«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Γερμανοί Μεγαλοαπαταιώνες που κατηγορούν τους Έλληνες ως Τεμπέληδες κ.α. πολλά, έχουν λαδώσει όλο το Ελληνικό Σύμπαν. Ακόμη και τα χερούλια στις πόρτες των δημοσίων ελληνικών υπηρεσιών είναι λαδωμένα από τα καθαρά δήθεν γερμανικά χέρια !!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
«ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΣ !»
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ;

του Δρ. Γεωργιου Χατζηθεοδώρου

Χωρις Αμφιβολια οι αποψεις του γραφοντος στο παρων πονημα – ακομη και εαν προσπαθει αυτος να παραμεινη απροκαταληπτος – επιρεασαν την απεικονιση, κατι που εμφανιζεται καθε τοσο μεταξυ των γραμμων. Για τον λογο αυτο ειναι εντιμο, στο σημειο αυτο να παρουσιασθουν ανοιχτα οι αποψεις του, για να γνωριζει ο αναγνωστης με ποιον εχει να κανη.

Ο γραφων δεν ειναι Ιστορικος, Φιλοσοφος, Κοινωνιολογος, Θεολογος, Αντισημιτης, Αντιεβραιος αλλα μονο φυσικος επιστημονας και ενας οργισμενος υιος της Ελλαδος για τα διαβρωμενα και απο φαντασιοπληξια πασχοντα γερμανικα ΜΜΕ καθε ειδους και για την συμπεριφορα της γερμανικης «Πλεμπας». Με «Πλεμπα» χαρακτηριζονται στο παρων πονημα μεταξυ αλλων μορφωμενοι μεν, αλλα χαμηλης ποιοτητας, σχετικα πρωτογονοι και ανευ χαρακτηρος ανθρωποι της Πολιτικης, της Οικονομιας, των ΜΜΕ καθε ειδους, της Δικαιοσυνης και της Επιστημης, στους οποιους μπορει ευκολα κανεις να επιβληθη και να απαγορευση, εαν τους προσφερει κοινωνικη και επαγγελματικη αναρριχηση. Την επιλογη της Πλεμπας αναλαμβανουν οι γνωστες, απο τον Σιωνισμο ελεγχομενες, διεθνεις οργανωσεις, δηλαδη τα Συνδικατα των ηλιθιων.

Το ονομα «Σιωνισμος» προερχεται απο το ορος Σιων, εναν λοφο πανω στον οποιο ειναι κτιζμενη η Ιερουσαλημ. Η σημασια της λεξεως Σιων δεν ειναι ακομη ικανοποιητικα διευκρινισμενη. Το Hibbat-Σιωνιστικο-Κινημα των Ashkenasim Εβραιων, συσχετιζεται με τον τραπεζιτη Βαρωνο Edmond de Rothschild απο το Παρισι, ο οποιος στηριζε τον 19ον μ.Χ. αιωνα το κινημα εγκαταστασης των Εβραιων στην Παλαιστινη. Οι Ashkenasim Εβραιοι αποτελουνται απο Εβραιους της μεσης και ανατολικης Ευρωπης οπως και απο τους χαζαρικης εθνικης καταγωγης (1). Οι χαζαροι ομως δεν ειναι εξ αιματος Εβραιοι αλλα Ασιατες, που αποδεχθηκαν την εβρα’ι’κη θρησκεια. Τοσο η τραπεζικη οικογενεια των Rothschilds οσο και οι περισσοτεροι πολιτικοι ηγετες του Ισραηλ μετα την ιδρυση αυτου, ησαν και ειναι Εβραιοι χαζαρικης προελευσης. Ορισμενοι απο αυτους κατα τον Γκαρωντυ (2) υπηρξαν μελη της οργανωσης «Mpetar» στην ναζιστικη Γερμανια, που αργοτερα μετοναμασθηκε σε «Herzlia». Οι ανθρωποι της ως ανω οργανωσης συνεργασθηκαν με τους Ναζιστες.

Ο Θεοδωρος Herzl, ενας Βιενεζος Συγγραφεας και Δημοσιογραφος  δημοσιευσε το 1896 ενα Βιβλιο με τον Τιτλο «Το Εβρα’ι’κο Κρατος» και διοργανωσε το 1897 στο Basel της Ελβετιας το 1ο σιωνιστικο παγκοσμιο συνεδριο, ιδρυσε το Σιωνιστικο Κινημα με στοχο την δημιουργια μιας πατριδας για το εβρα’ι’κο λαο στην Παλαιστιμη. Στο 8ο σιωνιστικο παγκοσμιο συνεδριο το 1907 απεφασισθει η εφαρμογη του «πρακτικου Σιωνισμου», δηλαδη του «συνθετικου Σιωνισμου». Με τον τροπο αυτο η πρακτικη συμπληρωνονταν με την πολιτικη μεθοδο κατα τετοιο τροπο ωστε τα αποτελεσματα με την χρησιμοποιηση και της ενοπλης βιας και τρομοκρατιας να ειναι τα πολλαπλασια.

Απο την εφαρμογη του «συνθετικου Σιωνισμου» μεχρι σημερα βρισκεται το Ισραηλ συνεχως σε εμπολεμη κατασταση. Ηδη εχει επιτεθει σε ολες τις γειτονικες του χωρες και δεν κατωρθωσε να συμβιωση ειρηνικα με τον δικο της αρχεγονο σημιτικο λαο της. Σε διπλωματικες διαπραγματευσεις ηρθαν πολλες φορες με τους γειτονας τους μονο κατω απο τις πιεσεις των ΗΠΑ. Συμφωνιες καταπαυσης του πυρος με τους Παλαιστινιους καταπατηθηκαν παντοτε απο τους Ισραηλιτες. Η ισραηλινη αεροπορια και χωρις καμια κηρηξη πολεμου βομβαρδησε τις ατομικες εγκαταστασεις στο Ιρακ και στην Συρια. Ο πρωην αρχηγος των ενοπλων δυναμεων του Ισραηλ Moshe Dajan υποστηριζεν, οτι το Ισραηλ οφειλει να συμπεριφερεται οπως ενα σκυλι που πασχει απο λυσα και ακριβως ετσι συμπεριφερεται το Ισραηλ κατ’ ακουλουθιαν στους πολεμους του.

Ο διεθνης πολιτικος Σιωνισμος δεν αποτελειται μονο απο Εβραιους. Σε αυτον ανηκουν οι «Ασπροι-Αγγλο-σαξονικη-Προτεσταντες» και οι «Ασπροι Γερμανο-Προτεσταντες» δηλαδη, η θρησκευτικη ομαδα η οποια αποτελειται απο τους οπαδους του Λουθηρου, Καλβιν, Τσβινγλις κ.α. Οι φρενοβλαβεις αυτοι ζουν σε ενα φανταστικο κοσμο της πνευματικης Ιεροσαλημ και ειναι ακαταλογιστα και φανατικα πιστοι της Βιβλου. Πιστευουν στην μαχη του Αρμαγκεδωνα στην οποια τα στρατευματα του δαιμονα της ερημου Jahwe θα εξοντωσουν 200 εκατομμυρια Γκογ και Μαγκογ. Οι Σιωνιστες Εβραιοι και μη Εβραιοι προετιμαζονται για την μαχη αυτη των μαχων. Η μαχη αυτη ειναι η μεγιστοποιηση και το τελος της Ιστοριας. Απο τον υπολοιπο κοσμο θα επιζησουν τοσοι, ωστε ο καθε Σιωνιστης να εχη 2.400 σκλαβους.

Ολη αυτη η ηλιθιοτητα των φρενοβλαβων του πλανητη Γη, δεν θα λαβει χωρα επειδη προφητευεται στην Βιβλο, αλλα διοτι ορισμενοι φρενοβλαβεις θρησκευτικα φανατικοι, εδω και εκατονταετιες δουλευουν για να πραγματοποιηθουν οι προφητειες της Βιβλου. Αντι οι φρενοβλαβεις αυτοι να προσαρμοσουν τις προ’υ’ποθεσεις της ζωης των ανθρωπων στους φυσικους νομους (Ηλεκτρομαγνητικη δυναμη, Βαρυτητα, Ασθενης- και Ισχυρα πυρηνικη δυναμη) και στους νομους της Ζωης (Αρετες, Αξιες, Αρχες και Ιδανικα), αγκυλωθηκαν αυτες με γραπτες απαγορευσεις και ραντισθηκαν με την «Ηθικη», η οποια ειναι υποκριτικη, παραγει δυστυχια, εμποδιζει την εξελιξη του ανθρωπινου πνευματος και διαχωριζει τους ανθρωπους σε εχθρικες ομαδες που αλληλοκαταπολεμουνται με στοχο την αλληλο- εξοντωση τους.

Ποτε οι ανθρωποι δεν κυριαρχουν τοσο απολυτα και ολοκληρωτικα απ’ οτι οταν πιστευουν οτι ενεργουν εν ονοματι του θεου και απαιτουν απολυτη υποταγη. Προκειται εδω για μια θρησκευτικη και ιδεολογικη μανια, τον πυρηνα ολων των ολοκληρωτικων ιδεολογιων, ανεξαρτητα εαν αυτες ονομαζονται Καπιταλισμος, Μαρξισμος, Κομμουνισμος, Σοσιαλισμος κ.α. και οι οποιες ευθυνονται για ολα τα εγκληματα της νεωτερας ανθρωπινης ιστοριας, για ολους τους θρησκευτικους και αποικιοκρατικους πολεμους, για ολα τα ολοκαυτωματα κατα των αλλων θρησκειων και πολιτισμων και για «Τελικες Λυσεις» καθε μορφης.

Δια του επικινδυνου μιγματος του «συνθετικου Σιωνισμου» πολλοι Εβραιοι του θρησκευτικου Σιωνισμου, τοσο εντος οσο και εκτος του Ισραηλ, εγιναν Αντισιωνιστες :

1.  Ο Ραββινος Ισαακ Μεγιερ Γουα’ι’ζ δηλωσε στο Συνεδριο των Εβραιων
    Ραββινων στο Μοντρεαλ των ΗΠΑ το 1897 τα εξης (3) :

    Καταδικαζουμε ολοκληρωτικα καθε δραστηριοτητα με στοχο την
    δημιουργια ενος εβρα’ι’κου κρατους. Τετοιες προσπαθειες αντιβαινουν
    στους στοχους του Ισραηλ…..τους οποιους διατυπωσαν οι προφητες  μας.
    Τονιζουμε, οτι η μεριμνα του Ιουδα’ι’σμου δεν ειναι πολιτικης και
    εθνικης φυσεως αλλα μονο πνευματικης…….».

2.  Ομοια εκδηλωθηκε στην Νεα Υορκη μια απο τις μεγαλυτερες εβρα’ι’κες
    προσωπικοτητες του αιωνα μας ο Mαρτιν Μπο’υ’μπερ (4) :

    «Τα αισθηματα που μου δαμασαν οταν πριν 60 χρονια εισχωρησα
    στο σιωνιστικο κινημα ειναι τα ιδια τα οποια αισθανομε σημερα….
    Ειχα την ελπιδα, οτι ο εθνικισμος μας δεν θα ακολουθουσε τον
    δρομο του Μουσουλινι και Χιτλερ….Ο Χιτλερ ηταν αυτος που
    προτεινε τους Εβραιους να μετακομισουν στην Παλαιστινη και οχι
    καποιος εβραιος αριστροκρατης που σχεδιαζε το μελλον του λαου…
    Ο Χιτλερ απεδειξε, οτι η ιστορια δεν ακολουθει τον δρομο του
    πνευματος αλλα της ισχυος και οσο ενας λαος ειναι αρκετα ισχυρος
    μπορει χωρις τιμωρια να σκοτωνη. Στο «Ichount» προτειναμε…οι
    Εβραιοι και οι Αραβες οχι μονο να συμφωνησουν για μια συνυπαρξη
    αλλα να κανουν το παν για μια συνεργασια…..»

     Στο 12το σιωνιστικο συνεδριο στις 5. Σεπτεμβριου 1921 διατυπωσε ο Maρτιν Μπο’υ’μπερ τα εξης (5) :

     ….Οι Εβραιοι ειναι κατι παραπανω απο ενα Εθνος, ειναι μελη
     μιας θρησκευτικης κοινωνικης ομαδας…Η θρησκεια των Εβραιων
     ξεριζωθηκε και εδω βρισκονται η ουσια της αρρωστιας και τα
     συμπτωματα της γεννησης ενος εβρα’ι’κου εθνικισμου του 19ου
     αιωνα…. Ελπιζουμε, οτι ο εβρα’ι’κος εθνικισμος, απο τα λαθη του
     λαου που οδηγουν στην κατευθυνση της ειδωλολατρειας θα αποτυχει.
     Αλλως θα εχουμε ολοι μας αποτυχει….».

3.  Ο Καθηγητης Τζουντας Μαγκνες και Προεδρος του εβρα’ι’κου Πανεπιστημιου της Ιερουσαλη διακηρυτεν το 1946 (6) :

     “Η νεα εβρα’ι’κη φωνη ομιλει δια του στοματος των οπλων….
     Ετσι εγινε η νεα Tora της γης Ισραελ. Οι ανθρωποι παραδοθηκαν
     στην ηλιθιοτητα της φυσικης δυναμης. Ο θεος να μας φυλαξη εαν ο
     Ιουδα’ι’σμος και ο λαος του Ισραηλ πεσουν θυματα της ηλιθιοτητας
     αυτης. Προκειται για ειδωλολατρες του Ιουδα’ι’σμου που στο μεγα-
     λυτερο τους μερος αποτελουντα απο Εβραιους του εξωτερικου…..
     Ολοι οι Εβραιοι των ΗΠΑ ευθυνονται για την μεταμορφωση αυτη,
     ακομη και εκεινοι, που ενω δεν συμφωνουν με τους στοχους του
     Σιωνισμου, κρατουν παθητικη σταση….».

4.  Ομοιως αρνητικα για τον Σιωνισμο εκδηλωθηκε και ο Albert Einstein (7), η αμερικανικη επιτροπη του Ιουδα’ι’σμου (8), ο καθηγητης Βενιαμιν Κοεν του Πανεπιστημιου του Τελ Αβιδ την 8.6.1982 (9) και ο καθηξητης Λα’ι’μποβιτς που χαρακτηρισε την πολιτικη του Ισραηλ εναντιον του Λιβανου ως εβραιοναζιστικη (10).

5.  Τον Νοεμβριο του 1976 ο προεδρος του παγκοσμιου εβρα’ι’κου Συνεδριου
    Naum Goldmann συμβουλευσε τον τοτε Προεδρο των ΗΠΑ Jimmys Carter και τους συμβουλους αυτου Vans και Mpresinski (11)

    « Συνθλιψτε το Σιωνιστικο Λομπυ των ΗΠΑ»

Ειναι οφθαλμοφανες, οτι ο διεθνης πολιτικος Σιωνισμος χαρακτηριζει καθε ατομο που ασκει κριτικη προς τον Σιωνισμο, ως «Αντισημιτη». Τι ειναι ομως ο Αντισημιτισμος ;

Οι Σημιτες ως γνωστο ανηκουν σε μια ομαδα λαων με σημιτικη γλωσσα οπως π.χ. Ακκαδικη, Εβρα’ι’κη, Φοινικικη, Αραβικη και Αραμα’ι’κη. Σε αυτη την ομαδα λαων ανηκουν περαν απο τους Εβραιους και οι Αραβες, που σημαινει, οτι Σημιτες δεν ειναι μονο οι Εβραιοι ! Αν και ο Αντιιουδα’ι’σμος εναι τοσο παλαιος οσο και η εβρα’ι’κη ιστορια, η εννοια Αντισημιτισμος ειναι νεας εποχης. Στο γερμανικο λεξικο Brockhaus του 1875 μ.Χ. η εννοια αυτη ειναι ανυπαρκτος. Σημερα γνωριζουμε οτι η λεξη Αντισημιτισμος ειναι μια δημιουργια απατης του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, διοτι χωρις τον Αντισημιτισμο αυτος δεν μπορει να υπαρξη.

Με την βοηθεια της πανισχυρης αυτης διατυπωσης κατορθωσαν οι εγκληματιες Σιωνιστες να αντιμετωπιζουν αποτελεσματικα καθε κριτικη σε βαρος τους και να την πνιγουν μολις εκδηλωθει. Παραμενει ενα μεγαλο αινιγμα γιατι οι πολιτικοι και οχι μονο οι αντιπροσωποι του λαου των ποιητων και στοχαστων ανεχονται χωρις καμμια αντιδραση την δημιουργιαν της απατης αυτης. Οσο παραλογη και εαν ειναι η ταυτιση του Αντισιωνισμου με τον Αντισημιτισμο – μεταξυ των Ισραηλιτων και Εβραιων υπαρχουν πολλοι Αντισιωνιστες – τοσο μεγαλυτερη ειναι η επιτυχια των Σιωνιστων με το παραμορφωμα αυτο. Κατωρθωσαν να προβαλλουν το δημιουργημα αυτο της απατης στην γερμανικη και οχι μονο κοινωνια, ως το χειροτερο εγκλημα, ως την βαρυτατη ολων των αμαρτιων, ενα κακουργημα, που δεν συγχωρειται και που χωρις συμπονια διωκεται.

Το φαινομενο αυτο ειναι μοναδικο και κραυγαζει για λεπτομερη αναλυση ! Omne agens agit propter finem ! Ενας φημισμενος ηρωας του πνευματος, γερμανικης γλωσσας, με τον ονομα Christian Morgenstern διατυπωσε ως πρωτος την δευτερη διαστημικη αρχη μοντερνας ιστορικης ερευνας ως εξης : «και συνεπως συμπεραινουμε διορατικα,/ οτι δεν μπορει να υπαρχη, οτι δεν επιτρεπεται να υπαρχη !» Ο Christian Morgenstern με τον στιχο αυτο εκτελεσε μια πνευματοιστορικη πραξη και δωρησε με ενα κτυπημα στον κοσμο μια νεα εβρα’ι’κη Λογικη ! η οποια εχει προορισμο να αντικαταστηση μια για παντα την μεχρι τωρα παλαια και φθαρμενη Λογικη του Αριστοτελη.

Αλληλουγια !!!

Η μεταβαση απο την Λογικη του Αριστοτελη στην Λογικη του Morgenstern ειναι κατα την πεποιθηση των ειδικων του Σιωνισμου η σπουδαιοτερη πνευματικη και κοινωνικοιστορικη καμπη που χαραχθηκε και που στον πλανητη μας για πρωτη φορα εμφανισθηκε. Ηταν καποιος βαση της παλαιας λογικης υποχρεωμενος να δημιουργηση την αποψη του μονος του λαμβανοντας υπ’ οψη ολους τους εξωτερικους παραγοντες επιδρασης, με την νεα λογικη ο εντοπισμος της αληθειας εγινε κατα γραμμα επαναστατικος, δηλαδη τοποθετηθηκε αναποδα με το κεφαλι προς τα κατω !. Τωρα καθωριζουν οι Σιωνιστες μονοι τους, τι ειναι πραγματικοτητα και τι δεν ειναι !

Δεν θα υπηρχε χειροτερο πραγμα στην γερμανικη κοινωνια εαν ο καθε γερμανος πολιτης μονος του και χωρις την καθοδηγηση των Σιωνιστων χρησιμοποιουσε την φτωχη του νοημοσυνη ! Γνωριζει κανεις καποιον μεταξυ 100 Γερμανων που ειναι πραγματι σε θεση να χρησιμοποιηση την νοημοσυνη του χωρις να καθοδηγηται απο τους Σιωνιστας ελεγχομενα και κατευθυνομενα ΜΜΕ καθε ειδους ; Τι γινεται αληθεια με την ελευθερια των δημιουργων αποψεων στα ΜΜΕ συμπεριλαμβανομενων και των Talk-sohws ;

Τα μεγαλοθυμα και ταυτοχρονα αξιολυπητα πνευματα ειναι πραγματι τα μοναδικα, τα οποια ισχυρα για θυσια συνεχιζουν κατω απο το βαρος της υποταγης να κυρτωνουν και να οφειλουν να σκεφθονται μονοι τους. Αλλα τα μορφωματα αυτα σηκωνουν με αξιοπρεπεια την τυχη τους και γνωριζουν οτι η λειτουργια τους ως προστοχαστες για ολους τους αλλους Γερμανους, δεν αποτελει μονο μια υπηρεσια αυτοθυσιας για την Γερμανια αλλα επισης κουβαλαει η ιδια και την αποζημειωση της.

Η εν γνωση και εξυπνη χειραγωγηση των οργανωμενων συνηθειων και της κοινης γνωμης των μαζων ειναι ενα σπουδαιο στοιχειο στην δημοκρατικη γερμανικη κοινωνια. Η γερμανικη Πλεμπα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, που χειραγωγει τους κρυφους μηχανισμους της γερμανικης κοινωνιας ειναι ενα εργαλειο της αορατης κυβερνησης η οποια ασκει την πραγματικη εξουσια στην Γερμανια.

Σε ποιους ανηκουν τα ΜΜΕ καθε ειδους στην Γερμανια ;

Λειτουργουν και αυτα βασει των αρχων της τυποποιημενης εβρα’ι’κης (12) προπαγανδας ; Ο πρωην αγγλο-εβραιος προπαγανδιστης Sefton Delmer (21) εξηγουσε το 1945 με ποιο τροπο στο μελλον θα επεξεργασθει προπαγανδιστικα την Γερμανια :

   «Με την προπαγανδα της φρικης κερδισαμε τον πολεμο….και τωρα αρχιζουμε παλι με αυτην. Θα συνεχιζουμε την προπαγανδα της φρικης, θα την μεγιστοποιησουμε εως κανενας πλεον δεν θα βρει να πη μια καλη κουβεντα για Γερμανους ακομη και σε χωρες που εχουν ακομη συμπαθειες και οι ιδιοι θα γινουν τοσο μπερδευμενοι ωστε να μην πλεον γνωριζουν τι να κανουν. Εαν το κατωρθοσουμε, εαν αρχιζουν να λερωνουν την φωλια τους και αυτο οχι τριζοντας τα δοντια τους αλλα με την θεληση τους για να δειξουν καλη διαγωγη στους νικητες, τοτε ολοκληρωνεται η νικη μας. Τελικη δεν θα ειναι ομως ποτε. Η αναμορφωση εχει αναγκη απο αδιακοπη επεξεργασια οπως ενα αγγλικο γκαζον.  Μονο μια στιγμη της απροσεξιας και το χορτα της ιστορικης αληθειας ξεφυτρωνουν».

Με τον τροπο αυτο η σιωνιστικη επιδραση στα ΜΜΕ της Γερμανια θα εξασφαλιζονταν και θα περεμειναν εξασφαλισμενα. Η επιτυχια ειναι οφθαλμοφανης :

1.   Τα τηλεοπτικα καναλια ProSieben, Sat 1, Kabel 1, N24, 9Live και Sixx
     ανηκουν στον Εβραιο Heim Saban.

2.   Το Ιδρυμα Axel-Springer, το οποιο ανηκει στην ανωνυμη εταιρεια
     Axel-Springer-AG διοικουνταν απο το 1981 εως το 2010 απο τον
     Εβραιο Ernst Cramer και απο το 2010 διοικειται απο την Σιωνιστρια
     Friede Springer κατοχο το βραβειου του κεντρικου εβρα’ι’κου Συνεδριου Γερμανιας «Leo-Baeck-Preis», το οποιο ελαβε και η Καγκελαριος Angela Merkel.

3.   O κεντρικος ρολος του κεντρικου συμβουλιου των Εβραιων Γερμανιας ειναι ο ελεγχος ολων των ΜΜΕ, γραπτων και ηλεκτρονικων. Ο ελεγχος αυτος επιτυγχανεται με δυεισδυση στα διοικητικα συμβουλια των ανθρωπων του κεντρικου συμβουλιου των Εβραιων.

4.   Η ομαδα των καναλιων RTL ανηκει στην αυτοκρατορια Bertelsmann που εμφανιζεται ως μετοχικη εταιρεια. Αυτη δεν καταγραφεται στο χρηματιστηριο και ανηκει με 76,9 % στο ιδρυμα Bertelsmann και με 23,1 % στην οικογενεια Mohn.

 

To μεγαλυτερο μερος της γερμανικης Πλεμπας ειναι οργανωμενο σε σιωνιστικες ενωσεις ως π.χ. Ινστιτουτο Leo-Baeck, Διοκητικο Συμβουλιο Nev Shalon, Jerusalem Foundation και σε διαφορα δηθεν φιλανθρωπικα ιδρυματα, στην πραγματικοτητα ομως κεκαλυμενες οργανωσεις επιρροης σε ολο τον κοσμο. Επιπλεον σπουδαια σιωνιστικα κεντρα διανοησης αποτελουν η Ατλαντικη Γεφυρα και η γερμανικη εταιρια για εξωτερικη πολιτικη (DGAP).

 

Απο ολα τα ως ανω ενισχυεται η υπονοια, οτι ο απο το 2009 χωρις  διακοπη συνεχιζομενος λα’ι’κος φανατισμος κατα της Ελλαδος ειναι στρατηγικα σχεδιασμενος. Μεταξυ την ηλιθιοποιηση του γερμανικου λαου εως τον φανατισμον αυτου κατα της Ελλαδος απο πολιτικη αναγκαιοτητα, ειναι μονο ενα μικρο βημα. Ενας λαος, οπως ο γερμανικος, που θεωρειται απο τα διαβρωμενα μεχρι το κοκκαλο απο τους Σιωνιστας ΜΜΕ, ως πρωτογονος και καταλληλος αποδεκτης προπαγανδιστικων σκουπιδιων, που επιταχυνουν την ηλιθιοποιηση του, ειναι για εναν υιον των Ελληνων, ενας αξιολυπητος λαος. Εφ’ οσον απο τους Σιωνιστας διαβρωμενα γερμανικα ΜΜΕ απο την ηλιοθιοποιηση του γερμανικου λαου προχωρουν στον φανατισμο αυτου κατα της Ελλαδος, γιενεται φανερο, οτι εδω εφαρμοζεται το παλαιο πολιτικο εμποριο, πρωτα οι ανθρωποι και οι λαοι να απομονωνονται, μετα να συκοφαντουνται για να λεηλατηθουν αποτελεσματικα και στο τελος να εξοντωνονται. Ειδικοι των ΜΜΕ, οπως ο Göbbels, εδειδαξαν την μεθοδο αποτελεσματικα. Η γερμανικη Πλεμπα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου εφαρμοζει αποτελεσματικα την μεθοδο του Göbbels.

Η συμπεριφορα ομως αυτη δεν ειναι χαρακτηριστικη γερμανικη ! Ο γερμανικος λαος των ποιητων και στοχαστων θεοποιουσε τους Ελληνες και την Ελλαδα. Δεν χρειαζεται παρα να ριξουμε ενα βλεμα στο εθνικο τους συμβολο (Αετος του Δια), στην Στηλη της Νικης (ελληνικη φτερωτη Νικη), στο Ραιχςταγκ (καθαρα ελληνικος αρχιτεκτονικος ρυθμος), στην Πυλη του Βρανδεμβουργου (Αντιγραφο των Προπυλαιων του Παρθενωνα της Ακροπολης των Αθηνων), στο αρχαιολογικο μουσειο του Βερολινου (καθαρα ελληνικος αρχιτεκτονικος ρυθμος), στην οπερα της Φραγκφουρτης (καθαρα ελληνικος αρχιτεκτονικος ρυθμος) και να διαβασουμε τους μεγαλυτερους πνευματικους ανδρες της Γερμανιας, Γκαιτε, Νιτσε κ.α.

Υπηρχαν χρονικοι περιοδοι που οι γερμανοι Φιλοσοφοι ονειρευονταν να εγκαταστησουν στο κεντρο της Ευρωπης μια ελληνικη κοινωνια των αριστων πολιτων, υπηρχαν χρονικοι περιοδοι που οι Γερμανοι ερριχναν υπερηφανοι το βλεμα τους προς τα υψηλα. Μετα τον 2ον παγκοσμιο πολεμο αναγκασθηκαν οι Γερμανοι με απαισιους σιωνιστικους νομους να
ριχνουν το βλεμα τους με σκυφτο το κεφαλι παντα προς τα κατω. Τα παντα στην Γερμανια ελεγχονται και κατευθυνονται απο τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο. Αυτο φαινεται και απο τα ασχημα μνημεια οπως π.χ. αυτο του ολοκαυτωματος, του μουσειου για την ομοφυλοφιλια, απο το εκτρωμα κομικη οπερα, απο τις εβρα’ι’κες συναγωγες και απο πολλα αλλα κτηρια. Η Γερμανια δεν ειναι δυστυχως για τους Γερμανους μετα τον 2ον παγκοσμιο πολεμο Γερμανικη. 

Απο το 2009 η Ελλαδα βρισκεται σε ομοια θεση με αυτην της Γερμανιας προ του 1ου και 2ου παγκοσμιου πολεμου, δηλαδη στο ματι του σιωνιστικουχαζαρικου κυκλωνα !!!

Χρονικα η σημερινη κριση σχεδιασθηκε προτου ακομη τυπωθει το πρωτο ευρω. Οι τρεις επενδυτικες τραπεζες Goldman Sachs, Beuberger Berman (Rothschild), Blackrock U.K. (Rothschild) μαζι με τις τρεις οικοι δανειοληπτικης αξιολογησης των χωρων Fitch, Moody’s και Standard&Poor και τις ασφαλειες των κινδυνων (CDS) υπηρξαν τα εργαλεια για την δσημιουργια της οικονομικης κρισης που σχεδιασθηκε απο τους παγκοσμιους απαταιωνες.

Η Ελλας ηδη απο την εποχη της Πρωθυπουργιας του Κωστα Σημιτη (Μαρδοχα’ι’ Αβουρη !) ηταν κατακτημενη απο την Goldman Sachs. H Goldman Sachs ειναι αυτη που με το σχεδιο Αριανδη παραμορφωσε τα οικονομικα στατιστικα στοιχεια για να εκπληρωθουν οι οροι του Μααστριχτ για την εισοδο της Ελλαδος στην Ευρωζωνη.

Η απάτη αυτη ηταν γνωστη στους υπευθυνους της Ε.Ε. οι οποιοι εσιωπησαν εγκληματικα, οπως εκαναν και με τις προηγηθεισες απατες του Βελγιου, της Γαλλιας και της Ιταλιας. Αυτο για το οποιο κατηγορηθηκε η Ελλας το επραξαν οι ως ανω χωρες, προ της εισοδου της Ελλαδος στην Ευρωζωνη. Η Ελλας παραδοθηκε στους κερδοσκοπους απο την ελληνικη σιωνιστικη Πλεμπα μετα τις εκλογες του 2009 για ολικη λεηλασια. Γιατι ομως επιλεχθηκε ως πρωτη χωρα θυμα εντος της Ε.Ε. η Ελλας και οχι π.χ. η Πορτογαλια ‘η Ισπανια ; Εδω κανει ο γραφων μονο μια εικασια.

Ο γραφων του παροντος πονηματος εδω και πολυ καιρο πιστευει οτι ο διεθνης πολιτικος Σιωνισμος, αντιπροσωπευτικα για τους Εβραιους. εκδικειται τον Ελληνισμο μονο και μονο διοτι παρ’ ολιγο οι Εβραιοι στην εποχη του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη γυρω στο 170 π.Χ., με τον εξελληνισμο τους, θα εξαφανιζονταν μια για παντα απο τον πλανητη Γη ως λαος και φυλη. Αυτος ειναι και ο λογος που η «Chanukka» ειναι η μεγαλυτερη εθνικη εορτη των Εβραιων κατα την οποια γιορταζουν καθε 13. Μαρτιου απο το 160 π.Χ. την απελευθερωση της Ιερουσαλημ, ως ημερα του «Νικαναρος», δηλαδη ως ημερα εξοντωσης του Ελληνα αξιωματικου και της μοναδας του που φυλαγαν το Τεμενος της Ιερουσαλημ.

Το εβρα’ι’κο αυτο συνδρομο μαζι με την σιωνιστικη Πλεμπα του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και την εβρα’ι’κη θρησκευτικη αιρεση που φερει το ονομα Ορθοδοξια ειναι οι μεγαλυτεροι και οι ποιο επικινδυνοι εχθροι της πατριδας μας. Η σιωνιστικη Πλεμπα του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης που πραξικοπηματικα με εγκριση της Ε.Ε. και του 4ου γερμανικου Ρα’ι’χ ανελαβεν την εξουσια, δεν εχει καμμια νομικη δικαιοδοσια να κυβερνα.

Κατα το αρθρο 41 του Ελληνικου Συνταγματος δεν εχει η σημερινη κυβερνηση δικαιωμα υπαρξης. Καθε συμφωνια που εκλεισε η παρουσα κυβερνηση με την Ε.Ε. και την Γερμανια και καθε συμφωνια που ακομα θα κλεισει ειναι κατα το αρθρο 28 παρ. 2 και αρθρο 36 παρ.2 του Ελληνικου Συνταγματος ακυρη. Ολη η σιωνιστικη Πλεμπα του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, ως προδοτικη, θα οδηγηθει στις αγχονες και στα εκτελεστικα αποσπασματα. Τα περισσοτερα μελη της Πλεμπας αυτης δεν ειναι καν κατα αιμα Ελληνες. Κατω απο τα ελληνοποιημενα ονοματα τους κρυβονται Εβραιοι, Τουρκοι και Αλβανοι (14).

Το ΑΕΠ της Ελλαδος το 2008 ηταν περιπου 185,7 δισεκατομμυρια ευρω και τα χρεη της χωρας μολις 11,5 % του ΑΕΠ. Η Ελλαδα συνεπως δεν χρειαζονταν να σωθει με σωσιβια απο μολυβδο…..Οι κερδοσκοποι επεδιωξαν την σωτηρια της Ελλαδος και κατ’ επεκαταση του ευρω και της ΕΚΤ. Η ΕΚΤ εδινε ατοκα τρισεκατομμυρια ευρω στους εγκληματιες κεφαλαιουχους της Wall-Street (που ψευδωνυμα λεγοντα «Αγορες») και οι χωρες της Ε.Ε. οφειλαν τα χρηματα αυτα της ΕΚΤ να τα δανειζονται υψηλοτοκα απο τις Αγορες. Αυτα τα δανεια ηταν δεμενα με στοιχηματα-δανειων (CDS, Credit Default Swaps) τα οποια μπορουσαν οι τραπεζιτες κερδοσκοποι να αυξανουν κατα βουληση. Στην περιπτωση της Ελλαδος αυξηθηκαν τα αρχικα ποσα των δανειων εντος μηνων κατα 500 % των στοιχηματικων ληξεων. Πεντε εως Ενεα εβρα’ι’κα Ινστιτουτα της Wall-Street που δεν ελεγχονται, διοτι δεν καταγραφονται στο χρηματιστηριο, τοποθετουν τα στοιχηματικα ποσα για εξαργυρωμα στις χωρες της ΕΚΤ.

Αλληλουγια !!!

Τα ολικα χρεη, κρατικα και ιδιωτικα σε ποσοστα του ΑΕΠ για το 2011 και για μερικες χωρες της Ε.Ε. λαμβανονται απο της εξης παρασταση του Βιλιαρδου (16). Πηγη ΜΜ (ΙΜF):

Χωρες         Συνολο     Τραπεζες   Εταιρειες   Νοικοκυρια     Κρατος       

Ιρλανδια       1.166          689          245            123             109
Αγγλια            847          547          118            101              81
Ισπανια           457          111           192             87              67    
Γαλλια            449          151           150             61              87
Βελγιο            435          112           175             53              95
Πορτογαλια     422            61           149            106            106
Ιταλια             377            96           110             50            121
Ελλας             333            22             74             71            166   
Γερμανια         321             98             80            60              83

Απο την πηγη της Τραπεζας της Γερμανιας εληφθησαν τα κατωθι στοιχεια για τις εξωτερικες απαιτησεις (Δανεια της Τραπεζας της Γερμανιας στις χωρες της νοτιας Ευρωπης σε δισεκατομμυρια ευρω για το 2011) κατα τον Βιλιαρδο (13) :

Χωρες           Συνολο           Τραπεζες          Εταιρειες             Κρατος

Ισπανια         146.755           62.963            63.439               20.353
Ιταλια           133.296           48.138            45.664               39.494
Ιρλανδια        114.707           43.025            69.318                2.364
Πορτογαλια     28.685           13.130              9.862                5.693
Ελλας            27.990             2.451              7.614               17.925

Ευρωπη      1.524.366
Υπολ.Κ.       928.625
Συνολο      2.452.991

Οι συνολικες απαιτησεις της Γερμανιας εχουν το υψος του ΑΕΠ της. Επιπλεον 500 δισεκατομμυρια ευρω χρωστα η ΕΚΤ στην γερμανικη οποσπονδιακη τραπεζα. Η Γερμανια δανειζει χρηματα στις οικονομικα αδυναμες χωρεις του νοτου της Ε.Ε. για να ειναι σε θεση αυτες να εισαγαγουν τα προ’ι’οντα της βιομηχανιας της. Δανειζει με τοκους 7% τα χρηματα που αυτη δανειζεται με 3 %. Η διαφορα των 4 % ειναι τα περιφημα Spreads. Στα κερδη αυτα της Γερμανιας αθροιζονται και τα κερδη απο τις απατες των επιχειρησεων της. Αυτες εξαγουν υπερτιμημενα τα προ’ι’ντα τους στις χωρες αυτες και με το πλεονασμα λαδωνουν τους πολιτικους και καθε αλλο ρουφιανο των λειτουργειων της χωρας που ειναι υπευθυνοι για τις εισαγωγες.

Ετσι π.χ. η Βουλη των Ελληνων ονομασθηκε Βουλη της SIEMENS. Στην πραγματικοτητα η Γερμανια και οχι η Ελλας ειναι ο ποιο ασθενης κρικος της Ε.Ε. Στην σημερινη μεγαλη υφεση της παγκοσμιας αγορας εαν η Γερμανια δεν πουληση την παραγωγη της βιομηχανιας της θα αποκτησει πολυ γρηγορα μερικα εκατομμυρια νεους ανεργους και θα βρεθει στην καταστση που βρηκε μπροστα του ο Χιτλερ οταν ανελαβε την εξουσια.

Την τραγικη κατασταση της Γερμανιας μπορει να διαπιστωση καποιος οχι με οτι λεγονται επισημα απο τα διαβρωμενα ΜΜΕ αλλα με αυτα που γινονται χωρις να λεγονται τιποτε. Ο καλυτερος πελατης της Γερμανιας ειναι ο εαυτο της. Εχει αναγκη την εσωτερικη της καταναλωση για να επιζηση την οικονομικη κριση. Στο τελος της διαδρομης του κυκλου αυτου, οταν σκασει η μεγαλη φουσκα, οι απωλειες της Γερμανιας θα την επιβαρυνουν αβαστακτα. Απο αυτην την καταστση τρεμει η Γερμανια…..Το οτι πολυ γρηγορα δεν θα υπαρχουν πλεον συνταξεις στην Γερμανια ειναι ξεκαθαρο. Η διατηρηση της υποδομης ειναι ηδη σημερα ενα δυσκολο προβλημα χωρις πιθανοτητες αναπροσαρμογης της.

Τα κατωθι δεδομενα (Πηγη : ΜΜ(IMF)) του ετους 2011 (Πινακα Βιλιαρδου) ως χρεη σε ποσοστα του ΑΕΠ αποδεικνυουν την αυθαιρεσια της διατυπωσης οτι οι Ελληνες με δανεικα χρηματα ξοδευαν περισσοτερα απ’ οτι εισπραταν (13):

Χωρες      Συνολο   Τραπεζες    Επιχειρησεις    Νοικοκυρια      Κρατος

ΗΠΑ             376          94            90                92              100
Ελλας           333          22           74                 71    66                   
Γερμανια       321           98          80                 60                83

Στο σημειο αυτο και σε συσχετιση με ολα τα ως ανω θα αναλυθουν τα χρεη της Γερμανιας προς την Ελλαδα. Τα χρεη αυτα κατατασσονται σε τεσσερα τμηματα :

Τμημα Ι

Κατασκευη της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινο-Βαγδατης και αποικιση της Μικρας Ασιας με Γερμανους.

Σχετικα μας πληροφορει ο Kerker στο βιβλιο του με τιτλο «Μικρη Ασια, περιοχη αποικησης των Γερμανων» (15) και ο Ροδας στο βιβλιο του με τιτλο «Πως η Γερμανια κατεστρεψε τον Ελληνισμο της Μικρας Ασιας». Με την σιδηροδρομικη συνδεση Βερολινου – Βαγδατης για διελευση γερμανικων προ’ι’οντων προς ανατολας και για αποικισμο της Μικρας Ασιας ειναι στενα συνδεδεμενη η εξοντωση του Ελληνισμου της Μικρας Ασιας, με σχεδιο που εκπονηθηκε το 1867 μ.Χ. και μετεβαλε τον Ελληνισμο της Θρακης και της Μικρας Ασιας σε ενα απεραντο νεκροταφειο, με διαρπαγη και ληστεια των περιουσιων των Ελληνων απο τους φρερηδες της Βυτεμβεργης και απο την εθνικη γερμανικη Τραπεζα. Σχολεια εκλεισαν, βιβλιοθηκες ληστευθηκαν, κτηματα καταληφθηκαν, Ελληνιδες και Ελληνοπαιδα πουληθηκαν στην αγορα και ηλικιωμενοι πεθαναν στους δρομους απο ασιτια και απο φρικιαστικες κακουχιες.

Μετα την πτωση του Σουλτανου Abdul Hamit (1908) oι Γερμανοι με τους πρακτορες του βαρωνου Μarschall (Γερμανου πρεσβευτου στην Κων/πολη) και σε συνεργασια με τον Γερμανο εγκληματια στρατηγο Liman von Sanders συνεστησαν στους Νεοουρκους μεγαλυτερη βια κατα των Ελληνων. Οι Γερμανοι και οι Εβραιοι ευθυνονται για την εξοντωση απο τους Τουρκους 1,5 εκατομμυρια Αρμενων και 300.000 Ελληνων της Μικρας Ασιας.

Μεχρι σημερα ουδεις απο τους υπευθυνους τιμωρηθηκε και η Γερμανια απεφυγε να πληρωση, οπως συνηθως, αποζημειωσεις.

Τμημα ΙΙ
1ος Παγκοσμιος Πολεμος

Με τον τερματισμο του 1ου παγκοσμιου πολεμου και τις συνθηκες ειρηνης των Βερσαλιων (28.06.1919) μεταξυ των συμμαχικων δυναμεων και της Γερμανιας καθωρισθηκε η αποζημιωση των νικητων με 132 δισεκατομμυρια μαρκα ‘η 31,5 δισεκατομμυρια $ των ΗΠΑ. Πολεμικες αποζημειωσεις καταβαλλει η ητηθεισα χωρα στους νικητες για τις δαπανες του πολεμου και τις καταστροφες που υπεστη ο πληθυσμος των χωρων που νικησαν.

Απο το ως ανω ποσο συμφωνηθηκε να λαβη η Ελλαδα 0,40 %, δηλαδη 528 εκατομμυρια χρυσα μαρκα. Παρ’ ολα αυτα οι Γερμανοι απαταιωνες δεν πληρωσαν τιποτε στην Ελλαδα. Με την οικονομικη κριση 1929-1932 και την συνθηκη της Λωζανης του 1932 ταφηκαν τα πολεμικα χρεη της Γερμανιας, ετσι ωστε ο Χιτλερ να προετοιμαζεται ανενοχλητος πλεον και με την ενισχυση απο τους Εβραιους μεγαλοτραπεζιτες για τον 2ον παγκοσμιο πολεμο.

Τμημα ΙΙΙ
2ος Παγκοσμιος Πολεμος (17).

Κατα την διαρκεια του 2ου παγκοσμιου πολεμου και την χωρις κηρυξη πολεμου επιθεση της Γερμανιας κατα της Ελλαδος, η τελευται υπεστη τις εξης καταστροφες :

13.678 Νεκροι Στρατιωτες.
100.000 Νεκροι (Ανδρες, Γυναικες, Παιδια) απο την πεινα.
68.000 Εκτελεστεντες πολιτες.
409.000 (23 % της χωρας) καταστραφεισες οικοδομες.
2.000 χιλιομετρα καταστραφεισες σιδηροδρομικες γραμμες.
6.494 Καταστραφεντα σιδηροδρομικα βαγονια.
60 % Καταστραφεντες σιδηροδρομικοι σταθμοι
80 % Καταστραφεισες σιδηροδρομικες γεφυρες, Τουνελ και τηλεγραφικοι σταθμοι.
70 % Καταστραφεντες τηλεφωνικοι- και τηλεγραφικοι σταθμοι.
100 % Καταστραφεισες λιμενικες εγκαταστασεις κατα την αποχωρηση.
100 % Καταστροφη του καναλιου της Κορινθου.
11.658 Καταστραφεντα οχηματα καθε ειδους
1.407.821 Καταστραφεντες, μικτοι και καταγεγραμενοι τοννοι του εμπορικου στολου.

Αναγκαστικη υποτιμηση της δραχμης και λεηλασια της δημοσιας περιουσιας.
87.811.216.671.480,00 δραχμες πληρωμη για συντηρηση του γερμανικου κατοχικου στρατου.
1.530.190.356.165.819,00 δραχμες αναγκαστικο κατοχικο δανειο προς τις δυναμεις κατοχης, υπγεγραμμενο στην Ρωμη.
Λεηλασια των αρχαιολογικων ανασκαφων και μουσειων με ακαταλογιστη αξια των κλοπημεων. Αυτα βρισκονται σημερα παρανομα στα γερμανικα αρχαιολογικα μουσεια και οφειλουν δια του δρομου της διεθνους δικαιοσυνης να επιστραφουν στην Ελλαδα.

Τμημα ΙV
Συμπεριφορα Απαταιωνων των Γερμανικων Επιχειρησεων στην Ελλαδα.

Μετα τους ΝΑΖΙ του 2ου παγκοσμιου πολεμου ηρθαν σημερα στην Ελλαδα οι ΝΑ-SIEMENS. OI NA-SIEMENS χρησιμοποιουν την ιμπεριαλιστικη μεθοδο του εξυπνοχεσιματος και της εξυπνολαδωμασιας. Με τους ιμπεριαλιστας αυτους πουληθηκαν στην Ελλαδα, με την βοηθεια της γερμανιδας γκαγκελαριας που επισκεφθηκε ειδικα την Τουρκια για να ασκηση αυτη στρατιωτικη πιεση, πανακριβα και αχρηστα υποβρυχια που γερνουν. Η ελληνικη Πλεμπα εσκυψε το κεφαλι…..

Με τις υπερτιμησεις των προ’ιοντων τους ροφουσαν και συνεχιζουν να ροφουν οι γερμανικες επιχειρησεις Siemens, Kraus Mafei, Krupp, Hoch Tief και μια σειρα εμπορεικων, το αιμα του Ελληνικου Λαου. Με τα υπερτιμημενα και παρανομα εμπορευματα της η γερμανικη Τelekom αγορασε σε εξελευτικες τιμες τον ελληνικο ΟΤΕ. Τα καθαρα ετησια κερδη του ΟΤΕ βρισκονταν στα 2,2 δισεκατομμυρια ευρω ενω αυτη αγορασθηκε απο την γερμανικη Telekom με μονο 3,3 δισεκατομμυρια ευρω, δηλαδη με τα κερδη της του 1,5 περιπου χρονου. Τα γερμανικα σιωνιστικα καθαρματα εντος 1,5 χρονο κανουν αποσβεση του Κεφαλαιου τους, το οποιο δανεισθηκαν με μια εγγυηση των 0,03 ευρω. Με το ποσο των 0,03 ευρω αγοραζεται ετσι μια ελληνικη εταιρεια που εχει ετησια κερδη 2,2 δισεκατομμυρια ευρω. Εαν αυτος δεν ειναι ενας ιμπεριαλισμος του εξυπνοχεσιματος και της εξυπνολαδωμασιας τοτε τι ειναι ; Ετσι και με την βοηθεια των προδοτων της ελληνικης σιωνιστικης Πλεμπας απομυζαται δημοκρατικα ο ελληνικος λαος. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Την ιδια τυχη θα εχει και η ΔΕΗ με τα ετησια κερδη της των 1,7 δισεκατομμυριων ευρω που προβλεπεται να πωληθη στα γερμανικα σιωνιστικα καθαρματα με 3 δισεκατομμυρια ευρω.

Τα Εγκληματα του 4ου γερμανικου Ρα’ι’χ, δεν παραμενουν στην αγορα ελληνικων εταιρειων, αλλα συνεχιζονται και στις κρατικες προμηθειες. Εδω αναπτυσουν την εγκληματικη δραστηριοτητα τους κατω απο τα απαθη βλεματα της ελληνικης δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων, οι γερμανικες εταιρειες Siemens, Daimler Benz, Krupp, Bayer κ.α. Ανοιγουν τις πορτες του δημοσιου και των δημοσιων επιχειρησεων σαν να προκειται για γερμανικη αποικια. Δημοσιες επιχειρησεις, δημοσια Νοσοκομεια, Ενοπλες Δυναμεις, Υπογειος Σιδηροδρομος κ.α. ειναι αποδοτικες «Αγελαδες» για αρμεγμα. Το ειδιο κανουν και οι γερμανικες εμπορικες εταιρειες στην Ελλαδα ως π.χ. Lidl, Praktiker, Aldi, Media Mark, Saturn, Makro κ.α. Οχι μονο τα προ’ι’οντα τους σε συγκριση με την Γερμανια ειναι υπερτιμημενα, δεν πληρωνουν μαλιστα οπως οι ελληνικες εμπορικες εταιρειες ουτε καν το ΦΠΑ που εισπρατουν.

Οι Γερμανοι Μεγαλοαπαταιωνες που κατηγορουν τους Ελληνες ως Τεμπεληδες κ.α. πολλα, εχουν λαδωσει ολο το Ελληνικο Συμπαν. Ακομη και τα χερουλια στις πορτες των δημοσιων ελληνικων υπηρεσιων ειναι λαδωμενα απο τα καθαρα δηθεν γερμανικα χερια !!! Οι γερμανοι εγκληματιες του Κεφαλαιου δεν ηταν με ολα τα ως ανω εγκληματα τους ευχαριστημενοι. Ηθελαν να εγκαταστησουν στην Αθηνα και εναν «Gauleiter», εναν ετσι ονομασθεντα «Κομμισαριο Αποταμιευσης» ο οποιος μεταξυ αλλων, θα ηταν υπευθυνος και για το ξεδοντιασμα χρυσων δοντιων των απο την πεινα ‘η αυτοκτονια αποθανοντων Ελληνων και αποταμιευση αυτων στην ομοσπονδιακη γερμανικη τραπεζα στην Φραγκφουρτη……

 

Αυτο ειναι το «Ηθος» των γερμανων και εβραιων Σιωνιστων, που κρυβονται πισω απο τις ονομασθεισες επιχειρησεις και πισω απο την γερμανικη Πλεμπα. Ολοι ομως οι Απαταιωνες των Χωρων-Υαινες της Ε.Ε. θα πρεπει να γνωριζουν !!! Η Ελληνικη Οικονομια επεζησεν πανω απο 3.000 χρονια και θα επεζησει τοσο την οικονομια της Ε.Ε. οσο και της Γερμανιας. Προ’υ’ποθεση αποτελει οχι μονο η εξοδος μας απο την Ευρωζωνη αλλα και απο την Ε.Ε. με επαναφορα της δραχμης μας. Προηγουμενως θα πρεπει να πεταχθη με κλοτσιες η Τρο’ι’κα εκτος της επικρατειας μας.

Οι οικονομικες παραστασεις της Ε.Ε. ειναι αρρωστημενες. Πως αλλως θα μπορουσαν να εξηγηθουν η συγχυση οχι μονο των οικονομικων αλλα και των ιδεολογικων παραμετρων αξιων της καθηστιαιας ταξης Αξιων και Πραγματων. Η εννοια συγχυσης ειναι ευγενικα διατυπωμενη εαν σκεφθει κανεις οτι χιλιαδες τοννοι παραχθεντων γεωργικων προ’ι’οντων ριχνονται κατοπιν αποζημιωσης στισ χωματερες και καταστρεφονται χωρις αυτα να επιτρεπεται να διαθετηθουν στην κτηνοτροφια ‘η να δοθουν στους πεινασμενους λαους της Αφρικης. Προκειται εδω για εγκληματικη συμπεριφορα και οικονομικη διεστραμμενια, Παραλογισμικοτητα  και παρανο’ι’τικοτητα.

Στην κλασικη Ελλαδα υπηρχε μια μονο λεξη για την υλικη και πνευματικη αξια, Εργον ‘η Συγγραμμα. Στην οικονομια της Ε.Ε. η οικονομικη δραστηριοτητα ειναι ανεξαρτητη απο το αποτελεσμα και την αξιολογηση, ειναι απλα Σκλαβια. Οποιος σημερα απασχολειται με κατι, δεν ειναι σε θεση να το κανει σωστα. Οι λογοι ειναι διοτι σημερα οι ανθρωποι μεταμορφωθηκαν σε σε ανηκανους και μη παραγωγικους και αυτο εχει ιδεολογικο υποβαθρο. Οι ανθρωποι δεν αγαπουν πλεον την Εργασια. Ο τροπος σκεψης και απασχολησης που επικρατησε – και αυτος εχει να κανν με την Λογικη του Εβραιου Morgenstern – ειναι η ευκολος κερδοφορια και κερδοσκοπια. Η γυμνη πραγματικοτητα θεωρειται μη ουσιωδεις, βλεπεται σαν νομισμα και παραμενει μακρυα απο την αληθεια. Η ιδεολογια των ημερων μας διαχωριζει την θεμελειωδη εργασια απο την αμειβη, διοτι αυτοι που εξουσιαζουν, οι ιδιοι ποτε δεν δημιουργησαν ενα Εργο. Υπηρξαν παντοτε Εμποροι, Τραπεζιτες, Τοκογλυφοι και Παρασιτα που ζουσαν κα ζουν απο τον ιδρωτα των εργαζομενων.

Η κατασταση που δημιουργηθηκε σημερα στην Ε.Ε. εκ των πραγματων ειναι καταδικασμενη να αποτυχη και να πεθανη. Η μοντερνα αυτη τυρρανια εν αναγκη και με δυναμη των οπλων πρεπει να ισοπεδωθη. Οι Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις ‘η οτι αυτες εχουν υγειες μεσα τους, πρεπει πολυ γρηγορα να κατανοησουν, οτι χωρις μια νεα ιστορικη και αιματερα κοσμογονια, με χωρις ιχνη οικτου εξοντωση της σιωνιστικης Πλεμπας εντος των τοιχων μας, με εκτοπιση της Τρο’ι’κας και εξοδο της χωρας απο την Ε.Ε., δεν υπαρχει σωτηρια. Η πατριδα μας θα κατακρεουργηθει απο τις Χωρες-Υαινες της Ε.Ε. Η θεση της Ελλαδος ειναι εκτος της περιοχης επιδρασης των χωρων αυτων. Η γνησια Ευρωπη βρισκεται στον χωρο της Μεσογειου Θαλασσης…….Στον χωρο αυτο οι Χωρες-Υαινες της Ε.Ε. δεν εχουν καμμια θεση.

Δρ. Γεωργιος Χατζηθεοδωρου

Κοινοποιηση :

1.   Herrn Joachim Gauck
      Staatspräsident der BRD
      Schloss Bellevue
      Spreeweg 1
      10557 Berlin

2.   CDU/CSU-Bundestagfraktion
      Platz der Republik 1
      11011 Berlin

3.   SPD-Bundestagfraktion
      Platz der Republik 11
      11011 Berlin

4.   FDP-Bundestagfraktion
      Platz der Republik 11
      11011 Berlin

5.   Bundestagsfraktion
      Bündnis 90
      Die Grünen
      Platz der Republik 11
      11011 Berlin

6.   Die Linke
      Im Bundestag
      Platz der Republik
      11011 Berlin

7.   Herrn Frank Plasberg
     ARD Talkshow «Hart aber Fair»
     Postfach 200665
     8000 München
8.   An die politische Redaktion der Zeitung
     «DIE ZEIT»
     20079 Hamburg

Βιβλιογραφια :

1.   Rothkranz J. «Der Vertrag von Maastricht. Endlösung für Europa»
     Verlag Anton A. Schmid 1997, S. 47

2.   Roger Garaudy «Die Fundamentalen Mythen der israelischen Politik»
      Athen 2000

3.   Isaak Mayer Wise «Zentraler Kongress der amerikanischen Rabbiner»

     1897 Buch des Jahres VII, S. XII Momper M. Jewish Newsletter,

4.   Momper M. Jewish Newsletter, 2.6,1958

5.   Momper M. «Israel und die Welt» Verlag Shocken, New York 1948
6.   Bentwich, Norman (1954) For Zion’s Sake. A Biography of  Judah Magnes. First Chancellor and First President of the Hebrew University of Jerusalem. The Jewish      Publication Society of America, Philadelphia 1954
7.   Rabbiner Moshe Menuhin «Der Verfall des Judaismus in unseren  Tagen», 1969, S. 324

8.   Le Monde 21.6.1960

9.   Professor Benianim Koen der Universität von Tel Abib
      Veröffentliches Schreiben in Me Monde 19.6.1982, b. 9

10.  Jeschajahu Leibowitz, Gediot Acharonoth 2.6.1982, S. 6

11.  Die Lobby, New York, Verlag Simon and Schuster 1987, S. 123

12.  Edward Bemays «Propaganda» New York 1928

13.  Biliardos B. «Deutsche Wiedergutmachungen»
      www.berlin-athen.eu, 1.11.2011

14.  http://afipnisoy.blogspot.com

15.  Dr. Kerkel «Klein Asien. Siedlungsgebiet der Deutschen», Berlin 1867

16.  Roda M. «Wie Deutschland den Hellenismus der Türkei zerstörte»,
     Neue Erscheinung Athen 1978

17. Cholevas I. «Kriegs-Wiedergutmachungen» Verlag Pelasgos Athen   1996

18.  Freedman B. «Vortrag gehalten 1961 in Hotel Willard in Washington»
     Veröffentlicht in der Zeitung «Common Sense»

19.  Koestler A. «Der dreizehnte Stamm-Das Reich der Khasaren und  sein  Erbe», Berlin 1940

20.  www.abbc.net/talmud/ger/talmud.htm

21.  Sefton Delmer «http://autarkes-rattelsdorf.blogspots.com/2011/»

Rubrik: Thema/Θεμα

9.04.12

 von Δρ. Γεωργιος Χατζηθεοδώρου

 

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

 

                                                                                        05.04.2012

Offenes Schreiben

Darin fragt Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou: WAS IST IN DEUTSCHLAND HEUTE NOCH DEUTSCH? HART ABER FAIR !

Vergrössern

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

 

OFFENES SCHREIBEN.
WAS IST IN DEUTSCHLAND HEUTE NOCH DEUTSCH?
HART ABER FAIR !

 

Verteiler

 

1.   Herrn Joachim Gauck
Staatspräsident der BRD
Schloss Bellevue
Spreeweg 1
10557 Berlin

2.   CDU/CSU-Bundestagfraktion
Platz der Republik 1
11011 Berlin

3.   SPD-Bundestagfraktion
Platz der Republik 11
11011 Berlin

4.   FDP-Bundestagfraktion
Platz der Republik 11
11011 Berlin

5.   Bundestagsfraktion
Bündnis 90
Die Grünen
Platz der Republik 11
11011 Berlin

6.   Die Linke
Im Bundestag
Platz der Republik
11011 Berlin

7.   Herrn Frank Plasberg
ARD Talkshow «Hart aber Fair»
Postfach 200665
8000 München
8.   An die politische Redaktion der Zeitung
«DIE ZEIT»
20079 Hamburg

 

Ohne Zweifel hat die Ansicht des Verfassers über diese Abhandlung – selbst wenn er sich um Unvoreingenommenheit bemüht – die Darstellung beeinflusst und scheint zwischen den Zeilen immer wieder auf. Es ist daher nur fair, an dieser Stelle die eigenen Standpunkte offen zu legen, damit die Leser wissen mit wem sie zu tun haben. Er ist weder Historiker, Philosoph, Sozialwissenschaftler, Theologe, Antisemit, noch Antihebräer, sondern nur ein Naturwissenschaftler und ein sehr verärgerter Sohn Hellas, über die maroden deutschen Medien aller Art und über das Verhalten der deutschen «Plebs».

 

Mit «Plebs» werden in dieser Abhandlung unter anderem zwar gebildete, aber niedere, relativ primitive und charakterlose Menschen der Politik, der Wirtschaft, der Medien aller Art, der Justiz und der Wissenschaft, die man leicht bevormunden bzw. entmündigen kann, wenn man ihnen gesellschaftlichen und beruflichen Aufstieg anbietet, bezeichnet. Die Auswahl der Plebs übernehmen weltweit die bekannten von dem internationalen politischen Zionismus kontrollierten Organisationen bzw. Koalitionen der Dummköpfe.

 

Der Name «Zionismus» leitet sich von dem Berg Zion ab, einem der Hügel, auf denen Jerusalem erbaut wurde. Die Wortbedeutung von «Zion» konnte bisher noch nicht befriedigend geklärt werden. Die Hibbat-Zion-Bewegung der Ashkenasim Hebräer, steht in Zusammenhang mit dem Bankier Baron Edmond de Rothschild aus Paris, der die Siedlungsbemühungen der Hebräer im 19en n.Chr. Jahrhundert nach Palästina förderte. Für diese Bemühungen der Zionisten musste die Menschheit zwei Weltkriege ertragen !!!

Die Ashkenasim sind mittel- und osteuropäische sowie sonstige Hebräer ehemals khasarischer Nationalität (1, 18, 19, 20). Die Khasaren sind nicht nach Blut Hebräer, sondern Mittelasiaten die sich für die jüdische Religion entschieden haben. Nach Benjamin Freedman (18), von diesen Hebräer Mittel- und Osteuropas, die eigentlich keine Hebräer sind, bestehen 92 % der so genannanten hebräischen Bevölkerung der Welt. Sowohl die Bankierfamilie de Rothschilds als die meisten politischen Führer Israels nach der Gründung dieses Staates, waren bzw. sind Hebräer khasarischer Nationalität. Einige davon waren, nach Roger Garaudy (2), Mitglieder der Organisation «Betar» in Nazi-Deutschland, die später in «Herzlia» umbenannt wurde.

 

Diese khasarischen Hebräer haben mit den Nazis zusammengearbeitet. Dr. Theodor Herzl, ein Wiener Schriftsteller und Journalist, veröffentlichte 1896 ein Buch mit den Titel «Der Judenstaat» und berief 1897 in Basel den 1ten zionistischen Weltkongress ein und gründete die zionistische Bewegung mit dem Ziel für das jüdische Volk einer öffentlich-rechtlich gesicherten Heimstätte in Palästina zu schaffen.

 

Auf dem 8ten zionistischen Kongress 1907 entschied man sich für den «praktischen Zionismus» d.h. für den «Synthetischen Zionismus». Damit sollte die praktische Methode mit der politischen sich gegenseitig ergänzen, um bessere Erfolge mit Waffengewalt und Einschüchterungsterror zu erzielen.

 

Durch diese Ergänzung befindet sich Israel seit seiner Gründung mehr oder weniger dauernd im Krieg. Es hat bereits all seine Nachbarländer überfallen und es nicht einmal geschafft, mit der eigenen semitischen Urbevölkerung friedlich zusammenzuleben. Auf diplomatische Lösungen haben sich die Juden nur unter Druck der USA eingelassen, Waffenstillstandsabkommen mit den Palästinensern wurden immer wieder von israelischer Seite gebrochen. Israelische Flugzeuge haben ohne Kriegserklärung Atomanlagen im Irak und in Syrien zerstört. Über Israel hat dessen einstiger Oberkommandierenden Moshe Dajan gesagt, es müsse sich verhalten wie ein tollwütiger Hund, und genau dieses Verhalten zeigt Israel regelmäßig in seinen Kriegen.

 

Der internationale politische Zionismus besteht aber nicht nur aus Juden. Dazu kommen noch die «White-Anglo-Saxon-Protestants» und die «White-German-Protestants» d.h. die religiöse Gruppe die aus Anhängern von Luther, Calvin, Zwingli u.a. bestehen. Diese Irrsinnigen leben in einem geistigen Jerusalem und sind unzurechnugsfähige und bibelgläubige Fanatiker. Sie glauben an die Schlacht von Armageddon, in welcher die Heere des Wüstendämons Jahwe 200 Millionen Gog und Magog vernichten werden.

 

Die Zionisten, ob Juden oder nicht Juden, arbeiten auf diese Schlacht hin. Diese Schlacht ist für sie der Höhenpunkt und der Abschluss der Geschichte. Vom Rest der Welt darf gerade soviel übrig bleiben, damit jeder echte Zionist 2.400 Sklaven bekommt. Dieser ganze Irrsinn, der Irrsinnigen des Planeten Erde, findet nicht deswegen statt, weil er in der Bibel prophezeit wurde, sondern deswegen, weil durchgeknallte religiöse Fanatiker seit Jahrhunderten daran arbeiten, die Vorhersagen der Bibel Wirklichkeit werden zu lassen.

 

Statt diese Irrsinnigen, die Lebensbedingungen der Menschen an die Gesetze der Natur (Elektromagnetische Kraft, Schwerkraft, Schwache- und Starke Kernkraft) und des Lebens (Tugenden, Werte, Prinzipien und Ideale) anzupassen, wurden diese schriftlich mit Verboten auferlegt und «Ethik» bezeichnet, die heuchlerisch ist, Unglück erzeugt, blockiert die Entwicklung des menschlichen Geistes und teilt die Menschen in gegenseitige sich bekämpfende Gruppen auf, die sich so hassen, dass sie sich gegenseitig erbarmungslos vernichten möchten.

 

Nie herrschen Menschen absoluter und totaler, als wo erklärt wird, dass sie an der Stelle Gottes selbst befehlen und unbedingten Gehorsam beanspruchen können. Es ist hier von jenem religiösen und ideologischen Wahn die Rede, der Kern aller totalitären Ideologien ist, unabhängig ob diese Kapitalismus, Marxismus, Kommunismus, Sozialismus u.a. heißen, und der für jedes Verbrechen in der Menschheitsgeschichte aktivierbar war, für Religions- und Kolonialkriege, für die Genozide anderer Religionen und Kulturen und für «Endlösungen» aller Art. Durch diese gefährliche Mischung sind viele Hebräer des religiösen Zionismus, sowohl in Israel als auch außerhalb Israels, selbst Antizionisten geworden :

 

1.  Der Rabbiner Isaak Mayer Wise äußerte sich im Kongress der Rabbiner 1897 in Montreal der USA wie folgt (3) : «Wir verurteilen total jeder Initiative mit dem Ziel einen Judenstaat zu schaffen. Solche Versuche widersprechen die Ziele Israels… die als ersten die Propheten proklamierten. Wir betonen, das die Bestrebungen des Judaismus weder politischer, noch nationaler, sondern geistiger Natur sind…».

 

2.  Ähnlich äußerte sich in New York eine der größten hebräischen Persönlichkeiten unseres Jahrhunderts, Martin Momper (4) : «Die Gefühle die mich bewältigten als ich vor 60 Jahren in der zionistische Bewegung eintrat sind die gleiche die ich jetzt fühle…. Ich hoffte das der Nationalismus hätte nicht den gleichen Weg genommen wie der von Mussolini und Hitler…..Hitler war derjenige der die Juden empfahl nach Palästina auszuwandern und nicht irgendeine hebräische Aristokratie, die die Zukunft des Volkes vorbereitete… Hitler hat bewiesen dass die Geschichte nicht den Wege des Geistes sondern der Stärke folgt und solange ein Volk stark genug ist kann ohne Bestrafung töten. In «Ichount» schlugen vor….Hebräer und Araber nicht nur sich zufrieden zu geben für ein Zusammenleben sondern auch für eine enge Zusammenarbeit anzustreben…..»

 

An den 12ten zionistischen Kongress am 5. September 1921 gewandt äußerte sich Martin Momper wie folgt (5) : “…Die Hebräer sind etwas mehr als eine Nation, sie sind Mitglieder einer Glaubensgemeinschaft…Die Religion der Hebräer ist entwurzelt worden und hier befindet sich die Substanz der Krankheit und dessen Symptom die Geburt des hebräischen Nationalismus des 19ten JahrHunderts war…..Wir hofften, den hebräischen Nationalismus, von dem Fehler das Volk in Richtung eines Götzenbildes zu führen, zu retten. Wir haben versagt….»

 

3.  Professor Judah L. Magnes, Präsident der hebräischen Universität von Jerusalem äußerte sich 1946 wie folgt (6) : Die neue hebräische Stimme spricht mit dem Mund der Waffen…..Solche ist die neue Tora der Erde Israels. Die Menschen ergaben sich der Verrücktheit der Naturkraft. Gott soll uns bewahren wenn der Judaismus und das Volk Israels an diese Verrücktheit sich ergibt.  Es handelt sich um einen Götzenanbeter des Judaismus der ein großen Teil des starken Auslandsjuden beherrscht…..Alle Hebräer der USA
sind für diese Umwandlung des Volkes verantwortlich, auch diejenigen die mit den Zielen des Zionismus zwar nicht einverstanden sind, aber auch nichts etwas dagegen unternehmen….»

 

4.  Ähnlich negativ gegen dem Zionismus äußerten sich Albert Einstein (7), der amerikanischer Rat des Judaismus 1960 (8), Prof. Beniamin Koen der Universität von Tel Aviv am 8.6.1982 (9) und Prof. Leibowitz der die israelische Politik gegen Libanon als judennazistische bezeichnete (10).

 

5.  Im November 1976 empfahl der Präsident des jüdischen Weltkongresses Naum Goldmann dem Präsidenten der USA, Jimmys Carter, und seinen Beratern Vans und  Brzeziński (11):           «Zerquetschen Sie die zionistische Lobby der USA»

 

Es ist auffallend, dass jeder der kritischen Äußerungen gegen den Zionismus  wagt, von den Zionisten als «Antisemit». bezeichnet wird.

Was ist eigentlich der Antisemitismus ? «Semiten» sind bekanntlich Angehörige einer Völkergruppe mit semitischen Sprachen wie z.B. Akkadisch, Hebräisch, Phönikisch, Arabisch, Aramäisch. Zu dieser Völkergruppe gehören außer den Juden auch die Araber d.h. Semiten
sind nicht nur die Hebräer !
Obwohl der Antijudaismus so alt wie die jüdische Geschichte ist, stammt der Begriff Antisemitismus aus neuer Zeit. Im Brockhaus von 1875 n.Chr. wird er noch nicht aufgeführt. Heute weißt man dass das Wort Antisemitismus betrügerische Fehlschöpfung des internationalen politischen Zionismus darstellt, weil er ohne Antisemitismus gar nicht leben kann.
Mit Hilfe dieses fast allmächtigen Schlagworts gelingt es den zionistischen Verbrechern vortrefflich, jede gegen sie gerichtete kritische Äußerung zu verteufeln und schon im Keim zu ersticken. Es bleibt ein großes Rätsel warum die politischen und nicht nur Vertreter des Volkes der Dichter und Denker so eine betrügerische Fehlschöpfung ohne weiteres dulden.

 

So unsinnig es auch ist Antizionismus mit Antisemitismus gleichzusetzen – gibt es doch unter Israelis und Hebräern nicht wenige Antizionisten – so durchschlagen ist doch der Erfolg, den die Zionisten damit erreichen. Sie haben dieses betrügerisch fehlgeschöpftes Wort, in der deutschen Gesellschaft und nicht nur, zu den schädlichsten aller Verbrechen, den schwersten aller Sünden, zu einer Untat, die unverzeihlich ist und ohne Nachsicht geahndet wir, gemacht.
Dieses Phänomen, das einmalig ist, muss näher betrachtet werden !
Omne agens agit propter finem ! Ein berühmter Geistesheroe deutscher Sprache mit Namen Christian Morgenstern hat das zweite Universalprinzip moderner Geschichtsforschung erstmals so formuliert : «Und also schließt er messerscharf, / dass nicht sein kann, was nicht sein darf». Christian Morgenstern mit diesem einen Vers, vollbrachte eine geistesgeschichtliche Tat und hat mit einem Schlag der Welt eine
völlig neue hebräische Logik (!!!) zu Verfügung gestellt, die dazu berufen war, die bis dahin gebräuchliche, jedoch längs veraltete und im übrigen seit eh und je als unzulängliche empfundene Aristotelische Logik ein für allemal abzulösen.
Halleluja !!!
Der Wechsel von der Aristotelischen zur Morgensternschen Logik dürfte nach einhelliger Überzeugung der zionistischen Experten die bedeutendste geistes- und kulturgeschichtliche Wende markieren, die auf unserem Planeten je stattgefunden hat. War man auf der Grundlage der alten Logik ausnahmslos gezwungen gewesen, sich sein Bild von der Wirklichkeit unter unvermeidlichem Einfluß von außen, nämlich unter demjenigen der damals so genannten unverrückbaren Tatsachen, zu machen, so hat die Einführung der Morgensternschen Logik der Vorgang der Wahrheitsfindung buchstäblich revolutioniert d.h. auf den
Kopf gestellt ! Nun bestimmen die Zionisten selbst, was Tatsache ist und was nicht !

 

Nichts wäre verderblicher als jener Zustand der deutschen Gesellschaft,
in dem sich tatsächlich jedermann ohne Leitung der Zionisten seines meist kümmerlichen Verstandes bedienen wollte ! Kennt man unter hundert Deutschen einen einzigen, der tatsächlich fähig wäre, seinen Verstand ohne Anweisung der Zionisten aller deutschen Massenmedien zu gebrauchen ?

 

Wie es den um die  Freiheit der Meinungsmacher bei den Massenmedien inklusiv den Talkshows bestellt sein mag.  Diese hochherzigen und zugleich bemitleidenswerten Seelen sind tatsächlich die einzigen, die sich opferstark auch weiterhin unter das schwere Joch beugen, selbständig denken zu müssen. Aber diese Figuren tragen ihr Los mit Würde, sind sie sich doch dessen bewusst, dass ihre Funktion als Vordenker aller übrigen Deutschen nicht bloß ein aufopferungsvoller Dienst an Deutschland ist, sondern auch sozusagen ihren Lohn in sich selbst trägt.
Die bewusste und intelligente Manipulation der organisierten Gewohnheiten und Meinung der Massen ist ein wichtiges Element in der demokratischen deutschen Gesellschaft. Die deutschen Plebs des internationalen politischen Zionismus, die die Funktionsmechanischen der deutschen Gesellschaft manipulieren, sind Werkzeuge einer zionistischen unsichtbaren Regierung, welche in Deutschland und nicht nur, die wahre Herrschaft ausübt.

 

Wem gehören die Massenmedien aller Art in Deutschland ? Arbeiten auch diese nach dem Standardwerk (12) für Propaganda ? Der ehemalige jüdisch-britische Chefpropagandist Sefton Delmer (21) erklärte 1945 wie man mit Detschland in der Zukunft verfahren würde :

 

«Mit Greuelpropaganda haben wir den Krieg gewonnen… und nun fangen wir erst richtig damit an. Wir werden diese Greuelpropaganda fortsetzen, wir werden sie steigern bis niemand mehr ein gutes Wort von den Deutschen annehmen wird, was sie etwa in anderen Länder noch an Sympathien gehabt haben und sie selber so durcheinander geraten sein werden, dass sie nicht mehr wissen, was sie tun. Wenn das erreicht ist, wenn sie beginnen, ihr eigenes Nest zu beschmutzen und das nicht zähneknirschend, sondern in eilfertiger Bereitschaft den Siegern gefällig zu sein, dann erst ist der Sieg vollendet. Endgültig ist er nie. Die Umerziehung bedarf sorgfältiger unentwegter Pflege wie englischer Rasen. Nur ein Augenblick der Nachlässigkeit und das Unkraut bricht durch, jenes unausrottbare Unkraut der geschichtlichen Wahrheit».

 

Damit sollte der zionistische Einfluss auf die Massenmedien Deutschlands
abgesichert sein und abgesichert bleiben. Der Erfolg lässt sich sehen :

 

1.  Die ProSieben/Sat 1 –Gruppe (ProSieben, Sat 1, Kabel eins, N24, 9Live und Sixx) sind im Besitz des Hebräers Heim Saban.

 

2.  Die Axel-Springer-Stiftung, die zur Axel-Springer-AG gehört wurde von 1981 bis 2010 von den Hebräer Ernst Cramer und ab 2010 von der Zionistin Frau Friede Springer geleitet. Sie erhielt 2000 den Leo-Baeck-Preis, wie auch die Bundeskanzlerin Angela Merkel, die höchste Auszeichnung des Zentralrats der Juden in Deutschland.

 

3.   Die zentrale Rolle des Zentralrats der Juden in Deutschland zeigt sich zuletzt im Bereich der öffentlich-rechtlichen Medien. In den Rundfunkräten bekleiden Repräsentanten der jüdischen Einheitsorganisation Schlüsselstellungen.
4.   Die RTL-Gruppe ist Teil des Bertelsmann-Imperiums, das als Aktiengeselschaft geführt wird. Die Bertelsmann AG ist nicht börsennotiert. Aktionäre sind die Bertelsmann Stiftung (76,9 %) und die Familie Mohn (23,1 %).

 

Der größte Teil der deutschen Plebs sind Mitglieder in zionistischen Vereinigungen wie z.B. Leo-Baeck-Institut, Nev Shalom Kuratorium, Jerusalem Foundation und in verschiedenen angeblich humanen Vereinigungen, die sich für das Wohl der Menschen einsetzen, die aber in Wirklichkeit ein internationales Netz betreiben, um weltweit Einfluss zu haben.

 

Eine weitere wichtige zionistische Denkfabrik in Deutschland ist die Atlantik-Brücke und die Deutsche Gesellschaft für auswärtige Politik (DGAP)

 

Aus den oben genannten Zusammenhängen wird der Verdacht erhärtet dass die seit 2009 laufende Volksverhetzung gegen Hellas aus langer Hand vorbereitet ist. Von der Volksverdummung der Deutschen zur Volksverhetzung ist es bei polischem Bedarfsfall nur einer kleiner Schritt. Ein Volk, wie das Deutsche Volk, das von seinen maroden Massenmedien jeder Art primitiv gehalten und dem die Volksverdummung als größter Unterhaltungswert verkauft wird, kann einem Hellenensohn nur Leid tun.

 

Wenn aber die maroden Massenmedien über die programmierte Verdummung zur Volksverhetzung übergehen, wird klar, hier
greift das alte politische Geschäft, Menschen und ihre Völker zuerst zu isolieren, dann zu diffamieren um besser auszuplündern und schließlich zu massakieren.
Deutsche Medienexperten, wie Göbbels, haben es erfolgreich vorgemacht. Deutsche Medienplebs des internationalen politischen Zionismus machen es nach. Dieses Verhalten aber ist nicht typisch Deutsch ! Das deutsche Volk der Dichter und Denker hat Hellas und den Hellenen vergöttert. Man braucht nur ein Blick zu werfen an das nationale Symbol Deutschlands (Adler von Zeus), an die Siegessäule (Göttin des Sieges), Reichstag (hellenisch Architektur) und Brandenburger Tor (Propyläen von Athener Akropolis) und das archäologischen Museum (hellenische Architektur) in Berlin, an das Opernhaus von Frankfurt (hellenische Architektur) und Goethe,
Nitsche und viele anderen zu lesen.

 

Es gab Zeiten als die deutschen Philosophen träumten in Zentrum Europas eine hellenische Gesellschaft der ausgezeichneten Bürger zu gründen, es gab Zeiten dass die Deutschen stolz nach oben blickten.
Nach dem zweiten Weltkrieg hat man aber die Deutschen durch hässliche Methoden gezwungen, immer nach unten zu blicken. Alles ist von den Zionisten inspiriert. Man sieht es an den hässliche Denkmälern wie z.B. von Holocaust, an das Museum für Homosexualität, an das Monstrum Komische Oper, an den hebräischen Synagogen und an vielen anderen Bauten. Deutschland ist leider für die Deutschen, nach dem zweiten Weltkrieg, nicht mehr typisch Deutsch.

 

Seit 2009 befindet sich wohl Hellas, ähnlich wie Deutschland vor dem 1ten und 2ten Weltkrieg, im Auge des zionistischen-khasarischen Zyklons !!! Zeitlich war die heutige Krise geplant bevor überhaupt der erste Euro gedruckt war. Die drei Investitionsbanken Goldman Sachs, Neuberger Berman ( von Rothschild), Blackrock, U.K. (von Rothschild) und die drei Häuser die die Kreditwürdigkeit eines Landes beurteilen Fitch, Moody’s und Standard&Poor und die Gefahrenversicherungen (CDS) als Werkzeuge für die Erzeugung der Wirtschaftskrise, waren von lange Hand vorbereitet…..
Hellas war bereits in der Zeit des Ministerpräsidenten Kostas Simitis (Mardochäi Aburis) von Goldman Sachs besetzt. Goldman Sachs entwarf den Plan Ariadni, damit die Kriterien von Maastricht für den Eintritt Hellas in der Eurozone erfüllt werden konnten. Der Betrug war die Verantwortliche der EU völlig bekannt. Sie schwiegen aber weil ähnliche Betrügereien wie z.B. vom Finanzminister Philippe Maystadt von Belgien, vom Finanzminister Jean Arthuis von Frankreich, der den Preis «Fudgie» erhielt und von Italien über die illegale Berücksichtigung der Schattenwirtschaft der Mafia mit der das BIP um 17 % gesenkt werden konnte, damit sie die Maastrichter Kriterien erfüllte, bekannt waren.

 

Nie in der europäische Finanzgeschichte wurde in so kurzer Zeit und
vor dem Eintritt Hellas in der Eurozone so viel frisiert, getrickst und gemogelt. Das was man den Hellenen vorgeworfen hat, haben vorher die Kernländer der EU, um zur Eurozone zu gelangen, von Anfang an praktiziert. Hellas ist, von der griechischen politischen Plebs die die Parlamentswahlen von 2009 gewannen, an die internationalen Spekulanten des politischen Zionismus zur Ausplünderung freigegeben.

 

Warum Hellas als Opfer für die zionistischen Spekulanten ausgesucht wurde, ist nur zu vermuten. Der Verfasser dieser Abhandlung hat seit langem der Verdacht, dass die Zionisten stellvertretend für die Hebräer noch immer Rache gegen den Hellenismus nehmen, nur und nur, weil die Hebräer in den Zeiten Antiochos des Vierten des Angesehenen um 170 v.Chr. beinah aufgehört hätten als Religion und als Volk durch die Hellenisierung in allen Ewigkeiten zu existieren. Deswegen ist «Chanukka», der größte Nationalfeiertag der Juden, der sich auf die Befreiung Jerusalems am 13ten März jedes Jahres seit 160 v.Chr. den Tag von «Nikanoros» d.h. die Ermordung dieses hellenischen Offiziers mit seiner Militäreinheit, die den Tempel in Jerusalem bewachte.

 

Dieser jüdische bzw. zionistische Hass in Zusammenarbeit mit der griechischen Plebs, ist für Hellas sehr gefährlich. Die griechischen Plebs die putzartig durch die EU auf Vorschlag der deutschen Plebs in eine neu installierte Regierung die Macht ausüben, haben keine rechtliche Legitimation zu regieren. Nach Artikel 41 der hellenischen Verfassung, existiert die heutige griechische Regierung nicht.
Insofern sind alle Vereinbahrungen, die die EU und die BRD mit der heutigen griechischen Regierung abgeschlossen haben und noch abschließen wird, nach Artikel 28 abs. 2 und Artikel 36 abs. 2 der hellenischen Verfassung  ungültig. Alle griechischen Plebs des internationalen politischen Zionismus, werden sehr bald als
Vaterlandsverräter erhängt oder hingerichtet werden. Die meisten davon sind nicht Hellenen und tragen zum Schein griechische Namen, die ihre wahre Identität verstecken. Es handelt es sich um Hebräer, Türken und Albaner (14).

 

Das BIP von Hellas betrug 2008 rund 185,7 Mrd. Euro und die Schulden des Landes kaum 11,5 % des BIP. Hellas also brauchte keine Rettung mit Rettungsringen aus Blei….Die Profiteure brauchten die Rettung Griechenlands und damit das Euro- und Bankenwesen. Die EZB vergab Billionen Euro zinslos an die Kapitalverbrecher der Wall-Street (genannt «Märkte») und die EU-Länder müssten das EZB-Geld als teure Kredite von «den Märkten» zurück leihen. Diese Kredite waren immer verbunden mit Kredit-Wetten (CDS, Credit Default Swaps), die die Banker nach Belieben erhöhen durften. Im Falle Griechenlands erhöhten sich die ursprünglichen Kreditsummen innerhalb von Monaten um 500 %
durch Wettfälligkeiten.

 

Fünf bis neun jüdische Wall-Street-Institute, die nicht kontrolliert werden, weil sie sich nicht in der Börse registrieren lassen, legen die
Wettsummen zur Einlösung bei den EZB-Länder vor. Halleluja !!!

 

Die Gesamtschulden, Staats- und Privatschulden als Prozent des BIP für 2011 und für einige EU-Länder ist aus folgender Darstellung von Vassilis Biliardos (16) zu entnehmen (Quelle MM (IMF)) :

 

Länder         Gesamt        Banken    Unternehmen    Haushalte    Staat

Irland           1.166            689         245                123           109
England           847            547        118                 101             81
Spanien          457             111        192                  87             67
Frankreich       449            151         150                  61             87
Belgien            435            112          175                 53              95
Portugal          422              61          149                106            106
Italien             377              96          110                 50            121
Griechenland  333                 22              74                     71              166
Deutschland     321              98           80                  60             83

Aus den Quellen der Bundesbank ist folgende Zusammenstellung über die Auslandsforderungen (Darlehen der deutschen Banken an den Ländern Südeuropas in Mrd. Euro) nach Biliardos (13) für 2011 erstellt worden :

 

Länder         Gesamt            Banken     Unternehmen     Staat

Spanien       146.755            62.963         63.439          20.353
Italien         133.296            48.138         45.664          39.494

Irland          114.707            43.025         69.318           2.364
Portugal        28.685            13.130           9.862           5.693
Griechenland 27.990              2.451            7.614           17.925

Europa      1.524.366
Rest W.        928,625
Gesamt      2.452.991

Gesamtforderungen etwa wie das BIP Deutschlands

Zusätzliche 500 Mrd. Euro schulden der EZB an die Bundesbank.

 

Die BRD leiht Kapital an die wirtschaftlich schwachen Länder des Südens damit diese deutsche Produkte importieren und der Überschuss wird an diese Länder investiert. Sie leiht mit 7 % Gelder die sie selbst mit 3 % geliehen hat und verdient dabei die so genannten Spreads d.h. 4 %.

 

Dazu kommen die Betrügermethoden der deutschen Unternehmen. Sie exportieren ihre Waren mit stark überhöhten Preisen und mit den illegalen Überschuss schmieren sie die Politiker der Importländer des Südens der EU. Nicht umsonst wird das griechische Parlament als das Parlament der SIEMENS genannt.

 

Deutschland und nicht Griechenland ist das schwache «Glied» der EU. Sie muss die Erzeugnisse ihre Wirtschaft verkaufen können d.h. der Weltmarkt muss funktionieren und dieser befindet sich zu Zeit in einer Rezession bzw. in freien Fall. Wenn die Erzeugnisse nicht mehr wie bisher verkauft werden können, muss die Produktion reduziert werden d.h. Deutschland befindet sich in der Gefahrenzone in kürzester
Zeit Millionen Arbeitslose dazu zu bekommen.

 

Es kann plötzlich der gleiche Fall eintreten, der Hitler vor sich fand. Das kann man dem schlechten Zustand Deutschlands heute entnehmen und nicht dem, was offiziell über die gelenkten und maroden Massenmedien verbreitet wird. Dem, was stattfindet, ohne das etwas darüber
gesagt wird. Der bessere Kunde Deutschlands ist sie sich selbst. Sie ist also auf ihre Verbraucher angewiesen damit sie überhaupt die Wirtschaftskrise überlebt. Am Ende dieses Kreislaufs, wenn die große Blase platzt, werden die Verluste die Deutschen selbst erleiden und nicht die verschuldeten Länder des Südens der EU. Diese Situation verunsichert sehr stark heute die BRD….
Dass es in absehbarer Zeit keine Renten mehr in Deutschland geben wird, ist klar. Die Infrastruktur kann schon heute nicht mehr funktionsfähig gehalten werden, am notwendigen Ausbau der Infrastruktur ist schon gar nicht mehr zu denken.

 

Die folgenden Angaben (Quelle : MM(IMF)) von 2011 (Tabelle V. Biliardos
als Schulden in Prozent bezogen auf das BIP, beweisen die Willkürlichkeit  der Aussage, dass die Griechen mit geliehenem Geld mehr ausgegeben habern als sie einnahmen (13).

 

Länder       Gesamt    Banken    Unternehmen      Haushalte        Staat

USA              376         94            90                   92               100
Griechenland   333        22            74                   71                166
Deutschland   321         98            80                   60                 83

In diesem Zusammenhag wird hier kurz auch auf die Schulden der BRD an Hellas, eingegangen. Dieser Teil wird n vier Abschnitten behandelt :

 

Abschnitt I
Bau der Eisenbahnlinie Berlin – Bagdad und Kolonisierung Klein Asiens durch die Deutschen.

 

Darüber berichtet uns ausführlich Kerker in seinem Buch mit dem Titel «Klein Asien, Siedlungsgebiet der Deutschen» (15, 16).
Bis 1887 wurde die Türkei des Sultans Abdul Hamit fest an das deutsche Wappen gebunden. Die deutschen Siedler bewegten sich ständig Richtung Türkei und das türkische Militär Richtung Berlin. Ab 1887 besetzten die Deutschen die Eisenbahnlinie Haider – Pascha – Ismir und gegen 1893 erweiterten sie diese über Eskisehir nach Ankara. Von Eskishir über Ikonien erreichte diese Eisenbahnlinie schließlich Bagdad.
Während des Baus der Eisenbahnlinie Berlin – Bagdad werden die jahrtausend alten hellenischen Siedlungen Klein Asiens durch Deutsche und Hebräer verdrängt und in Besitz genommen. Die hellenische Bevölkerung wird auf Empfehlung der Deutschen einfach von der Türken umgebracht.

 

Im Jahr 1902 ist die Eisenbahnlinie Berlin – Bagdad vollendet. Inzwischen gründen mehreren Filialen in Klein Asien die Deutsche- und die Wiener-Vereinsbank. Nach dem Sturz des Sultans Abdul Hamit (1908) und die Übernahme der Macht von den Jungtürken im osmanischen Reich verbinden sich die Agenten des deutschen Barons Marschall und zusammen mit dem deutschen Verbrecher General Liman von Sanders und die Hebräer planen die endgültige Vernichtung der Armenischen und hellenischen Bevölkerung Klein Asiens.
Die Deutschen und die Hebräer tragen die Hauptschuld für die ersten Völkermorde in der Geschichte in Klein Asien. Neben den 1,5 Millionen Armeniern sind auch 300.000 Hellenen umgebracht worden. Weder Deutsche Schuldigen sind bestraft  noch sind Wiedergutmachungen von Deutschland an Hellas gezahlt worden.

Abschnitt II
Erster Weltkrieg

 

Mit Beendigung des ersten Weltkriegs 1919 und den Friedensverträgen von Versailles (28.06.1919) zwischen den Allierten und Deutschland ist der Wiedergutmachungsbetrag an die Siegermächte mit 132 Mrd. DM bzw. 31,5 Mrd. US $ festgelegt. Kriegerische Wiedergutmachung bzw. Entschädigung ist die Verpflichtung des Besiegten Staates im Krieg, dem Siegerstaat oder den Siegerstaaten einen bestimmten Geldbetrag zu zahlen. Durch diesen sollten die Ausgaben der Kriegsführung und die durch den Krieg entstandenen Schäden  bei den Siegerstaaten und ihren Bürger gedeckt werden.
Vom gesamten Entschädigungsbetrag sollte Griechenland 0,40 % d.h. 528 Mio. goldenen Mark erhalten. Nach dem Plan Jung von 1929 sollten diese Schulden in Zeitabschnitten bezahlt werden. Doch die Deutschen Betrüger bezahlten gar nicht.
Durch die Weltwirtschaftskrise 1929-1932 und den Beschluss von Lausanne von 1932 sind die Kriegsschulden Deutschlands für immer begraben, so dass ab 1933 Hitler mit Unterstützung der Jüdischen Großbankiers den zweiten Weltkrieg ungestört vorbereiten konnte.

 

Abschnitt III
Zweiter Weltkrieg (17)
                                                                                                                                           Während des zweiten Weltkriegs und des ungerechten Angriffs Deutschlands auf Griechenland und zwar ohne Kriegserklärung, sind folgende Verluste in Griechenland entstanden :

 

13.678 Tote Soldaten.
100.000 Durch Hunger gestorbenen Männer, Frauen und Kinder.
68.000 Hingerichtete Zivilisten.
409.000 (23 % des Landes) Zerstörte Gebauten.
2.000 km Zerstörte Eisenbahnlinien.
6.494 Zerstörte Eisenbahnwagons.
60 % Zerstörte Eisenbahnstationen.
80 % Zerstörte Eisenbahnbrücken, Tunnel und telegraphische Stationen.
70 % Zerstörte Telefon- und telegraphische Systeme.
100 % Zerstörte Hafenanlagen beim Rückzug.
100 % Zerstörung des Kanals von Korinth beim Rückzug.
11.658 Zerstörte Fahrzeuge aller Typen.
1.407.821 Zerstörte Bruttoregistertonnen der Handelsflotte.

Erzwungene Abwertung der hellenische Währung und Raub des Staatsvermögens.

87.811.216.671.480,00 Drachmen als Besatzungskosten an die deutsche Besatzungsmacht abgeliefert.

1.530.190.356.165.819,00 Drachmen, Erzwungener Darlehen an Deutschland

Ausgeplünderte archäologische Ausgrabungen und Museen mit unschätzbarem Wert. Dieses Diebesgut ist in deutschen Museen zu finden und muss über den Internationalen Rechtsweg zurückverlangt werden.

 

Abschnitt IV
Betrugsfälle deutscher Unternehmer in Griechenland in neuer Zeit :
Nach den NAZIS im zweiten Weltkrieg kamen im heutigen Griechenland
die NA-SIEMENS.

 

Diese üben in Griechenland den Imperialismus der Klugscheißerei, den Imperialismus der Schmiererei. Durch diese Imperialismen verkaufte Deutschland an Griechenland mit Hilfe der Bundeskanzlerin die bei ihren Besuch in der Türkei die Türken bat den Drohdruck auf Griechenland zu erhöhen, U-Boote die sich neigen. Mit den überhöhten Produktpreisen saugten die Firmen Siemens, Kraus Maffei, Krupp und eine Reihe anderer, das Blut des hellenischen Volkes.

 

So etwas kann funktionieren wenn man den Imperialismus der Schmiererei an korrupten Regierungsleuten anwendet. Mit überhöhten Produktpreisen hat z.B. das hellenische Telekommunikationsunternehmen OTE die Deutsche Telekom reich gemacht, damit diese mit den illegalen Überschüsse die OTE einverleibt. Die jährlichen Gewinne von OTE lagen bei etwa 2,2 Mrd. Euro und trotzdem wurde der Verkaufswert von OTE mit 3,3 Mrd. berechnet.
Die deutschen zionistischen Gauner wollen mit dem Gewinn von ein bis zwei Jahren ihr Investitionskapital abschreiben. Mit eine Bürgschaft bei einer Bank für ein bis zwei Jahren, die 0,03 Euro kostet, kaufen ein griechisches Unternehmen das 2,2 Mrd. Euro jährlich Gewinne macht. Wenn das kein Imperialismus der Klugscheißerei und Schmiererei ist, was ist es dann ?
So wird ein Volk buchstäblich demokratisch ausgesaugt nur und nur weil
dieses Volk von gleich gesinnten Gauner regiert wird. Das gleiche Schicksal erwartet auch die griechische Elektrizitätsfirma DEI. Mit jährlichen Gewinnen von ca. 1,7 Mrd. Euro steht sie einem Verkauf frei für etwa 3 Mrd. Euro.
Die Verbrechen des 4ten Deutschen Reiches, blieben nicht beim Kauf von griechischen Unternehmen beschränkt, sondern fanden auch auf dem Gebiet der Beschaffungen des korrupten griechischen Staates statt. Hier agierten und agieren noch die deutschen Firmen Siemens, Daimler Benz, Krupp, Bayer u.a. Sie öffneten die Türen der griechischen Staatsinstitutionen und Staatsbetriebe, als ob diese Deutsche Kolonien wären. Staatsfirmen, Staatskrankenhäuser, griechische Armee, Untergrundbahn, Eisenbahn u.a. wurden die ergiebigen «Kühe» des 4ten Deutschen Reiches.

 

Auch die deutschen Handelsfirmen in Griechenland wie z.B. Lidl, Praktiker, Aldi, Media Markt, Saturn, Makro u.a. haben eine preis- und spekulative verbrecherische Politik angewandt. Die Preise der Waren die sie anbieten, übersteigen um das mehrfache den Preisen für die gleichen Waren in Deutschland. Dazu kommt, dass sie nicht, wie die griechische Firmen, die Mehrwertsteuer zahlen. Alle diese Deutschen Gauner die uns Hellenen als
Korrupten, Faulen u.a. bezeichnen, haben das gesamte Griechentum verdorben, d.h. bestochen.

 

Selbst die Türe der staatlichen Institutionen sind von den Deutschen sittlichen Händen geschmiert !!! Doch die Deutschen Kapitalverbrecher waren mit ihren Verbrechen noch nicht zufrieden. Sie wünschten sich noch einen Gauleiter in Athen zu installieren, einen so genannten Sparkommissar. Seine Aufgabe wäre die Überwachung der Ziehung der Goldzähne der verhungerten Griechen und dessen Deponierung bei
der Bundesbank in Frankfurt…..
So sieht aus die «Ethik» der Deutschen- und der Hebräischen Zionisten aus, die sich hinten den genannten Firmen und den deutschen Plebs verstecken.
Alle Gauner der Hyänenstaaten der EU sollen es wissen !!!
Die hellenische Wirtschaft hat über 3.000 Jahre überlebt und mit Sicherheit wird auch die Wirtschaft der EU und Deutschlands überleben.
Dieses Überleben setzt aber voraus den Austritt Hellas nicht nur aus der Eurozone, sondern auch aus der EU und die Wiedereinführung der Drachme. Vorher soll die Troika aus Hellas weggejagt werden. Die Wirtschaftvorstellungen der EU sind krankhaft. Wie wäre es sonst die Verwirrung nicht nur der wirtschaftlichen sondern auch der ideologischen Wertparameter der etablierten Ordnung von Werten und Sachen zu erklären.

 

Die Definition Verwirrung ist noch zu höflich, wenn man bedenkt, dass tausende von Tonnen landwirtschaftlicher Produkte mit großem finanziellen Aufwand vernichtet werde müssen und dabei auch die Produzenten großzügig entschädigt werden. Es ist verboten, diese Produkte  nicht nur an die Viehzüchter zu Verfügung zu stellen, sondern auch an hilfsbedürftigen und und hungrigen Menschen abzugeben. Es handelt sich hierbei um verbrecherische wirtschaftliche Perversität, Fehlschluss und Paranoia. Im klassischen Hellas gab es nur ein Wort um die materielle oder geistige Wertigkeit auszudrücken, nämlich Arbeit bzw. Werk. Bei der EU-Wirtschaft ist die wirtschaftliche Aktivität gleichgültig vom Ergebnis und der Wertigkeit, es ist einfach Knechtschaft. Der Beschäftigte heute ist nicht in der Lage zu tun, was er für richtig hält.

 

Die Gründe, dass die Menschen heute Unnützer bzw. unfruchtbar geworden sind, sind ideologischer Natur. Sie lieben ihre Arbeit nicht. Die gültige Art des Denkens – auch diese ist nach der Logik des Juden Morgenstern verboten – und Wirkens ist wie man leicht Geld verdienen. Die Realität wird als substanzlos betrachtet, sie wird als Münze gesehen und sie bleibt fern von der Wahrheit. Die Ideologie unsere Zeit trennt fundamental die Arbeit von der Belohnung, weil die, die Macht ausüben, niemals selbst ein Werk erstellten. Immer haben sie als Händler, Bankiers und Wucherer gewirkt, d.h. niemals haben sie etwas produziert und als Parasiten wurden sie von den arbeitenden ernährt. Der entstandene unnatürliche Zustand ist zum sterben verurteilt.

 

Diese moderne Tyrannei muss wenn notwendig auch mit Waffengewalt beseitigt werden. Die hellenische Armee muss sehr bald begreifen, dass es ohne weltgeschichtliche blutige Maßnahmen, mit der mitleidlosen Liquidierung der griechischen zionistischen Plebs, mit Ausweisung der Troika und Austritt aus der EU, das Vaterland bald von den Hyänenstaaten Nordeuropas buchstäblich zerfressen wird.

Der Platz Hellas ist außerhalb des Clubs der Hyänenstaaten. Das Wahre
Europa befindet sich im Mittelmeerraum…..In diesem Raum gibt es keinen
Platz für Hyänenstaaten und Plebs jeder Art.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Literaturverzeichnis

 

1.   Rothkranz J. «Der Vertrag von Maastricht. Endlösung für Europa»
Verlag Anton A. Schmid 1997, S. 47

2.   Roger Garaudy «Die Fundamentalen Mythen der israelischen Politik»
Athen 2000

3.   Isaak Mayer Wise «Zentraler Kongress der amerikanischen Rabbiner»

1897 Buch des Jahres VII, S. XII Momper M. Jewish Newsletter,

4.   Momper M. Jewish Newsletter, 2.6,1958

5.   Momper M. «Israel und die Welt» Verlag Shocken, New York 1948
6.   Bentwich, Norman (1954) For Zion’s Sake. A Biography of  Judah Magnes. First Chancellor and First President of the Hebrew University of Jerusalem. The Jewish Publication Society of America, Philadelphia 1954
7.   Rabbiner Moshe Menuhin «Der Verfall des Judaismus in unseren  Tagen», 1969, S. 324

8.   Le Monde 21.6.1960

9.   Professor Benianim Koen der Universität von Tel Abib
Veröffentliches Schreiben in Me Monde 19.6.1982, b. 9

10.  Jeschajahu Leibowitz, Gediot Acharonoth 2.6.1982, S. 6

11.  Die Lobby, New York, Verlag Simon and Schuster 1987, S. 123

12.  Edward Bemays «Propaganda» New York 1928

13.  Biliardos B. «Deutsche Wiedergutmachungen»
www.berlin-athen.eu, 1.11.2011

14.  http://afipnisoy.blogspot.com

15.  Dr. Kerkel «Klein Asien. Siedlungsgebiet der Deutschen», Berlin 1867

16.  Roda M. «Wie Deutschland den Hellenismus der Türkei zerstörte»,
Neue Erscheinung Athen 1978

17. Cholevas I. «Kriegs-Wiedergutmachungen» Verlag Pelasgos Athen   1996

18.  Freedman B. «Vortrag gehalten 1961 in Hotel Willard in Washington»
Veröffentlicht in der Zeitung «Common Sense»

19.  Koestler A. «Der dreizehnte Stamm-Das Reich der Khasaren und  sein  Erbe», Berlin 1940

20.  www.abbc.net/talmud/ger/talmud.htm

21.  Sefton Delmer «http://autarkes-rattelsdorf.blogspots.com/2011/»


Rubrik: Thema/Θεμα

7.04.12

von Georg Chaziteodorou

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>