ-ΛΙΤΕΥΣΗΣ.

μια αναλυση του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου Δοκτορος

Οταν τον Νοεμβριο του 1918 σιγουσαν τα κανονια του 1ου Παγκοσμιου Πολεμου και επικρατουσε η Σιωνιστικη Επανασταση των Μπολσεβικων, ο Κομμουνισμος ‘η Σοσιαλισμος απεκτησε Κρατος και οι Κομμουνιστες την ρωσικη πατριδα του Σοσιαλισμου. Η Επανασταση αυτη χρηματοδοτηθηκε απο τους Εβραιους Μεγαλοτραπεζιτες και δρομολογηθηκε απο τον Διεθνη Πολιτικο Σιωνισμο. Για ολη αυτη την οργανωμενη συμμορια δεν ηταν δυσκολο να παρασυρη στο επαναστατικο της παιχνιδι τον πατο της Ρωσικης Κοινωνιας.

Στις 17.11.1918 ιδρυεται απο τον Διεθνη Πολιτικο Σιωνισμο στον Πειραια με 14 ατομα, μεταξυ των οποιων

 

 

 

  1. Οι Εβραιοι της Θεσ/νικης Αβρααμ Μπεναρογια και Αλμπερτο Αρδιττι

  2. Ο Εβραιοι των Αθηνων Φρανς Πετρουσκα και Κουν Βεντουρα

  3. Ο Εβραιος της Καβαλας Αντζελ Πεχνα και

  4. Ο Εβραιος της Κερκυρας Φρανς Τζουλατι

 

το Σοσιαλιστικο Εργατικο Κομμα Ελλαδος (ΣΕΚΕ) το οποιο μετονομαζεται τον

Δεκεμβριο του 1924 σε Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδος, Ελληνικο Τμημα της

Κομμουνιστικης Διεθνους (ΚΚΕ-ΕΤΚΔ).

Οι ελληνικες εδαφικες αξιωσεις στην κεντρικη και ανατολικη Μακεδονια κατα της Βουλγαριας και στην Θρακη και στην Μικρα Ασια κατα της Τουρκιας, που ρυθμιστηκαν το 1919 στην Συνθηκη του «Νε’ι’γυ» με την Βουλγαρια και το 1920 στην Συνθηκη των «Σεβρων» με την Τουρκια, κηρυχθηκαν απο το ΚΚΕ- ΕΤΚΔ σαν ιμπεριαλιστικες αξιωσεις που επρεπε να καταπολεμηθουν.

Οι δυο   απο τους ιδρυτες του ΣΕΚΕ Αβρααμ Μπεναρογια και Κουν Βεντουρα με τα πικροχολα αρθρα τους στην εφημεριδα «Avanti» της Θεσ/νικης κατα του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, δηλητηριαζαν, υπονομευαν και αποσταθεροποιουσαν εκ των ενδο το ηθικο των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων στην Μικρα Ασια.

Τα ως ανω εβρα’ι’κα καθαρματα του ΚΚΕ-Θεσ/νικης εθεσαν σαν βουλευτες του προδοτικου αυτου κομματος το 1927 στην Ελληνικη Βουλη θεμα ανεξαρτητοποιησης της Μακεδονιας. Ηδη απο το 3ον εκτακτο Συνεδριο του ΚΚΕ-ΕΤΚΔ στην Αθηνα μεταξυ 26.11.-03.12.1924 και 21 χρονια μετα το «Ιλιντεν» αντιχουσε και παλι το συνθημα του βουλγαρικου κομιτατου ΕΜΕΟ, δηλαδη της Εσωτερικης Μακεδονο-Ανδριανοπολιτικης Επαναστατικης Οργανωσης «Μακεδονια στους Μακεδονες».

Η εξεγερση του «Ιλιντεν» (Ημερα του προφητη Ηλια) το καλοκαιρι του 1903 σηματοδοτησε με την ενοπλη δραση των   Βουλγαρων Κομιτατζηδων στην Μακεδονια μια νεα απαρχη απο αυτη του ετους 1878 που ματαιωθηκε με την Συνθηκη του Βερολινου.

Η εξεγερση αυτη στηριχθηκε κατα ενα μεγαλο βαθμο στην ενεργο συμμετοχη των Εβραιων, υπο την ηγεσια των αδελφων Καμχη.

Παντοτε οι Εβραιοι και οι Χριστιανοκομμουνιστες στοχευαν στην αποσπαση της Μακεδονιας και Θρακης απο την Ελλαδα.

Απο τα χρονια ηδη της Τουρκοκρατιας, ο εβρα’ι’κης καταγωγης Τσαλ Μπεης ειχε επιδοθει στην σφαγη του Ελληνισμου της Μακεδονιας και Θρακης.

Το μασονικο περιοδικο «Ακακια» της Θεσ/νικης του Οκτωβριου 1908 μας πληροφορει :

       «Η ξενη Μασονικη Στοα Μακεδονια με εδρα την Θεσ/νικη, με  διδασκαλο τον Ιταλοεβραιο Εμ. Καρασο, στην δικαιοδοσια του οποιου υπαγονταν τρεις ακομη ξενες Μασονικες Στοες, στους κολπους των οποιων οι Ταλαατ και Ενβερ (Οι δολοφονοι 1,5 εκατομμυριων Αρμενων και 300.000 Ελληνων της Μικρας Ασιας), βρηκαν προσφορο εδαφος για να δημιουργησουν την Κινηση των Νεοτουρκων με μελη που αποτελουνταν εξ’ ολοκληρου απο Τουρκοεβραιους.

Μεσα απο αυτους  τους κυκλους αναδειχθηκε αργοτερα ο Κεμαλ Ατατουρκ, ο οποιος με την βοηθεια των αδελφων του Εβραιων της εβρα’ι’κης στοας Θεσ/νικης Β’nai Brith θα συνετριβε τον Ελληνικο Στρατο το 1922…..»

Το συνθημα «Η Μακεδονια στους Μακεδονες» απο το 1903 εως τα τελη του 1943 παρεμεινε ο ενδιαμεσος στρατηγικος στοχος για μια μεγαλη Βουλγαρια.  Η Βουλγαρια προσεπαθησε να επαναλαβη το πειραμα της αυτονομης «Ανατολικης Ρωμυλιας» που την οδηγησε πραξικοπηματικα στην ενσωματωση στην Βουλγαρια. Μετα το 3ον εκτακτο Συνεδριο του προδοτικου ΚΚΕ-ΕΤΚΔ υπο την καθοδηγηση της Μοσχας και Σοφιας κλιμακωνει αυτο με τις αποφασεις και  πραξεις του τον διαμελισμο της Ελλαδος με ανεξαρτοποιηση της ελληνικης Μακεδονιας και Θρακης, ενω οι ξεριζωμενοι και εξαθλιωμενοι Ελληνες απο τις πατριδες της ανατολης αγωνιζονταν σε καθε γωνια της ρημαγμενης απο τους πολεμους Ελλαδος να επιβιωσουν.

Η Κ.Ε. του προδοτικου Κομματος ΚΚΕ-ΕΤΚΔ με προκηρυξη της για την πρωτη επετειο απο τον θανατο του Λενιν κηρυσσει στις 25 Ιανουαριου 1925 τον εμφυλιο πολεμο αναμεσα στους ντοπιους ελληνικους πληθυσμους της Μακεδονιας και Θρακης και στους ελληνικους προσφυγικους πληθυσμους της Μικρας Ασιας και ζητει «Να παψη το ανθρωποπαζαρο της Μακεδονιας και Θρακης και καλει τους λαους των να αγωνισθουν για την ενιαια και ανεξαρτητη Μακεδονια και Θρακη και για την βαλκανικη Ομοσπονδια»

Απο την αλλη πλευρα το θεοκρατουμενο αχρηστο Αττικο Δημιουργημα με τους αξεστους, αγραμματους και αλλαζονες Ρωμηους συμπεριφερονταν αισχρα και βαναυσα απεναντι στους διγλωσσους Ελληνες της Μακεδονιας οι οποιοι εδειναν τα παντα για να μεινουν Ελληνες.

Με επεμβαση της 3ης Κομμουνιστικης Διεθνους και τοποθετηση επικεφαλης του ΚΚΕ στις πρωτες ημερες του Νοεμβριου 1931 του Νικολαου Ζαχαριαδη, σφραγιζεται η μοιρα του προδοτικου αυτου Κομματος και της Ελλαδος.

Το Δεκεμβριο του 1935 στο 6ο Συνεδριο του ΚΚΕ ο Νικολαος Ζαχαριαδης επιβαλλει νεα γραμμη χωρις ομως να παυη το ΚΚΕ να διακηρυττη οτι το Μακεδονικο Ζητημα θα λυθει αδελφικα μετα την νικη της Σοβιετικης Ενωσης στα Βαλκανια.

Το Ιουνιο του 1941 εχουν τελειωσει τα παντα στην Ελλαδα απο την Γερμανοιταλικοβουλγαρικη κατοχη και για τριτη φορα μεσα σε διαστημα λιγοτερο απο 30 χρονια οι Βουλγαροι καταλαμβανουν την ανατολικη Μακεδονια και Θρακλη και εγκαθιστουν βουλγαρικες αρχες, βουλγαρους Δημαρχους, κοινοταρχες, ειρηνοδικες, δικαστες, χωροφυλακες και βουλγαρικες λεσχες προσκαλωντας τους Ελληνες να εγγραφουν σε αυτες δηλωνοντας οτι ειναι Βουλγαροι.

Στην αντιδραση των Ελληνων ακολουθησαν σφαγες και εκτελεσεις με εξοντωση 15.000 Ελληνων και εκτοπιση αλλων 150.000 ενω το προδοτικο ΚΚΕ τηρουσε σιγην ιχθυος και προετοιμαζονταν ως υπεργολαβος των Βουλγαρων και Γιουγκουσλαβων να στηση νεα παγιδα αιματος κατα των Ελληνων.

Απο τις αρχες του 1943 λειτουργουσε για του Εβραιοκροατη Τιτο.

Με την κατασκευη της Δημοκρατιας της Μακεδονιας ο Εβραιοκροατης Τιτο καλυπτε με την απατη αυτη καταστατικα ολοκληρη την γεωγραφικη περιοχη και τους πληθυσμους της Μακεδονιας, παραβιαζοντας τα συνορα της Ελλαδος αλλα και της ηττημενης και δοσιλογης Βουλγαριας. Δυστυχως το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΝΟΦ-ΣΝΟΦ υπο την καθοδηγηση του ΚΚΕ συνεργασθηκε στρατιωτικα με τον Τιτο στην Μακεδονια, με συμφωνια που επικυρωθηκε τον Αυγουστο του 1943. Ο ηγετης του ΚΚΒ Δημητρωφ υπεγραφει στο Μπλεντ της Γιουγκοσλαβιας τον Ιουλιο του 1947 με τον Τιτο την προκαταρκτικη συμφωνια για την ιδρυση της βαλκανικης Ομοσπονδιας.

Ακολουθει τον Νοεμβριο του 1947 η συναντιση Τιτο και Δημητρωφ στην Βαρνα της Βουλγαριας και η Αναγγελια του προδοτικου ΚΚΕ συγκροτησης προσωρινης κυβερνησης της Ελλαδος στα βουνα υπο τον Μαρκο Βαφειαδη.

Μετα την προδοσια και τον αφοπλισμο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, που αντιπροσωπευε εκατομμυρια Ελληνων πατριωτων, με την Συνθηκη της Βαρκιζας το προδοτικο αυτο Κομμα προχωρησε στον εκ των προτερων χαμενο 2ον γυρο αιματοκυλωντας την Ελλαδα και υπηρετωντας αποκλειστικα τους στοχους του Τιτο.

Μετα την καταλυτικη παρεμβαση του Σταλιν την 10.02.1948 και τον αφορισμο του Τιτο προσγειωνεται το προδοτικο ΚΚΕ ανωμαλα στα συμφωνηθεντα των μεγα- λων δυναμεων στην Γιαλτα.

Η συμφωνια αυτη που επικυρωθηκε το 1975 απο ολη την Ευρωπη και τις ΗΠΑ, παρεμεινε μεχρι την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης με την τελικη πραξη του Ελσινκι ακλονητη στα Βαλκανια.

Το προδοτικο ΚΚΕ αιματοκυλισε μεταξυ 1946-1949 την Ελλαδα μονο και μονο για να συμβαλλη στην σταθεροποιηση των κομμουνιστικων καθεστωτων στα Βαλκανια.

Ποτε δεν ασχοληθηκε σοβαρα για την εκδιωξη των κατοχικων δυναμεων.

Μεχρι τις ημερες μας συνεργαζεται αρμονικα με το αλλο εβρα’ι’κο δημιουργημα, με την καστα των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες και κυριαρχουν εδω κα 1.700 χρονια πανω στους Ρωμηους. Για το ΚΚΕ το Παρακρατος της χριστιανικης θεοκρατιας εντος των τειχων μας δεν αποτελει«οπιο των Ρωμηων». Ας θυμηθουμε λιγα αποσπασματα απο τον λογο του Αρη Βελουχιωτη στην Λαμια :

     «Λενε, ο Κομμουνισμος χαλνα τις Εκκλησιες και γδερνει τους Παπαδες.

       Τοσο χαζοι ειναι λοιπον οι Κομμουνιστες, να χαλασουν τις Εκκλησιες,  που δεν τους εμποδιζουν σε τιποτε. Μα γιατι ; Εμεις βλεπουμε, οτι χιλιαδες Παπαδες βρισκονται τωρα στην πρωτοπορια του Κινηματος μας και η συμβολη του Κληρου, που σταθηκε στο πλευρο μας υπηρξε ανεκτιμητη……»

Το ΚΚΕ και γενικα και οι ετσι ονομασθεισες αριστερες και προοδευτικες δυναμεις της Ελλαδος δεν εβλαψαν ποτε και καθολου τα συμφεροντα και την τεραστια περιουσια του εβραιογενους παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας.

Ο πασιγνωστος δολοφονος και καπετανιος του Αρη Βελουχιωτη «Ανυπομονος», που ονομασθηκε ετσι επειδη βιαζονταν να δολοφονη, προσεχωρησε στο ΚΚΕ διατηρωντας την ιδιοτητα του Παπα.

Οχι μονο το ΚΚΕ αλλα και η Δεξια μαζι με την Ορθοδοξια υμνουν μεχρι σημερα τον Δολοφονο-Παπα-

Ανυπομονο για την συμμετοχη της Ορθοδοξιας στον αγωνα της Αντιστασης.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Ανθρωποι του ΚΚΕ και των ετσι ονομασθεντων αριστερων προοδευτικων δυναμεων, που μετα την απο το ΚΚΕ προγραμματισθεισα και εκτελεσθεισα αιματοκυλισια εφυγαν κυνηγημενοι στις κομμουνιστικες χωρες των Βαλκανιων το πρωτο που εκαναν ηταν να κτιζουν στον τοπο της εξοριας τους μεγαλοπρεπεις Εκκλησιες. Δεν αποτελει συνεπως εκπληξη γι’ αυτους που ειναι Ελληνες και εχουν μυαλο και οχι αχυρο στο κεφαλι τους, το δημοσιευμα της εφημεριδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ημερομηνιας 05.01.2008 με τιτλο :

                      «Δεν θελουμε θαμμενο τον πολιτισμο μας»

Το ως ανω δημοσιευμα αναφερεται σε δυο παλαιες χριστιανικες Εκκλησιες στην Κοινοτητα Βουγιατου Ζακυνθου, που εχουν κτισθη επι προγενεστερων Αρχαιοελληνικων (Κατα τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ «Ειδωλολατρικων» !!!) ναων της θεας Αρτεμιδος.

Οπως επισημαινεται στο ως ανω αρθρο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ :

        «Οι πιστοι χρησιμοποιουσαν, οπως παντου εξ αλλου, τα παλαιοτερα υλικα, για να χτισουν τους νεους ναους» οι οποιοι βρισκονται «δυστυχως σε ερειπιωδη κατασταση» και «ειναι αναγκαια η αμεση αποκατασταση τους».

Κατα το ΚΚΕ, δηλαδη κατα το Σιωνιστικο αυτο Κομματικο δημιουργημα, των μεταγενεστερων χριστιανικων ναων ειναι αναγκαια η αποκατασταση, δηλαδη οχι των ενταφιασμενων απο κατω Αρχαιοελληνικων, οι οποιοι κατα τους σχιζοφρενεις «Χριστιανοκομμουνιστες» δεν αποτελουν μερος του Ελληνικου Πολιτισμου.

Σε τι διαφερει η ηγεσια του ΚΚΕ απο τον νυν Αβα της ελληνικης ορθοδοξιας και καταστροφεα του «Αλσους των Μουσων» στην Βοιωτια ;

Με τον «επιβατηριο» λογο του το 2008 ο νεος αυτος Αλλαριχος και ξαδερφι του ΚΚΕ απεδειξεν ολοζωντανα τον βυζαντινον σκοταδισμον.

Ο Παγκοσμιος Ελληνικος Πολιτισμος δεχθηκε μια απο τις χειροτερες προσβολες απο τοτε που ελαμψε, φωτισε και εξανθρωπισε την ανθρωποτητα. Η υπουλη και δολια υβρις διαπραχθηκε λιγα μετρα μακρυτερα απο την Ακροπολη των Αθηνων, απο το παγκοσμιο συμβολο της ελευθερωτικης και εξαληθευτικης περιοδου της ιστοριας.

ΟΧΙ πραγματικα ΟΧΙ, στο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης με τους Ρωμηους και τα Βρωμοκομματα του, με το προδοτικο ΚΚΕ ο Παγκοσμιος Ελληνικος Πολιτισμος δεν εχει καμμια θεση !

ΟΧΙ, δεν εχει καμμια θεση στο φερετρο της περιφρονησης και της αηδιας !

ΟΧΙ δεν εχει καμμια θεση στο κοιμητηριο της αμαθειας και στο γεματο με «Χριστιανοκομμουνιστες» φρενοκομειο της Ορθοδοξιας.

Αμφισβητουμε πληρως τον πατριωτισμο της Ορθοδοξιας και των Βρωμομαγαζων Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ κ.α. διοτι σε ολη την διαρκεια της ιστοριας τους βαζουν την θρησκευτικην και πολι- κην ιδεολογια τους πανω απο την εννοια της πατριδος.

Πρωτα ο Διεθνης Πολιτικος Σιωνισμος και μετα ολα τα αλλα.

Προκειται για πειθηνια οργανα μιας κτηνοδους εβρα’ι’κης ιδεολογιας που δολοφονει κοινωνικα αλλα και φυσικα οποιον δεν υπακουει.

Το ΚΚΕ ειδικα εχει σημαια ευκαιριας. Εξυπηρετει και υπηρετει αποκλειστικα τον δικομματισμο (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) κατ’εντολη του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου διοτι αυτοι το πληρωνουν……Το πληρωνουν για να καθηλωνη τους Ρωμηους στα σπιτια τους και να τους κανει τηλεθεατες των εξελιξεων.

Το πληρωνουν για να καταλαμβανη με το ΠΑΜΕ αυθαιρετα τους δρομους και για να εμποδιζη ετσι την εκδηλωση της κοινωνικης αντιδρασης.

Το πληρωνουν για να πεση καθε πατριωτης διαδηλωτης θυμα βιας εντος της πορειας του αλλα ταυτοχρονα και θυμα αστυνομικης βιας του δικομματισμου εκτος της πορειας του ΚΚΕ.

Οποιος εχει ματια και ξαιρει να βλεπη, το διαπιστωνει μονος του και οχι με την βοηθεια των διαβρωμενων απο τον Σιωνισμο ηλεκτρονικα ΜΜΕ. Το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ του, συνεργαζεται αριστα με την Αστυνομια της Ν.Δ.

και του ΠΑΣΟΚ !!!

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥ 1967 «ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,

ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ».

Ελληνιδες και Ελληνες !

Τα Κομματα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ κ.α. κατευθυνονται απο το Κολεγιο των Αθηνων, απο το παραρτημα της Λεσχης Bildderberg στην Αθηνα. Η προβλεψη για την 06.05.2012 δεν ειναι επιφοιτηση του «αγιου πνευματος» αλλα το αποτελεσμα της γνωσεως των περασμενων και των παροντων. «Τα τ’εοντα προ τ’ εοντα τα τ’εσομενα».

Η διαφθορα και η διψα της κυριαρχιας του παροντος κατεκλυσε την ζωη των Ρωμηων με την ασυγκρατητη δυναμη της πλημμυριδας.

Το επικινδυνο παρον ειναι συνεπεια προηγηθεντων γεγονοτων συμφωνα με τον νομο της φυσεως και της ιστοριας.

Η Αληθεια ειναι η δημιουργικη συνδεση των γενομενων με τα γιγνομενα.

Επειδη τα γενομενα εχουν σχεση αμεσης συνεπειας με τα γιγνομενα και τα γενησομενα, αυτονοητα τα γιγνομενα, για να μην αποτελουν «εντροπια», πρεπει να αποτελουν οιονει «φυσικα τεκνα» των συμβαντων. Ετσι λειτουργει ο νομος της φυσεως.

Στην σημερινη εβραιοκρατουμενη Ελλαδα, εκατονταδες ενεργοποιημενοι μηχανισμοι της εβραιοχριστιανικης εξουσιας, αποτελουμενης απο συνωμοτικες οργανωσεις, δουλευον για να αποκρυψουν την νοθεια των βουλευτικων εκλογων της 06.05.2012 και την αληθεια και για να εξαλειψουν τα αποδεικτικα

στοιχεια.

Η Αληθεια στο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης ηδη κειται σωριασμενη σε οικτρα ερειπια, ενω η ελευθερια αποδημησε σε αλλην ηπειρο.

Η εβραιοχριστιανικη εξουσια στην Ελλαδα, η παρα φυση ιεραρχηση της χωρας μας σαν ομαδα εδω και 1750 χρονια εκτισε το οικοδομημα της σ’ ενα ξενο οικοπεδο, το υπεδαφος του οποιου ειναι θαμμενες χιλιαδες ατομικες βομβες που θα μπορουσαν ανετα να ακρωτηριασουν την εβραιοχριστιανικη εξουσια του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου.

Απλως πρεπει να εκραγουν !!!

Η λαιλαψ της 06.05.2012 πλησιαζει….

Ειναι δυνατη η δημιουργια Ελληνικου Κοσμου απο την μαζα των «κοιμωμενων Ρωμηων», κατα των Ηρακλειτον των αρκαπιαδων, δηλαδη των ανθρωπων του κομματικου υποκοσμου, τους οποιους χρησιμοποιει η εβραιο- χριστιανικη εξουσια ;

Ειναι δυνατη η δημιουργια Ελληνικου Κοσμου με τα σκανδαλα, τις απατες,

τις ραδιουργιες, τις δολοφονιες κ.α. απο τους Ρωμηοχριστιανους ;

Κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβη εαν την 06.05.2012 οι Ρωμηοι ψηφιζαν το «EA.M –Δημοκρατικη Αναγεννηση-Ενιαιο Παλλα’ι’κο Μετωπο.ΟΧΙ».

Με ενα τετοιο Κομμα Εξουσιας, οι Ελληνες, ξεχωριζομενοι ως Ελληνες μπορουν να μεγαλουργησουν εγκαταλλειποντας την Ευρωζωνη και την Ε.Ε. με μια νεα κατευθυνση, με νεα μεσα δρασης προς δικαιωση της ελπιδας για το αυριο.

Η ελπιδα αυτη δεν κρυβεται εντος της εβραιοκρατουμενης Ε.Ε. Οι Σιωνιστες εξουσιαστες της Ε.Ε. ειναι αυτοι που με τα τσιρακια τους εντος των τειχων μας επεβαλλαν την δικη τους εκμεταλλευση με απανθρωπες, υπουλες και υβριστικες μεθοδους. Τα τσιρακια αυτα πρεπει κρεμονται στις αγχονες που θα στηθουν στην πλατεια Συνταγματος των Αθηνων.      

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

7 comments to Αλήθεια πατριώτες θέλετε να μάθετε ποιοι στηρίζουν και σήμερα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλοι την προδοτική βουλή στο όνομα του αγώνα κατά του καπιταλιστικού συστήματος; Και σήμερα θέλει να είναι κριτής χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αλλαγή της προδοτικής διακυβέρνησης, Φυσικά το ΚΚΕ! Διαβάστε παρακατω τον θεάρεστο ρόλο του!

  • Παναγής Π. Κολαίτης

    Φίλε κύριε Χατζηθεοδώρου , για να απαντήση κανείς στα οσα ισχυρίζεστε (αλλα Αληθινά και αλλα Εσφαλμένα) θα πρέπει να συγγράψει Πραγματεία !
    Γι’ αυτό και μόνο θα είμαι τελείως επιγραμματικός .
    1) Ενα βασικό σας σφάλμα είναι οτι ταυτίζετε Εβραίους και Χριστιανούς ! Πού ξανακούστηκε τούτο δώ ! Επίσης κακώς ταυτίζετε Εβραίους και Σιωνιστές Εβραίους . Η “μανία” για κατάληψη ολου του κόσμου , με κάθε μέσο θεμιτό η αθέμιτο , εχει καταλάβει σαν αρρώστεια , σαν Καρκίνος στην καλπάζουσα χειρότερη μορφή του , την Ελίτ των Εβραίων , τους Σιωνιστές Εβραίους (που είναι βεβαίως και Μασονιστές – Σατανιστές στα ψηλά τους κλιμάκια) , και οχι τον Λαό των Εβραίων γενικώς .
    Ακόμα βασικό σφάλμα Ορισμών ΄’εχετε στην εννοια “Χριστιανοκομμουνιστές” , η οποία είναι κίβδηλη και περιέχει αυτοαναίρεση της εννοιάς της. Ενας Χριστιανός δεν μπορεί να είναι και ΄’αθεος – κομμουνιστής , και ενας Κομμουνιστής δεν μπορεί να είναι Χριστιανός , δλδ πρόκειται για ψευτοχριστιανούς και ψευτοκομμουνιστές , που δεν χαρακτηρίζουν τον κάθε χώρο.
    2) Γνωρίζετε οτι το 70 μ.Χ. οι Εβραίοι διεσπάρησαν σ΄’ολη τη γη πωλούμενοι ως σκλάβοι από τους Ρωμαίους. Επί πλέον σε κάθε Εθνος και κράτος είχαν ηδη εγκατασταθεί κοινότητες εβραίων από τα αρχαία χρόνια , ασχολούμενοι με το εμπόριο του χρήματος , κυρίως ,και συσσωρεύοντας πλούτο μπορούσαν , δυστυχώς για τους αυτόχθονες , να επηρεάζουν τις τοπικές κυβερνήσεις (Αρχοντες η Βουλές) σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. Τούς βρίσκουμε στην αρχαία Αθήνα , Θήβα , Κόρινθο (κλπ πόλεις της αρχαίας Ελλάδος) ,αργότερα στη Ρώμη και σε όλη την Ρωμαική επικράτεια , κατόπιν στο Βυζάντιο , ακολούθως στην Υψηλή Πύλη των Τούρκων κ.ο.κ , μέχρι και σήμερα , και πάντα προωθούν το “διαίρει και βασίλευε” , πάντα υποστηρίζουν (και διαφθείρουν) την “Δημοκρατία” , γιατί ετσι περνούν τις θέσεις τους. Είναι ο μόνος λαός που εχει “Μυστικές” οργανώσεις , που εργάζεται στο παρασκήνιο και χρησιμοποιεί φερέφωνα …, ο μόνος που συστηματικά εφαρμόζει το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” !
    Αντίθετα η Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία , ως θεσμός , δεν εχει τίποτε κρυφό , ολα στο φώς , εχει επανειλημμένα καταδικάσει την Μασονία ως Αντίχριστη Οργάνωση και ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του Χριστιανού. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ! Γι αυτό δεκαετίες τώρα προσπαθούν ( και μάλλον το κατάφεραν κατά ικανό ποσοστό ) να αλώσουν εκ των εσω την Ορθόδοξη Εκκλησία . Η ΄’οποια “Αντεθνικότητα” της Εκκλησίας είναι αποτέλεσμα και μόνο του ελέγχου της από τους Σιωνιστές !
    Είναι φανερό οτι η Ορθόδοξη Εκκλησία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ , το δε ΄’οποιο ηγετικό τμήμα της “συνεργάζεται αρμονικά” με τους Σιωνιστές , το κάνει στο βαθμό που ελέγχεται απ’ αυτούς !!
    ” Η κάστα των ανδρών της απάτης που φορούν μαύρες φούστες ” , ΄’οπως λές , ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ , και η Ορθόδοξη Εκκλησία , που ανδρώθηκε με τους / και μέσα στούς Ελληνες , τους ανταπόδοσε την εύνοια στηρίζοντας τον πολύπαθο Ελληνα στην Ιστορική του διαδρομή , φύλαξε την γλώσσα του , την εθνική του καθαρότητα , την Ιστορική του μνήμη ! ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !! ( Πίστευσαν στον Χριστό μετά το κήρυγμά του , στην “εις Αδου Κάθοδον” ). Το δε μαύρο ράσο (οι δικές σου “μαύρες …φούστες” ) καθιερώθηκε ως πένθος των ιερέων για την Αλωση της Πόλης και την Οθωμανική Βαρβαρότητα !
    3) Η Εκκλησία πάντοτε διέθετε την περιουσία της ( δώρα εκατονταετιών από τους Χριστιανούς ) οσάκις η Πατρίδα είχε ανάγκη ! Διάβασε τα σχετικά αναρτημένα στο διαδίκτυο , δεν βλάπτει να μιλάς με γεγονότα !! Αλλά και για να διαμορφώνεις τις απόψεις σου με Γεγονότα , οχι με εικασίες !!
    Αντιθέτως το μεγάλο Σκάνδαλο ακούει στο ονομα Κ.Ι.Σ. !! Κράτος εν Κράτει ( ενα Βατικανό ας πούμε , μέσα στο σώμα του Ελληνικού Κράτους) . Δημοσιευμένο σε ΦΕΚ επί Ελευθερίου Βενιζέλου !! ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ! (χωρις να είναι η Κρατούσα Επίσημη Θρησκεία της Ελλάδος) ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ !
    Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012
    4) Σου παρουσιάζω συνέντευξη του πολύ “Ανυπόμονου” …εξολοθρευτή (΄’οπως τον παρουσιάζεις , κάτι σαν TERMINATOR, κάτι σαν ROCKY BALBOA δλδ):

    Ο παπα-Ανυπόμονος και η Εθνική Αντίσταση

    “Ο αρχιμ. Γερμανός Δημάκος (1912-2004), ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος Φθιώτιδος, συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση 1941-1944, στην οποία έμεινε γνωστός με το προσωνύμιο παπα-Ανυπόμονος. Το 2000 η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε έναν τόμο με τίτλο «Μνήμες και Μαρτυρίες από το ’40 και την Κατοχή» με αναφορές στη δράση του τον καιρό της Κατοχής. Παραθέτουμε στη συνέχεια αποσπάσματα συνέντευξής του στο περιοδικό «Σημάδια», τχ. 6-7, σσ. 20-23.

    – Τι σας παρακίνησε να συμμετάσχετε στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις τάξεις του ΕΛΑΣ;
    – Να σας πω. Εγώ προσωπικά νόμισα ότι με τη συμμετοχή μου στην Εθνική Αντίσταση δεν έκανα τίποτε άλλο από το να δικαιώσω την παράδοση του ελληνικού ράσου. Εγώ απ’ το δημοτικό σχολείο μάθαινα ότι το ελληνικό ράσο έχει πάρει μέρος σ’ όλους τους αγώνες του λαού ενάντια στους κατακτητές. Και η Εθνική Αντίσταση ήταν ένας αγώνας κατά των κατακτητών και είναι αλήθεια πως μετείχα σ’ αυτήν στις τάξεις του ΕΛΑΣ γιατί ο ΕΛΑΣ κυριαρχούσε εκείνη την εποχή στη Ρούμελη που ζούσα και ζω ακόμη. Ο ΕΛΑΣ, παιδάκι μου, εκείνη την εποχή στη Ρούμελη δεν κρατούσε καμιά κόκκινη παντιέρα με σφυροδρέπανο. Μια ελληνική σημαία κρατούσε που έγραφε: «Ελευθερία ή Θάνατος» ο μπαρμπα Νικόλας ο Καραγιώργης με σταυρό επάνω που σήμερα δεν έχει. Θα ‘πρεπε να ‘μαι από σίδερο για να μην τους ακολουθήσω. Ούτε κόκκινες παντιέρες υπήρχαν ούτε σφυροδρέπανα. Απλά οι περισσότεροι Ελασίτες ήταν κομμουνιστές. Εγώ όμως δεν πήγα επειδή ήμουν κομμουνιστής, πήγα σαν παπάς. Έτσι το ‘νιωσα. Πήγα να πολεμήσω τους κατακτητές. Πολύ περισσότερο δε, όταν ήμουν στα μετόπισθεν, είχα ανάμιξη με την Εθνική Αλληλεγγύη. Αυτό λοιπόν έγινε η αφορμή να βγω στο βουνό.
    – Σε μια ανακοίνωση της Παγκληρικής Ένωσης Ελλάδας, πού ήταν προσκείμενη στο ΕΑΜ, γραφόταν ότι σκοπός του ΕΑΜ μετά το διώξιμο των Γερμανών ήταν «να θεμελιώσει την αυριανή Χριστιανική κοινωνία». Δε δείχνει ότι ο αγώνας γινόταν και για την πίστη;
    – Κοίταξε να δεις, εγώ μαζί με τους άλλους παπάδες πήραμε μέρος στον ΕΛΑΣ εξαιτίας δύο κυρίως λόγων: γιατί σαν πρόκριτοι των χωριών που ποιμαίναμε, μπορούσαμε να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση των πόρων για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι με τη συμμετοχή μας προβάλαμε το πρότυπο του παπά που αγωνίζεται για το λαό του. Και ήταν ανάγκη να προβληθεί επαρκώς ο παπάς.”
    Μήπως , φίλε μου κύριε Χατζηθεοδώρου , θα πρέπει να “ματα-ξανα-πληροφορηθείτε” τα περί του “Ανυπόμονου” ? και κατά συνέπειαν να “διορθώσετε” το κείμενό σας ?
    5)Αυτό το ” … Η Αλήθεια ειναι η δημιουργική σύνδεση των γενομένων με τα γιγνόμενα ” ποιός το καταλαβαίνει ? Απλά το αντιπαρέρχομαι…..
    6) Σε μία αποστροφή του ο Ιησούς Χριστός είπε: ” εκ του περισσεύματος της καρδίας ημών ομιλείτε” , και αυτό επαληθεύεται για μία ακόμη φορά στην περίπτωσἠ σας:
    “σχιζοφρενείς Χριστιανοκομμουνιστές” , “Χριστιανοκομμουνιστικό φρενοκομείο της Ορθοδοξίας” κ.τ.ο. ΄’Εωλοι πομφόλυγες υπό ανέμων φερόμεναι ….
    “Αμφισβητείτε πλήρως τον Πατριωτισμό της Ορθοδοξίας” , ταυτίζετε αυτήν με τα “βρωμομάγαζα” των πολιτικών κομμάτων …! Αγαπητέ μου κύριε , τα ΄’εργα του καθενός δεικνύουν τον καθένα. Η Χριστιανική Ορθὀδοξη Εκκλησία , με τα κρυφά της Σχολειά , διατήρησε τους Ελληνες, τη Γλώσσα τους , την Ιστορία τους , Ευλόγησε τα ΄’οπλα της Επανάστασης του 21 , διαρκώς καλεί τους Ελληνες να είναι “Καλοί καγαθοί” , τους προτρέπει στην απόκτηση Αρετών , και κυρίως της Αγάπης , ζητά πάντοτε ν’ανέβει ο πήχυς της Ηθικής ψηλότερα . Αντιθέτως τα Πολιτικά Κόμματα και οι Κομματάρχες πρωτοστατούν στην διάλυση της Οικογένειας , της Πατρίδας , στην πρόοδο της Ανηθικότητας και της εν γένει διαφθορἀς , με την πρόθυμη βοήθεια πάντοτε των (εβραιοσιωνιστικών συμφερόντων) ΜΜΕ , των οποίων οι ταγοί εξαγοράζουν με τα αργύρια της προδοσίας τους ” ἡγέτες” μας και προωθούν πάσει δυνάμει την “πολυπολιτισμική” εικόνα διάλυσης της κοινωνίας μας ! ΣΤΟΧΟΣ: Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ GOIM !
    7) Η “Ἑβραιοελλάδα” των Ἑλλήνων Χριστιανών είναι εκείνη των “Ψευτοχριστιανών” που υποδουλώθηκαν στον Μαμωνά (Λεφτά = δόλωμα των ΕβραιοΣιωνιστών) που με “τρομοκρατικό” τρόπο διοικούν , και ΄’εχουν απαγορέψει κάθε ενάντια φωνἠ , που ελέγχουν την Παιδεία μας , την Οικονομία μας , την Διακυβέρνησή μας , την σκέψη μας μέσω των ΜΜΕ τους , εχουν αλώσει ακόμα και τα υψηλά κλιμάκια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας (οχι 100% βέβαια , αλλά …προσπαθούν) !!
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!
    Γι΄ αυτό δουλεύουν χρόνια τώρα από το παρασκήνιο , και προετοιμάζουν την καταρράκωση των Ελλήνων , την μόνη Συνείδηση Παγκοσμίως , που παρ’΄’ολα αυτά “κρατάει” και
    αντιστέκεται στη Ν.Τ.Π. (N.W.O.) !! ( Bέβαια υπάρχει και ο Πούτιν με το Ρώσικο Ορθόδοξο Λαό του) .
    Φίλε μου , κύριε Χατζηθεοδώρου , ξαναδοκίμασε να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου , και να μην είναι συναισθηματική ΄’εκρηξη το γραπτό σου. Εφάρμοσε την Λογική του Αριστοτέλη , την Διαλεκτική του Σωκράτη , και την Κοινή Λογική και θα δείς σωστά το ολο ζήτημα. Ενας Χριστιανός Φίλος και Αδελφός σου .

    • Η Εφεύρεση του Ιησού

      Ο Μεσσίας του Καίσαρα: η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού

      Ποιος ήταν ο Ιησούς; Γιατί δεν υπάρχει καμία ιστορική και αρχαιολογική απόδειξη της ύπαρξής του; Ποιος έγραψε τα Ευαγγέλια; Γιατί γράφθηκαν στα Ελληνικά και όχι στα Εβραϊκά ή στα Αραμαϊκά; Πώς κι έγινε η Ρώμη το κέντρο της χριστιανικής θρησκείας; Γιατί οι πρώτοι χριστιανοί Πάπες και οι πρώτοι άγιοι ήταν όλοι μέλη της αυτοκρατορικής Ρωμαϊκής οικογένειας των Φλαβίων;

      Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που ο ερευνητής Joseph Atwill και συγγραφέας του ανατρεπτικού βιβλίου Caesar‘s Messiah: The Roman Conspiracy to Invent Jesus (Ο Μεσσίας του Καίσαρα: η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού) προσπαθεί να ρίξει φως παρουσιάζοντας νέους δρόμους στην κατανόηση της δημιουργίας του χριστιανισμού, στη φύση της Καινής Διαθήκης, στο ποιος ήταν και αν υπήρχε ο πραγματικός Ιησούς και υποστηρίζονται ότι η Δευτέρα Παρουσία έχει ήδη γίνει.

      Ο Μεσσίας του Καίσαρα: η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού

      Με λίγα λόγια ο συγγραφέας μαζί με μία ομάδα αξιόλογων ιστορικών και ερευνητών της εποχής που παρουσιάστηκε ο χριστιανισμός σαν μια «νέα» θρησκεία στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αποδεικνύει μέσα από τις πηγές ότι δεν υπάρχει ιστορικό υπόβαθρο σε αυτό σήμερα αποκαλείται ο Ιησούς Χριστός και ότι απλά πρόκειται για μία εφεύρεση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορικής εξουσίας και συγκεκριμένα της οικογένειας των Φλαβίων.

      Όχι μόνο αυτό, αλλά ο χριστιανισμός δεν είναι κάτι διαφορετικό από όλες τις σύγχρονες για την εποχή εκείνη παγανιστικές θρησκείες, αλλά ντυμένος με άλλο όνομα. Ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν κατασκευασμένο μυθιστορηματικό χαρακτήρα και μάλιστα υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις για αυτό το γεγονός, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας Joseph Atwill και η ομάδα του.

      Ο λόγος που είχε η αυτοκρατορική οικογένεια των Φλαβίων να κατασκευάσει στην ουσία μία «νέα» θρησκεία ήταν ο εξής: να προσφέρει ένα όραμα στο πρόσωπο ενός «ειρηνικού Μεσσία» που θα ήταν μία εναλλακτική παρουσία σε σύγκριση με τους επαναστατικούς ηγέτες του Ισραήλ τον πρώτο αιώνα και οι οποίοι αποτελούσαν σοβαρή απειλή στην πολιτική σταθερότητα και ειρήνη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

      Με λίγα λόγια ο χριστιανισμός δεν αποτελούσε τίποτα περισσότερο από ένα πολιτικό εργαλείο για τον έλεγχο των μαζών εκείνης της εποχής, συνεχίζοντας να επιτελεί τον ίδιο σκοπό λιγότερο ή περισσότερο ακόμα και σήμερα. Αυτό το συμπέρασμα του Joseph Atwill βασίζεται σε εμπεριστατωμένη μελέτη και σύγκριση ανάμεσα στα Ευαγγέλια και το έργο του Ιουδαίου ιστορικού Ιώσηπου Φλαβίου όπου φαίνεται να υπάρχει άμεση σχέση.

      Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως ίσως μερικοί αναγνώστες βρουν το περιεχόμενο του έργου του προκλητικό, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος «το βιβλίο μου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κριτική στην πίστη των σύγχρονων χριστιανών. Ένιωσα ότι είχα υποχρέωση να παρουσιάσω τα αποτελέσματα των ερευνών μου, εφόσον θεωρώ πως αυτά θα ρίξουν φως στις ρίζες και το λόγο που υπάρχει σήμερα αντι-σημιτισμός και στον τρόπο που οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την προπαγάνδα για να ελέγχουν τις μάζες.»

      «Αν και δεν είμαι κοντά πλέον στην Καθολική πίστη,» συνεχίζει ο συγγραφέας, «η μελέτη μου για τον χριστιανισμό δεν σταμάτησε ποτέ.» «Στη διάρκεια της ζωής μου έχω διαβάσει περίπου 600-700 βιβλία σχετικά με τον ιστορική Ιησού και τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού, αλλά κανένα από αυτά δεν με έκανε να κατανοήσω και να μάθω κάτι ουσιαστικό σχετικά με το πώς παρουσιάστηκε η θρησκεία αυτή ή ποιος ήταν ο ιδρυτής της.»

      Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι όσο περισσότερο διάβαζε σχετικά με τις ρίζες του χριστιανισμού έβλεπε όλο και περισσότερο ότι το πώς ξεκίνησε η συγκεκριμένη θρησκεία ήταν ακόμα ένα ζήτημα ανοικτό. Ο Atwill βρίσκεται εκτός της αρκετά διαδεδομένης άποψης λοιπόν ότι ο χριστιανισμός ξεκίνησε σαν κίνημα από τις κατώτερες τάξεις κάποιων επαναστατικών Ιουδαίων διδασκάλων τον 1ο αι. κ.Ε.

      Αυτό που έκανε τον Atwill περισσότερο σκεπτικιστή είναι το γεγονός ότι ακριβώς την ίδια στιγμή που οι ακόλουθοι του Ιησού οργανώνονταν μέσα στα πλαίσια μίας θρησκείας οδηγώντας τα μέλη της να «γυρίσουν και το άλλο μάγουλο» και να δώσουν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι,» μία άλλη Ιουδαϊκή ομάδα διενεργούσε έναν θρησκευτικό πόλεμο εναντίον των Ρωμαίων και βρισκόταν στην αναζήτηση ενός Μεσσία που θα είχε στρατιωτικό ηγετικό ρόλο.

      Ο Atwill συμπληρώνει: «Φαίνεται πιθανό για μένα ότι δύο διαμετρικά αντίθετες μορφές του μεσσιανικού Ιουδαϊσμού προέρχονται από την Ιουδαία την ίδια εποχή. Για αυτό το λόγο άρχισα να έχω ενδιαφέρον για τα κείμενα της Νεκρής Θάλασσας.» Αυτό που τον βοήθησε σε αυτό είναι ότι ξεκίνησε να μελετάει στο ιστορικό πλαίσιο εκείνης της εποχής.

      Τότε ήταν που ο συγγραφέας βρέθηκε μπροστά σε κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μελέτη του: «όταν διάβαζα το έργο του Ιώσηπου Φλαβίου, Ιστορία των Ιουδαϊκών Πολέμων και ιδιαίτερα το σημείο που περιγράφεται η καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τον αυτοκράτορα Τίτο το 70κ.Ε., θυμάμαι ότι παρατήρησα κάποιες ενδιαφέρουσες παράλληλες αναφορές μεταξύ της εκστρατείας του Τίτου και του έργου του Ιησού.

      Προσπάθησα να προσεγγίσω τα Ευαγγέλια με μία νέα ματιά, σαν να μην τα είχα ξαναδιαβάσει ποτέ στη ζωή μου και αφήνοντας πίσω μου κάθε προκατάληψη ή σχηματισμένη ιδέα που είχα για αυτά.» Αυτό ήταν και που οδήγησε τον συγγραφέα στην συγγραφή του βιβλίου του αντιλαμβανόμενος το συμβολικό περιεχόμενο των Ευαγγελίων τα οποία αποκάλυπταν τη μυστική ιστορία του Δυτικού πολιτισμού. Αυτή η προσέγγιση βοήθησε τον συγγραφέα να αναγνωρίσει τα τυπολογικά χαρακτηριστικά και των δύο κειμένων.

      Αυτό που ακολουθεί είναι μία σύντομη σχετικά περίληψη αυτού που διαπραγματεύεται ο συγγραφέας στο βιβλίο του “Caesar’s Messiah”: «η κεντρική ιδέα του έργου είναι ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ένας φανταστικός μυθιστορηματικός χαρακτήρας και όχι ένα ιστορικό πρόσωπο. Στα Ελληνικά—που αποτελούν και τη γλώσσα των Ευαγγελίων— η λέξη Ιησούς αναφέρεται στον Σωτήρα και η λέξη Χριστός αναφέρεται στον Μεσσία, και ο τίτλος του Χριστού ήταν ήδη γνωστός στους Εβραίους πολύ πριν τον υποτιθέμενο ερχομό του Ιησού. Επιπλέον, μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια αρχαιολογική απόδειξη αποδεκτή ευρέως για την ιστορικότητα του Ιησού και ό,τι πραγματικά γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για αυτό το πρόσωπο είναι μέσα από την αφήγηση των Ευαγγελίων.

      Αν και τα Ευαγγέλια, συνεχίζει ο συγγραφέας, φαίνεται να είναι μία ιστορική αφήγηση αυτό που είναι στην πραγματικότητα έχει να κάνει με ένα και όχι και τόσο γνωστό είδος φανταστικής λογοτεχνίας που ονομάζεται τυπολογία. Η τυπολογία συνδέεται με την συγγραφή απλών ιστοριών που βασίζουν την αφήγησή τους από τον έναν χαρακτήρα στην ιστορία ενός άλλου χαρακτήρα με αρχετυπικό τρόπο. Μόλις κάποιος κατανοήσει ότι τα Ευαγγέλια αποτελούν ένα δείγμα τυπολογικής λογοτεχνίας, είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι κάθε επεισόδιο της δράσης του Ιησού ήταν βασισμένο σε περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκστρατείας του Ρωμαίου αυτοκράτορα Τίτου στην Ιουδαία.

      Η τυπολογία που συνδέει τον Ιησού και τον Τίτο στα Ευαγγέλια δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπίσει κάποιος και το γεγονός ότι έχει παραβλεφθεί εδώ και 2,000 είναι απίστευτο. Αυτή η παράβλεψη είναι ιδιαίτερα περίεργη στο γεγονός ότι τα Ευαγγέλια είναι διαμορφωμένα πάνω σε μία άμεση σύνδεση μεταξύ του Ιησού και του Τίτου και των προφητειών που αφορούν τον Υιό του Ανθρώπου.

      Και ενώ οι χριστιανοί πιστεύουν ότι ο χαρακτήρας των Ευαγγελίων είναι θεϊκός, στην ουσία δεν είναι αυτό που είπε ο Ιησούς Χριστός. Ο Ιησούς δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι ήταν ο Μεσσίας, και μάλιστα απέφυγε να το παραδεχθεί. Ο Ιησούς αντίθετα έλεγε ότι «ο Υιός του Ανθρώπου»–ένας τίτλος που αποδιδόταν στον Ιουδαϊκό Μεσσία και προέρχεται από τις προφητείες του Δανιήλ—θα ερχόταν πριν από τη γενιά στην οποία μιλούσε.

      Εφόσον οι Εβραίοι εκείνης της εποχής θεωρούσαν μία γενιά σαν τα τελευταία 40 χρόνια, αυτό που έλεγε ο Ιησούς είναι ότι ο Υιός του Ανθρώπου θα εμφανιστεί μέσα σε 40 χρόνια από την μέρα του δικού του θανάτου, το Πάσχα του 33κ.Ε. Ο Ιησούς επίσης προέβλεψε καθαρά το τι θα συμβεί με τον ερχομό του Υιού του Θεού. Προφήτεψε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υιού του Ανθρώπου οι πόλεις της Γαλιλαίας θα καταστραφούν, η Ιερουσαλήμ θα περιβληθεί με ένα τοίχος, και ο Ναός θα καταστραφεί.

      Στην προσπάθειά τους να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσε ο Ιησούς, οι Χριστιανοί ερμήνευσαν αυτή την επίσκεψη του Υιου του Ανθρώπου σαν τη «Δευτέρα παρουσία» του Ιησού Χριστού. Όμως, υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα με αυτή την άποψη—ο Ιησούς δεν εμφανίστηκε μέσα σε αυτό το διάστημα για το οποίο μίλησε. Οι Χριστιανοί προσπάθησαν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα λέγοντας ότι ο Ιησούς θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά αυτό είναι βέβαια παράλογο. Ο Ιησούς ήταν αρκετά ακριβής όταν έλεγε ότι ο Υιός του Ανθρώπου θα έρθει μέσα σε 40 χρόνια μετά τη δική του εποχή. Έτσι, γεννάται το ερώτημα, ποιος είναι ο Υιός του Ανθρώπου που ο Ιησούς πρόβλεψε ότι οι χριστιανοί θα λατρεύουν για 2,000 χρόνια; Το πραγματικό όνομα του Χριστούς—του Μεσσία—είναι Τίτος Φλάβιος.

      Το μοναδικό άτομο στην ιστορία που εκπλήρωσε όλες τις προβλέψεις που έκανε ο Ιησούς οι οποίες αφορούν τον Υιό του Ανθρώπου—και τις εκπλήρωσε ακριβώς μέσα στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο—ήταν ο αυτοκράτορας Τίτος Φλάβιος. Ο Τίτος κατέστρεψε τις πόλεις της Γαλιλαίας, όπως είχε προβλέψει ο Ιησούς. Όντως έχτισε γύρω από τη Ιερουσαλήμ ένα τείχος και κατέστρεψε τον Ναό, όπως είχε προβλέψει ο Ιησούς «χωρίς να αφήσει πέτρα επί πέτρας»

      (σημ. για να γιορτάσουν ανάλογους στρατιωτικούς θριάμβους, αλλά και για λόγους προπαγάνδας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή, ένα θριαμβετικό τόξο ανεγερθηκε στη Ρωμαϊκή Αγορά. Σε ένα από τα διακοσμητικά ανάφλυφα—βλέπε εικόνα—απεικονίζεται σκηνή μεταφοράς λάφυρων που προέρχονται από το Ναό του Σολομώντα.)

      Στην πραγματικότητα, η εκστρατεία του Τίτου τελείωσε με την καταστροφή της πόλης Μασάντα το Πάσχα του 73κ.Ε., ακριβώς 40 χρόνια μετά την σταύρωση του Ιησού. Επιπλέον, οι προβλέψεις του Ιησού σχετικά με τον Υιό του Ανθρώπου απηχούνται σε όλους τους ιστορικούς της εποχής του Τίτου. Κάθε ένας από αυτούς υποστήριζε ότι ο Τίτος ήταν ο Χριστός, ο Μεσσίας που οι προφητείες στην Ιουδαϊκή λογοτεχνία προέλεγαν—οι ίδιες προφητείες που ο Ιησούς ανέφερε στις δικές του προβλέψεις σχετικά με τον ερχομό του Υιού του Ανθρώπου.

      Έχοντας βάση αυτά, δεν προξενεί και έκπληξη ότι τα περιστατικά που αφορούν τη ζωή του Ιησού βασίζονταν πάνω στην εκστρατεία του Τίτου. Ιδιαίτερα αν σκεφθεί κανείς ότι ο πρώτος Χριστιανός Πάπας και οι άγιοι ήταν μέλη της αυτοκρατορικής αυλής του Τίτου. Αυτό που προξενεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι οι Χριστιανοί και οι ειδικοί έχουν παραβλέψει κάτι τόσο προφανές, όπως το γεγονός ότι τα Ευαγγέλια υποστηρίζουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τους ιστορικούς της αυλής του Φλαβίου—ότι δηλ. ο Τίτος είναι ο Χριστός.

      Τώρα λοιπόν γνωρίζετε, συνεχίζει ο Atwill, την πραγματική ταυτότητα του Υιού του Ανθρώπου. Αν θέλετε να μάθετε την πραγματική ταυτότητα του Ιουδαίου Μεσσία που σταυρώθηκε στον σταυρό—του οποίου το όνομα δεν είναι Ιησούς—έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο κεφαίλαιο σχετικό στο βιβλίο μου. Σας προσκαλώ να το αγοράσετε και να συζητήσετε μαζί μου τις ιδέες μου στο μπλογκ μου: http://caesarsmessiah.com/blog»

      Το βιβλίο του Atwill include Caesar’s Messiah αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις πωλήσεων στην Αμερική στην κατηγορία βιβλίων θρησκευτικής ιστορίας και έχει ήδη μεταφραστεί και στα Γερμανικά. Συνδυαστικά με το βιβλίο κυκλοφορεί επίσης και ένα επεξηγηματικό ντοκιμαντέρ του οποίου ένα σύντομο τρέιλερ μπορείτε να δείτε:

    • Είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας.
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν είτε νομίζει, είτε απαιτεί την ταύτιση όλων μα όλων των ανθρώπων γύρω του, με εκείνα που αυτός έχει στο κεφάλι του, ως θρησκευτικές ή άλλες αντιλήψεις.
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν θεωρεί ότι όλοι πρέπει να σέβονται τα δικά του θρησκευτικά σεβάσματα, την ώρα που αυτός όχι μόνο δεν σέβεται, αλλά προσβάλλει χυδαία και ακατάπαυστα τα θρησκευτικά σεβάσματα των άλλων.
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν φέρεται λες και εξ ορισμού όλοι οι συνάνθρωποί του έχουν όρεξη να εκτίθενται στα δικά του ιδιαίτερα έθιμα ή βίτσια, δίχως να ρωτάει ποτέ εάν οι ίδιοι του επιτρέπουν να τους εκθέσει σε αυτά, όπως λ.χ στην εξωφρενική φετινή πρωτοπορία των θεοκρατών της Θεσσαλονίκης να περάσουν τους ασθενείς και το προσωπικό ενός ολόκληρου νοσοκομείου κάτω από τον «επιτάφιό» τους, υποχρεώνοντας σε έκθεση όλους όσους δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο (λες και δεν έφθανε η ωμή ψυχολογική βία από τους πανταχού παρόντες σε δωμάτια ασθενών, αλλά και σε διαδρόμους ακόμα, «αγίων γραφών» και ποικίλων αγίων «φατσών» του δικτατορεύοντος θρησκευτικού δόγματος).
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν θεωρεί φυσιολογικό το να βομβαρδίζουν τον λαό επί μία ολόκληρη εβδομάδα (και βάλε…) όλες μα όλες οι τηλεοράσεις εντός της επικράτειας του Ελληνικού Κράτους με ωμή θρησκευτική παράκρουση και ανιστόρητα έργα χριστιανικής προπαγάνδας (με πρώτο και κύριο το πληρωμένο από τα χρήματά μας «Κανάλι της Βουλής», του οποίου ο ζήλος αποδείχθηκε υποδεέστερος από ένα πιθανό «Κανάλι των Μακκαβαίων»).
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν την ομολογία της πίστης του («Χριστός Ανέστη!») την εξάγει από τους λατρευτικούς του χώρους σε ολόκληρη την κοινωνία και την χρησιμοποιεί αντί της ευχής «Χρόνια Πολλά!» απέναντι στους πάντες, ακόμα και σε ανθρώπους που, είτε επειδή είναι άθεοι, είτε επειδή είναι θρησκευτικά αδιάφοροι, είτε επειδή πιστεύουν άλλα πράγματα, τους είναι παντελώς αδιάφορο εάν «ανέστη» ή όχι το κεντρικό πρόσωπο την Χ ή Ψ ξένης προς αυτούς Θρησκείας.
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν θεωρεί δεδομένο ότι όλοι κάνουν εκείνα που αυτός κάνει και ως εκ τούτου αγριοκοιτάζει ή καταριέται ακόμα κάποιον συνάνθρωπό του επειδή και μόνον εκείνος δεν πιστεύει ότι η Χ ή Ψ ημέρα είναι «νηστευτική».
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν θεωρεί φυσιολογικό όλα μα όλα τα, υποτίθεται θρησκευτικά ουδέτερα, πολιτικά κόμματα ενός ολόκληρου λαού να στέλνουν αντιπροσωπείες τους, ή ακόμα και τους ίδιους τους αρχηγούς τους, να κάτσουν με σκυμμένο κεφάλι και προσποιητή κατάνυξη δίπλα στους ασύδοτους θεοκράτες και να κουβαλάνε «επιταφίους» ή να υποδέχονται με τιμές αρχηγού κράτους «άγια φώτα» και άγιες δεισιδαιμονίες ακριβοπληρωμένες από τα λεφτά του φορολογούμενου λαού. Και αυτό την ίδια στιγμή που το ποσό που λείπει από τον δημόσιο κορβανά, και γι’ αυτό σχεδιάζονται αλλεπάλληλες επιθέσεις στον ήδη φτωχό ελληνικό λαό με πρόσχημα την πέρα για πέρα στημένη «κρίση», ισούται με την ετήσια φοροδιαφυγή των θεοκρατών σε ό,τι αφορά μόνον την ακίνητη περιουσία τους (και κανείς πολιτικός χώρος δεν έχει το ανάστημα να απαιτήσει ισονομία κοινωνίας και θεοκρατών και, επιτέλους, διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας).
      Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας, όταν θεωρεί φυσιολογικό να βρίζουν οι αρχιθεοκράτες τις ιδεολογίες και τις κοινωνικοπολιτικές αγωνίες της ανθρωπότητας, για να «ανεβάσει» το δήθεν «χαρμόσυνο μήνυμα» της δικής τους πίστης, ή το να διαφημίζεται οργανωμένα και μαζικά από τα ελεγχόμενα από τους θεοκράτες Μ.Μ.Ε. το υποτιθέμενο «Πάσχα των Ελλήνων», την ώρα που αφενός το Πάσχα είναι των Ιουδαίων και αφετέρου η όποια «ανάσταση», μέσα μες και ολόγυρά μας, μάς έχει ήδη χαριστεί, όπως γίνεται εδώ και εκατομμύρια χρόνια, από την ανθεία Θεά (αρκεί κάποιος να έχει μάτια να δει και μύτη να μυρίσει).
      «Μα, μιλάμε για το 98% του λαού», θα κραυγάσουν οργίλοι οι βλάκες και οι φασίστες, μία γνωστή κραυγή που εξακολουθούν να κρώζουν ακόμα και μετά τον προ ολίγων ετών κόλαφο του προηγούμενου αρχιθεοκράτη, ο οποίος μετά βίας απέδειξε την πίστη τού μόλις 30% του λαού με το φαιδρό ζήτημα για τις… «ταυτότητες».

    • κ. Παναγη Π. Κολα’ι’τη ο κύριος Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου σας απάντησε μια και τόσο αγωνιούσατε;
      Όμως εγώ έχω σοβαρές ενστάσεις στα λεγόμενα σας ή μάλλον στα γραφόμενα σας.
      Μας λέτε σας υπερασπιστής του πιστεύω σας που είναι ο χριστιανισμός, ότι οι Έλληνες αποδέχτηκαν τον χριστιανισμό οικειοθελώς.
      (Η κάστα των ανδρών της απάτης που φορούν μαύρες φούστες » , ΄’οπως λές , ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ , και η Ορθόδοξη Εκκλησία , που ανδρώθηκε με τους / και μέσα στούς Ελληνες , τους ανταπόδοσε την εύνοια στηρίζοντας τον πολύπαθο Ελληνα στην Ιστορική του διαδρομή , φύλαξε την γλώσσα του , την εθνική του καθαρότητα , την Ιστορική του μνήμη !)
      Γιατί τόσα μεγάλα ψεύδη κ. Κολα’ι’τη;
      1. Δηλαδή μας λέτε ότι σας παρακάλεσαν να τους σφάξετε με μορφή της χειρότερης ιστορικά γενοκτονίας, που ακόμα δεν την έχουν αναγνωρίσει και δεν τιμάτε όπως θα έπρεπε;
      Σας παρακαλέσαμε να διαλύσετε να σπάσετε να κάψετε και να δυσφημήσετε ότι Ελληνικό υπήρχε;;;
      Αυτό εσείς το λέτε οικειοθελώς‼‼‼‼!
      Οικειοθελώς σας αποδεχτήκαμε και μετά σας παρακαλέσαμε όπου υπάρχει πάπυρος περγαμηνή, αγγείο, τοιχογραφία, άγαλμα ιερό να τα εξαφανίσετε, να τα κάψετε να τα διαμελίσετε;;;
      Αλήθεια γιατί όπου υπήρχε ιερό επάνω φτιάξατε όπου δεν μπορούσατε να το εξαφανίσετε δικές σας εκκλησίες;;;
      Όλα αυτά τα έκανε ο χριστιανισμός από αγάπη προς τους Έλληνες;;;
      Θα περιμένω την απάντησή σας να κάνουμε έναν όμορφο εποικοδομητικό διάλογο με αλήθειες.
      Να που με πλέον με στοιχεία πόσο πολύ βοηθήσατε τους Έλληνες τα 400 χρόνια σκλαβιάς, Να πούμε και για το περίφημο κρυφό σχόλιο και τον ρόλο του, Με στοιχεία φυσικά.

  • Παναγής Π. Κολαίτης

    Περίμενα κάποιο σχόλιο απο τον κ. Χατζηθεοδώρου …
    Ευχαριστώ τον κ. JOSEPH Atwill και τον κ. JOSEPH Φλάβιο για την “συμβολή”τους στο θέμα της “Ἱστορικότητας του Ιησού” !!

    • Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, ο κ. Χατζηθεοδώρου είναι ενήμερος και θα σας απαντήσει.

    • PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
      D-40885 Ratingen
      Tel.+Fax: 0049 2102 32513
      E-Mail: chaziteo@t-online.de
      19.04.2015

      Κυριον
      Κωνσταντινον Κανελλοπουλον
      Αρχαια Ιθωμη

      ΘΕΜΑ: Θεσεις του κ. Παναγη Π. Κολα’ι’τη σχετικα με ενα μερος των θεματων
      Αρθρογραφιας μου στην Ιστοσελιδα «Αρχαια Ιθωμη».

      Αξιοτιμε κυριε Κανελλοπουλε.

      Κατ’ αρχην ευχαριστω τον κ. Κολα’ι’τη για την αντικειμενικη του κριτικη, χωρις ομως αυτο να σημαινη οτι συμμεριζουμε τις αποψεις του. Η ταπεινοτητα μου δεν ειναι Ιστορικος, Φιλοσοφος, Κοινωνιολογος, Θεολογος, Ρωμιος, Αντισιωνιστης, Αντιεβραιος, Αντιχριστιανος αλλα μονο ενας φυσικος επιστημονας και οργισμενος «Ελληνας» για ολα τα κακως κειμενα στην πατριδα του. Για τα θεματα που αναφερεται ο κ. Κολα’ι’της εχει γραψει η
      ταπεινοτητα μου μια ολοκληρη Πραγματεια με τιτλο «Η Ιστορια γεννεσεως του Θεου και του Ανθρωπου» και η οποια δημοσιευθηκε στην «Αρχαια Ιθωμη» το 2013. Συνεπως ενας δημιουργικος διαλογος θα μπορουσε να αρχιση μετα την αναγνωση της ως ανω Πραγματειας απο τον κ. Κολα’ι’τη. Παρ’ ολα αυτα θα περιοριστω σημερα σε ορισμενα χαρακτηριστικα στοιχεια που αναφερονται στις αποψεις του κ. Κολ’α’ιτη:

      ΠIΣΤΗΣ.
      Αυτη βασιζεται στην υποθεση υπαρξης ενος ανωτατου οντος. Η διατυπωση «υπαρχει θεος» δεν ειναι δυνατο να τεκμηριωθη με την επιστημη και γι’αυτο καθε συνυπαρξη αναμεσα στην πιστη και στην επιστημη ειναι παρανο’ι’κη.
      Ανωτατα οντα χωρις θρησκειες δεν μπορουν να υπαρξουν. Αντιστροφα ομως
      υπηρχαν στις πρωτογονες ανθρωπινες κοινωνιες θρησκειες χωρις ανωτατα οντα.
      Συνεπως η ιουδα’ι’κη, η χριστιανικη (καθολικη, ευαγγελικη, ορθοδοξη) και η μουσουλμανικη αλλα και οι αλλες θρησκειες ειναι «ειδωλολατρικες», διοτι βασιζονται στην πιστη ενος ανωτατου οντος που οχι μονο δεν γνωριζουμε αλλα και ουτε μπορουμε να φαντασθουμε.

      ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (καθολικη, ευαγγελικη, ορθοδοξη).
      Ο Ελληνας βιαστηκε πνευματικα και εγινε εβραιοχριστιανος, κακοποιηθηκε πολιτιστικα και εγινε βυζαντινος και δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε

      Ρωμιος Ο σημερινος Ρωμιος συνεπως αποτελει την εσχατη καταπτωση και τον ακροτατο αυτοεξευτελισμο του Ελληνα.της αρχαιας εποχης. Η Ελλας με τις
      αρχαιοελληνικες Αρετες, Αξιες, Αρχες και Ιδανικα, δηλαδη με τα στοιχεια που εκπεμπει ακομη η Ακροπολης των Αθηνων, αποτελει για την Νεα Ταξη
      Πραγματων εναν Κινδυνο και γι’ αυτο πρεπει να εξαφανιστη. Αυτος ειναι και
      ο λογος πολιορκιας της Ακροπολης των Αθηνων με τους δρομους των Ιουδαιων Γκαμαλιηλ Σαουλ (Αποστολου Παυλου) και Διονυσιου Αεροπαγειτου
      και απο το ΚΙΣ. Η ευγενης ρατσα εκ της χαριτος πνευματος των Μακκαβαιων
      μαζι με την Χριστιανοσυνη ποτε δεν ξεχασε τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που
      γυρω στα 170 π.Χ. κατελαβε την Παλαιστινη και ελληνοποιησε σχεδον το
      ημισυ του ιουδα’ι’κου πληθυσμου.
      Συνιστω στον κ. Κολα’ι’τη να διαβαση δυο αρθρα του Ραββινου Marcus Eli
      Ravage «Μια αληθινη υποθεση εναντιον των Εβραιων» και «Απεσταλμενος
      στους Εθνικους» στο The Century Magazine των ΗΠΑ Ιανουαριος και Φεβρουαριος του 1928. Εαν τα διαβαση θα κατανοηση οτι ο ιδρυτης της «Χριστιανοσυνης» δεν ειναι ο Ιησους Χριστος αλλα ενας Εβραιος πατριωτης ονομαζομενος Γκαμαλιηλ Σαουλ ‘η Παυλος, ο μετεπειτα Αποστολος των Εθνικων. Ο μεγαλος αυτος προπαγανδιστης που ανελαβε να ταπεινωση και το κατωρθωσε, την Ρωμα’ι’κη Ισχυ, μετετρεψε τον νομο που βγηκε απο την Σιων σε επισημη θρησκεια της Ρωμης στην «Χριστιανοσυνη». Ο Χριστος του
      Γκαμαλιηλ Σαουλ δεν εχει καμμια σχεση με τον Ιησου Χριστο. Αυτη ηταν η αρχη της ιουδα’ι’κης κυριαρχιας στο τοτε ελληνικο και ρωμα’ι’κο κοσμο. Απο αυτο το σημειο και μετα η ελληνικη και η ρωμα’ι’κη ιστορια μεχρι σημερα δεν ειναι παρα μια διαμαχη κυριαρχιας μεταξυ της παλαιας ελληνικης και ρωμα’ι’κης παγανιστικης ψυχης και αυτης της εβρα’ι’κης ψυχης των Ελληνων και Ρωμαιων. Επειδη ο κ. Κολα’ι’της αναφερεται στον Αριστοτελη και στον Πλατωνα δεν πρεπει να ξεχνα οτι ο Αριστοτελης αμφισβητουσε την υπαρξη του
      «θεου» και ηταν βεβαιος, οτι η αρχη της κινησης («πρωτον κινουν») βρισκεται
      οπωσδηποτε μεσα στο συμπαν, και συνεπως ο θεος ειναι μεσα στους ανθρωπους, δηλαδη κατι που δεν ειναι τιποτε αλλο απο τον Λογο-Πυρ του Ηρακλειτου. Το συμπαν δεν εχει «δημιουργο», αλλα αυτογεννιεται και αυτοκαταστρεφεται. Η εννοια του ιουδα’ι’κου προσυμπατικου-εξωσυμπατικου (μετα την Φυση) θεου-δημιουργου-κτιστη του Κοσμου του, ειναι αδιανοητη, οπως ηταν αδιανοητη και για ολοκληρο τον προχριστιανικο Ελληνικο Κοσμο. Η χριστιανικη Θεολογια οπως ηταν επομενο, εξαφανισε τον προχριστιανικο Ελληνικο Κοσμο αρχικα μαζι με ολοκληρη την Ελληνικη Φιλοσοφια, αλλα τον ξανα «ανακαλυψε», οταν ο Μεσαιωνας εφθασε σε αδιεξοδο. Ο Πλατων και οι
      Νεοπλατωνικοι στηριξαν τα «Μετα τα Φυσικα» του Αριστοτελη και ανοιξαν τον δρομο για την δεισιδαιμονια της Χριστιανοσυνης. Η λεξη «Μεταφυσικη»
      ομως ποτε δεν χρησιμοποιηθηκε απο τον Αριστοτελη. Ο ορισμος αυτος προεκυψε κατα την ταξινομηση των εργων του Αριστοτελη στην Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας απο τον Ανδρονικο τον Ροδιο τον 2ον .Χ. αιωνα. Ο

      Νεοπλατωνικος Πλωτινος μαζι με τους αμεσους διαδοχους του Πορφυριο και Ιαμβλιχο υποπιπτουν σε χονδροειδεις προληψεις, που αργοτερα απαλοιωσαν και την σκεψη των ετσι ονομασθεντων Πατερων της χρηστιανικης θρησκειας. Μεσα σε εναν κοσμο της εποχης τους, που βρισκονταν σε αναβρασμο, εχασαν την δυναμη και το σθενος τους, για να σκεφθουν νηφαλια και ανεπηρεαστα απο το μωσα’ι’κο ιερατειο και απο τον Γκαμαλιηλ Σαουλ τον μετεπειτα Αποστολο Παυλο. Ολοκληρη η μετεπειτα νεωτερη Φιλοσοφια μεχρι τις ημερες μας αδυνατει να συλλαβη την ενοτητα υποκειμενικοτητας και αντικειμενικοτητας, την οποιαν ειχαν προσεγγισει με απολυτη ελευθερια οι αρχαιοι Ελληνες διανοητες. Το ετος 325 μ.Χ, ο αυτοκρατρας της ανατολικης Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας Κωνσταντινος, ελπιζοντας να ελεγκξη την υπουλη νοσο της Χριστιανοσυνης, υπεκυψε στον προσηλυτισμο και ανακηρυξε την νεα θρησκεια του Γκαμαλιηλ Σαουλ σαν επισημη θρησκεια. Απο το καταραμενο αυτο ετος για
      την Ελληνικοτητα και τον Ελληνισμο ακολουθησαν 1100 χρονια κατοχης απο την Χριστιανοσυνη υπο την κηδεμονια της Ανατολικης Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας, που συνεχισθηκε αμειωτα για αλλα 500 χρονια απο την Χριστιανοσυνη υπο την Οθωμανικη κηδεμονια. Η ιδεολογια της Χριστιανοσυνης κυνηγησε και χτυπησε καθε ελληνικο, προκειμενου να επιβαλλη την δογματικη της θεωρια και τον παρα φυση προσυμπατικο και εξωσυμπατικο Γιαχβε, εννοιες, που δεν μπορουν να γινουν αποδεκτες απο εναν ελευθερο κατα φυση φιλοσοφουντα Ελληνα. Η Χριστιανοσυνη εθεσε την Φιλοσοφια υπο αγριο διωγμο κατακρεουργωντας φιλοσοφους, καιγοντας Βιβλιοθηκες, κλεινοματας Φιλοσοφικες Σχολες και πολλα αλλα. Κατα το Βιβλιο του Δημητρη Λαμπρου (ο Βυζαντινοορθοδοξος Ζητιανος του Πλανητη, Αθηνα 2012) το τραγελαφικο κατασκευασμα της Χριστιανοσυνης στην Ελλαδα εκτρεφει την δεισιδαιμονια, ναρκοθετει την παιδεια με τον σκοταδισμο, εκφυλιζει τον Ελληνικο πολιτισμο σε ασιατικη βαρβαροτητα, πυροδοτει τα συμπλεγματα εθνικης μειονεξιας και θωρακιζει ενα ενιαιο μεσαιωνικου τυπου
      πολιτικο-στρατιωτικο-δικαστικο-θρησκευτικο ομοιομορφο.

      Ο κ. Κολα’ι’της δεν αναφερεται καθ’ ολου για το πρωτο «Αουσβιτς» της Ιστοριας που εγκατασταθηκε νοτιαανατολικα της Ναζαρετ και Αφουλας της Παλαιστινης στην σημερινη κωμοπολη Μπετ Σηατ, γνωστη την εποχη εκεινη με το ονομα «Σκυθοπολης». Η περιοχη αυτη φρικης της Χριστιανοσυνης που ηταν επινοηση του επισκοπου Αλεξανδρειας της Χριστιανοσυνης «Γεωργιου» περιγραφεται απο τον Ρωμαιο ιστορικο Αμμιανον Μαρκελλινον στο 19ον Βιβλιο του εργο του με τιτλο «Rerum Gestarrum Libri XXXI». Το ως ανω σφαγειο εγκατασταθηκε με την στηριξη του αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Κωνσταντινου το ετος 341 μ.Χ. και εως το 361 μ.Χ., εως την εποχη του αυτοκρατορα Φλαβιου Κλαουδιου Ιουλιανου, δολοφονηθηκαν θηριωδως περιπου 15 εκατομμυρια Ελληνες απ’ ολες τις περιοχες της Ανατολικης Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας.

      Ο κ. Κολα’ι’της δεν αναφερεται καθ’ ολου στους Αναθεματισμους κατα του Ελληνικου Εθνους την Κυριακη της Ορθοδοξιας στις ορθοδοξες εκκλησιες της Ελλαδος. Δεν αναφερεται καθ’ ολου οτι καθε 13 Μαρτιου συνεορταζουν οι ταγοι της Ορθοδοξιας μαζι με τους Ιουδαιους των Αθηνων την εορτη «Ανουχατ», δηλαδη την «Ημερα του Νικαναρος» σαν επετειο της σφαγης της ελληνικης φρουρας της Ιερουσαλημ το 160 π.Χ. με τον αξιωματικο Νικαναρο, Αντ’ αυτων αναφερεται στο προπαγανδιστικο εργο με τιτλο «Μνημες και Μαρτυρες απο το 1940 και την Κατοχη» της Ιερας Συνοδου της
      Ορθοδοξιας και στον ιερεα και καπετανιο του Αρη Βελουχιωτη μπαρμπα Νικαλαο Καραγιωργη τον γνωστο με το ονομα «Ανυπομονος». Ονομσθηκε δε
      «Ανυπομονος» επειδη βιαζονταν να δολοφονη «απιστους Ελληνας» και οχι
      πιστους στην Χριστιανοσυνη Γερμανους ‘η Ιταλους κατακτητες. Για το ΚΚΕ το «παρακρατος της χριστιανικης θεοκρατιας» εντος των τειχων μας ποτε δεν αποτελεσε «οπιο των Ρωμιων». Στο λογο του στην Λαμια ο Αρης Βελουχιωτης μεταξυ αλλων ανεφερεν:

      «Λενε, ο Κομμυνισμος χαλνα τις Εκκλησιες και γδερνει τους Παπαδες.
      Τοσο χαζοι ειναι λοιπον οι Κομμουνιστες, να χαλασουν τις Εκκλησιες,
      που δεν τους εμποδιζουν σε τιποτε. Μα γιατι; Εμεις βλεπουμε, οτι
      χιλιαδες Παπαδες βρισκονται τωρα στην πρωτοπορια του Κινηματος μας
      και η Συμβολη του Κληρου, που σταθηκε στο πλευρο μας υπηρξε
      ανεκτιμητη…»

      Ανθρωποι του ΚΚΕ και των ετσι ονομασθεντων αριστερων προοδευτικων (νεοφιλελευθερων!) δυναμεων, που μετα την απο το ΚΚΕ προγραμματισθεισα
      και εκτελεσθεισα αιματοκυλισια εφυγαν κυνηγημενοι στις κομμουνιστικες χωρες των Βαλκανιων, το πρωτο που εκαναν ηταν να κτιζουν στο τοπο εξοριας τους μεγαλοπρεπεις χριστιανικες Εκκλησιες. Γιατι οργιεται ο κ. Κολα’ι’της για την διατυπωση του γραφοντος «Χριστιανοκοκομμουνιστες»; Ας διαβασει ο κ.
      Κολα’ι’της τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ της 05.01.2008 με τιτλο «Δεν θελουμε θαμμενο τον πολιτισμο μας» Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφερεται σε δυο παλαιες χριστιανικες Εκκλησιες στην Κοινοτητα Βουγιατου Ζακυνθου, που εχουν κτισθη επι προγενεστερων Αρχαιοελληνικων, αλλα κατα την χριστιανοκομουνιστικη αυτη δημοκρατικη εφημεριδα «Ειδωλολατρικων!!!»
      ναων της θεας Αρτεμιδος. Οπως επισημαινεται στο ως ανω αρθρο της χριστιανομομμουνιστικης εφημεριδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:

      «Οι πιστοι χρησιμοποιουσαν, οπως παντου εξ αλλου, τα παλαιοτερα
      υλικα, για να χτισουν τους νεους ναους που βρισκονται δυστυχως σε
      ερειπιωδη κατασταση και ειναι αναγκαια η αμεση αποκατασταση τους»

      Κατα το χριστιανοκομμουνιστικο ΚΚΕ, δηλαδη κατα το Σιωνιστικο αυτο

      Κομματικο Δημιουργημα των Αβρααμ Μπεναρογια, Φρανς Πετρουσα, Αντζελ Πεχνα και Φρανς Τζουλατι, των μεταγενεστερων χριστιανικων ναων ειναι αναγκαια η αποκατασταση, δηλαδη οχι των ενταφιασμενων απο κατω αρχαιοελληνικων, οι οποιοι κατα τους σχιζοφρενεις «Χριστιανοκομμουνιστες» δεν αποτελουν μερος του Ελληνικου Πολιτισμου.
      Σε τι διαφερει η ηγεσια του ΚΚΕ απο τον νυν Αρχιεπισκοπο Αθηνων και πασης Ελλαδος κ. Ιερωνυμον, απο τον νυν Αβα της ελληνικης Ορθοδοξιας
      και καταστροφεα (νεος Αλλαριχος!) του «αρχαιοελληνικου Αλσους των Μουσων» στην Βοιωτια, που εκτεινεται απο τους ανατολικους προποδες του Ελικωνα εως τον λοφο, που βρισκεται πλησιον της κοινοτητας Ασκρασ; Σε τιποτε απολυτως!!!

      ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ
      Εδω προκειται για μια παγκοσμια συνωμοσια της Χαζαριας-Καγκαν, δηλαδη του πρωην βασιλειου των Χαζαρων (7ον εως 11ον μ.Χ. αιωνα) στην νοτιοανατολικη στεπα μεταξυ Καυκασου και ποταμου Βολγα. Η εξουσιαζουσα
      πολεμικη καστα του βασιλειου αυτου μεταπηδησε ομαδικα απο την αθε’ι’α στην εβρα’ι’κη πιστη και ανακηρυξε τον Ιουδα’ι’σμο επίσημα σαν κρατικη θρησκεια. Γενικα οι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης ειναι περισσοτερο συγγενεις με τους Ουνους, Οθιγουρους και Μαγιαρους παρα με τους Ιουδαιους Σημιτες του
      Αβρααμ, Ισαακ και Ιακωβου. Οι γνησιοι αυτοι Ιουδαιοι (Sephardim) αποτελουν σημερα μειονοτητα. Οι οικογενειακες τραπεζικες δυναστειες της εποχης μας οι οποιες χρηματοδοτουν τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και ελεγχουν και καθοδηγουν το παγκοσμιο γιγνεσθαι ειναι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης. Πολλοι
      επιφανεις Ιουδαιοι σημητικης προελευσης ειναι αντισιωνιστες. Θα βοηθουσε πολυ τον κ. Κολα’ι’τη εαν αυτος διαβαζε το Βιβλιου του Γαλλου Κομμουνιστη P. Γκαρωντυ με τιτλο «Οι θεμελιωδεις Μυθοι της Ισραηλινης Πολιτικης» του εκδοτικου οικου-βιβλιοπωλειου Ιπποκρατους 65, 110680 Αθηνα.

      Με Φιλικους χαιρετισμους

      Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>